... fi utilizată ca supliment în smoothie-uri, iaurt, diverse tipuri de lapte, musli, supe și deserturi. Poate fi folosită și adăugată în pâine, pizza sau produse de patiserie. Oferă un ușor gust de nucă alimentelor. Este suficient să înlocuiești una sau două linguri defăinăde grâu. O întâlnim adesea în compoziția produselor cosmetice, cum ar fi cremele și măștile. O poți folosi pentru a prepara măști faciale homemade pentru a hrăni, calma și răcori.
Ambalare: 500g, 1000g și vrac...
... N20 de înaltă calitate de la o marcă de încredere.
3 bețe 1 1/2 căni unt nesărat, înmuiat
3 căni zahăr alb
6 ouă la temperatura camerei
3 căni făinăde tort cernută
1 cană smântână pentru frișcă
1 lingură extract de vanilie...
... printr-o digestibilitate a proteinelor de peste 90%.
• Remarcată pentru digestibilitatea ridicată a uleiului, în special a acizilor grași esențiali pentru reducerea stresului termic.
• Conține o cantitate semnificativă de tocopherol, oferind stabilitate uleiului în timpul stocării.
• Caracterizată printr-un conținut ridicat de acizi grași esențiali - linoleic și oleic - 9.0 și, respectiv, 2.0.
• Are un parfum plăcut depâine și este consumată de toate animalele agricole și păsările.
...Făinade orz este o pulbere fină măcinată din boabe întregi de orz. Oferă un gust de nucă și este o sursă bună de fibre, vitamine și minerale. Această făină versatilă, fără gluten, este adesea folosită în coacere, oferind o alternativă sănătoasă la făinade grâu. Făinade orz poate fi integrată în diverse rețete, inclusiv pâine, brioșe, clătite și fursecuri, adăugând o dulceață subtilă și o...
...Făinăde grâu (făinăde grâu, gluten), ulei de floarea-soarelui, zahăr invertit, amestec de cereale (secărică, orz, porumb, ovăz, grâu, orez, mei), drojdie de panificație, emulgator: lecitină de soia, sare, extract de malț de orz, soia, in.
Fabricat într-un atelier care utilizează susan, ouă și produse lactate.
Ambalare: aproximativ 18 felii per pachet
Greutate netă: 300g
Caracteristici nutriționale:
Valoare nutrițională medie pentru 100g
Valoare energetică: 1724 Kj sau 408 Kcal
Grăsimi: 6.63 g
din care acizi grași saturați: 0.81 g
Carbohidrați: 72.
...Făinade lupin dulce este ideală ca alternativă la făina obișnuită, ca ingredient în producția depâine, biscuiți, paste sau clătite. Aceasta prezintă proprietăți emulsionante, leagă apa și crește prospețimea produselor. În plus față de alte tipuri defăină, aceasta crește valoarea nutrițională a produselor la care este adăugată.
Beneficii suplimentare ale consumului defăinăde lupin:
• are un...
...Amestec cu făină și granule de soia prăjite pentru producția depâine și produse de panificație din soia, sursă de proteine de origine vegetală.
Format: 25 kg
Dozare: 100%...
...Semințele de cânepă decojite sunt cele mai frecvent utilizate tipuri de semințe de cânepă. Ele sunt gata de utilizare în orice formă, la fel ca alte semințe și nuci. Puteți folosi aceste semințe în diverse moduri. Unii oameni le folosesc ca topping pentru salate sau alte preparate. Alții le folosesc ca făină pentru coacere sau pentru smoothie-uri, granola și pâine.
Ele conțin un raport ideal (3...
...ACEASTA NU ESTE O TERRINE DE CAMPANIE. 100g O emoție din copilărie îți va reveni, cele mai delicioase amintiri ale tale de la un picnic la țară, această terrine vegană este de savurat pe o felie depâine ușor prăjită sau însoțită de un murătură de legume sau de castraveți murați.
