Italia, Marmirolo
...W: 250 - 260. Făină tip '00' obținută din grăunțe italiene și europene selectate, dotată de plasticitate și forță, pentru aluaturi directe cu dospire medie. Ideală pentru a obține o foaie crocantă și ușoară, potrivită pentru toate aplicațiile de patiserie dulce și sărată. Recomandată pentru millefoglie, ventagli, vol-au-vent, patiserie mică, pizzette. 10KG...
...Aromele noastre alimentare sunt comercializate sub diferite forme: lichide, pulberi, emulsii. Ambalajele sunt disponibile sub formă de sticlă de 30 ml, canistre de 250 și 500 ml sau la vrac, la cerere. Acestea pot fi utilizate pentru a realiza sau a fi adăugate la diverse categorii de alimente: patiserie, macarons, ganache, creme de desert, spume, dulciuri, gemuri, cocktailuri sau sosuri, dar și în ciocolaterie, înghețată, băuturi-sirope, preparate gătite, produse lactate, biscuiți.
Germania, Fürth
Cu pasiune pentru produse de patiserie de înaltă calitate Croissante fine, plăcinte umplute cu dulciuri și gustări sărate sunt competența de bază a producătorului franconian de produse de patiserie congelate de calitate premium. Ca parte a grupului Martin Braun, compania oferă o gamă completă de produse de patiserie congelate tradiționale și inovatoare pentru întreprinderile de prelucrare. În al...
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
...Să începem cu cel mai strălucitor, crema noastră albă dulce preferată; frișca. Logic, cea mai gustoasă frișcă este făcută cu cartușe de frișcă și o seringă pentru frișcă. Deoarece gazul din cartușele de frișcă este injectat în seringa de frișcă la presiune înaltă, unde se amestecă cu frișca, aceasta creează o frișcă delicioasă și aerată. 500 ml smântână 125 gr zahăr 2 linguri extract de vanilie...
Metarom France este o PME de familie specializată în crearea, fabricarea și distribuția de soluții aromatice și de caramele pentru industria agroalimentară. Ancorată pe piața agroalimentară dulce și activă în sectorul ingredientelor alimentare, compania, situată în Boves (80), în Hauts-de-France, este susținută de valorile sale de durabilitate, siguranță și etică. Cei 140 de colaboratori reprezin...
Italia, Carbonara Al Ticino
...P.A. Aromatics a inițiat un program substanțial de cercetare și dezvoltare pentru dulciuri, ca rezultat al căruia suntem lideri în următoarele domenii: Patiserie: Notele de vanilie, unt și citrice sunt doar câteva exemple din lista noastră lungă de arome disponibile în acest domeniu. Înghețate și iaurturi...
Polonia, Warszawa
...Pudra de zer dulce (SWP) este utilizată frecvent în hrana pentru animale, în produse de patiserie și ca supliment nutrițional în diverse produse alimentare.
Spania, La Llagosta-Barcelona
FABRICĂM SOLUȚII PENTRU DOZAREA PRODUSULUI TĂU Fabricăm mașini pentru patiserie industrială și echipamente pentru industria alimentară. Oferim soluții în procesele de dozare a maselor dense și semidense, umpluturi, amestecuri cu particule solide, paste fluide, vâscoase și diverse preparate. MAȘINI CARE TE VOR AJUTA SĂ: ● Crești producția. ● Îmbunătățești uniformitatea produsului tău. ● Diversifi...
Italia, Giuliano
De peste patruzeci de ani, Di Rosa reprezintă un punct de referință în sectorul dulciurilor, oferind o gamă largă de produse care îmbină măiestria artizanală italiană cu pasiunea pentru calitate. Cu peste 200 de articole gata pentru export mondial, Di Rosa nu este doar un brand, ci o garanție de excelență și autenticitate. Compania noastră nu doar că distribuie produse de înaltă calitate, ci este ...
... sfeclă franceză nerafinat, arome naturale de melon, colorant natural portocaliu. Greutate : 100g Format : Borcan PET resigilabil Utilizări Recomandate : Perfect pentru a îndulci băuturile reci și smoothie-urile. Ideal pentru a aromatiza deserturile și produsele de patiserie, cum ar fi iaurturile, înghețatele și prăjiturile. O notă dulce și fructată pentru a îmbogăți salatele de fructe, cerealele și brânza de vaci. Referință:SUCRE00072...
