...ORIGINE Vin rosé din Franța Lasă-te surprins de acest rosé înghețat! Te va încânta cu prospețimea și indulgența sa, accentuate de o notă de dulceață. Cel mai bine se savurează foarte rece, cu câteva cuburi de gheață. Este ideal ca aperitiv și va adăuga o notă de originalitate tuturor preparatelor tale de vară. VINIFICAȚIE Tradițională, cu presare directă și fermentație la temperaturi scăzute...
Franța, Saint-Bris-Le-Vineux
...". Vinificare și învechire Recoltarea strugurilor la maturitate perfectă. Selecție riguroasă a celor mai bune ciorchini printr-o analiză fotometrică la primirea recoltei. Macerare timp de 15 zile. Presare pneumatică pentru a păstra calitatea sucurilor. Fermentație malo-lactică în butoaie. Învechire în butoaie (butoaie noi și butoaie de 5 ani) timp de 12 luni. Îmbuteliere la momentul optim și odihnă a vinului înainte de comercializare. NOTE DE Degustare Acest vin cu o culoare roșie cireșe dezvăluie un nas complex. Temperatura de servire: 16 - 18°C...
Franța, Bordeaux
...":"Parcele sunt situate în satul Saint Michel de Rieufret, pe o înălțime de nisipuri adânci, propice pentru soiul Cabernet Sauvignon. Acest vinograd se caracterizează prin izolarea sa, fiind înconjurat de stejar și pin. Recoltarea se face cu atenție, la apogeul maturității. Vinificarea are loc după o fermentație alcoolică în cuve termo-regulate între 22°C și 24°C pentru o extracție optimă a aromelor...
Franța, Saint-Gaudens
...Indispensabilul „totul într-unul”. Curăță (feronerie, podele…), decalcifiază, dezinfectează, degresează și face să strălucească (vase, cupru…). Ideal pentru curățări intensive atât în interior, cât și în exteriorul casei. O formulă 100% de origine naturală: 0% acid acetic sintetic. Oțet natural obținut printr-o dublă fermentație alcoolică și apoi acetică. Fără conservanți, fără coloranți, fără...
Franța, Saint-Martin-Du-Vivier
...Champagne este simbolul suprem al luxului și al sărbătorilor din întreaga lume. Produs exclusiv în regiunea Champagne din Franța, acest vin spumant de prestigiu este elaborat conform metodei tradiționale, cu o a doua fermentație în sticlă care îi conferă bulele fine și caracterul său unic. Strugurii emblematici precum Chardonnay, Pinot Noir și Pinot Meunier aduc champagne-ului o paletă aromatică...
Produse corespunzătoare
Șampanie
Șampanie
Alte produse
Tequila
Tequila
Franța, Saint Emilion
... Vinificare : Macerație pre-fermentativă de 8 -10 °C Fermentație alcoolică Macerație de 3 până la 5 săptămâni Fermentație malolactică în butoi Vinificare integrală pe o selecție parcelară, pigiere manuală Îmbătrânire : 10 până la 14 luni, 30 % butoaie noi Asamblare : 60% Merlot, 30% Cabernet Franc, 10% Cabernet Sauvignon...
Franța, Soreze
TOM PRESS propune profesioniștilor tot echipamentul pentru conservare, transformare alimentară și gătit: N°1 pentru pasionații de făcut acasă. TOM PRESS concepe și distribuie peste 5.000 de referințe de echipamente și produse pentru conservare, gătit și transformare alimentară. Cu acest echipament, puteți produce și transforma fructe și legume, carne și pește, lactate, cereale și să realizați sin...
Franța, Saint-Pee-Sur-Nivelle
...La Horia IXO a fost prima noastră creație în colaborare cu maestrul nostru berar din Navarra. La Horia este o bere blondă de tip Helles (deschisă în germană) cu fermentație joasă. Cu o culoare blondă aurie, este o bere blondă ușoară cu un gust de malț care dezvăluie arome florale și erbacee. Este o bere de băut, foarte ușor de consumat.
...Cépages : Sciaccarellu și Niellucciu (40/60) 15 ani 25 hl/hec Récolte : manuelle (10 000 bouteilles) Vinification : fără sulfite. Vendange parțial eraflată, cuvă inox termoregulată Mise en cuve și levurare. Fermentație 24 la 28°C. Pigeaj zilnic și remontări la aer. Macerație 4 la 5 săptămâni în funcție de soiuri pentru acest an de recoltă. Decuvaj și presare. Élevage : 6 luni pe drojdii fine...
