Italia, Marmirolo
...W: 250 - 260. Făină tip '00' obținută din grăunțe italiene și europene selectate, dotată de plasticitate și forță, pentru aluaturi directe cu dospire medie. Ideală pentru a obține o foaie crocantă și ușoară, potrivită pentru toate aplicațiile de patiserie dulce și sărată. Recomandată pentru millefoglie, ventagli, vol-au-vent, patiserie mică, pizzette. 10KG...
...Aromele noastre alimentare sunt comercializate sub diferite forme: lichide, pulberi, emulsii. Ambalajele sunt disponibile sub formă de sticlă de 30 ml, canistre de 250 și 500 ml sau la vrac, la cerere. Acestea pot fi utilizate pentru a realiza sau a fi adăugate la diverse categorii de alimente: patiserie, macarons, ganache, creme de desert, spume, dulciuri, gemuri, cocktailuri sau sosuri, dar și în ciocolaterie, înghețată, băuturi-sirope, preparate gătite, produse lactate, biscuiți.
Germania, Fürth
Cu pasiune pentru produse de patiserie de înaltă calitate Croissante fine, plăcinte umplute cu dulciuri și gustări sărate sunt competența de bază a producătorului franconian de produse de patiserie congelate de calitate premium. Ca parte a grupului Martin Braun, compania oferă o gamă completă de produse de patiserie congelate tradiționale și inovatoare pentru întreprinderile de prelucrare. În al...
Polonia, Warszawa
...Pudra de zer dulce (SWP) este utilizată frecvent în hrana pentru animale, în produse de patiserie și ca supliment nutrițional în diverse produse alimentare.
Italia, MILANO
Punto Srl este o companie specializată în distribuția de produse alimentare. Cu un nou punct de vânzare dotat cu un raion de mezeluri, brânzeturi și pâine proaspătă, Punto Srl oferă o selecție vastă de produse alimentare proaspete și congelate, precum și o gamă variată de produse fructe și legume. Calitatea produselor este întotdeauna garantată, iar compania se angajează să mențină prețuri avantaj...
...Rădăcina de lemn dulce este o rădăcină uscată și dulce, specifică Orientului Mijlociu și Asiei Centrale. Aceasta este recoltată, curățată și uscată pentru a fi utilizată în diverse aplicații culinare. Lemnul dulce adaugă o aromă dulce prăjiturilor, produselor de patiserie și deserturilor precum înghețata și panna cotta. De asemenea, este folosit ca îndulcitor natural în amestecurile de cafea și pentru a intensifica dulceața cărnii de vânat. Pentru a-și menține aroma, rădăcina de lemn dulce trebuie păstrată în recipiente etanșe, departe de lumină și umiditate.
Germania, Heidelberg
...Pudra de cardamom HT este o condiment tratat la temperaturi ridicate, cunoscut pentru aroma sa dulce, florală și ușor citrică. Perfectă pentru coacere, deserturi și amestecuri de condimente, adaugă o notă exotică și aromatică, îmbunătățind atât preparatele dulci, cât și pe cele sărate cu profilul său unic și parfumat.
... sfeclă franceză nerafinat, arome naturale de melon, colorant natural portocaliu. Greutate : 100g Format : Borcan PET resigilabil Utilizări Recomandate : Perfect pentru a îndulci băuturile reci și smoothie-urile. Ideal pentru a aromatiza deserturile și produsele de patiserie, cum ar fi iaurturile, înghețatele și prăjiturile. O notă dulce și fructată pentru a îmbogăți salatele de fructe, cerealele și brânza de vaci. Referință:SUCRE00072...
Spania, La Llagosta-Barcelona
...•MAȘINĂ DE INJECTARE PENTRU UMPLERE cu cremă, ciocolată, gem, dulce de leche etc. în interiorul brioșelor, muffins, croissante și alte produse de patiserie în aceeași tavă de coacere, evitând manipularea inutilă a produsului. •Dozare volumetrică exactă și ușor de reglat. •Înlocuiește cu mult avantaj procesele manuale de umplere: este mai rapidă, mai confortabilă, mai precisă, nu afectează aluatul...