Slovacia, Dolný Ohaj
...Siropul de glucoză este un sirop dulce obținut din hidroliza amidonului. Acesta constă în principal din glucoză, maltoză și malto-dextrine. Acest sirop este utilizat frecvent în industria alimentară ca îndulcitor, agent de îngroșare și agent de reținere a umidității. Se regăsește într-o varietate de alimente, cum ar fi bomboanele, băuturile răcoritoare, produsele de patiserie și sosurile. Pe...
Germania, Nürnberg
...Ciocolata Bounty este un produs de patiserie popular, cunoscut pentru combinația sa unică de ciocolată cu lapte fină și umplutură moale și umedă de nucă de cocos. Fiecare baton Bounty constă din două bucăți dreptunghiulare, cu un strat exterior din ciocolată cu lapte bogată, care învăluie un centru dulce și indulgent de nucă de cocos. Umplutura de nucă de cocos este făcută din nucă de cocos rasă...
Ucraina, Odesa
Franța, Saint-Pee-Sur-Nivelle
...Pastis artizanal din Țara Bascilor, realizat prin macerarea lemnului dulce și infuzarea anasonului stelat. Un pastis cu un gust subtil care va încânta cunoscătorii!
Polonia, Warszawa, Poland
... carbohidrați și are proprietăți excelente de rumenire. Acest produs este utilizat pe scară largă și este destinat să fie utilizat în industriile: lactate, de furaje, cărnii, de patiserie și panificație, de parfumuri și farmaceutică.
...Set de cofetărie de Crăciun. Include forme din oțel inoxidabil; și un sucitor din lemn natural rezistent. Include sucitorul și 4 forme în formă de brad de Crăciun, stea, om de zăpadă și om de turtă dulce. Prezentat într-o cutie din kraft. 5 Piese Oțel inoxidabil / Lemn Ref:20109 Dimensiuni și greutate articol: 40 x 6.5 x 6.5 cm | 267 gr...
Germania, Wörrstadt
...Amestecul nostru de condimente pentru turtă dulce are un gust dulceag și picant, cu o notă plăcută de scorțișoară. Utilizați amestecul pentru prăjituri de Crăciun și deserturi de iarnă. Ingrediente: Scorțișoară*, Nucșoară*, Cuișoare*, Cardamom*, Pimento*, Macis*, Ghimbir* Alergeni: nu conține Vegetarian: Da Vegan: Da...
Lituania, Kaunas
...,,Dodo Cukrus” Dark Muscovado este un zahăr moale și umed, cu cristale fine de culoare maro închis, bogat în melasă naturală, care îi conferă o textură lipicioasă, un gust special și un aromă distinctă. Este folosit în cofetărie, în patiserie, mai ales în prăjituri cu fructe condimentate și turtă dulce, precum și în prepararea mâncărurilor sărate și a sosurilor dulci-acrișoare.
Franța, Merville
... distinge în 3 categorii: - caramel blond, cu note de miere, bomboană, este un caramel foarte puțin caramelizat - caramel tradițional, gust standard de caramel la care ne gândim ușor, folosit adesea ca topping și sos - caramel corpolent, gust foarte pronunțat, utilizat în amestec în produsele de patiserie sau lactate pentru a obține un gust bun de caramel. APLICAȚII PRINCIPALE: - Deserturi lactate - Deserturi vegetale - Înghețate - Biscuiți - Prăjituri - Sosuri - Topping - Cofetărie...
Spania, Madrid
... poate fi consumat în forma sa naturală sau utilizat în rețete de patiserie, salate și preparate gourmet. Profilul său nutrițional o face o opțiune sănătoasă de adăugat într-o dietă echilibrată, oferind antioxidanți și contribuind la sănătatea cardiovasculară.
Produse corespunzătoare
Nucă pecan
Nucă pecan
Alte produse
Nuc de Castilla
Nuc de Castilla
... este natural dulce. Poate fi utilizată atât în deserturi, cât și în preparate sărate. Astfel, melasa poate fi folosită în patiserie pentru a îndulci preparatele dumneavoastră. De asemenea, poate fi adăugată în iaurturi pentru a le îndulci. În bucătărie, pentru o asociere dulce/sărat, puteți încorpora câteva picături de melasă în salatele compuse, pentru a aduce arome mieloase și caramelizate. De asemenea, poate fi utilizată în preparate sărate, pentru a deglasa rața sau legumele, de exemplu. Bidon: 20L...
