Franța, Josselin
...Neutre în gust și culoare, soluțiile noastre Mixeo și Stabeo sunt utilizate în numeroase aplicații: sosuri, preparate gătite, BVP, înghețate și sorbeturi, produse vegane… Soluțiile noastre sunt utilizate în numeroase tipuri de produse finite, de îndată ce sunt în joc probleme de retenție a apei și textură. Fără a aduce un gust de aftertaste sau o culoare nedorită și suportând procesele clasice, ele se adaptează tuturor nevoilor dumneavoastră.
Franța, Merville
... poate fi împărțit în 3 categorii: - caramel blond, cu un gust de miere și bomboane, cu foarte puțină caramelizare - caramel tradițional, gustul standard de caramel care vine ușor în minte, adesea folosit în toppinguri și sosuri - caramel plin, gust foarte pronunțat, folosit în amestecuri în produse de patiserie sau lactate pentru a obține un gust bun de caramel. APLICAȚII PRINCIPALE: - Deserturi lactate - Deserturi vegetale - Înghețată - Biscuiți - Torturi - Sosuri - Topping - Confectii...
Franța, Rouen
...K2 Garden propune tamarind proaspăt din Tanzania. Acest fruct leguminos este un ingredient excelent pentru diverse preparate, pentru a realiza sosuri și băuturi. Este folosit ca ingredient în fabricarea ciocolatei, a bomboanelor și a altor produse de cofetărie, precum și în paste concentrate. Tamarindul este bogat în vitamine, minerale, antioxidanți și este util pentru întărirea sistemului...
Franța, Avançon
...La Moutarde au Miel este un condiment clasic care combină dulceața mierii cu iuțeala muștarului. Această combinație este perfectă pentru cei care caută un gust echilibrat și savuros. Cu o greutate netă de 250g, acest muștar este ideal pentru a însoți carnea, peștele sau legumele. De asemenea, poate fi folosit în rețetele de dressinguri sau marinări pentru a adăuga o notă dulce-sărată. Textura sa fină și gustul delicat îl fac o alegere perfectă pentru mesele zilnice sau ocaziile speciale.
Franța, Castelnaudary
...Fritonii de rață conform rețetei périgourdine sunt realizați din carne de rață, grăsime de rață și pulpă de usturoi pentru un gust clasic și autentic. Se servesc reci pentru un plus de savoare, ideal pe toasturi pentru aperitiv sau în timpul mesei, în salată.
...Sare de mare cu boabe de mirt corsican sălbatic, culese manual, are un ușor gust de piper fructat. Ideal pentru vânat, sosuri, marinade, paste, fripturi... Ingrediente: Sare grosieră de pe insula Ré, boabe de mirt uscate. Referință: SEL00018...
...Celebra sos Harissa cu un gust picant, ideal pentru a condimenta toate preparatele tale. Piure de ardei tradiționali în bucătăria orientală.
Franța, Bréal-Sous-Montfort
...Imaginată ca o „cutie de unelte” culinară, „Cooking Box” reunește selecția celor mai bune fonduri, fumeturi și bouillonuri de nouă generație de la Saveur! - Formulare fără ulei de palmier și fără potențiatori de gust - Conținut de sare atent studiat - O declarație Aromele Naturale conformă cu noua reglementare în vigoare Aplicație: Baze sosuri Mâncăruri preparate Supe Produse din mare Condimente pentru legume sau salate Fonduri, bouillon, fumet de pește, arome naturale, reducere de sare, fără ulei de palmier, fără potențiator de gust, ingrediente 100% de origine naturală...
Franța, Wissous
...Crema de Rom Vanilie și Cafea Bourbon Ref: FINE022 Conținut: 220 g...
... colesterol și conține grăsimi polinesaturate și mononesaturate. Uleiul de porumb rafinat găsește aplicații în prăjire, dressinguri, marinade, sosuri și în utilizări industriale, cum ar fi producția de biodiesel și ca lubrifiant. Se recomandă o consumare moderată, având în vedere conținutul de acizi grași omega-6.
