...Portofoliul nostru de materii prime de la furnizori de top nu lasă loc de dorințe nici în cazul amestecurilor pentrucoacere: Ne face plăcere să dezvoltăm soluții complete personalizate pentru dumneavoastră.
Inovațiile comune pot influența pozitiv, printre altele, volumul produselor depatiserie, gustul și prospețimea – și toate acestea cu materii prime naturale, prietenoase cu etichetarea.
...Testați condimentele noastre rezistente la coacere, special dezvoltate pentru pâine și produsedepatiserie. Înainte decoacere, bucățile de aluat crude sunt presărate cu condimentele. Acestea sunt rezistente la coacere până la 200°C.
Beneficii pe scurt:
- Fără numere E declarabile
- Fără coloranți sau conservanți adăugați
- Fără glutamat monosodic
- Fără extract de drojdie
- Fără grăsimi hidrogenate
- Numai arome naturale
- Efect de crocant...
...Un adevărat clasic, acest tort reprezintă cultura decoacere a Marii Britanii în cea mai bună formă. Rețeta sa este destul de simplă și câștigă inimile acolo unde este servită, fie că este vorba de reuniuni de familie, petreceri de naștere sau evenimente în aer liber. În acest caz, smântâna bătută este, literalmente, glazura tortului. Pentru cele mai bune rezultate, folosiți cartușe de smântână...
...Foliile noastre pentru pâine și produsedepatiserie sunt disponibile atât ca pungi pentru ambalare mecanică și manuală, cât și ca bandă plată pentru automatul dumneavoastră de ambalare.
Protecția perfectă pentru pâine întreagă și feliată, chifle, toast, produsedepatiserie sărate, prăjituri, biscuiți, produsedecoacere, precum și croissante.
Oferim următoarele materiale:
• OPP simplu, OPP...
... de depozitare: min. -18°C, o dată decongelat, nu se recongelează. Informații pentru alergici: Conține gluten, lapte, ouă, soia. Produs din carne pentru consum gătit. Fabricat în Elveția cu carne elvețiană.
...•MAȘINĂ DE INJECTARE PENTRU UMPLERE cu cremă, ciocolată, gem, dulce de leche etc. în interiorul brioșelor, muffins, croissante și alte produsedepatiserie în aceeași tavă decoacere, evitând manipularea inutilă a produsului.
•Dozare volumetrică exactă și ușor de reglat.
•Înlocuiește cu mult avantaj procesele manuale de umplere: este mai rapidă, mai confortabilă, mai precisă, nu afectează aluatul...
...Făina sau pudra de lavandă este obținută din flori sau tulpini de lavandă uscate.
Acțiune: Lavanda este folosită și sub formă de semințe și inflorescențe - pentru măcinare fină în pudră sau făină.
Semințele de lavandă, florile uscate, ajută împotriva moliilor, în gătit, alimentație, coacere, uscat, ceai de lavandă, cafea.
Făina de lavandă în gătit: adăugată la produsedepatiserie, rar în supe...
...Mixe de prăjituri gata de utilizare pentrupatiserie.
Produs: Mixuri de prăjituri
Origine: Turcia
Formă: pulbere
Ambalaj: saci de 10 kg
TIPURI: mix pentru pandișpan, mix pentru prăjituri gata, mix pentru swissroll, mix pentru muffins, mix pentru waffles, mix pentru clătite,
Pandișpan, standard, muffins, waffles, clătite, red velvet, Trileçe...
...SUNTEM EXPORTATORI DE AJUTOARE PENTRU COPT ȘI TOATE PRINCIPALELE ALIMENTE DIN TURCIA DUPĂ CUM URMEAZĂ:
Ajutoare pentru copt
Făină și amidon
Amestecuri pentru prăjituri
Deserturi
Ajutoare pentrupatiserie
Îmbunătățitoare de gust
Supe
Cafea instant
Crema de alune
Produse profesionale
Tahini și halva...
...– Făină cu un conținut ridicat de proteină și gluten, care se adaptează perfect tuturor proceselor de panificație și patiserie care necesită făini cu multă forță.
