Italia, MILANO
Punto Srl este o companie specializată în distribuția de produse alimentare. Cu un nou punct de vânzare dotat cu un raion de mezeluri, brânzeturi și pâine proaspătă, Punto Srl oferă o selecție vastă de produse alimentare proaspete și congelate, precum și o gamă variată de produse fructe și legume. Calitatea produselor este întotdeauna garantată, iar compania se angajează să mențină prețuri avantaj...
...Cafeaua cultivată de Carlos în plantația sa din Honduras are un profil aromatic și de gust destul de bogat. Datorită celor 48 de ore de fermentație naturală, cu această cafea putem savura atât note dulci de ciocolată cu lapte și caramel, cât și note mai fructate de portocală și măr verde. O combinație explozivă care se menține întotdeauna echilibrată cu o aciditate medie. Localitate: Corquin, Copan Finca: Carlos Estevez Mejia Altitudine: 1450 – 1550 msm Varietate: Red Catuai Proces: Fermentație Anaerobică 48 ore Profil organoleptic: Portocală, ciocolată albă, măr verde și caramel...
Italia, Marmirolo
...W: 340 ÷ 360. Făinurile de grâu moale cu o refinare scăzută, cu germeni de grâu, oferă un concentrat de nutrienți perfect pentru o piață din ce în ce mai atentă la calitățile sănătoase ale alimentelor. Se adaptează la diferite tipuri de preparare, fiind ideale pentru un produs ușor și alveolat. Anniversario, născute la un an după sărbătorirea a 90 de ani, interpretează memoria, istoria și competiția morii noastre prin intermediul centrului său de cercetare. Anniversario PIETRO este ideal pentru aluaturi cu fermentație lungă. 25KG...
Italia, Guardiagrele
...Amestec pentru croissante și produse de patiserie foietaj realizate prin metoda directă, fermentație controlată sau congelare. Format: 25 kg Dozare: 100%...
...Deși ideea meniurilor noastre provine din rețete făcute acasă, realizăm totul într-o strânsă colaborare cu Centrul de Tehnologii Alimentare și Fermentație (TFTAK). Ne ajută să echilibrăm ingredientele și aromele meselor, precum și să analizăm durata de conservare a produselor noastre. DEZVOLTAREA ESTE ÎN FIECARE ZI Ne dezvoltăm produsele și concepem soluții complete în fiecare zi, implicând atât membrii Centrului de Științe Alimentare, cât și cei ai Forțelor Speciale din diferite țări și cei mai buni actori din domeniul activităților în aer liber în acest proces.
Italia, Savignano Sul Panaro
...Cafea organică, de origine unică naturală, cu o aciditate puternică de fructe, dulce cu o notă de fermentație. Caracterizată printr-un puternic parfum floral.
Italia, Canelli
...Monoblocul compact cu 7 valve de umplere este o soluție dezvoltată pentru crame mici care produc vinuri de primă clasă. Acesta poate fi echipat cu un închizător de sticle cu capac și este potrivit pentru îmbutelierea berii artizanale cu fermentație secundară. Steaua centrală poziționează 7 sticle sub robinete, care sunt umplute prin coborârea rezervorului. În timp ce aceste sticle sunt închise...
Italia, Ariccia
...Mașină pentru transformarea deșeurilor organice domestice în compost fertilizant Te-d. Procesul se desfășoară prin fermentație cu microorganisme termofile în 24 de ore. Reduce greutatea deșeurilor organice cu 90%. Compostyle® SGC-100 are o capacitate de transformare de până la 100 kg pe zi. Este ideală pentru activități mici, medii și mari.
Produse corespunzătoare
Compostyle® SGC-100
Compostyle® SGC-100
Italia, Barletta
...Illivia Leone de Castris Negroamaro provine din viile situate în comuna Salice Salentino. Recoltarea se desfășoară manual, spre sfârșitul lunii septembrie, iar pe lângă strugurii de Negroamaro, se culeg cantități foarte mici de Malvasia Nera de Lecce. După finalizarea recoltei, ciorchinii transferați în cramă vor fi vinificați în roșu, iar după perioada de fermentație, Negroamaro Illivia se învechește în butoaie mari de stejar timp de două luni înainte de comercializare.
Italia, Ponte Galeria
...Produsă în Japonia printr-o metodă tradițională de fermentație naturală, sosul de soia Koikuchi, spre deosebire de sosurile de soia de pe piață, nu este produs prin metode industriale, ci prin vechea metodă originală care implică o fermentație îndelungată, obținută din ingrediente naturale: soia, grâu, sare, apă pură de izvor și koji. Sosul de soia Koikuchi Nipponia are un gust echilibrat umami...
