...Amestec cu făină și granule de soia prăjite pentru producția depâine și produse de panificație din soia, sursă de proteine de origine vegetală.
Format: 25 kg
Dozare: 100%...
...W: 270 ÷ 290. Făinăde grâu comun (disponibilă și ca făinădepâine puternică) din grâu european selectat, caracterizată printr-o mare plasticitate și rezistență.
Ideală pentru aluaturi directe cu timp mediu de dospire.
10KG - 25KG...
...Făinade Sorg Bio Fără Gluten este un produs biologic de înaltă calitate obținut prin măcinarea boabelor de sorg. Această făină este certificată biologică și fără gluten, ceea ce o face potrivită pentru cei care urmează o dietă fără gluten sau care au intoleranțe alimentare. Sorgul este un cereal antic care are o istorie milenară. Originar din Africa, a fost cultivat timp de secole în diferite...
...Dulce artizanal dospit cu făinăde orez, făinăde hrișcă, amidon de orez, amidon de porumb, zahăr, ouă și unt, cu adăugare de iaurt.
Pufoase și parfumate, brioșele sunt perfecte pentru un mic dejun tentant, o pauză de dimineață sau pentru o gustare după-amiază. În porții practice de 35g, sunt ideale pentru copii și adulți celiaci.
Disponibile și în alte arome.
...Le basi pentru pizza sunt obținute din prelucrarea unui aluat cu ingrediente simple și puține: semolă de grâu dur măcinată, făinăde cartofi, lecitină de soia, ulei de măsline extravirgin, sare, drojdie de bere, apă. Conține gluten, soia.
Pizza este simplu de preparat și de condimentat cu un număr de condimente limitat doar de imaginație.
Forma este rotundă, lucrată manual și de înaltă calitate...
...Specialitate alimentară din făină integrală de orz gol sicilian. Numai orz sicilian cultivat prin metode naturale, procesare artizanală, trasat pe bronz, uscare lentă, ambalat manual.
...Prețurile afișate pe site sunt cu amănuntul.
Ingrediente: Ardei iuți 44%, ulei de semințe de floarea-soarelui, ton 16%, pâine (făinăde grâu moale „00”), apă, drojdie naturală, capere, amidon de cartofi, pătrunjel, oțet de vin, sare. Corectori de aciditate: Acid lactic, acid citric
Ambalaje: Borcan de sticlă ml. 314 / 580 / kg 1062/ kg 3100
Reducere de 30% din prețul en-gros.
Solicitați lista de prețuri...
Panificiul Le Bontà Trecchinesi, de peste douăzeci de ani, își propune produsele unei clientele care s-a atașat în timp și este în continuă creștere. De-a lungul anilor, panificiul Le Bontà Trecchinesi și-a diversificat produsele, oferind utilizatorilor nu doar pâine, ci și frese, tozzetti, pizza albă și roșie, panetone, pâine și pesmet. Dar care este secretul aromelor acestui pâine? Simplu: ingrediente naturale precum făină, apă, sare și maia, lucrate cu pasiune și măiestrie, conform învățăturilor transmise de maeștrii brutari de odinioară.
IL Michelangelo della Pizza din Albano Laziale, în Castelli Romani (Roma) este o brutărie cu cuptor cu lemne, care produce pâinede tip caserec, pâinede Genzano, pâinede Lariano. Pizza romană, pizza albă și roșie, pizza velletrana și producția de produse de panificație tipice din Castelli Romani. Din selecția celor mai bune amestecuri defăinăde grâu dur, făină 00 și integrală, se nasc...
Activitatea noastră de brutărie are o tradiție de treizeci de ani, fiind de familie, și nu putea fi altfel având în vedere originile noastre, suntem din Gragnano, patria pastei, unde mirosul defăinăde grâu dur umple aerul.
A face pâine, prăjituri și tot ce derivă din făină este pentru noi o mare pasiune, pe care am transformat-o în muncă.
Semnele acestei pasiuni sunt vizibile în atenția și...
Companie producătoare de semifabricate pentru patiserie și gastronomie. Produsele noastre sunt: baba, savarè, bignè, bignè cu cacao, cu cafea, cu fistic, cu căpșuni, cu roșii, cu paprika iute, cu sparanghel, cu cerneală de sepie, pâine pentru sandvișuri, pâine pentru sandvișuri cu cărbune vegetal, cu făinăde cânepă, cu 5 cereale, cu făină integrală, pâinede toast și panettone gastronomic. Pentru babà, savarè și bignè, pe lângă linia clasică uscată, există și o linie moale și cu o durată lungă de conservare, iar noi suntem SINGURII PRODCUTORI MONDIALI.
...
Baze de pizza pinsate, focacce pinsate, panini pinsati: create cu aluat din făinăde soia, făinăde orez, ulei de măsline extravirgin, sare, maia etc.
Datorită „pinsaturii”, gazele sunt eliberate, făcând produsul și mai digerabil.
Linia Snack sărate: de ronțăit în orice moment al zilei, excelente pentru aperitive, de acompaniat cu salate etc:
•Crefolini sfogliati
•Crefolini sfogliati integrali...
...Trei surori, în 1984, s-au unit pentru a da naștere "Cuptorului Surorilor Palese" din Potenza. De atunci, se prepară, conform vechii tradiții lucane, pâinea și tipica strazzata din făinăde grâu dur cu dospire naturală, clasicul tarallo aviglianese, ficculi, tarallucci cu fenicul și stozze. Acestea sunt doar câteva dintre deliciile pregătite și astăzi cu aceeași grijă artizanală și o atenție...
... Puglia, iar aceste articole sunt selectate riguros respectând principiile de bază ale bunăstării și respectului pentru oameni și mediu. Din acest motiv, a decis să caute pentru clienții săi produse care provin în principal din agricultură biologică, cum ar fi făină biologică, vin biologic, paste din grâu dur din Puglia, ulei de măsline extravirgin, leguminoase, pâine și toate produsele de panificație obținute din grâu cultivat în aceeași zonă a orașului Altamura. Compania noastră se angajează să respecte în timp obiectivele stabilite.
Compania, înființată în 1950 de Giuseppe Russo, este specializată în comercializarea diverselor tipuri de făinuri alimentare (făinăde grâu dur, făină dublu zero, făină integrală, făinăde soia, făină din 5 cereale, făină pentru pâine arabă, făină organică și făină fără gluten) și produse alimentare (ciuperci, piureuri de roșii, susan și îmbunătățitoare). Exclusivist al celor mai bune făinuri...
... sărate. Ingredientele sale sunt făinade orez (care conține amidon) și făinade grâu (care conține gluten), două adezive naturale care, împreună, conferă forță și rezistență cestinului depâine, creând astfel un recipient care nu se deteriorează ușor, nici măcar cu preparate calde, cum ar fi o supă; totuși, se recomandă să se așeze cestinul pe o farfurie care să ofere o bază solidă. Compoziția dublă...
... cerealele cultivate și măcinate cu piatra. La realitatea de producție se adaugă cea didactică, care se desfășoară pe două fronturi: presa și bucătăria. Este posibil să vizitați presa printr-un parcurs care ghidează copiii în cunoașterea procesului de extracție a uleiului. La aceasta se adaugă școala de gătit pentru copii, unde se organizează cursuri în care elevii pregătesc preparate din tradiția toscană, cum ar fi pâine, paste făcute în casă și biscuiți, folosind ingrediente autentice provenite de la ferma agricolă.
Drojdie pentru dulciuri și sărate
Preparări pentru creme
Preparări pentru budinci - Făinăde cartofi
Cacao amar și îndulcită
Zahăr vanilat și zahăr pudră...