...Imaginează-ți că poți crea o bere de grâu de tip belgian, o bere fructată, o bere de fermentație superioară etc... fără a fi nevoie să faci altceva decât să te concentrezi pe berea ta obișnuită... CBS face acest lucru posibil! Aceste mărci de bere pot fi personalizate la cerere. Linia noastră de produse numită „final touch de marcă” permite producerea de „berici speciale” prin adăugarea unei...
Belgia, Couvin
...La Chevetogne este o bere specială de tip amber belgiană, de înaltă fermentație, produsă de Brasserie des Fagnes, situată în Couvin-Mariembourg (Belgia) și având un conținut de alcool de 6,2% vol. Formate disponibile: 33 cl...
Belgia, Mont-Saint-Guibert
...De Smet Engineers & Contractors poate propune unități cuprinzătoare pentru procesarea materiilor prime pe bază de amidon, cum ar fi orzul, rădăcinile de manioc, porumbul, cartoful, orezul, boabele de sorg, cartoful dulce, grâul, secară și anghinarea din Ierusalim. O varietate de amidonuri poate fi utilizată pentru producția de etanol prin fermentație; selecția unui substrat adecvat depinde de o serie de factori, dintre care unul dintre cei mai importanți este climatul geografic al locului destinat producției.
Belgia, Bruxelles
Belgia, Bruxelles
...părțile mai ușoare formează o crustă la suprafață. Această crustă izolează oxigenul din rezervor. Procesul de fermentație cu bacterii anaerobe transformă părțile solide în substanțe solubile. Acest proces reduce cantitatea de nămol. Lichidul format este deversat în canalizare. Fose pentru apă de ploaie De ce să recuperăm apa de ploaie? Reciclarea apei de ploaie are numeroase avantaje. Datorită...
Belgia, Gosselies
... utilizați în procesele de fermentație pentru a evita ca celulele fără plasmide să supraviețuiască în cultură. Cu toate acestea, antibioticele sunt compuși costisitori și acestea (sau produsele lor de degradare) pot contamina biomasa sau produsul de producție.
Belgia, Ghent
Fermedics este un pionier în dezvoltarea ingredientelor botanice fermentate de înaltă calitate. Fermedics se concentrează pe ingrediente botanice de înaltă calitate care au fost supuse unei fermentații direcționate. Procesul nostru de fermentație direcționată imită funcționarea unui microbiom sănătos prin metabolizarea compușilor activi din plante, ceea ce duce la o creștere drastică a...
Belgia, Brunehaut
... cunoscători ca fiind „grands crus”. Alianța dintre Tradiție și Modernitate! Acestea sunt cuvintele de ordine ale companiei, un adevărat crez pentru responsabilii berăriei de Brunehaut. Tradiție, deoarece berăria artizanală își păstrează modul de fabricație complet natural al berilor cu fermentație înaltă, refermentate în sticle și butoaie. Rezultatul: un sortiment de aproximativ zece beri...
Belgia, Bruxelles
Forte de cele 20 de ani de experiență, compania belgiană Galactic este recunoscută la nivel mondial pentru producția sa de acid lactic și alte produse de fermentație. Activă la începuturi în principal în conservarea alimentelor destinate consumului uman, compania s-a diversificat pentru a pătrunde pe piețele alimentației animale, îngrijirii sănătății și persoanelor, industriei, precum și...
Braseria de la Abația Val-Dieu este un producător independent belgian de beri speciale de înaltă fermentație. Berile Val-Dieu sunt singurele beri de abație care sunt încă fabricate și îmbuteliate într-o abație. Beri de abație Val-Dieu: Val-Dieu Blond 6 %, Val-Dieu Brun 8 %, Val-Dieu Triplu 9 %, Val-Dieu Grand Cru 10.5 %, Val-Dieu Crăciun 7 %, Rader Blond 6.5 %, Rader Amber 10.5 %. Bere belgiană de abație recunoscută.
Belgia, Templeuve
Braseria de Cazeau este o fermă braserie artizanală. TOURNAY este o bere artizanală fabricată în cea mai pură tradiție a berilor belgiene de fermentație înaltă. TOURNAY este singura bere fabricată în entitatea Tournai. Refermentată în sticlă, nefiltrată și nepasteurizată, TOURNAY este o bere naturală fără aditivi de condimente.
Belgia, Lierneux
... de fermentație înaltă și refermentată în sticlă, este fabricată în cea mai pură tradiție din două tipuri de malțuri clare, foarte ușor prăjite. Lienne Brune: Catifelată la palat și călduroasă ca un foc de lemne bun după o plimbare prin pădure.
Belgia, Le Roeulx
Din 1873, familia Friart continuă să producă diferite tipuri de bere, printre care se numără și St-Feuillien. Beri de la Braseria St-Feuillien: beri de mănăstire ST-FEUILLIEN Blondă, Brună Rezervă, Triplu, Cuvée de Crăciun, Sezon de la St-Feuillien, St-Feuillien Grand Cru, Grisette Blondă, Albă, Fructe de Pădure, Cireșe. Specificații: beri naturale de fermentație înaltă fără aditivi, hamei aromatic de calitate superioară, malțuri selectate, fermentație tradițională,…...
Belgia, Purnode
Braseria du Bocq, fondată în 1858 de Martin BELOT, este în prezent una dintre puținele braserii belgiene care este încă 100% de familie. Situată în inima minunatoarei regiuni turistice numită Condroz, această companie dinamică a rămas fidelă proceselor tradiționale de fabricare a berii de înaltă fermentație, cu refermentare în sticlă. Astăzi, a șasea generație conduce destinele Braseriei du Bocq, care privește viitorul cu încredere. Câteva cifre care ajută la o mai bună înțelegere a companiei: Cifra de afaceri: 9.200.000 €; Producție anuală: 74.500 hectolitri; Personal angajat: 45 de persoane.
