...Pasta de roșii este o pastă groasă făcută din roșii europene, care sunt gătite timp de câteva ore pentru a reduce conținutul de apă, strecurând semințele și coaja, și gătind din nou lichidul pentru a reduce baza la un concentrat gros și bogat. Avem o gamă variată de tipuri de pastă de roșii. Pasta de roșii este folosită pentru a conferi un gust intens de roșii unei varietăți de preparate, sosuri, ketchup, paste, supe și carne friptă.
...gustul crocant al biscuiților, aromele speciale ale cracker-ilor și naturalețea varietăților noastre de gem atrag fiecare palat. Calitatea noastră a devenit o referință pentru clienții noștri care caută același gust în fiecare limbă. Colaborând cu o gamă largă de clienți din Africa și Europa, împărtășim lumea noastră de arome cu mai mulți oameni. Lanțul nostru de aprovizionare garantează că...
Estonia, Valga
... este adesea afumat, oferindu-i un gust distinct de fum. Macroul afumat poate fi savurat de unul singur, adăugat în salate sau folosit ca ingredient în tartine și sosuri. Macroul conservat este, de asemenea, popular și poate fi folosit în diverse rețete, inclusiv preparate cu paste și sandvișuri.
Polonia, Tomaszow Lubelski
... granulat. Una dintre principalele avantaje ale mălaiului măcinat este că este ușor digerabil, motiv pentru care este utilizat în diverse tipuri de diete. De asemenea, are o gamă largă de utilizări. O putem folosi ca ingredient în supe, sosuri, prăjituri și deserturi.
Italia, Martina Franca
...Brânza al Peperoncino este o experiență gastronomică unică care îmbină dulceața și picantețea într-un echilibru perfect. Această brânză pecorino are o consistență moale și vibrantă, îmbogățită cu fulgi de chili care stimulează papilele gustative. Coaja sa rugoasă și aurie ascunde un miez alb cu nuanțe de galben pai, presărat cu boabe de chili. Fiecare mușcătură este o explozie de aromă, cu o intensitate care crește odată cu maturarea, făcând-o irezistibilă pentru iubitorii de brânză. Nu este doar o brânză, ci o călătorie senzorială care invită la descoperirea unor nuanțe noi de gust.
Germania, Schoenebeck
...Uleiul de semințe de dovleac bio este excelent pentru salate și sosuri. Surprinzător, gustul său nucos se potrivește foarte bine și cu preparatele din brânză și cu deserturi dulci, cum ar fi sorbeturile. Uleiul de semințe de dovleac bio de la SanaBio este un ulei de gătit excelent în industria alimentară, de exemplu pentru salate și sosuri. Surprinzător, gustul său nucos se potrivește foarte...
Franța, Wissous
...Crema de Rom Vanilie și Cafea Bourbon Ref: FINE022 Conținut: 220 g...
Țările de Jos, Lutjebroek
... înaltă calitate vor ridica profilurile de gust și culorile alimentelor dumneavoastră la niveluri superioare, asigurând consistență în rezultate și ușurință în utilizare pentru producție. Potrivite pentru supe, sosuri, bulion, carne, analogi de carne și produse de patiserie.
...Cele mai intense arome și gusturi din Sud se combină într-o rețetă delicioasă precum timbalul de orez cu cârnați și ciuperci. Preparat cu ingrediente de înaltă calitate și însoțit de sosuri speciale, va aduce pe mesele dumneavoastră un preparat tradițional, gustos și cu un gust proaspăt, ca și cum ar fi fost făcut de curând.
Germania, Bad Bentheim
...Maranta arundinacea: Pulbere Bio de Arrowroot Pfeilwurzel de la VehGro este un excelent agent de legare pentru sosuri cremoase și lacuri cu gust neutru. Folosiți doar jumătate din cantitatea obișnuită de făină din rădăcină de arrowroot, comparativ cu făina normală. Cantitatea corectă depinde de grosimea dorită a lichidului.
Belgia, Nivelles
... colorant sau ca îmbunătățitor de gust în diverse preparate alimentare, cum ar fi sosuri, spume de pește, vin de orez, tofu roșu, legume murate, carne sărată etc. Anectodă: Drojdia roșie de orez este prezentă în farmacopeea chineză încă din dinastia Ming (1368-1644), fiind numită „orezul vieții lungi”. Substanța activă a drojdiei roșii de orez este monacolina K. 25 mg de Q10H2 (ubiquinol) sunt suficiente în completarea drojdiei roșii de orez. Ubiquinolul este forma neoxidată a coenzimei Q10. Este o moleculă de origine...
