Turcia, Izmir
...Poate tăia sandvișuri și hamburgeri, pâine plată, bageluri, baghete și produse similare. Este utilizată în procesul de feliere (tăiere) a pâinilor pentru sandvișuri și hamburgeri înainte de ambalare. Mașina de feliat are roți și poate fi transportată cu ușurință oriunde. Șasiul este complet din crom-nichel. Lama utilizată este ușor de demontat și montat. Suprafețele cu care produsul intră în...
Grecia, Pallini
...Fabricate din ingrediente naturale de la furnizori locali din Grecia. - Bagelurile noastre au o greutate netă de 120g. - Mini bagelurile au o greutate netă de 60g. Toate bagelurile Leo sunt vegane, cu excepția a 3 arome: - Cranberry cu Ciocolată Albă. - Brânză Cheddar cu Jalapeño. - Afine cu Ciocolată Albă.
Produse corespunzătoare
Tot
Tot
Alte produse
Ceapă
Ceapă
Țările de Jos, Amstelveen
... de minimum 6 luni după producție • Până la zero risipă • Posibilitatea de a produce sub marcă privată în funcție de preferințele dumneavoastră • Calculații de costuri transparente • Ușor de preparat și economisitor de timp Cu bilele noastre de aluat se poate face mult mai mult decât doar o pizza; este posibil să creați și un chiflă pentru hamburger, o focaccia, o pâine pentru döner și multe...
Germania, Dissen
...Testați condimentele noastre rezistente la coacere, special dezvoltate pentru pâine și produse de patiserie. Înainte de coacere, bucățile de aluat crude sunt presărate cu condimentele. Acestea sunt rezistente la coacere până la 200°C. Beneficii pe scurt: - Fără numere E declarabile - Fără coloranți sau conservanți adăugați - Fără glutamat monosodic - Fără extract de drojdie - Fără grăsimi hidrogenate - Numai arome naturale - Efect de crocant...
Germania, Hamburg
...Furnizăm cuve pentru aluat pentru diferite sisteme de fermentare, dulapuri de fermentare, cum ar fi pentru WP Haton, Kemper, Baker Perkins, Benier, Subal etc.
Italia, Giuliano
...Tartelleta cu ciocolată neagră este un desert delicios care încântă simțurile, perfect pentru iubitorii de ciocolată. Această delicatesă constă dintr-o bază crocantă de aluat fraged, coaptă la perfecțiune pentru a oferi acel gust untos și sfărâmicios care se topește în gură. Inima tartelletei este un umplutură bogată și catifelată de ciocolată neagră, intensă și profundă, care creează un contrast...
Slovacia, Košice
... pentru creațiile tale de pizza. Această făină este realizată din cel mai bun grâu, asigurând un gust proaspăt și autentic în fiecare mușcătură. Ambalajul său de 1kg este convenabil atât pentru prepararea pizzei la scară mică, cât și pentru cea la scară mare, permițându-ți să te bucuri de beneficiile acestei făini excepționale ori de câte ori ai nevoie. Făina de pizza Gyermelyi este alegerea ta de bază pentru a obține rezultate profesionale cu ușurință, făcând-o un element esențial în orice bucătărie.
Franța, Perriers-Sur-Andelle
...Petrin monophasat (220 V) Capacitate de Pâine: 25 Kg Capacitate de Făină: 15 Kg de Făină Capacitate de cuvă: 30L Tensiune: 230V / 50 Hz / 1ph Putere: 1.1 Kw Tablo de comandă digital Comenzi automate sau manuale Grilaj de protecție inox ridicabil Role antideformare de cuvă Picioare antivibrații Anul fabricației: 2012 Număr de serie: 002...
Franța, Torcy Le Petit
... aromelor autentice, în gama noastră de produse fără gluten. Siguranță și liniște: Acordăm o atenție deosebită selecției și securizării materiilor noastre prime pentru a oferi produse de înaltă calitate garantate fără gluten. Formulare personalizată fără gluten Preparat pentru pâine, aluat fraged, biscuiți, clătite, pâini de toast sau patiserie, ne adaptăm la caietele de sarcini ale clienților noștri pentru a formula soluția fără gluten care răspunde specificațiilor lor.
Belgia, Anderlecht
...Pétrin 38kg/42L AS Convenabil pentru aluaturi ferme (de exemplu, aluat pentru pizza sau pâine) Cu cap inclinabil și cheie detașabilă Recunoașterea cheii prin senzor Acoperit anti-zgârieturi Referință: 101867 Marcă: Bartscher Greutate netă (kg): 115.0 kg Dimensiuni în MM (LxPxH): 480 x 800 x 730 mm Putere (kW): 1.5 kW Alimentare (Volt): 230 v Frecvență: 50 Hz Cantitate de aluat: 38 kg / 42 litri...