Franța, Mietesheim
...Această ulei bogat în arome oferă un gust foarte echilibrat, cu note delicate de trufă. Se potrivește de minune cu salate, paste sau risotto. Ingrediente: Ulei de măsline extravirgin 98,75%, Trufe de vară și trufe negre uscate 0,75% (echivalent cu 2% produse proaspete): trufă de vară (Tuber Aestivum Vitt) 0,6%, Trufă...
Franța, BRIE
...Proiectat pentru a fi luat la pachet și/sau auto-servire. Durata de valabilitate tehnică: 12 luni Ambalare: 500 unități pe carton Paletizare: 80 cartoane pe palet Conservare: Ambient Sos emulsionat. Gust și aromă de ou și muștar.
Franța, Saint-Etienne
...Sosul de pizza Mutti este o combinație bogată de roșii 100% italiene, coapte la soare, și ingrediente tradiționale: busuioc aromatic, oregano și ceapă. Se întinde uniform pe pizza și îi oferă un parfum captivant și un gust intens.
Franța, Melesse
...Făina de cartof dulce este bogată în nutrienți, fibre, antioxidanți și nu conține gluten. Este o alternativă foarte bună la făinurile tradiționale. Natural dulce, aceasta îmbunătățește preparatele, oferindu-le mai multă savoare și o culoare portocalie. Poate fi utilizată în numeroase aplicații alimentare: produse de panificație, patiserie, supe, sosuri etc.
Franța, Ostwald
...maki, paste, orez, granola, lapte și unt vegetale, sosuri și condimente … Conservare: într-un recipient închis, la uscat, ferit de lumină și căldură. Pentru a păstra gustul, consumați în termen de trei luni de la deschidere și păstrați la rece. Ambalare de 200g până la 25kg Pachet de 10 Energie: 2372 kJ (584 kcal) Lipide: 47,4 g Din care acizi grași saturați: 4,8 g Din care acizi grași monoinsaturați: 6,1 g Din care acizi grași polinesaturați: 36,5 g Din care omega 3/6: 7,2 g / 23 g Carbohidrați: 8 g Din care zaharuri: 1 g Fibre alimentare: 5 g Proteine: 31,3 g Sare: 0,12 g...
Franța, Sainte Croix En Plaine
... / ideal ca înlocuitor pentru sare Origine: Franța & Germania Aspect: caracteristic de culoare brună Gust: aciditate naturală și picant Aciditate: 5° Sfaturi de utilizare: Condimentarea salatelor și a altor preparate culinare (sosuri, deglazare, marinadă, supă rapidă...). Ca băutură: 1 linguriță într-un pahar cu apă călduță, de băut pe stomacul gol dimineața.
Franța, Feurs
...Caramelul aromatic este un lichid sau solid de culoare brun deschis până la brun închis, obținut exclusiv prin acțiunea controlată a căldurii asupra zaharurilor alimentare, iar destinația sa principală este aromatizarea produselor alimentare. Caramelul aromatic poate fi îngroșat, neutralizat, aromatizat, sub formă de pulbere, bucăți sau lichid, fiind de asemenea disponibil într-o gamă BIO. Utilizări posibile: PRODUSE LACTATE ÎNGHEȚATE SUPORTURI DE AROME PÂNTECE ȘI AJUTOARE PENTRU PÂNTECE SOSURI ȘI MÂNCĂRURI GĂTITE APERITIVE ȘI LICORI...
Franța, Arles
...Conserve Guintrand Fără preîncălzire, întindeți pur și simplu sosul Pizzaprêt’ pe aluat. Adăugați după gust măsline negre, file de anșoa, brânză sau șuncă și coaceți la cuptorul încins. Ingrediente: roșii (88%), ceapă (5%), zahăr, ulei de măsline (1%), ulei de floarea-soarelui, amidon de porumb modificat, sare, arome, condimente.
Franța, Ham
... dumneavoastră culinare. Idee de rețetă: Pui cu coriandru și lămâie Ingrediente: 4 fileuri de pui 2 linguri de coriandru măcinat Sucul unei lămâi 2 căței de usturoi, tocați fin Sare și piper, după gust Ulei de măsline, pentru gătit Referință: AR805385 Ean13: 3760306805385...
