...Portofoliul nostru de materii prime de la furnizori de top nu lasă loc de dorințe nici în cazul amestecurilor pentrucoacere: Ne face plăcere să dezvoltăm soluții complete personalizate pentru dumneavoastră.
Inovațiile comune pot influența pozitiv, printre altele, volumul produselor depatiserie, gustul și prospețimea – și toate acestea cu materii prime naturale, prietenoase cu etichetarea.
...Testați condimentele noastre rezistente la coacere, special dezvoltate pentru pâine și produsedepatiserie. Înainte decoacere, bucățile de aluat crude sunt presărate cu condimentele. Acestea sunt rezistente la coacere până la 200°C.
Beneficii pe scurt:
- Fără numere E declarabile
- Fără coloranți sau conservanți adăugați
- Fără glutamat monosodic
- Fără extract de drojdie
- Fără grăsimi hidrogenate
- Numai arome naturale
- Efect de crocant...
...Foliile noastre pentru pâine și produsedepatiserie sunt disponibile atât ca pungi pentru ambalare mecanică și manuală, cât și ca bandă plată pentru automatul dumneavoastră de ambalare.
Protecția perfectă pentru pâine întreagă și feliată, chifle, toast, produsedepatiserie sărate, prăjituri, biscuiți, produsedecoacere, precum și croissante.
Oferim următoarele materiale:
• OPP simplu, OPP...
...În gama maselor aerate, emulgatorii noștri pentrucoacere oferă funcționalitate și stabilitate pentru procesele dumneavoastră decoacere. Aceștia pot fi utilizați în amestecuri decoacere all-in-one pentru uz casnic, pentru prăjituri artizanale sau în procese industriale decoacere.
Emulgatorii Edifett SCP pentru bătut sunt emulsii spray-dried care constau din emulgatori, lapte și carbohidrați...
...Cu linia 2000A și Vario, coacerea complet automată este posibilă datorită proceselor decoacere programabile și a răsturnărilor automate. Capacul de abur volumetric rămâne închis până la prima răsturnare, asigurând astfel un volum mai mare deprodusedepatiserie la aceeași greutate. Procesul decoacere se încheie automat prin scoaterea coșului de răsturnare. Acest lucru asigură calitatea...
...Bucățile de ciocolată rezistente la coacere sunt excelente pentru a fi încorporate și coapte în aluaturi. Ele nu se topesc în timpul coacerii și oferă fiecărui produs depatiserie o notă delicioasă de ciocolată. Bucățile de ciocolată sunt versatile, de exemplu, pentru decorare, garnisirea cerealelor și deserturilor sau pur și simplu pentru a fi ronțăite între mese.
Ingrediente: Masă de cacao*, Zahăr din trestie*, Emulgator SOJALECITHIN*
*= din producție ecologică controlată
Alergeni: Soia
Vegetarian: Da
Vegan: Da...
... 4.000 de ani.
Nutrienți Quinoa
Quinoa este bogată în următoarele valori nutriționale: proteine, fibre alimentare, mai multe vitamine din complexul B, magneziu, fosfor și mangan.
Versatilă
Făina de quinoa poate fi folosită în multe feluri de mâncare diferite. Este ideală pentru coacerea pâinii, prăjiturilor și altor produsedepatiserie delicioase. Poți prepara aluat pentru prăjituri, vafe și clătite, de exemplu. Atunci când coaceți sau gătiți cu făină de quinoa, de obicei, folosiți un timp decoacere sau gătire mai scurt și o temperatură mai mică.
...Lecitină-Compus Spray Uscat
LECIFINE 50 este un compus de lecitină spray uscat, fabricat din soia fără organisme modificate genetic (NON-GMO). Prin spray uscare, proteina naturală este transformată în proteină vegetală pulbere cu un conținut ridicat.
LECIFINE 50 este utilizat pentruprodusedepatiserie congelate, vafe, făinuri gata preparate și aluat de drojdie. Datorită LECIFINE 50, vafele se...
... amintește de migdale. La coacere, nota de nucă adaugă accente aromatice, astfel încât nucile din prăjituri și produsedepatiserie pot fi înlocuite cu făină de migdale de pământ. Datorită gustului său dulceag, făina de migdale de pământ este, de asemenea, ideală pentru prepararea deserturilor, gustărilor și dulciurilor. Dizolvată în lapte, făina de migdale de pământ este un substitut pentru lapte în dieta vegană.
La produsele bio: DE-ÖKO-006
Origine: Agricultură non-UE
Ambalare: Sacii de 12,5 kg...
...În special după coacere, Făina de Nucă de Hazelnut Bio emană un aromă bogată, de exemplu, în produsedepatiserie fine de toate tipurile, ca un ingredient nobil în granola sau în deserturi precum budinca sau grișul.
În special după coacere, Făina de Nucă de Hazelnut Bio emană un aromă bogată. De aceea, este predestinată pentru utilizarea sa în produsedepatiserie fine de toate tipurile, ca un...
... fi păstrată la temperatura camerei timp de câteva ore fără formarea gelului și sedimentare. Aplicarea este posibilă atât înainte, cât și după coacere. GlazeMaker 25 este, de asemenea, potrivit pentru produsele de panificație care sunt congelate după aplicare. Glazura se usucă rapid, iar produsele finale au o suprafață non-adezivă, a cărei strălucire atrăgătoare se menține timp de luni întregi. Dacă se dorește o rumenire suplimentară a produselor depatiserie, recomandăm adăugarea de lapte praf degresat sau dextroză în soluția GlazeMaker.
