Polonia, Warszawa, Poland
...Pasta de roșii este o pastă groasă obținută din roșii coapte. Procesul de producție constă în fierberea roșiilor timp de câteva ore pentru a reduce conținutul de apă, stoarcerea semințelor și a pielii și fierberea din nou a lichidului pentru a reduce baza la un concentrat bogat și gros. Produsul final are un gust bogat și proaspăt de roșii și o culoare roșie intensă. Are o consistență netedă și groasă. Este liberă de aditivi nedoriți și este, de asemenea, o sursă bună de licopen, un antioxidant care se găsește în roșiile gătite. Nu conține zahăr artificial.
Polonia, Paczewo
... • Amestecată în supe pentru un gust umami • Ca aromatizant „de brânză” în sosuri vegane • Ca agent de îngroșare pentru supe și sosuri • Adăugată în hrana pentru animale de companie pentru nutrienți suplimentari Dimensiunile porțiilor sunt de obicei 1 sau 2 linguri. Este sigur să folosești drojdia nutrițională cu moderație, de obicei până la câteva linguri pe zi.
Polonia, Brzozów
...Amestec de legume uscate, care include: morcov, păstârnac, țelină, ceapă și frunze de pătrunjel. Foarte aromat, fără adăugare de sare sau conservanți. Oferă preparatelor un gust și un parfum inconfundabil. Este un ingredient esențial în orice bucătărie.&nbsp;<strong>Ingrediente: </strong>morcov, păstârnac, țelină, ceapă, frunze de pătrunjel&nbsp;<strong>Utilizare</strong>Amestecul trebuie adăugat la toate tipurile de supe și sosuri, fierbându-se timp de 10 până la 15 minute.&nbsp;<strong>Observații</strong>Nu conține sare, zahăr, conservanți sau glutamat de sodiu.
...Pasta de roșii este o pastă groasă făcută din roșii europene, care sunt gătite timp de câteva ore pentru a reduce conținutul de apă, strecurând semințele și coaja, și gătind din nou lichidul pentru a reduce baza la un concentrat gros și bogat. Avem o gamă variată de tipuri de pastă de roșii. Pasta de roșii este folosită pentru a conferi un gust intens de roșii unei varietăți de preparate, sosuri, ketchup, paste, supe și carne friptă.
Polonia, Tomaszow Lubelski
... granulat. Una dintre principalele avantaje ale mălaiului măcinat este că este ușor digerabil, motiv pentru care este utilizat în diverse tipuri de diete. De asemenea, are o gamă largă de utilizări. O putem folosi ca ingredient în supe, sosuri, prăjituri și deserturi.
Polonia, Jastrzebie-Zdroj
... iubitorii de bun gust, care îl folosesc pentru a îmbunătăți gustul supelor tradiționale, pastelor, cărnii, peștelui și chiar a plăcintelor. Acesta își va găsi aplicabilitatea și în cazul condimentului pentru sosuri și preparate lichide de la Kucharek.
...Ceapa prăjită este un ingredient aromatic destinat utilizării ca aditiv pentru preparate, pentru a le conferi atribute specifice de gust. Este utilizată în procesarea alimentelor, în gastronomie, în panificație, în unități de procesare a cărnii, în gastronomie și în industria pescuitului.
Polonia, Rusiec
...FRUNZE DE MĂRAR (ANETHUM GRAVEOLENS L.) Planta cu un gust caracteristic, condimentat, utilizată în producția de amestecuri de condimente și sosuri. Folosită de asemenea ca condiment pentru pește. Frunzele sunt disponibile sub formă uscată, tăiată și măcinată, sterilizate la cererea clientului. Ofertă: – mărar uscat, tăiat. – mărar măcinat – mărar sterilizat Ambalare: – sac de hârtie cu inserție din folie 5-10 kg...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play