Belgia, Silenrieux
...La mijlocul barajelor de la Eau d'Heure, între Beaumont și Philippeville, această berărie artizanală este situată într-o fostă clădire feroviară. Fosta grajd transformata în berărie și bar-restaurant. Producție de bere tradițională și organică certificată CERTISYS. Toate berile noastre sunt de fermentație înaltă: La Joseph, La Sara, La Noël de Silenrieux, Le Pavé de l'Ours, La Bière d'Autruche, La Cuvée des Lacs de l'Eau d'Heure, La Kriek de Silenrieux.
De Dolle Brouwers producează într-o manieră artizanală și la scară mică câteva beri remarcabile: Oerbier, Arabier, Boskeun, Dulle Teve, Stille Nacht și Stout. Toate berile de la Dolle Brouwers sunt nefiltrate, nepasteurizate și cu fermentație secundară în sticlă. Fabrica de bere din Esen poate fi vizitată cu programare pentru grupuri de minimum 30 de persoane (inclusiv în timpul săptămânii, dar nu marțea și miercurea).
Belgia, Warsage
Este în inima Euregio, în micuțul sat Warsage, unde sunt produse berile noastre artizanale. În stilul tradițional: la cuptor pe flacără vie! Produse din beri de fermentație înaltă, care provin din lunga tradiție de fabricare a berii belgiene. Sunt naturale, nefiltrate, nepasteurizate și refermentate în sticle. Berile noastre: Bere de Warsage Triple, Bere de Warsage Brune, Bere de Warsage Blonde.
Belgia, Irchonwelz
La Brasserie des Géants îmbină tradiția și tehnologiile pentru a produce beri de fermentație înaltă, bogate în arome și respectând cele mai stricte norme de calitate și igienă alimentară. Beri: Gouyasse Tradition, Gouyasse Triple, Saison Voisin, Urchon, Ducassis. Berile noastre sunt fabricate exclusiv din materii prime de calitate (malț, hamei, apă pură și drojdie). Ele sunt complet naturale și nu conțin aditivi. Refermentarea în sticlă sau în butoi le conferă un efervescent 100% natural.
Belgia, Kortrijk-Marke
Goedendag face parte din categoria berilor blonde puternice. Este o bere de înaltă fermentație, cu fermentație secundară în sticlă. Berea blondă deschisă formează o spumă frumoasă și consistentă în timpul turnării. În aromă se percepe o notă fructată care amintește de bananele coapte, împreună cu o amărăciune florală a hameiului. În gust, fructuozitatea și amărăciunea sunt de asemenea prezente. Acestea sunt susținute frumos de o amărăciune moale și nobilă. Procentul de alcool de 8% subliniază și mai mult caracterul puternic al Goedendag.
Douăsprezece beri diferite, printre care Bockor, Blauw, Kriek Max, Omer Traditional Blond și Brasserie LeFort. OMER. Traditional Blond este o bere delicioasă de fermentație înaltă, cu refermentare în sticlă, preparată conform unei rețete tradiționale. OMER. are un parfum fin, fructat și o amăreală subtilă.
Belgia, Ruddervoorde
...De Leite păstrează caracterul său artizanal și alege cu hotărâre calitatea. 'Vrem să ne bucurăm în continuare de procesul de fabricare a berii. Toate berile noastre sunt de fermentație înaltă, cu fermentație secundară în sticlă. Fiecare bere este dotată cu o etichetă artistică, concepută de artiști. Berile noastre: Femme Fatale, Bon Homme, Enfant Terriple, Cuvée Mam'zelle, Ma mère spéciale, Cuvée Jeun'homme, Cuvée Soeur Ise, Fils à Papa.
Belgia, Olen
Grupul Op de Beeck este partenerul dumneavoastră de încredere pentru soluții ecologice. Grupul este împărțit în diferite întreprinderi: - Soluții de biogaz (prelucrarea fluxurilor de deșeuri organice în biogaz), - Agrophil bvba - Furaje (prelucrarea fluxurilor de deșeuri organice în furaje pentru animale), - Op de Beeck nv (fermentație anaerobă pentru biogaz și granule de gunoi uscat), - Op de Beeck Geert bvba (comerț cu produse de îmbunătățire a solului), - Orgacom bvba (firmă de transport a Grupului Op de Beeck) - Henrard SA (firmă de transport a Grupului Op de Beeck).
Belgia, Sibret
La Trouffette, bere din Țara Bastogne, se prezintă în variantele Blondă, Brună și Roșie și, în funcție de sezon, Belle d’Été și Givrée. BPA Bastogne Pale Ale, o IPA blondă ușoară cu spelt, este cea mai recentă creație a berăriei. Toate aceste beri de fermentație înaltă sunt nefiltrate și refermentate în sticle.
... joasă (8°C). Așa a luat naștere SLAG PILS. În timpul anilor de război 1940-1945, s-a revenit la berea cu fermentație înaltă (24°C). Era nevoie de mai puțină energie pentru răcire. A durat până în 1958 pentru a produce din nou berile SLAG PILS, HELLES și TAFELHELL cu fermentație joasă. Începând din 1979, cei trei veri au început să producă WITKAP·PATER la cererea fabricii de bere "De Drie Linden" din Brasschaat. În 1981, WITKAP·PATER a fost preluată oficial.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play