Franța, Avançon
Începând din 2009, Samuel Pocquet, apicultor pasionat, răspunde nevoilor profesioniștilor cu o ofertă de miere en gros. La Pocquet Apiculture, oferim butoaie de 300 kg sau găleți de 20 sau 40 kg, în principal pentru Miel de Floare și Miel de Tei. Produsele noastre sunt fabricate cu respectarea proceselor tradiționale, folosind în același timp tehnici moderne de extracție, garantând o producție la ...
Slovacia, Dolný Ohaj
...Siropul de glucoză este un sirop dulce obținut din hidroliza amidonului. Acesta constă în principal din glucoză, maltoză și malto-dextrine. Acest sirop este utilizat frecvent în industria alimentară ca îndulcitor, agent de îngroșare și agent de reținere a umidității. Se regăsește într-o varietate de alimente, cum ar fi bomboanele, băuturile răcoritoare, produsele de patiserie și sosurile. Pe...
Germania, Nürnberg
...Ciocolata Bounty este un produs de patiserie popular, cunoscut pentru combinația sa unică de ciocolată cu lapte fină și umplutură moale și umedă de nucă de cocos. Fiecare baton Bounty constă din două bucăți dreptunghiulare, cu un strat exterior din ciocolată cu lapte bogată, care învăluie un centru dulce și indulgent de nucă de cocos. Umplutura de nucă de cocos este făcută din nucă de cocos rasă...
Italia, Carbonara Al Ticino
...P.A. Aromatics a inițiat un program substanțial de cercetare și dezvoltare pentru dulciuri, ca rezultat al căruia suntem lideri în următoarele domenii: Patiserie: Notele de vanilie, unt și citrice sunt doar câteva exemple din lista noastră lungă de arome disponibile în acest domeniu. Înghețate și iaurturi...
Franța, Mouans-Sartoux
...Călătoriți într-o lume a deliciilor gourmande cu "Amande". Notele inițiale de păducel și lemn dulce se împletesc pentru a dezvălui un inimă în care migdala dulce întâlnește trandafirul romantic, așezându-se pe un fundal reconfortant de mosc și vanilie, ca o îmbrățișare blândă într-o patiserie călduroasă. Familia Olfactivă: Gourmand Note de vârf: Păducel, lemn dulce Note de inimă: Migdala, trandafir...
Slovacia, Košice
...Pilot – breakfast – pear – apple – banana – vanilla este o băutură delicioasă și răcoritoare, concepută pentru a oferi o explozie de arome fructate pentru a-ți începe ziua. Această băutură de mic dejun combină gustul dulce al pere și mărului cu cremozitatea bananei și o notă subtilă de vanilie, creând o experiență plăcută și satisfăcătoare. Fie că o savurezi singură sau o asociezi cu alimentele...
Polonia, Warszawa, Poland
... carbohidrați și are proprietăți excelente de rumenire. Acest produs este utilizat pe scară largă și este destinat să fie utilizat în industriile: lactate, de furaje, cărnii, de patiserie și panificație, de parfumuri și farmaceutică.
...Migdala este o odă a indulgentei. Bogăția profilurilor sale, care variază de la migdala dulce la migdala amară, tipică pentru frangipane, o face indispensabilă în domeniul comerțului electronic B2B.
Ucraina, Odesa
...Uleiul rezultat este un lichid incolor sau galben pal, cu un parfum intens de anason. Proprietățile uleiului esențial de anason verde includ proprietăți antispasmodice, carminative, expectorante, stimulante și diuretice. Este utilizat frecvent în industria alimentară ca aromatizant, în special în lichioruri, băuturi răcoritoare, produse de patiserie și dulciuri. De asemenea, este folosit în...
Polonia, Brzozów
...Macul alb este mai puțin cunoscut decât semințele de mac albastru, deși este o adăugare excelentă la diverse tipuri de produse de patiserie și nu numai. Se caracterizează printr-un gust dulce și delicat. Conține valori nutriționale valoroase. Este o sursă bogată de acizi grași, proteine și fibre. Este foarte popular în bucătăriile orientale. Macul alb conține minerale precum cupru, calciu și...