...Cu paste sau pe pâine? Este doar o chestiune de gust. Nu folosim conservanți chimici, nu-i vrem. Legumele sunt selectate și sunt procesate în cel mai blând mod posibil, cu respect. Le conservăm în cea mai bună ulei de măsline extra virgin. Și aceasta explică succesul nostru: respectăm alimentele și respectăm clienții noștri.
Franța, Levallois Perret
...Basilicul parfumează preparatele pe bază de roșii: sosuri de roșii, pizza, ratatouille. Excelează cu toate tipurile de legume: vinete, dovlecei, ciuperci, anghinare, năut, orez. Se potrivește plăcut cu usturoi, ceapă, cimbru și ulei de măsline. Parfumează dressingurile, salatele, brânzeturile precum mozzarella. Este o delicatesă cu ouă, fie ele în omlete sau jumări. Beneficiile basilicului: Este un antibacterian natural care curăță plămânii și bronhiile de substanțele nedorite.
Franța, Besancon
...ÎN CUCINĂ: O combinație de condimente savuroase care poate fi folosită pe toate tipurile de pește și în toate metodele de gătire. Poate fi utilizată în marinări, în sosuri sau presărată pe peștele la grătar. BENEFICIILE Surse excelente de proteine, bogate în minerale, vitamina D, peștele câștigă în gust și aromă cu amestecul de condimente care aduce fiecare dintre beneficiile sale specifice.
... trio-ul nostru Baeckeoffe, varză murată și semințe de chimen. Selectăm produse de calitate și vă oferim o gamă Toque+ fără gluten, fără potențiatori de gust, fără grăsimi hidrogenate și cu un conținut de sare optimizat. Veți putea descoperi, de asemenea, produsele noastre adaptate dietelor vegetariene, vegane și fără sare. Utilizarea lor este simplă pentru a garanta succesul rețetelor dumneavoastră!
Franța, Biguglia
... sărate (specialități aperitive, sosuri și condimente, săruri aromatizate). „O Mà!” revendică clar originile sale corsicane, având o ofertă de calitate bazată pe materii prime provenite din terroir-ul insulei de frumusețe, iar marca continuă să producă în mod artizanal. "O Mà Gourmandises" este opera unei întregi vieți. Purificat de moștenirea maternă și dragostea pentru gust, Jean-Michel Querci...
Franța, Baixas
... conservant. Respectând carta Nature și Progrès, scopul nostru este să vă oferim produse originale elaborate din rețete sănătoase cu gust autentic, totul într-o abordare echitabilă. De asemenea, vă puteți lăsa tentați de coletele noastre de asortimente de produse pentru ideile dumneavoastră de cadouri.
Franța, Marseille
...Selectăm mărci renumite pentru savoarea și calitatea lor în țara de origine. Oferim: - conserve de pește în cutie sau borcan: ton, sardine, anșoa, sprat ... - specialități în borcan sau în tavă: salată mechouia, hummus, chakchouka, mloukia, antipasti - sosuri, condimente, harissa - uleiuri de măsline - măsline - poutargue din Grecia - lapte de migdale (mai multe variante) - gemuri, miere și creme tartinabile - Halwa...
Franța, Raillencourt Ste Olle
... răspund nevoilor specifice ale industriei, ale restaurantelor de tip take-away și ale magazinelor mari și medii. Sosurile noastre pot fi colorate sau neutre, fluide sau groase, dulci sau picante, calde sau reci, sau pur și simplu marinade. Cu laboratorul nostru de înaltă tehnologie, suntem în căutare constantă de a crea produse al căror calitate și gust să satisfacă consumatorii. Fabrica noastră este certificată IFS superior și, din 2014, BRC, ceea ce facilitează parteneriatele noastre cu piețele externe.
Franța, Lorp Sentaraille
Este în inima Ariège-ului, la Lorp Sentaraille, că noi elaborăm, de mai bine de 25 de ani, gemuri și preparate din fructe cu un gust unic (jeleuri, compoturi, sosuri…). Conservele și condimentele s-au adăugat recent, așa că ne schimbăm numele… „Confitures des Pyrénées” devine astfel… „Compania Pirineilor”! Echipa noastră, prezentă încă de la începutul aventurii, metodele noastre de fabricație și...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play