Italia, MILANO
Punto Srl este o companie specializată în distribuția de produse alimentare. Cu un nou punct de vânzare dotat cu un raion de mezeluri, brânzeturi și pâine proaspătă, Punto Srl oferă o selecție vastă de produse alimentare proaspete și congelate, precum și o gamă variată de produse fructe și legume. Calitatea produselor este întotdeauna garantată, iar compania se angajează să mențină prețuri avantaj...
...Cafeaua cultivată de Carlos în plantația sa din Honduras are un profil aromatic și de gust destul de bogat. Datorită celor 48 de ore de fermentație naturală, cu această cafea putem savura atât note dulci de ciocolată cu lapte și caramel, cât și note mai fructate de portocală și măr verde. O combinație explozivă care se menține întotdeauna echilibrată cu o aciditate medie. Localitate: Corquin, Copan Finca: Carlos Estevez Mejia Altitudine: 1450 – 1550 msm Varietate: Red Catuai Proces: Fermentație Anaerobică 48 ore Profil organoleptic: Portocală, ciocolată albă, măr verde și caramel...
...Dr. Paul Lohmann® oferă Saccharat Feric ca pulbere solubilă în grad alimentar/pură chimic, precum și pentru suplimente alimentare. Pentru aplicații farmaceutice, este utilizat în tratamentul anemiei prin deficiență de fier. Pentru aplicații biofarmaceutice, este folosit ca nutrient în procesele de fermentație. Pentru aplicații alimentare, este utilizat pentru fortificarea cu fier. CAS 8047-67...
Spania, Tona
...Fibra de coco are multiple utilizări în industria textilă, fibra albă fiind cea mai utilizată. Este folosită pentru a produce fire, plase de pescuit, sfori, covoare, țesături și multe altele. Recent, au fost produse țesături de tip lyocell realizate din nano celuloză sau celuloză bacteriană, obținute prin fermentație naturală cu bacterii din deșeuri de celuloză agricolă, inclusiv cocos. Aceste...
Germania, Bad Ditzenbach
... depozit biologic de nutrienți. Drojdia de bere este un ajutor natural popular pentru o piele frumoasă, proaspătă și curată, păr strălucitor și unghii sănătoase. Astăzi, după fermentație, drojdia este filtrată în mare parte pentru a face berea mai păstrabilă. Pentru a asigura un efect de durată, drojdia este îmbogățită cu niacină și vitaminele B1 și B2. Fiecare tabletă conține 500mg de drojdie-vitamină! Art. Nr.:158...
...ORIGINE Vin rosé din Franța Lasă-te surprins de acest rosé înghețat! Te va încânta cu prospețimea și indulgența sa, accentuate de o notă de dulceață. Cel mai bine se savurează foarte rece, cu câteva cuburi de gheață. Este ideal ca aperitiv și va adăuga o notă de originalitate tuturor preparatelor tale de vară. VINIFICAȚIE Tradițională, cu presare directă și fermentație la temperaturi scăzute...
Franța, Saint-Bris-Le-Vineux
...". Vinificare și învechire Recoltarea strugurilor la maturitate perfectă. Selecție riguroasă a celor mai bune ciorchini printr-o analiză fotometrică la primirea recoltei. Macerare timp de 15 zile. Presare pneumatică pentru a păstra calitatea sucurilor. Fermentație malo-lactică în butoaie. Învechire în butoaie (butoaie noi și butoaie de 5 ani) timp de 12 luni. Îmbuteliere la momentul optim și odihnă a vinului înainte de comercializare. NOTE DE Degustare Acest vin cu o culoare roșie cireșe dezvăluie un nas complex. Temperatura de servire: 16 - 18°C...
...{"Forma / Shape":"Reniforme abolada / Abolată reniform","Texture / Texture":"Dura / Dur","Color":"Tipic Negru","Baked appearance":"Nu ar trebui să fie tare sau gătită excesiv în timpul de gătire stabilit de 2 ore. la 90 min.","Appearance":"Aspect Semințe uscate","Smell / Odor":"Caracteristic pentru cereale uscate. și curate. Fără mirosuri de umiditate, fermentație, rânced, mucegăit, putrezit sau orice alt miros străin.","Flavor/Flavor":"Caracteristic al produsului."}...
Italia, Marmirolo
...W: 340 ÷ 360. Făinurile de grâu moale cu o refinare scăzută, cu germeni de grâu, oferă un concentrat de nutrienți perfect pentru o piață din ce în ce mai atentă la calitățile sănătoase ale alimentelor. Se adaptează la diferite tipuri de preparare, fiind ideale pentru un produs ușor și alveolat. Anniversario, născute la un an după sărbătorirea a 90 de ani, interpretează memoria, istoria și competiția morii noastre prin intermediul centrului său de cercetare. Anniversario PIETRO este ideal pentru aluaturi cu fermentație lungă. 25KG...