INGREDIENTE: ulei de cocos (35%), apă, proteine de soia, drojdie de bere bio, ciuperci, muștar, ulei de rapiță, sare, agar agar, făinăde chia bio, tamari bio, piper negru, oțet xeres, condimente, usturoi, pastă de roșii, miso de orz, ceapă.
... depozitare și conservare: A se păstra într-un loc răcoros și uscat, departe de sol și umiditate.
Ambalare: Sac de 5 kg - Sac de 25 kg - Ambalare personalizată la cerere în BigBag.
Utilizare: Se recomandă o integrare în amestecul defăinăde 5% până la 30%.
Valori nutriționale medii pentru 100 g: Energie 347 kcal/1450 kJ - Grăsimi 7,8 g - din care grăsimi saturate 1,8 g - Carbohidrați 38 g - din care...
...DIVIZOR & ROTUNDATOR
Capacitate de până la 11.000 de bucăți/oră
Interval de greutate 40-140 grame (±2 gr)
6 pistoane cu diametru de 50 mm
Tambur exterior schimbabil pentru greutăți diferite
Belturi de ieșire cu 6 rânduri
Lubrifiere automată cu ulei
Control variabil al vitezei pentru unitatea principală și unitatea de rotunjire
Pulverizator defăină
Capacitate buncăr de aluat de 210 kg
Putere...
...Petrin monophasat (220 V) Capacitate dePâine: 25 Kg Capacitate deFăină: 15 Kg deFăină Capacitate de cuvă: 30L Tensiune: 230V / 50 Hz / 1ph Putere: 1.1 Kw Tablo de comandă digital Comenzi automate sau manuale Grilaj de protecție inox ridicabil Role antideformare de cuvă Picioare antivibrații Anul fabricației: 2012 Număr de serie: 002...
...W: 270 ÷ 290. Făinăde grâu comun (disponibilă și ca făinădepâine puternică) din grâu european selectat, caracterizată printr-o mare plasticitate și rezistență.
Ideală pentru aluaturi directe cu timp mediu de dospire.
10KG - 25KG...
...Crawl eX este un concentrat special de pulverizare împotriva insectelor târâtoare, cum ar fi gândacul de porumb, gândacul de cereale, moliile de cereale, gândacul defăinăde orez și gândacul depâine. Crawl eX acționează imediat după aplicare și are un efect de combatere durabil datorită acțiunii de contact pe termen lung de până la 6 săptămâni. Efectul imediat apare după aproximativ 30 de minute.
La Naturell AB, am făcut din hrana ecologică un standard. Credem într-o lume în care 100 % din produsele alimentare ecologice sunt norma. Ca specialist în produse alimentare ecologice, oferim produse de înaltă calitate. Așa am devenit, încet dar sigur, compania de frunte în domeniul alimentelor ecologice. Dar facem mult mai mult decât să vindem doar produse ecologice en-gros. Avem exclusiv produse...
... numeroaselor rețete de nougat cu fructe.
Nougat cu caramel și sare din Guérande, ambalat într-un pachet de 200g cu fund de carton, care conține papiloanele de nougat.
Ingrediente: zahăr, sirop de glucoză, miere, migdale, caramel cu unt sărat (8,7%), zahăr pudră, amidon de cartofi, pâine nedospită (apă, ulei de măsline, făină), albușuri, extract natural de vanilie. Mod de preparare: mierea și siropul de glucoză sunt fierte în cazan, albușurile sunt completate cu zahăr fiert, vanilie, migdale și caramel.
Alergeni: migdale, ouă, posibile urme de fructe cu coajă.
...Amestec de porumb pentru pâine și gustări
Noua mixtură de porumb cu floarea-soarelui și cu un conținut ridicat de boabe de porumb asigură rezultate constante, gust excelent, culoare perfectă.
Produsul oferă un avantaj major pentru brutarii de astăzi.
50% premix CORN 50
50% făinăde grâu
52% apă
Ambalare: sac de 15 kg.