Germania, Bonn
... peste 100 de ani și pot continua să producă fructe. - Mango-ul este fructul național al Indiei, Pakistanului și Filipinelor. - La nivel mondial există peste 1.000 de soiuri de mango, fiecare cu un gust și un aromă unică. - În India, se sărbătorește anual „Festivalul Internațional al Mango-ului”, unde sunt prezentate peste 500 de soiuri. 15. Trivia Mango-ul este, după banană, cel mai consumat...
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... veți avea un topping sănătos pentru băuturile și gustările dvs. precum budincă sau prăjitură. 400 ml lapte de cocos – 1 lingură de miere, sirop de arțar sau zahăr pudră – 1 lingură de extract de vanilie Există multe alte rețete pe care le puteți prepara cu dispozitivul dvs. de batere a smântânii, pe lângă cele menționate mai sus. Dacă dețineți un dispozitiv Exotic Whip, veți obține arome exotice cu perlele noastre de aromă, care, datorită cilindrilor noștri revoluționari fără sudură, nu au un gust chimic, iar timpul de reîncărcare se reduce cu aproape 50%.
... competent pentru gust și sisteme funcționale moderne pentru prelucrarea cărnii, HoReCa și servicii alimentare, atât pentru meșteșug, cât și pentru industrie. Hela a fost fondată în 1905. Astăzi, echipa noastră este formată din peste 600 de colegi dedicați și calificați din cele mai diverse domenii. Cu 10 locații la nivel mondial, furnizăm peste 30.000 de clienți mulțumiți în peste 70 de țări. Pe...
... colesterol și conține grăsimi polinesaturate și mononesaturate. Uleiul de porumb rafinat găsește aplicații în prăjire, dressinguri, marinade, sosuri și în utilizări industriale, cum ar fi producția de biodiesel și ca lubrifiant. Se recomandă o consumare moderată, având în vedere conținutul de acizi grași omega-6.
Germania, Hamburg
... potrivește perfect cu legumele și carnea de pasăre. De asemenea, este grozav în sosuri! Ingrediente: Turmeric, morcov, ardei dulce, semințe de coriandru, granule de ceapă, chimen, granule de usturoi, praz, nucșoară, piper de Jamaica, schabzigerklee Atenție pentru alergici: Poate conține urme de fructe cu coajă, arahide, susan, muștar și țelină. Conținut: 27 g în cutie de tablă...
Germania, Hamburg
... în supe, tocănițe, sosuri și marinade pentru a le oferi un gust subtil și ușor floral. Frunza de dafin este, de asemenea, un ingredient important în amestecurile tradiționale de condimente, cum ar fi bouquet garni și ierburi de Provence. Pe lângă utilizarea sa culinară, frunza de dafin este folosită și datorită potențialelor sale beneficii pentru sănătate, inclusiv proprietăți antiinflamatorii, antioxidante și antimicrobiene. Este important de menționat că frunzele de dafin ar trebui folosite cu moderație datorită gustului lor puternic.
Bulgaria, Sofia
... între 100 și 5.000 SHU. De-a lungul anilor, oamenii le-au folosit pentru a prepara ceai, deoarece se crede că ameliorează răceala, reduc crampele menstruale și calmează durerile de stomac. Utilizări: pimento este folosit pentru marinarea cărnii și peștelui, precum și pentru diverse condimente și sosuri. Adaugă 2-3 boabe la preparat pentru un gust exotic. Ambalaj: 250g, 500g și la vrac.
Belgia, Plombières
...Obțineți o consistență cremoasă în sosuri albe, sosuri și dipuri folosind pulberile noastre lactate, asigurând un gust bogat în fiecare porție. Castle 1/18 este o alternativă excelentă la pulberea de lapte degresat, în special în producția de sosuri. Acest produs oferă o soluție fiabilă pentru obținerea texturii, aromei și calităților nutriționale dorite în diverse tipuri de sosuri. Castle 2/26...