Polonia, Brzozów
...Vanilia este o plantă din familia orhideelor, care se găsește în zona tropicală. Provine din pădurile tropicale din sudul și America Centrală. În prezent, este cultivată în principal în Madagascar și Indonezia. Inelurile de vanilie sunt recoltate verzi și prezintă o fermentație naturală. Apoi, acestea sunt prăjite și încep să miroasă dulce și intens. Cultivarea vaniliei necesită mult timp și este...
Italia, Guardiagrele
...Amestec pentru croissante și produse de patiserie foietaj realizate prin metoda directă, fermentație controlată sau congelare. Format: 25 kg Dozare: 100%...
...Deși ideea meniurilor noastre provine din rețete făcute acasă, realizăm totul într-o strânsă colaborare cu Centrul de Tehnologii Alimentare și Fermentație (TFTAK). Ne ajută să echilibrăm ingredientele și aromele meselor, precum și să analizăm durata de conservare a produselor noastre. DEZVOLTAREA ESTE ÎN FIECARE ZI Ne dezvoltăm produsele și concepem soluții complete în fiecare zi, implicând atât membrii Centrului de Științe Alimentare, cât și cei ai Forțelor Speciale din diferite țări și cei mai buni actori din domeniul activităților în aer liber în acest proces.
Germania, Aßlar
...Software inteligent. Utilizare simplă. OmniStar și ThermoStar sunt dispozitive de analiză compacte pentru probe de gaze care se află sub presiune atmosferică. Ele reprezintă soluția completă perfectă pentru analiza gazelor, în special în procesele chimice, în industria semiconductorilor, metalurgie, fermentație, cataliză, liofilizare și în analiza mediului.
Franța, Bordeaux
...":"Parcele sunt situate în satul Saint Michel de Rieufret, pe o înălțime de nisipuri adânci, propice pentru soiul Cabernet Sauvignon. Acest vinograd se caracterizează prin izolarea sa, fiind înconjurat de stejar și pin. Recoltarea se face cu atenție, la apogeul maturității. Vinificarea are loc după o fermentație alcoolică în cuve termo-regulate între 22°C și 24°C pentru o extracție optimă a aromelor...
Franța, Saint-Gaudens
...Indispensabilul „totul într-unul”. Curăță (feronerie, podele…), decalcifiază, dezinfectează, degresează și face să strălucească (vase, cupru…). Ideal pentru curățări intensive atât în interior, cât și în exteriorul casei. O formulă 100% de origine naturală: 0% acid acetic sintetic. Oțet natural obținut printr-o dublă fermentație alcoolică și apoi acetică. Fără conservanți, fără coloranți, fără...
Elveția, Wittenbach
...Tehnologia inovatoare de recuperare a gazului CO2 de la ASCO transformă gazul de produs secundar ventilat în CO2 profitabil. Fie că este vorba despre un proces de fermentație alcoolică (de exemplu, berării, operațiuni de etanol, distilerii sau crame), alte surse industriale (de exemplu, producția de amoniac sau reformarea hidrogenului) sau surse naturale, ASCO va găsi soluția individuală de...
Franța, Saint-Martin-Du-Vivier
...Champagne este simbolul suprem al luxului și al sărbătorilor din întreaga lume. Produs exclusiv în regiunea Champagne din Franța, acest vin spumant de prestigiu este elaborat conform metodei tradiționale, cu o a doua fermentație în sticlă care îi conferă bulele fine și caracterul său unic. Strugurii emblematici precum Chardonnay, Pinot Noir și Pinot Meunier aduc champagne-ului o paletă aromatică...
Produse corespunzătoare
Șampanie
Șampanie
Alte produse
Tequila
Tequila
Polonia, Warszawa, Poland
...Dextroza (d-glucoza) este un zahăr simplu, obținut în condiții industriale din amidon prin hidroliză acidă sau enzimatică. Dextroza este un pulbere albă cu structură cristalină, fără miros. Dextroza este populară în mai multe segmente de producție alimentară, deoarece îmbunătățește aroma și gustul, precum și o senzație de prospețime. În produsele de fermentație, dextroza este utilizată ca sursă de carbon și vehicul. În industria cărnii, dextroza permite o mai bună difuzare a sării și a nitratului în carnea procesată.
Grecia, Athens
...ALIAXIN® GP (Performanță Globală) este un dispozitiv medical resorbabil care se utilizează ca umplutură pentru corectarea lăsării cutanate faciale medii și profunde și pentru a crește volumul și contururile buzelor. Componenta principală este Acidul Hialuronic reticulat de origine non-animală, produs prin fermentație bacteriană. SKU: ALXN-0001 Brand: Aliaxin® Concentrație: HA reticulat: 25 mg/ml...