...Laptele condensat se caracterizează prin cremozitate și un conținut ridicat de zahăr, ceea ce îl face un ingredient ideal pentru deserturi, patiserie și preparate dulci: Leche Condensada Azucarada: Îndulcită cu zaharoză, oferă un gust dulce și o textură groasă și cremoasă. Leche Condensada Sin Azúcar: O opțiune cu conținut scăzut de calorii, potrivită pentru diete cu restricție de zahăr. Leche Condensada Orgánica: Produsă din lapte de vaci crescute în mod sustenabil.
Bulgaria, Sofia
... a strânge fonduri pentru repararea Podului Londrei. Utilizări: semințele de anason sunt folosite în patiserie și ca aromă adăugată în alcool, inclusiv ouzo și anisette. Semințele pot fi utilizate pentru a aromatiza biscuiți, prăjituri și dulciuri. Ambalaj: 250g, 500g și vrac...
Franța, Rouen
... vegetarian, dietetic, fortificat, 100% natural. Are proprietăți antivirale și antibacteriene. Poate fi folosit în industria cosmetologică. Tamarindul are un gust dulce-acrișor, vibrant și bogat, având un aromă exotică unică, adăugând profunzime și complexitate oricărui preparat.
Germania, Halle
...Zmeura – cunoscută și sub denumirea de „regina fructelor de pădure”, încântă cu gustul său dulce și fin. Pulberea de zmeură liofilizată este versatilă în utilizare. Îmbunătățește-ți granola, smoothie-ul și iaurtul sau creează un delicios lapte de zmeură. De asemenea, pulberea de zmeură uscată nu trebuie să lipsească din creațiile tale de patiserie. Datorită pachetului resigilabil, pulberea de...
Germania, Bad Bentheim
... din trestie poate fi folosit ca înlocuitor biologic pentru zahărul din sfeclă în diverse produse de patiserie sau alte alimente în care este procesat. Zahăr din trestie pulbere BIO: Zahărul din trestie pulbere BIO de la VehGro este un produs certificat biologic de cea mai înaltă calitate. Datorită acestui certificat, știți că ceea ce cumpărați a fost creat cu atenție pentru oameni și natură. VehGro reprezintă produse care sunt sănătoase și de cea mai înaltă calitate. Produsele noastre (bio) naturale selectate provin din diferite regiuni ale lumii.
Polonia, Brzozów
...Macul alb este mai puțin cunoscut decât semințele de mac albastru, deși este o adăugare excelentă la diverse tipuri de produse de patiserie și nu numai. Se caracterizează printr-un gust dulce și delicat. Conține valori nutriționale valoroase. Este o sursă bogată de acizi grași, proteine și fibre. Este foarte popular în bucătăriile orientale. Macul alb conține minerale precum cupru, calciu și...
Franța, Herblay-Sur-Seine
... conținutul său ridicat de proteine, în panificație, patiserie și în milkshake-uri. Origine: Peru NUME BOTANIC: Plukenetia volubilis, L Origine: Plukenetia volubilis L: Peru Produs: Pulbere de Sacha Inchi Culoare: Crem MIROS: Caracteristic Gust: Dulce, Caracteristic Apariție: Pulbere fină Umiditate %: ≤6.0 Proteine g / 100 g: ≥55% Grăsime g / 100 g: ≤13.0 Cenușă g / 100 g: ≤5.8 Aerobi mezofili...
Franța, Mouans-Sartoux
...Călătoriți într-o lume a deliciilor gourmande cu "Amande". Notele inițiale de păducel și lemn dulce se împletesc pentru a dezvălui un inimă în care migdala dulce întâlnește trandafirul romantic, așezându-se pe un fundal reconfortant de mosc și vanilie, ca o îmbrățișare blândă într-o patiserie călduroasă. Familia Olfactivă: Gourmand Note de vârf: Păducel, lemn dulce Note de inimă: Migdala, trandafir...
Germania, Buxtehude
... turtă dulce. Nu este potrivită pentru prăjituri (de exemplu, torturi) și se deosebește de praful de copt prin absența componentelor acide. Sarea de cerb are un miros ușor înțepător de amoniac, care dispare în timpul coacerii. Are un gust de salmiac, însă nu ar trebui consumată în stare crudă, deoarece este dăunătoare sănătății.
Țările populare pentru acest termen de căutare