... prospețimii după coacere
• Umpluturi de casă – pentru un gust natural
La singura locație din Fürth, 550 de angajați se dedică zilnic unei oferte deproduse și servicii remarcabile. Toți îi unește standardul ridicat de calitate la care Wolf ButterBack s-a angajat de 30 de ani – pentru succesul dumneavoastră în afaceri!
Wachtel GmbH este specializată în mașini decoacere, răcire și automatizare pentru industria de panificație și patiserie.
Portofoliul deproduse Wachtel include, de exemplu:
- Cuptoare decoacerepentru magazine
- Cuptoare cu convecție
- Cuptoare cu etaje
- Sisteme de răcire, congelare și fermentare
- Sisteme de alimentare...
GmbH este activă în domeniul dezvoltării și vânzării de amestecuri de pâine și produsedepatiseriede înaltă calitate, agenți decoacere și produse speciale.
Compania umCereal folosește tehnologia morăritului și coacerii pentru a produce o gamă largă deproduse:
-Amestecuri pentru pâine
-Amestecuri pentruprodusedepatiserie
-Amestecuri decoacere fără gluten
-Amestecuri pentru chifle
-Agenți de stabilizare a smântânii
-Agenți decoacere
-Toppinguri
-Amestecuri decoacere bio...
Heidelore Knirr GmbH European Gourmet Export este specialistul în domeniul materiilor prime și aromelor pentru brutării, cofetării și procesatori industriali în Germania și la nivel mondial.
Heidelore Knirr GmbH oferă produsepentru industria de panificație: amestecuri pentru pâine, concentrate, agenți decoacere și materii prime (făinuri, semințe, fulgi) și pentru industria cofetăriei: amestecuri, umpluturi, ciocolată, geluri, decorațiuni și arome.
...Compania Komplet Bäckereigrundstoffe GmbH & Co. KG produce amestecuri pentrucoacere și ingrediente de bază pentrucoacere, folosind materii prime valoroase și având o orientare spre calitate înaltă. Compania oferă amestecuri pentru pâine și chifle; amestecuri pentru prăjituri; creme; ingrediente de bază pentrucoacere; agenți decoacere; agenți de separare; produsede servicii și produse congelate.
...putem oferi toate produsele de panificație și ca produse bio. Standardele Naturland sunt mai stricte decât cele ale regulamentului UE privind produsele bio. Grimminger îndeplinește an de an cele mai înalte cerințe de calitate pentru a obține certificările internaționale. Aceasta este condiția de bază pentru a distribui produsele noastre de panificație la nivel internațional.
Certificat IFS...
...Suntem partenerul dumneavoastră pentru instalații de afumare la rece și de maturare, instalații de abur, instalații pentru gătit, coacere și răcire. Din anii '80, sunt utilizate sisteme de control computerizate, care permit desfășurarea unor procese programate complexe. Aceste computere nu controlează doar temperatura și umiditatea, ci și sisteme hidraulice și pneumatice, precum și instalații de răcire.
Pulberea noastră de băutură din ovăz este alternativa uscată și durabilă pentru băuturile vegetale gata preparate. Este deosebit de potrivită pentru procesarea ulterioară în produsedepatiserie, amestecuri pentrucoacere, băuturi vegetale cu proteine și mixuri, ciocolată, înghețată și multe altele. În special pentru alimentele vegane și fără gluten, pulberea noastră de băutură din ovăz este...
IREKS GmbH oferă o gamă largă de ingrediente pentru panificație, amestecuri pentrucoacere și produsedepatiserie. Portofoliul deproduse include printre altele:
-Arome (aluaturi fermentate și malț)
-Igrediente pentrucoacere
-Produse fără gluten
-Igrediente ecologice pentrucoacere, amestecuri ecologice pentrucoacere, aluaturi ecologice, produse ecologice din malț...
... funcțională și compuși pentru utilizarea în înghețată, granola, amestecuri pentrucoacere, produsedepatiserie și produse lactate, și toate acestea într-o varietate de forme și variante.
Batoane funcționale pentru Private Label:
Indiferent dacă este vorba despre domeniul „Sport”, „Sănătate” sau „Snack” – fabricăm batoane personalizate și soluții deprodusepentru mărci și mărci proprii. Dezvoltarea și...
...BÄKO-ZENTRALE NORD eG oferă o gamă largă deprodusepentru brutării și patiserii:
Fructe uscate / Semințe
Făină
Ingrediente pentrucoacereProduse proaspete
Produse congelate
Uleiuri și grăsimi
Conserve de fructe
Băuturi răcoritoare
Sucuri
Băuturi din lapte
Gem
Miere
Sortiment gastro
Lapte condensat
Lapte UHT
Produsedepatiserie
Creme/ Margarine
Paste...
Dar și ambalaje și materiale publicitare.
Reparația și renovarea controlerelor. Tipul și anul de fabricație al sistemului sau mașinii nu contează. În special pentru sisteme de afumare, gătit, coacere și climatizare, precum și alte mașini de măcelărie.