...Îmbunătățitorii de pâine (amestecuri de enzime) sunt dezvoltați special pentru diferite tipuri de pâine. Pe pâine; oferă un volum mai bun, o structură omogenă, o crustă și o crocănție mai bună. Asigură un proces de aluat ușor, crește stabilitatea aluatului, elasticitatea glutenului și capacitatea de reținere a gazelor. Permite brutarului să trateze aluatul uscat manual sau cu mașina cu ușurință.
Germania, Eschweiler
...Standard de formă pentru cutii, de exemplu, pentru aluat de biscuiți și panettone Bază pentru proiectare personalizată Material: Oțel galvanizat, opțional oțel inoxidabil Forma cutiei: Formă adâncită cu laturi drepte Structura suprafeței: Suprafață netedă Perforare: Opțional Configurația cadrului: Cadru stabil, cu profil de 43 mm înălțime, cu proeminență laterală pentru căruciorul de coacere...
Italia, Guardiagrele
...Produs semipreparat pe bază de maia și enzime pentru o prospețime prelungită. Ideal pentru pâini rustice și tradiționale cu miez elastic. Format: 20 kg Dozare: 3 - 5 %...
Polonia, Brzozów
... - 30% din care zaharuri 2g - 2% proteine 7.6g - 15% fibră 2.3g sare 0.1g - 2% *RDA - Valoare de referință pentru alimente <strong> Utilizare </strong> Componentă pentru prăjituri dulci, prăjituri, pâine...
Țările de Jos, Mijdrecht
... maximum 8 kilograme de făină și 13 kilograme de aluat de pâine. Din fericire, acest mixer spiral este echipat cu un întrerupător de siguranță care vă ajută în utilizarea acestui aparat de bucătărie. Viteze spiral: 110 & 240 RPM Viteze cuvă: 10 & 20 RPM Cantitate maximă de făină: 8 kg Cantitate maximă de aluat: 13 kg (aluat de pâine) Cantitate minimă de aluat: 6 kg...
Turcia, Gaziantep
...Oferim linii de aluat pentru pizza cu un sistem de matrițe. Linia poate produce aluat pentru pizza în diferite dimensiuni. Această linie este cea mai bună soluție pentru multe tipuri de pâine plată, cum ar fi pita, tortilla, pâine lavash etc. Contactați-ne acum.
Germania, Lennestadt
...fabricat din rattan natural • pentru fermentarea și odihna aluatului de pâine • conferă o pată tipică și atrăgătoare pâinii • pentru aproximativ 1500 - 2000 g de aluat...
Bulgaria, Plovdiv
...ÎMBUNĂTĂTOR PENTRU ALUAT ÎNGHEȚAT - PENTRU TOATE TIPURILE DE PÂINE, CROISANȚI, BAGUETE, CHIFLE, PIZZA, FELII DE SANDWICH CU PROCese EXTREME ALE ALUATULUI, DE EXEMPLU, ALUAT ÎNGHEȚAT Aluatul înghețat produce un aluat cu o bună elasticitate, care este ușor de lucrat și îmbunătățește extensibilitatea acestuia în timpul modelării. Îmbunătățitorul previne eliberarea apei pe suprafața bucatelor de...
Italia, Marmirolo
...ideal pentru tehnici de modelare tradiționale și contemporane. Cu MAGRI FREE Napoletana, poți prepara pizza și pâine cu o crustă ușoară și aerisită și un gust aromatic, comparabil cu produsele de patiserie făcute din făină de grâu moale, dar 100% fără gluten. Disponibil în pachet cu fund pătrat de 1 kg, cutie de 12 bucăți.
...Sac de 25 KG Kraft. Utilizare prevăzută: amestec de pâine Sudem (10 kg), ingredientul drojdie (pentru chifle 300 GR, pentru pâini mari 400 g) și apă (6 litri) se amestecă pentru a forma aluat. Temperatura aluatului 25-27 C timp de 10 minute la frământare lentă, 7 minute la frământare rapidă. Pentru 1. Fermentare 15 minute (la temperatura camerei). Pentru 2. Fermentare, durează 30 de minute pentru fermentare. Gătit timp de 30-35 minute. 1 an de păstrare într-un loc răcoros și uscat.