– Recomandată în special pentru pâine de formă, diverse produsedepatiserie, croissante, pizza etc.
A Granel mai are o varietate T55 Forță, recomandată în special pentru utilizări industriale.
...Forma de tort din tub emailat este ideală pentru a face cele mai pufoase prăjituri. Puteți scoate cu ușurință prăjitura după 10 minute decoacere. Nu conține substanțe cancerigene. Este antibacteriană.
...Cuptorul de tunel pentrupatiserie este un echipament modern conceput pentru coacerea diverselor produsedepatiserie și panificație pe o bandă mobilă (placă decoacere).
Fabricăm cuptoare cu diferite tipuri de transportoare:
• bandă transportoare din plasă metalică (carbon sau inox);
• transportor cu lanț și tăvi;
• bandă transportoare cu lamele și forme;
• bandă transportoare complet metalică.
• Camera decoacere este acoperită cu oțel inoxidabil.
Izolația termică crescută instalată în jurul camerei decoacere reduce costurile energetice.
...Cuptor depatiserie, brutărie pentru coacerea pâinii, chifle, prăjituri. Cuptorul perfect pentru coacerea produselor de panificație în brutării și patiserii mai mici.
Dacă deții o mică brutărie sau patiserie și cauți echipamente de încredere care să îți garanteze produsedecoacere excelente, cuptoarele electrice depatiserie modulare MODULO sunt pentru tine. Datorită experienței noastre de lungă durată în domeniu, îți oferim cuptoare care combină tehnologia inovatoare cu o calitate înaltă a execuției.
...În gama maselor aerate, emulgatorii noștri pentrucoacere oferă funcționalitate și stabilitate pentru procesele dumneavoastră decoacere. Aceștia pot fi utilizați în amestecuri decoacere all-in-one pentru uz casnic, pentru prăjituri artizanale sau în procese industriale decoacere.
Emulgatorii Edifett SCP pentru bătut sunt emulsii spray-dried care constau din emulgatori, lapte și carbohidrați...
...Ambalaj modern, convenabil și sigur pentru toate tipurile deprodusedepatiserie. Excelentă transparență și luciu, rezistență și elasticitate, rezistență la îngheț de până la -400 °C și posibilitatea decoacere la +220 °C. Ambalaj pentru torturi, plăcinte, produsedepatiserie, bezele, marmeladă, bomboane și prăjituri. Dezvoltăm un design frumos, solemn, de cadou pentru containerele de dulciuri...
... gastronorm 60x40cm (dimensiunile motivei: 295x170mm). De asemenea, puteți folosi un singur motiv într-un cuptor de uz casnic.
Versatil, acest motiv din silicon pentrupatiserie suportă temperaturi de -40°C până la +280°C, permițându-vă să realizați rețete care necesită coacere, congelare sau înghețare.
Compoziție 100% silicon alimentar.
Referință: DR259A
În stoc: 300 Produse...
... mixer timp de 5 minute la viteză maximă. Cănițele sunt coapte într-un cuptor preîncălzit după ce au fost umplute cu amestecul pregătit.
Temperatura cuptorului: 200-220°C
Timp decoacere: În funcție de dimensiunea căniței, aproximativ 10 – 15 minute.
...Cu linia 2000A și Vario, coacerea complet automată este posibilă datorită proceselor decoacere programabile și a răsturnărilor automate. Capacul de abur volumetric rămâne închis până la prima răsturnare, asigurând astfel un volum mai mare deprodusedepatiserie la aceeași greutate. Procesul decoacere se încheie automat prin scoaterea coșului de răsturnare. Acest lucru asigură calitatea...
...Amestecul de turtă dulce Seckauer este un cadou popular. Fabricat manual și cu ingrediente selectate, conține 7 sortimente diferite, astfel încât cu siguranță există ceva pentru toată lumea.