Italia, Nave
Fusari de peste 60 de ani distribuie cu ridicata vinuri, băuturi spirtoase și băuturi către mii de localuri din provinciile Brescia, Cremona, Mantova, Verona și Trento. O spun clienții noștri: suntem punctuali, preciși și gestionăm un sortiment unic, peste 7000 de articole italiene și internaționale, selectate cu atenție. Nu încetăm niciodată să căutăm. De aceea, multe dintre produsele propuse în ...
Italia, Venezia
...Exquisit de puternic. Bere cu fermentație înaltă, cu un corp plin și moale. Aroma sa este dulce și perfect echilibrată cu o spumă cremoasă și compactă. Patru malțuri de orz special și două varietăți de hamei nobil îi oferă note elegante de fructe uscate și lemn dulce. Excelentă alături de carne roșie gătită sau friptă, carne la grătar, pește afumat, brânzeturi maturate, brânzeturi de capră condimentate și tort Sacher.
...Produs de panificație parțial copt și congelat. Complet lucrat manual. Fabricat cu ulei de măsline extravirgin, piure de roșii și oregano. Fermentație naturală timp de 24 de ore. Nu conține lactoză. Formă neregulată.
...Vitigno: 100% Nebbiolo. Vinificare: fermentație de tip tradițional cu macerare timp de aproximativ 18 zile. Îmbătrânire: 18 luni în butoaie mari de stejar din Slavonia. Culoare: roșu rubiniu intens, cu nuanțe de granat. Aromă: elegantă și delicată, cu note de zmeură și violetă pe un fundal de condimente dulci. Gust: sec și bine structurat, cu un final lung și persistent. Grad de alcool: ±14...
Italia, Montalcino
... culeși manual la începutul lunii octombrie Fermentație În tancuri din oțel inoxidabil Perioada de fermentație 16 zile în tancuri din oțel inoxidabil la temperatură controlată Perioada de maturare 4 luni în butoaie din stejar slavon 8 luni în sticlă Caracteristici organoleptice Culoare Roșu rubiniu Aromă Proaspătă, distinctivă și plăcut fructată Gust Delicat, armonios și persistent Asocieri Sosuri de carne, ciuperci, trufe, vițel, pui și porc Sugestii de servire Dacă este posibil, deschideți sticla cu câteva ore înainte de servire la o temperatură de 18/20°C. Serviți în pahare de degustare.
Italia, Cardano Al Campo
...Acestea sunt dulapuri profesionale pentru fermentație programată.
Italia, Mazara Del Vallo
...Destrosio monoidrato cristallino da uva. Este este fracția autentică a monosacharidului glucoză prezent în sucul de struguri. Se prezintă sub formă de cristale albe, cu puritate > 99%. Aplicații: Patiserie și Produse de panificație: îmbunătățește fermentația; Băuturi: agent de fermentație alcoolică; Dulciuri: eliberează o dulceață delicată și o senzație de prospețime în gură; Alimente Nutraceutice (suplimente dietetice, suplimente pentru sportivi): sursă energetică imediată pentru a restabili rezervele energetice ale organismului supus la stres.
Italia, Milano
NeroSano este un produs italian unic. Usturoiul negru este pur și simplu usturoi proaspăt (Allium sativum L.) fermentat doar prin variații controlate de temperatură, umiditate a aerului și variații ale presiunii atmosferice pentru o anumită perioadă de timp. Procesul transformă cățeii din alb în culoare închisă, le conferă un gust dulce și le alterează consistența masticabilă în gelatină. Procesul...
Italia, Dorgali
...Obținut din prelucrarea în puritate a strugurilor Cannonau. După o fermentație pe pielițe pentru o perioadă care variază între 15 și 20 de zile, partida se maturizează în principal în tancuri de oțel timp de cel puțin 10 luni, în timp ce o mică parte este învechită în tonneaux de stejar francez pentru o perioadă mai mică de un an. După îmbuteliere urmează 2 sau 3 luni de affinare. De culoare...
Italia, Marciano Della Chiana
...Alò este un vin prețios obținut din struguri Aleatico uscați la soare în vie. După o fermentație naturală, vinul este lăsat la maturat în butoaie mici de lemn. Producția acestui pasit de recoltă târzie este limitată la 500 de sticle pe an. Vin bogat cu un profil aromatic foarte amplu, de la fructat de prun uscat la floral de trandafir, până la condimentat de scorțișoară, se prezintă cu o culoare...