... ridicat de gluten, făcându-l o alegere preferată pentru aplicațiile culinare care necesită un aluat robust și elastic. Originar din Europa Centrală, Grâul Durum este cunoscut pentru capacitatea sa de a crește nivelul de energie, datorită conținutului său scăzut de grăsimi și ridicat de carbohidrați. EG Export & Import oferă cel mai bun calitate de Grâu Durum, asigurându-se că acesta îndeplinește...
Turcia, Kilis
... de bază ale liniei: - Mixer cu furcă pentru aluat - Bazin pentru aluat. - Separator de aluat. - Fermentator primar. - Aplatizor de aluat. - Fermentator final. - Cuptor tunel. - Conveior de răcire. - Compresor de aer. - Panou de control electric.
Franța, Saint Lambert De La Potherie
... laminarea și prelungirea aluatului de pâine, cu șuruburi de ajustare. capacitate / h: 2 000 baghete lungi formare: de la 100 gr la 3 kg de aluat de pâine dimensiuni: L 1020 x P 730 x H 710 mm puterea motorului: 0,55 kW...
...Bernardi, liderul producătorilor de frământătoare cu braț submersibil din Italia pentru pizza perfectă, pâine și alte produse de patiserie. Frământătoare de aluat Frământătoarele cu braț submersibil ale companiei italiene Bernardi sunt mașini de frământat aluatul patentate, destinate gastronomilor și bucătarilor amatori ambițioși. Bernardi a reușit să reproducă mișcarea umană de frământare astfel încât aluatul din mașină să atingă consistența optimă. Prin diferite frecvențe și setări ale puterii, pot fi frământate și aluaturi grele.
Italia, Napoli
...Mașină pentru diferite tipuri de aluat, cum ar fi pizza, pâine, biscuiți, brioche etc. Structură acoperită cu vopsea antigraffiti, vasă de mixare și capac din oțel inoxidabil. Specificații tehnice Putere 3,7kw, 400/3V, capacitate vasă 80lt dim. 950x840x1500h...
...EYVALLAH ALUAT YUFKA LAVASH Aluatul și lavashul, produse conform standardelor de calitate înalte, sunt preparate folosind ingrediente proaspete și naturale. Compania noastră este cunoscută ca fiind un lider în producția de foietaj și lavash prin metode tradiționale.
Turcia, Ankara
Înființată în 1965, KRAL Foods este cunoscută pentru produsele sale tradiționale și inovatoare, cum ar fi Tortillas, Kemalpasa (Rulouri de Aluat Spongios), şekerpare (Aluat Moale Copt), güllaç (Aluat Moale Copt), şambaba, erişte (Tăiței), biscuiți, aluat de baklava, mantı, aluat triunghiular, aluat de plăcintă, tarhana și kadayif (Desert din Grâu Fiert și Prăjit). Punând accent pe tehnologia moder...
Italia, Forlì
...Semințele de susan alb al companiei sunt organice și decojite, fiind astfel foarte potrivite nu doar pentru a permite o bună funcționare a organismului, ci și pentru a fi ușor digerabile. De fapt, pe lângă faptul că sunt delicioase în orice tip de aluat de patiserie, atât dulce cât și sărat, dar mai ales în pâine, sunt excelente și pentru a îmbogăți salatele și a da mai multă savoare supelor...
Franța, Soreze
...Făină de grâu tip 65. Această făină este destinată utilizării curente în bucătărie, atât pentru pâine, cât și pentru aluat de tartă. Este produsă în agricultură rațională CRC (Cultură Rațională Controlată). Acest label oficial oferă numeroase garanții: - culturile sunt situate la cel puțin 250 m de orice sursă de poluare. - niciun tratament chimic nu este permis, grâul este conservat natural...
Spania, Sevilla
...DULCE DE LECHE REPOSTERO. UTILIZARE RECOMANDATĂ PENTRU INDUSTRIA DE PASTELERIE, FABRICANȚII DE DULCIURI, PÂINE FINĂ ȘI TOATE TIPURILE DE ALUAT CARE NECESITĂ DULCE DE LECHE. CU UN GUST DEFINIT AUTENTIC SUD-AMERICAN, ACEST DULCE DE LECHE CU O TEXTURĂ MAI FERMI DECÂT CLASICUL PERMITE O MANIPULARE EXCELENTĂ ȘI O CONSISTENȚĂ SEMIDURĂ PENTRU UTILIZAREA ÎN ATELIERELE DE PÂNĂRIE, CONFECTII ȘI ÎN TOATĂ INDUSTRIA ALIMENTARĂ. FORMAT 6,5 KG.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play