Franța, Issy-Les-Moulineaux
Caviste online cu peste 350 de referințe de vinuri, șampanii și băuturi spirtoase, La Cave Éclairée furnizează atât persoane fizice (comenzi online, nunți etc.), cât și companii (CSE, cadouri de sfârșit de an, evenimente, seminarii, petreceri etc.) Asortimentul este compus în mare parte din mici domenii familiale de calitate și pune accent pe produsele bio. Șampanii, vinuri roșii, vinuri albe, ro...
Franța, Dardilly
...ADYS, specialist în produse pentru întreținerea casei, vă propune Gelul de oțet gata de utilizare. Gelul nostru de oțet este fabricat din oțet de alcool concentrat la 14° și este obținut printr-un proces biologic de fermentație dublă a produselor agricole. Gelul de oțet ADYS este fabricat în Franța. Se utilizează în întreaga casă: bucătărie, baie și pe orice tip de suprafață: suprafețe vitrate...
Franța, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Champagne Assemblare : Chardonnay Potencial de păstrare : Aproximativ 4 ani Vinificare : Recoltare manuală, presare ușoară și progresivă, fermentație alcoolică în cuve din inox, asamblare a cuvée-urilor și apoi adăugarea lichiorului de tiraj. Maturare de 15 luni și degorjare înainte de adăugarea lichiorului de dozare.
Franța, Paris
...Substraturi pentru activitatea de fermentație, nutriția animalelor și factorii de apetibilitate Baze de fermentație pentru drojdii și toți microorganismele din biotehnologie, zahărul este o energie ușor asimilabilă care aduce nutrienți și minerale provenite din sfecla de zahăr. Energie pentru animalele și albinele dumneavoastră. Zahărul este un excelent suport energetic în alimentația...
Franța, Auxerre
... funcție de maturitate. Debourbage și fermentație în barrique. Fermentație directă în barrique, maturare a vinului de mare calitate timp de 18 luni în barrique (1/3 lemn nou) cu bâtonnage al drojdiilor. Œil: rochie cristalină, aur pal cu reflexii verzi. Consiliul enologului: a se servi la 10-12°C. Taux d'alcoolémie: 13,5%. Timp de păstrare: 25 de ani. Ambalare: Carton cu 6 sticle de 75cl. Domaine: Domaine de Chevalier. Appellation: Pessac-Léognan. Millésime: 2017. Cultură: Raționată. Etichetă: Apelație de Origine Controlată.
Franța, Condom
...Nez : Complex, cu note de vin licoros vechi, miere, amăreală, note erbacee complexe. Bouche : Generos și foarte complex pe ierburi aromatice, destul de amar, dulceață și complexitate a condimentelor. Notele untos de fermentație malolactică sunt prezente. Finale : Echilibrat pe amăreală și complexitate, lungime frumoasă.
Franța, Cénac
...Fermentarea vinurilor noastre roșii se desfășoară între 25°C și 30°C în cuve din inox termoreglabile. Practicăm un delestaj la mifermentare, pentru a obține o extracție mai bună între pomi și must, apoi extracția se face mai lent. Urmează o fermentație postfermentativă de 8 zile. Nas fructat, proaspăt, strălucitor pe note de cireșe negre, mure sălbatice, cu accente de condimente, piper negru și...
Franța, Roubia
Povestea Vignobles Kandler a început acum 30 de ani, când familia noastră franco-germană a decis să cumpere terenuri pierdute în interiorul țării minervois, la Roubia, între pământ și mare, între orașul medieval Carcassonne și Canalul Midi. Château Tourril își trage numele de la „Pierre du Tourril”, o veche turn de semnalizare gallo-romană care domină acest colț de garrigue de 2000 de ani. A doua ...
Franța, La Roche-Des-Arnauds
Floraison Sauvage este o microberărie independentă de explorare care produce beri unice în felul lor. Există trei game: gama standard, gama semnătură și vox populi. ------ Gama Standard: - "Ma Copine" 5.1% Alc: bere roșie cu ghimbir și fulgi de orez. Cocluche! Note foarte subtile, este convertitorul ne-băutorilor de bere în băutori de bere. - "Brut Smoke IPA" 4.1% Alc: albă, amară și afumată în ac...
Franța, Moustoir-Ac
Implantată în Bretania, AXION BAKERY CORPORATION este specializată în vânzarea de echipamente și furnituri profesionale destinate brutăriilor, patiseriilor, catering-urilor, restaurantelor și industriilor. De 30 de ani, AXION BAKERY CORPORATION vinde echipamente de brutărie și patiserie, precum și echipamente de mare bucătărie pentru restaurante. De asemenea, oferim concepte pentru amenajarea brut...