... este natural dulce. Poate fi utilizată atât în deserturi, cât și în preparate sărate. Astfel, melasa poate fi folosită în patiserie pentru a îndulci preparatele dumneavoastră. De asemenea, poate fi adăugată în iaurturi pentru a le îndulci. În bucătărie, pentru o asociere dulce/sărat, puteți încorpora câteva picături de melasă în salatele compuse, pentru a aduce arome mieloase și caramelizate. De asemenea, poate fi utilizată în preparate sărate, pentru a deglasa rața sau legumele, de exemplu. Bidon: 20L...
Franța, Herblay-Sur-Seine
... conținutul său ridicat de proteine, în panificație, patiserie și în milkshake-uri. Origine: Peru NUME BOTANIC: Plukenetia volubilis, L Origine: Plukenetia volubilis L: Peru Produs: Pulbere de Sacha Inchi Culoare: Crem MIROS: Caracteristic Gust: Dulce, Caracteristic Apariție: Pulbere fină Umiditate %: ≤6.0 Proteine g / 100 g: ≥55% Grăsime g / 100 g: ≤13.0 Cenușă g / 100 g: ≤5.8 Aerobi mezofili...
Franța, Saint-Pee-Sur-Nivelle
...Pastis artizanal din Țara Bascilor, realizat prin macerarea lemnului dulce și infuzarea anasonului stelat. Un pastis cu un gust subtil care va încânta cunoscătorii!
Franța, Rouen
... vegetarian, dietetic, fortificat, 100% natural. Are proprietăți antivirale și antibacteriene. Poate fi folosit în industria cosmetologică. Tamarindul are un gust dulce-acrișor, vibrant și bogat, având un aromă exotică unică, adăugând profunzime și complexitate oricărui preparat.
Italia, Giuliano
De peste patruzeci de ani, Di Rosa reprezintă un punct de referință în sectorul dulciurilor, oferind o gamă largă de produse care îmbină măiestria artizanală italiană cu pasiunea pentru calitate. Cu peste 200 de articole gata pentru export mondial, Di Rosa nu este doar un brand, ci o garanție de excelență și autenticitate. Compania noastră nu doar că distribuie produse de înaltă calitate, ci este ...
Turcia, Ankara
...Filo aluat pentru patiserie dulce - 500g. Cea mai bună calitate, preț accesibil Cereți un eșantion. Vânzare en-gros din fabrică...
Franța, Merville
... distinge în 3 categorii: - caramel blond, cu note de miere, bomboană, este un caramel foarte puțin caramelizat - caramel tradițional, gust standard de caramel la care ne gândim ușor, folosit adesea ca topping și sos - caramel corpolent, gust foarte pronunțat, utilizat în amestec în produsele de patiserie sau lactate pentru a obține un gust bun de caramel. APLICAȚII PRINCIPALE: - Deserturi lactate - Deserturi vegetale - Înghețate - Biscuiți - Prăjituri - Sosuri - Topping - Cofetărie...
Italia, Martina Franca
...Panzerottini cu umplutură de caise sunt delicioase prăjituri de patiserie, perfecte pentru o pauză gustoasă. Aceste panzerottini sunt realizate cu un aluat sfărâmicios și o umplutură dulce și suculentă de caise coapte. Sunt ideale de savurat la micul dejun, la gustare sau ca desert, însoțite de o ceașcă de ceai sau cafea. Panzerottini cu umplutură de caise sunt un produs artizanal, preparat cu ingrediente de înaltă calitate pentru a garanta un gust autentic și irezistibil.
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
...Să începem cu cel mai strălucitor, crema noastră albă dulce preferată; frișca. Logic, cea mai gustoasă frișcă este făcută cu cartușe de frișcă și o seringă pentru frișcă. Deoarece gazul din cartușele de frișcă este injectat în seringa de frișcă la presiune înaltă, unde se amestecă cu frișca, aceasta creează o frișcă delicioasă și aerată. 500 ml smântână 125 gr zahăr 2 linguri extract de vanilie...
Țările de Jos, Maarssen
... stabilitate excelente, fiind potrivit pentru o gamă largă de aplicații culinare, inclusiv produse de patiserie, bomboane și băuturi. Capacitatea sa de a imita gustul și textura zahărului, oferind în același timp potențiale beneficii pentru sănătate, cum ar fi un indice glicemic mai scăzut și un risc redus de carii dentare. Număr EC: 209-567-0 Formula moleculară: C12H24O11 Număr CAS: 585-88-6...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play