Greutate netă: 250 g sau 350 g | Valabilitate minimă: 180 de zile de la producție - a se păstra la temperatura camerei | Substanțe alergene: Cereale care conțin gluten, lapte, ouă, soia sau produse din soia, fructe cu coajă lemnoasă, SO2 și sulfiți
Număr articol: 6300 / 6310
Greutate netă: 250 g / 350 g
Caracteristică de calitate: Sigiliul AMA-Handwerk, tradiție decoacere din 1660...
...Bucățile de ciocolată rezistente la coacere sunt excelente pentru a fi încorporate și coapte în aluaturi. Ele nu se topesc în timpul coacerii și oferă fiecărui produs depatiserie o notă delicioasă de ciocolată. Bucățile de ciocolată sunt versatile, de exemplu, pentru decorare, garnisirea cerealelor și deserturilor sau pur și simplu pentru a fi ronțăite între mese.
Ingrediente: Masă de cacao*, Zahăr din trestie*, Emulgator SOJALECITHIN*
*= din producție ecologică controlată
Alergeni: Soia
Vegetarian: Da
Vegan: Da...
... 4.000 de ani.
Nutrienți Quinoa
Quinoa este bogată în următoarele valori nutriționale: proteine, fibre alimentare, mai multe vitamine din complexul B, magneziu, fosfor și mangan.
Versatilă
Făina de quinoa poate fi folosită în multe feluri de mâncare diferite. Este ideală pentru coacerea pâinii, prăjiturilor și altor produsedepatiserie delicioase. Poți prepara aluat pentru prăjituri, vafe și clătite, de exemplu. Atunci când coaceți sau gătiți cu făină de quinoa, de obicei, folosiți un timp decoacere sau gătire mai scurt și o temperatură mai mică.
...% Carbohidrați 76,9 g - 30% din care 2 g - zahar - 2% Proteine 7,6 g - 15% Fibre 2,3 g - 0,1 g - 2% *VNR - Valoare nutrițională de referință <strong> Utilizare </strong> Componentă pentruprodusedepatiserie dulci, prăjituri, clătite, clătite, snitele vegetariene, pentru a...
...Pastryfill-ul nostru este un produs care combină util caracteristicile
unui glazur la rece și ale unui umplutură de fructe.
Produs pe bază de piure de fructe, ceea ce permite utilizarea sa ca umplutură.
De asemenea, poate fi folosit ca glazură la rece, gata de utilizare,
glazură la rece gata de utilizare (aplicată pe produsedepatiserie cu suprafață plată) pentru a crea un efect strălucitor cu...
...Cuptorul de pizza cu conveior electric este conceput special pentru o producție intensivă de pizza pe oră. Cu un timp decoacerede 4 până la 5 minute, veți putea produce între 65 și 200 de pizza cu diametrul de 30 cm pe oră, sau orice tip deprodusedepatiserie, pâine, legume la grătar, proaspete sau congelate.
Doriți să produceți un număr mare de pizza într-un timp minim? Cuptorul de pizza cu...
...Făina de grâu dur poate fi folosită pentru a face paste de înaltă calitate de grup A. De asemenea, servește ca un aditiv în coacere și este utilizată în producția deproduse semifinite (găluște, khinkali etc.), pizza, clătite și în patiserie. Adăugarea a 20-50% făină de grâu dur în aluat va ajuta la reducerea lipiciosului și va oferi o culoare excelentă. De asemenea, poți folosi această făină ca înlocuitor pentru ouă. Tehnologia de măcinare la rece (t < 40°C) permite păstrarea celor mai multe vitamine și minerale.
Greutate: 500 g...
... ridicate și mențin aceste temperaturi în cuptor, ceea ce reduce timpul decoacere.
4-) Ușurința în Utilizare:
Pietrele noastre pentru pizza vin în diferite dimensiuni și forme. De asemenea, pot fi folosite și pentru pâine și alte produsedepatiserie.
...Imperial este marca depatiserie preferată din Belgia! Praf de copt pentru a face clătitele tale, budincă cu gustul tipic dulce de vanilie, toppinguri pentru a îmbunătăți înghețatele tale… deja de mai bine de 80 de ani! Imperial este disponibil și în Franța.