Franța, Chateau-Landon
Café Don Manuel comercializează cafelele de la Finca Don Manuel, gama extinzându-se prin varietățile de cafea cultivate din reproducerea semințelor în cadrul exploatației (Colombia, Tabi, Supremo, Castillo,...) și prin tipurile de fermentație oferite: Honey Galben, Honey Roșu și Natural, pentru unele dintre aceste varietăți. Exigența acordată selecției cireșelor, la tratamentele de pregătire a boa...
Franța, Malataverne
... mecanică nocturnă. Macerație peliculară scurtă. Presare. Fermentație alcoolică termoregulată, malolactică blocată. Vinificare tradițională în cuve inox, temperaturi controlate. Conținut de alcool 12,5% vol. Alergeni (sulfite) Conține sulfite. Acest vin rosé va fi ideal pentru mese între prieteni, însoțit de grătare la plită și tians de legume.
Franța, Saint-Fraimbault
...Instalați la câțiva kilometri de fermă, am elaborat această bere amber cu un gust original de fân în colaborare cu Pascale și Donatien. Artizani brutar de aproape 10 ani, acest cuplu creează o gamă de beri artizanale și bio în berăria lor "Le Château de la Bière". Brass’Tonfoin este o bere PALE ALE amber (se referă la o bere cu fermentație înaltă, având un conținut scăzut de alcool - în jur de 5...
Franța, Nice
...Hei, lasă-mă să-ți vorbesc despre un lucru care te va pune pe orbită, este Kombucha by Daily Dose! Este o băutură pe bază de ceai fermentat care te va face să uiți de băuturile obișnuite. Secretul este adăugarea unui SCOBY (cultură simbiotică de bacterii și drojdii, dacă vrei să știi tot) și de ceai infuzat cu zahăr, care declanșează un proces de fermentație magic pentru a crea un nectar...
Franța, Krautergersheim
...Varză murată crudă în găleți de 2,5 kg, 5 kg, 10 kg, 25 kg, varză murată din fermentație naturală Prețuri:...
Franța, Saint-Omer
...Această versiune fără zahăr este fabricată din eritritol bio, care este îndulcitorul sănătos prin excelență (provenit din fermentația unui carbohidrat natural și organic). Fermentație naturală Fără zaharuri adăugate Fără alcool Biologic Sărac în calorii (10Kcal/100ml) Fabricat în Franța Greutate netă: 580 g Volum: 330 ml...
Franța, Cavignac
...Conform istoricilor, drojdiile sunt primele microorganisme folosite de om. Deși procesul de fermentație nu era înțeles pe atunci, oamenii le utilizau pentru a obține alimente și băuturi mai ușor digerabile, cu un gust mai plăcut și cu o durată de conservare mai lungă. Fermentația a fost mult timp considerată de oameni un fenomen divin. Sfaturi de utilizare 3 până la 6 capsule/zi, de înghițit...
Franța, Paris
...Frunzele de ceai proaspăt culese sunt mai întâi uscate pe cârpe la aer liber și la soare, apoi rulate în coșuri cilindrice din bambus pentru ca frunzele să se rupă și fermentația să poată începe. După ce au atins nivelul dorit de fermentație, ceaiul este uscat la temperaturi scăzute. Oolong înseamnă "Dragon negru". Acest nume își are originea într-o legendă chineză veche și se referă la șerpii negri care erau uneori găsiți înfășurați în jurul ramurilor de ceai. TEMPERATURA APEI: 85° până la 95°C TIMPI DE INFUZARE: 2 până la 3 minute...
Franța, Fenouillet
...FLEXBCAA + OpTIPEA, formula în pulbere revoluționară semnată hexacube sport! BCAA etichetat InstAAⓇ, pulbere obținută din fermentație vegetală, fără subproduse din industria animalieră. Complex cu un raport 2:1:1, o alegere sigură, pentru a sprijini reconstrucția musculară, rezistența și recuperarea. Îmbogățit cu 400mg de OptiPEAⓇ, pentru a vă ajuta să faceți un salt în ceea ce privește...
Franța, Montmorot
...Affinajul "Tradiție" înseamnă că aceste Comté au fost afinate conform metodei tradiționale de Comté, cea care a fost utilizată la înființarea companiei noastre, acum aproape 140 de ani. Afinația Comté-urilor se desfășoară astfel încât să favorizeze o fermentație optimă. Fiecare roată va trece printr-un minim de trei pivnițe, fiecare...
Franța, Bordeaux
...Istorie: Podgoria de 12 hectare a Château Joanin Bécot se află în apelarea Castillon, Côtes-de-Bordeaux. Aceasta are un terroir foarte frumos, compus din argilo-calcaros. Viile au o vârstă medie de 40 de ani și sunt recoltate manual. Culoare: 75% Merlot, 25% Cabernet Franc Vinificare: Cuve inox termo-regulate, selecție pe parcele, îmbătări manuale, macerare de 35 de zile, fermentație...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play