Italia, Orio Litta
...Syaloset 2000 este o soluție sterilă, non-pirogenică și viscoelastică, fabricată din săruri de sodiu de acid hialuronic foarte purificate, obținute prin fermentație bacteriană, dintr-o fracție de mare greutate moleculară. În patologiile traumatice și degenerative ale articulațiilor, calitatea acidului hialuronic scade, iar fluidul sinovial își pierde vâscozitatea, provocând o funcție afectată și...
Italia, Cadorago
...Produse de fermentație lactică, liofilizate sau congelate, pentru orice nevoie, cu inoculare directă și indirectă. Culturi de fermenti lactici starter pentru iaurt, brânzeturi (dure, semi-dure și moi), lapte fermentat, smântână, unt și orice aplicație în sectorul lactatelor. - Lyofast constă în culturi de fermenti lactici liofilizate, studiate special pentru inocularea directă în timpul...
... ceapă. Toate produsele noastre sunt vegane și se caracterizează printr-un gust tipic și inconfundabil, dat de procesul special de fabricație și de clima particulară a colinelor Euganei. După o fermentație naturală de 12 ore, aluatul este lucrat cu maia și ingrediente naturale selectate, iar după timpul corespunzător de odihnă al aluatului, deliciile sunt lucrate manual de către maeștrii noștri brutari, una câte una.
Italia, Onigo Di Pederobba
Băuturile 32 Via dei Birrai sunt nefiltrate și nepasteurizate, astfel încât să garanteze un aromă care evoluează în timp, datorită amestecului de drojdii atent dozate și selectate și a materiilor prime prețioase. Berile urmează un proces de fermentație în sticlă care oferă intensitate și varietate de arome. 32 Via dei Birrai s-a născut în iunie 2006 în provincia Treviso (Italia), datorită...
Italia, Rocca Grimalda
GRIMALDA RISTORANTE PIZZERIA se află în Rocca Grimalda, direct pe drumul provincial 185 care leagă Ovada de Predosa, în localitatea Schierano. La Grimalda Pizzeria și Pinseria nu am dorit compromisuri. Aluatul nostru are o fermentație corectă și maturizează timp de cel puțin 24 de ore. Avem disponibilitate de aluaturi din Kamut, integrale, din 5 cereale, din canabis sativa, din orez roșu, din...
Italia, Porchia Di Montalto Delle Marche
... fermentație. Competența și tehnologia sunt puse în aplicare pentru a păstra și a valorifica autenticitatea strugurilor din Marche, prețioși prin natura lor. Vinurile Poderi dei Colli sunt expresii sincere ale unui teritoriu dedicat viticulturii și din ce în ce mai apreciate pe piețele internaționale. Iată, așadar, actualitatea marilor vinuri din Marche: Offida Pecorino DOCG și Offida Passerina...
Italia, Oderzo
... permit evitarea riscurilor asociate în mod obișnuit cu procesele de fermentație, cum ar fi contaminarea, variabilitatea, oxidarea și performanțele reduse. Pe lângă gama sa de tulpini, Atecnos este, de asemenea, capabil să garanteze reproducerea tulpinilor de drojdii specifice și personalizate,...
Italia, Saltara
... concentrează pe proiectarea de crame complete, mașini și linii de procesare, precum și pe realizarea și comercializarea de instalații pentru enologie, cum ar fi: desciorchinatoare, benzi transportoare și mese de selecție, prese cu membrană, instalații de clarificare a mustului, filtre de diverse tipuri, osmoză inversă, instalații de stabilizare tartarică, sisteme pentru macerarea vinurilor roșii, recuperarea CO2 din fermentație. De asemenea, realizăm instalații pentru spumante și vinuri efervescente, instalații de producție bere și instalații de îmbuteliere.
Italia, Amaro
... gestionarea căldurii și a frigului, pentru a controla cu maximă precizie și ușurință temperatura musturilor în fermentație și a vinurilor. Înaltă inginerie și inovația GORTANI găsesc o aplicare exemplară în rezervoarele de transport. O caracteristică distinctivă este prezența unei șei de suport unice, capabilă să permită distribuția greutăților în timpul transportului. Gortani Srl este capabilă să satisfacă orice cerință a clienților săi, de la un mic rezervor până la crame de sute de mii de litri.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play