Elveția, Gossau
...DIPS, SOSURI TRAITEUR, VEGAN și FĂRĂ GLUTEN DIPS De la Lady la King. Le avem pe toate. Cu diversitatea noastră de sosuri traiteur, orice bucătar amator sau de top devine palid. Datorită ingredientelor selectate și preparării cu drag, sosurile și dips-urile noastre sunt bine cunoscute. Cu unul dintre acești purtători de gust alături de tine, vei fi sărbătorit ca un erou la fiecare petrecere de grătar! Aproape toate sosurile noastre sunt, de asemenea, fără alergeni, gluten și sunt vegane.
Germania, Stegaurach
...ACUM NOU: Clasicul finger food pentru mari și mici! formate, pane, prăjite crustă crocantă și suculent la mușcătură gust de pește ușor condimentat Sfaturi de profesionist: Ca finger food sau pentru o gustare între mese cu sosuri sau ca topping pe salate sau în wrap. Perfect pentru copii cu cartofi prăjiți, piure de cartofi etc. Cu textura lor asemănătoare peștelui și nota ușoară de pește, sunt...
Turcia, Manisa
...Ajvarul este un sos strălucitor și robust din ardei roșii, o rețetă tradițională de o mie de ani din Macedonia. Am prăjit ardei roșii și vinete, pe care le-am cules cu meticulozitate din câmpuri, neatinse de mâini, aromatizate cu condimentele noastre speciale și aduse pe mesele dumneavoastră. Puteți consuma cu încredere ajvarurile noastre preparate în stil de casă, fără aditivi și natural, pentru fiecare masă a zilei. Cu aroma sa unică, este un gust minunat care va adăuga culoare la pâinea dumneavoastră și va fi un aperitiv perfect pentru invitațiile dumneavoastră.
Spania, Altea, Alicante
...Acest tip de beri atât de fructate și ușor amare reprezintă combinația ideală pentru carne roșie, sosuri, preparate picante, brânzeturi puternice sau pești mai intensi, cum ar fi somonul, etc. INGREDIENTE: Apă, malț de orz, hamei și drojdie. ALERGII: Orz ISTORIE: IPA sau India Pale Ale este unul dintre stilurile de bere care a câștigat cea mai mare popularitate în ultimii ani și pentru noi, fără îndoială, această IPA este una dintre cele indispensabile. Deși a fost calificată ca fiind cea mai bună IPA din Spania la Madrid Brew Competition din 2019, a fost de asemenea premiată internațional.
Polonia, Jastrzebie-Zdroj
... iubitorii de bun gust, care îl folosesc pentru a îmbunătăți gustul supelor tradiționale, pastelor, cărnii, peștelui și chiar a plăcintelor. Acesta își va găsi aplicabilitatea și în cazul condimentului pentru sosuri și preparate lichide de la Kucharek.
... de minerale precum calciu, magneziu, fosfor și potasiu. În plus, muștarul conține acid folic și vitamina A. Muștarul are un gust bogat și o textură cremoasă. Este folosit tradițional pentru a sublinia gustul preparatelor din carne – carne prăjită, coaptă, fiartă, precum și pentru prepararea altor sosuri și pentru servirea cu mâncăruri de stradă. Impulse Commodity Trading colaborează direct cu cei...
...Ceapa prăjită este un ingredient aromatic destinat utilizării ca aditiv pentru preparate, pentru a le conferi atribute specifice de gust. Este utilizată în procesarea alimentelor, în gastronomie, în panificație, în unități de procesare a cărnii, în gastronomie și în industria pescuitului.
Italia, Rivoli
...La sfecla roșie, folosită ca înlocuitor pentru roșii, are un gust bogat în arome pământii și dulci, care se apropie de gustul umami. Ketchup-ul de Sfeclă este o mică minune, un echilibru perfect de arome, cu note de condimente și are o structură foarte orientală, complexă, departe de gustul acru și plat al roșiei. Oțetul de rodie, folosit în Ketchup-ul de Sfeclă Biobontà, are un gust acrișor...
Franța, Mietesheim
...Această ulei bogat în arome oferă un gust foarte echilibrat, cu note delicate de trufă. Se potrivește de minune cu salate, paste sau risotto. Ingrediente: Ulei de măsline extravirgin 98,75%, Trufe de vară și trufe negre uscate 0,75% (echivalent cu 2% produse proaspete): trufă de vară (Tuber Aestivum Vitt) 0,6%, Trufă...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play