...Phytodroitin, obținut din complexe inovatoare de alge, reprezintă o alternativă revoluționară, 100% vegetală și vegană la chondroitinul convențional. Prin aceasta, oferim o soluție etică și ecologică, care nu are nimic de invidiat preparatelor de chondroitin de origine animală. Etica și mediul în centrul atenției Phytodroitinul nostru este fabricat printr-un proces patentat de fermentație din...
Italia, Savignano Sul Panaro
...Cafea organică, de origine unică naturală, cu o aciditate puternică de fructe, dulce cu o notă de fermentație. Caracterizată printr-un puternic parfum floral.
Franța, Saint Emilion
... Vinificare : Macerație pre-fermentativă de 8 -10 °C Fermentație alcoolică Macerație de 3 până la 5 săptămâni Fermentație malolactică în butoi Vinificare integrală pe o selecție parcelară, pigiere manuală Îmbătrânire : 10 până la 14 luni, 30 % butoaie noi Asamblare : 60% Merlot, 30% Cabernet Franc, 10% Cabernet Sauvignon...
Monaco, Monaco
...Această mască din bio-celuloză purifică, calmează și hidratează tenul mixt spre gras. Inovația de vârf în Biotehnologie, BIOCELLULOSE este 100% naturală. Este obținută prin fermentație naturală a laptelui de cocos, iar textura sa este formată din fibre organice foarte fine care formează o membrană protectoare ce se potrivește perfect pe față. Maska noastră din bio-celuloză conține un ser foarte...
Italia, Canelli
...Monoblocul compact cu 7 valve de umplere este o soluție dezvoltată pentru crame mici care produc vinuri de primă clasă. Acesta poate fi echipat cu un închizător de sticle cu capac și este potrivit pentru îmbutelierea berii artizanale cu fermentație secundară. Steaua centrală poziționează 7 sticle sub robinete, care sunt umplute prin coborârea rezervorului. În timp ce aceste sticle sunt închise...
Franța, Soreze
TOM PRESS propune profesioniștilor tot echipamentul pentru conservare, transformare alimentară și gătit: N°1 pentru pasionații de făcut acasă. TOM PRESS concepe și distribuie peste 5.000 de referințe de echipamente și produse pentru conservare, gătit și transformare alimentară. Cu acest echipament, puteți produce și transforma fructe și legume, carne și pește, lactate, cereale și să realizați sin...
Franța, Saint-Pee-Sur-Nivelle
...La Horia IXO a fost prima noastră creație în colaborare cu maestrul nostru berar din Navarra. La Horia este o bere blondă de tip Helles (deschisă în germană) cu fermentație joasă. Cu o culoare blondă aurie, este o bere blondă ușoară cu un gust de malț care dezvăluie arome florale și erbacee. Este o bere de băut, foarte ușor de consumat.
... de aplicații cu geometrie dreaptă. Avantaje 1-Tratament special al suprafeței 2-Design adecvat și personalizabil 3-Durată lungă de viață 4-Durabilitate ridicată – întreținere redusă 5-Filtrare eficientă Aplicații 1-Procesarea alimentelor și mineralelor 2-Curățarea apei 3-Aplicații miniere 4-Separație prin vibrație 5-Fermentație 6-Tratarea apei Oțelul inoxidabil cu diferite grade și materiale...
...Cépages : Sciaccarellu și Niellucciu (40/60) 15 ani 25 hl/hec Récolte : manuelle (10 000 bouteilles) Vinification : fără sulfite. Vendange parțial eraflată, cuvă inox termoregulată Mise en cuve și levurare. Fermentație 24 la 28°C. Pigeaj zilnic și remontări la aer. Macerație 4 la 5 săptămâni în funcție de soiuri pentru acest an de recoltă. Decuvaj și presare. Élevage : 6 luni pe drojdii fine...
Germania, Vilsbiburg
...Le Sedicanter® separă particulele solide de lichide. Particularitatea: solidele sunt constituite dintr-un sediment moale, chiar fluid. Domeniile de utilizare tipice ale Sedicanter® sunt: biomase, suspensii de drojdie și proteine, bulionuri de fermentație și retenții de ultrafiltrare, lichide de spălare CIP și nămoluri activate fără materii brute, produse secundare de sucuri de fructe și materii...
...Sistemele Lipp sunt modulare și pot fi extinse, modificate sau integrate în sistemele existente CU UȘURINȚĂ. Instalațiile de biogaz de la Lipp se bazează pe așa-numita fermentație umedă. Printr-un proces în 2 etape, adică, prin reglementarea unei etape de hidroliză anterioare sau a altor pre-tratamente ale substratului, materialele de intrare sunt pregătite astfel încât procesul anaerob să poată...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play