15kg...
...Cu o crustă prăjită incomparabilă, groasă și ușor închisă, acest pâine are un gust caracteristic datorită amestecului defăinăde grâu (50%) și făinăde secară (50%). Este o pâine foarte specială care, împreună cu maiaua, capătă un gust oarecum amar și diferit.
REF:P458A
EAN-13:8436017105308
EAN-14:18436017105305
GREUTATE PRECOCITĂ (G):92 g
GREUTATE COAPTĂ:80 g
LUNGIME (CM):16 cm
LARGIME (CM):6...
...– Făină echilibrată și cu randament ridicat, special indicată pentru pâinede tip papo-seco, Mafra, Alentejano, baghetă pre-coaptă etc.
– A Granel mai are o varietate T65 PG cu o extensibilitate mai mare, recomandată în special pentru utilizări industriale.
...Tip: Făină universală
Finență (%): 100
Tip de procesare: Măcinare
Fabricată din: Grâu
Aditivi: Nu
Fără conservanți, chimicale sau decoloranți
Această făinăde grâu este măcinată fin
Perfectă pentru pâini, prăjituri, aluat de pizza și multe altele
Gust și textură incomparabile...
... utilizată fără adăugarea defăină din cereale care conțin gluten. Pentru un rezultat optim la coacere, ar trebui folosite rețete adaptate pentru făinade teff. Gustul său de nucă, cu o notă ușor dulce, face ca făinade teff integral să fie versatilă. Astfel, se pot obține pâini crocante, prăjituri pufoase sau clătite. Ideală pentru coacerea fără gluten.
Origine: Spania
Ambalaj: saci de 20 kg...
...Făinade mazăre este adesea folosită la coacerea pâinii și a tortilelor, la prepararea pastelor, precum și la unele produse de patiserie, cum ar fi gogoșile și biscuiții. Este suficient să adăugați doar 10-20% făinăde mazăre la făinade grâu, iar aceste preparate vor căpăta un parfum unic de mazăre și vor deveni puțin mai sănătoase. Mazărea este bogată în vitaminele C, B și PP, precum și în...
...Făinade grâu SUNGRANO reprezintă cea mai înaltă calitate și îndeplinește toate standardele europene. În total, sunt disponibile patru sortimente, care pot acoperi numeroase domenii de aplicare. Făinade grâu SUNGRANO este un furnizor de fibre de înaltă calitate dintr-o producție ecologică sustenabilă.
...Făinade mei are un gust ușor, ușor nucos, adăugând o aromă distinctivă produselor de patiserie. Făinade mei poate fi folosită ca ingredient pentru amestecuri de copt, paste, pâine și gustări. Grăunțele pentru producția defăină sunt supuse unui tratament hidrotermal, care extinde durata de păstrare, reduce amărăciunea și îmbunătățește caracteristicile fizice și organoleptice.
... popular în industria de panificație. Trebuie păstrat într-un loc curat, uscat și bine ventilat și are o durată de valabilitate de până la 5 ani. Foodcom S.A. furnizează amidon de cartofi nativ în pachete de 25 kg și Big Bags.
Amidonul de cartofi nativ este un ingredient versatil și un aditiv alimentar care poate fi folosit în diverse preparate alimentare, inclusiv produse din carne și delicatese, legume conservate, pâine și produse din făină, deserturi, supe, sosuri, budinci și jeleuri.
... în apă. Valoarea energetică 1505KJ/354kcal - 18% RDA* grăsimi 0.1g < 1% inclusiv acizi grași saturați 0g - 0% carbohidrați 88g - 34% inclusiv zaharuri 0g - 0% proteine 0.3g < 1% sare 0.025g < 1% *RDA - valoarea de referință a alimentelor <strong> utilizare </strong> amidonul poate fi folosit ca substitut pentru făină, pentru îngroșarea supelor și sosurilor, pentru a face pâinede casă...