... sensibilitate la gluten sau boală celiacă, făinurile noastre fără gluten oferă o alternativă delicioasă și sigură. Bucură-te de o varietate largă de rețete fără gluten fără a compromite gustul sau textura.
Plină de Nutrienți: Fiecare tip defăină aduce un profil nutrițional unic la masă. De la conținutul ridicat de proteine al hrișcăi până la meiul bogat în fibre, făinurile noastre sunt pline de nutrienți esențiali pentru a susține sănătatea ta generală.
Versatilitate: Indiferent dacă coaceți pâine, faceți paste sau creați delicii fără gluten, făinurile noastre sunt incredibil de versatile.
...Făinuri de ciuperci
Procesul nostru de fabricație a făinii de ciuperci Aromas și Boletos constă în reducerea ciupercii la pulbere după deshidratare, fără adăugarea de amidon sau alt ingredient.
Sugestii: făina noastră de ciuperci poate fi adăugată în prepararea oricărui fel de mâncare, cum ar fi supe, sosuri, pâine, paste, brânză, biscuiți, deserturi, printre altele.
Disponibile:
Maitake;
Reishi;
Shiitake;
Boletus edulis;
Cantharellus;
Agaricus blazei.
Compoziție nutrițională per 100 g.
Grăsimi - 1,3 %
Carbohidrați - 78%
Fibre - 14%
Proteine - 15%...
...Pain Americana 4.5" cu susan (1003) 12 bucăți x 77g Ingrediente Făinăde grâu, apă, zahăr, drojdie, ulei de floarea-soarelui, semințe de susan (2%), sare, conservant (E282), emulgator (E481, E472e), agent de tratament al făinii (E300).
... maximum 8 kilograme defăină și 13 kilograme de aluat depâine. Din fericire, acest mixer spiral este echipat cu un întrerupător de siguranță care vă ajută în utilizarea acestui aparat de bucătărie.
Viteze spiral: 110 & 240 RPM
Viteze cuvă: 10 & 20 RPM
Cantitate maximă defăină: 8 kg
Cantitate maximă de aluat: 13 kg (aluat depâine)
Cantitate minimă de aluat: 6 kg...
...Secara este o cultură tipică de cereale. Kvass de secara este făcut din cereale, iar făina obținută este folosită în principal pentru pâine, se obține amidon și este, de asemenea, utilizată ca materie primă pentru producția de alcool. Secara este una dintre cele mai comune (după muștar) și cele mai valoroase plante de îngrășământ verde. Aceasta suprimă eficient ierburile și bolile plantelor...
... timp de 4-8 minute în cuptor la 250°C~320°C
INGREDIENTE:
Apă, amidon de porumb, ulei de măsline extravirgin, fibre vegetale (sfeclă, psyllium), maltodextrină, proteină de mazăre, făinăde quinoa, maia de orez uscată (făinăde orez, apă, drojdie), agent de îngroșare: hidroxipropilmetilceluloză (E464), amidon de cartof, sare, drojdie.
NUTRIȚIE;
Energie KJ (g): 967
Valoare energetică kcal (g): 230
Proteine (g): 3
Carbohidrați (g): 37.3
din care zaharuri (g): 0.4
Grăsimi totale (g): 5.9
din care acizi grași saturați (g): 0.7
Fibre alimentare (g): 8
Sare (g): 0.98...
...Rulou Kiaser sau rulou vienez. Poate fi produs în diferite greutăți și forme din făinăde grâu și făină integrală. Acest pachet conține 10 buc * 30g. Sunt ideale pentru clienții din sectorul HoReCa. Sunt potrivite pentru congelare și transport cu camion frigorific.
...Drojdia (Saccharomyces cerevisiae) este un microorganism care aparține grupului ciupercilor unicelulare, care reunește aproximativ 1.500 de specii.
Drojdia de panificație este utilizată în producția de produse de panificație din diferite tipuri defăină.
