ufs.country_names.RU, Vladimir
...Făina de mazăre este adesea folosită la coacerea pâinii și a tortilelor, la prepararea pastelor, precum și la unele produse de patiserie, cum ar fi gogoșile și biscuiții. Este suficient să adăugați doar 10-20% făină de mazăre la făina de grâu, iar aceste preparate vor căpăta un parfum unic de mazăre și vor deveni puțin mai sănătoase. Mazărea este bogată în vitaminele C, B și PP, precum și în...
ufs.country_names.RU, Podolsk
...Ingrediente: făină, zahăr, miere, unt (smântână pasteurizată, sare), sirop proteic (zahăr, albuș de ou uscat, coloranți alimentari naturali [beta-caroten, esență de floarea-soarelui, clorofilă, esență de ardei, caramel, esență de spirulină albastră, carmin], ou întreg pasteurizat, agent de creștere (bicarbonat de sodiu, bisulfit de sodiu, făină de porumb), pudră de cacao, ghimbir măcinat, scorțișoară, vanilină (aromă naturală), acid sorbic (conservant). dimensiune::12 * 10 * 2 cm Net::95...
ufs.country_names.RU, Saratov
...Secara este o cultură tipică de cereale. Kvass de secara este făcut din cereale, iar făina obținută este folosită în principal pentru pâine, se obține amidon și este, de asemenea, utilizată ca materie primă pentru producția de alcool. Secara este una dintre cele mai comune (după muștar) și cele mai valoroase plante de îngrășământ verde. Aceasta suprimă eficient ierburile și bolile plantelor...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Drojdia (Saccharomyces cerevisiae) este un microorganism care aparține grupului ciupercilor unicelulare, care reunește aproximativ 1.500 de specii. Drojdia de panificație este utilizată în producția de produse de panificație din diferite tipuri de făină. Drojdia uscată (dehidratată) are următoarele avantaje: calitate stabilă, durată lungă de valabilitate, o gamă largă de condiții de temperatură, ușurință în transport și depozitare. Logistica este mult mai simplă comparativ cu drojdia presată, ocupă de 3-4 ori mai puțin spațiu de depozitare, nu este necesară achiziționarea frecventă a drojdiei.
ufs.country_names.RU, Alekseevka
... crea o emulsie stabilă de margarină. Această categorie include, de asemenea, margarinele de masă reprezentate de brandul MT Eco-Universal, care sunt utilizate în producția unei game largi de produse de patiserie din făină (toate tipurile de biscuiți, turtă dulce, brioșe etc.), precum și în producția de produse de panificație (pâine, chifle, covrigi).

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play