Drojdia uscată (dehidratată) are următoarele avantaje: calitate stabilă, durată lungă de valabilitate, o gamă largă de condiții de temperatură, ușurință în transport și depozitare. Logistica este mult mai simplă comparativ cu drojdia presată, ocupă de 3-4 ori mai puțin spațiu de depozitare, nu este necesară achiziționarea frecventă a drojdiei.
...Forme:
0,75 mm, nervurat neted sau ușor înclinat
cobertură:
1,25 mm, cu fante în spații. Asociație rezumată prin cadru de profil.
versiuni:
Cu cadru adiacent, cu suporturi sau cu cadru prelungit pentru a fi agățat în cărucior.
În timpul manipulării, cadrul proeminent servește ca mânere.
modele:
Bandaje pentru pâine 500 până la 750 g
sandviș,
secară,
Roggenmisch-,
făină integrală,
Asociații de pâini diverse și cosaci,
Triunghi și poate bandaja...
... proteină din consumul de chifle coapte, brioșe, pâine, smoothie-uri bogate în proteine etc., folosind pudra/făina noastră de pui, are efecte anabolice, ceea ce înseamnă că ajută la construirea mușchilor.
Pudra noastră de carne este 100% deshidratată. Fierberea are dezavantajul că distruge enzimele de care organismul are nevoie absolut, reduce concentrația de vitamine, iar proteinele își pierd...
...
14 Perie de frecat 40 cm
15 Perii pentru spălat de mână
16 Perii de frecat
17 Perii pentru cani
18 Perii pentru mașini de tocat carne
19 Perii cu cap rotund (peri: albastru și roșu)
20 Perii pentru rezervoare (peri: albastru)
21-24 Perii cu mâner
25 Mătură defăină 30 cm
26 Perie pentru pâine 40 cm
27 Pensulă pentru copt
Modificările tehnice sunt rezervate...
... și pâinea integrală.
În ciuda numelui său, făina clară este mai închisă la culoare, având un gust mai puternic și mai grosier decât făina patent. Datorită culorii sale gri, este adesea folosită pentru a face pâinede secară și pâine integrală. Făina clară este mai nutritivă decât făina patent, deoarece conține mai multă tărâțe, cenușă și proteine. Făina clară este, de asemenea, cea mai accesibilă...
...Morcovi*(72%), Bleu d'Auvergne* AOP (lapte de vacă pasteurizat) (14%), sare, culturi lactice și de maturare), ulei de floarea-soarelui*, ceapă*, sare, făinăde orez*, oțet de mere*, piper negru*
*Ingrediente provenite din Agricultura Ecologică - Alergen
Sfaturi de utilizare
Ideal pentru a întinde pe felii depâine proaspătă, pentru a acompania bețișoare de legume sau grisine. De asemenea, puteți...
...Ingrediente: Migdale, pepene confiat (origine Franța) (pepene, sirop de glucoză-fructoză, corector de aciditate: acid citric), zahăr, zahăr pudră, miere de lavandă, sirop de zahăr invertit, sirop de glucoză, pâine azimă (făinăde cartofi, apă, ulei de floarea-soarelui), extract natural de floare de portocal, coji de portocal confiate (coji de portocal, sirop de glucoză-fructoză, zahăr, conservant: E 202, corector de aciditate: acid citric). Albușuri de ouă.
...FăinădepâineFăinadepâine este un supliment alimentar utilizat pe scară largă pentru prăjirea alimentelor, cum ar fi puiul prăjit, peștele, fructele de mare (creveți), pulpele de pui, aripile de pui, inelele de ceapă etc. Este crocantă, moale, delicioasă și hrănitoare. Făinadepâine este un supliment alimentar utilizat pe scară largă pentru prăjirea alimentelor, cum ar fi puiul prăjit, peștele, fructele de mare (creveți), pulpele de pui, aripile de pui, inelele de ceapă etc.
...Făinade cânepă este obținută în timpul procesului de măcinare a tortului de cânepă. Principalele companii care cumpără făinăde cânepă en-gros sunt din industria alimentară - pâine, paste, gustări și alte produse unde făina obișnuită poate fi înlocuită parțial cu o opțiune mai sănătoasă.
Făinade cânepă la vrac este vândută în saci de 20 kg sau saci mari.
Vă rugăm să contactați trevor@nutraingredients.co.uk pentru mai multe informații.
...Maiaua este una dintre cele mai vechi tipuri de aluat din lume, fermentată cu 4000 de ani în urmă de egipteni, care au transformat terciul de cereale în maia pentru pâine plată pufoasă.
Maiaua integrală bio de la Lecker oferă tuturor pâinilor mixte și integrale o structură excelentă și un gust plin, proaspăt. Și asta are un motiv.
• 100% făină integrală de secară din agricultură ecologică controlată
Ingrediente: Făină integrală de SECARĂ Bioland*
*= din producție ecologică controlată
Alergeni: Gluten
Vegetarian: Da
Vegan: Da...
...Folosind GRÂU cultivat în Marea Britanie, germinăm cu atenție boabele timp de x ore în bazine mari. Boabele germinate trec apoi printr-un proces de tratament termic rapid înainte de a fi trimise prin uscătorul nostru de mari dimensiuni pentru a reduce conținutul de umiditate la un nivel stabil de 12%. Produsul finit poate fi fie ambalat, fie trimis la moara de piatră pentru a fi transformat în făini integrale.
...O gamă de pâini bogate în Omega 3, realizate din făinăde in. Aceste produse sunt etichetate Bleu-Blanc-Cœur, o inițiativă nutrițională și de mediu recunoscută de Ministerele Sănătății și Agriculturii.
...Localizare
Brazilia Ipameri
Sector
SBM
Produse stocate
Făinăde soia, Pelete de soia
Anul punerii în funcțiune
2017
Datele proiectului
Siloz de 14,55mØ...
... crea o emulsie stabilă de margarină.
Această categorie include, de asemenea, margarinele de masă reprezentate de brandul MT Eco-Universal, care sunt utilizate în producția unei game largi de produse de patiserie din făină (toate tipurile de biscuiți, turtă dulce, brioșe etc.), precum și în producția de produse de panificație (pâine, chifle, covrigi).
...Această făinăde secară are cel mai deschis grad de măcinare dintre făinile de secară și este folosită în principal pentru coacerea așa-numitului pâinede avans, care arată ca un baghetă, dar este de fapt o pâinede secară.
Făinade secară este făina preferată pentru pâinea închisă. Deja Hildegard von Bingen descrie avantajele secarei: "Întărește corpul și ajută la slăbire." În plus, secara conține multe vitamine din complexul B și minerale valoroase.
... fi folosit ca topping pentru înghețată, iaurt sau clătite
- Delicios în rețetele de coacere
- Vine într-un borcan convenabil de 1,6 kg
Ingrediente: Zahăr, Făinăde grâu, Uleiuri vegetale, Sirop de glucoză, Lapte condensat degresat, Zahăr cristalizat, Unt de cacao, Pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsime, Emulsificator, Sare, Aromatizatori.
Informații nutriționale (per 100g): Energie: 2269...
...Chipsurile Azar pita sunt o alternativă sănătoasă la chipsurile obișnuite de cartofi. Acestea sunt primele chipsuri din făinăde grâu din Serbia.
Chipsurile Azar pita sunt produse conform celor mai înalte standarde de calitate, pe echipamente de înaltă tehnologie dezvoltate de tehnologiile noastre.
Chipsurile pita sunt o adevărată noutate pe piața snack-urilor!
...Pâinede condimente cu o textură moale și un gust intens de condimente.
Ingrediente: făinăde GRÂU *, MIERE, OUĂ întregi (de la păsări crescute în aer liber), unt, zahăr din trestie *, LAPTE *, condimente pentru pâinede condimente (scorțișoară, anason, ghimbir, cardamom, coriandru, cuișoare, stea de anason).
* Ingrediente provenite din agricultura ecologică
Porție de aproximativ 140 g.
A se...