Spania, Sevilla
...DULCE DE LECHE REPOSTERO. UTILIZARE RECOMANDATĂ PENTRU INDUSTRIA DE PASTELERIE, FABRICANȚII DE DULCIURI, PÂINE FINĂ ȘI TOATE TIPURILE DE ALUAT CARE NECESITĂ DULCE DE LECHE. CU UN GUST DEFINIT AUTENTIC SUD-AMERICAN, ACEST DULCE DE LECHE CU O TEXTURĂ MAI FERMI DECÂT CLASICUL PERMITE O MANIPULARE EXCELENTĂ ȘI O CONSISTENȚĂ SEMIDURĂ PENTRU UTILIZAREA ÎN ATELIERELE DE PÂNĂRIE, CONFECTII ȘI ÎN TOATĂ INDUSTRIA ALIMENTARĂ. FORMAT 6,5 KG.
Italia, altamura
...Le basi pentru pizza sunt obținute din prelucrarea unui aluat cu ingrediente simple și puține: semolă de grâu dur măcinată, făină de cartofi, lecitină de soia, ulei de măsline extravirgin, sare, drojdie de bere, apă. Conține gluten, soia. Pizza este simplu de preparat și de condimentat cu un număr de condimente limitat doar de imaginație. Forma este rotundă, lucrată manual și de înaltă calitate...
Italia, Marmirolo
...ideal pentru tehnici de modelare tradiționale și contemporane. Cu MAGRI FREE Napoletana, poți prepara pizza și pâine cu o crustă ușoară și aerisită și un gust aromatic, comparabil cu produsele de patiserie făcute din făină de grâu moale, dar 100% fără gluten. Disponibil în pachet cu fund pătrat de 1 kg, cutie de 12 bucăți.
...Gastronomia palermitană este bogată în produse pentru care merită să parcurgi kilometri întregi doar pentru a le savura. Printre acestea se remarcă ravazzata, o rețetă pe bază de aluat de pâine, umplută cu un ragù delicios, pe care îl puteți savura oricând și oriunde doriți, datorită preparării noastre.
Turcia, Kilis
... de bază ale liniei: - Mixer cu furcă pentru aluat - Bazin pentru aluat. - Separator de aluat. - Fermentator primar. - Aplatizor de aluat. - Fermentator final. - Cuptor tunel. - Conveior de răcire. - Compresor de aer. - Panou de control electric.
...Mixerul de resturi de pâine/resturi de aluat daxRec se dovedește a fi un omogenizator pentru piureurile de resturi de pâine sau ca pre-mixer pentru masele All-In, cu timp de amestec rapid, masă omogenă, economisire de materii prime, capacitate mare de legare a apei și curățare ușoară. Daxner oferă un program complet, care acoperă toate etapele de producție specifice brutăriei. În funcție de caz, sunt solicitate și soluții speciale.
...CARACTERISTICI GENERALE Aceste cuptoare sunt ideale pentru brutării mici, dar pot funcționa foarte bine și în brutării mai mari ca un al doilea cuptor pentru coacerea produselor mai mici, cum ar fi baklava, pizza, plăcinte, patiserie, torturi, spongioase și toate celelalte tipuri de aluat cu drojdie. Panoul de control este disponibil în variantă cu ecran tactil sau manual. Se pot utiliza până la...
Franța, La Ville Aux Dames
...Filet de gătit / Filet pentru pâine Dimensiuni: 400X800 mm - 5 alveole Fib'Maé este compus dintr-un cadru din inox și o pânză din fibră de sticlă siliconată roșie. Este un filet foarte ușor de utilizat pentru aluat proaspăt sau congelat. Datorită acoperirii sale anti-aderente, demoularea este foarte ușoară, chiar și atunci când aluatul s-a incrustat în plasă. Ușor de utilizat - puțin rebut - economic la achiziție și întreținere Odată ce filetul este uzat, este ușor să înlocuiești pânza.
Turcia, Çorum
...ALY este cel mai mare producător de tortillas din Turcia, Orientul Mijlociu și Balcani. Se produc peste 50 de tipuri diferite de tortillas - variind în dimensiune și arome.
Turcia, Istanbul
...Biscuiți, tablete de ciocolată sau batoane de ciocolată, napolitane, dulciuri, rahat, prăjituri, hamburgeri, torturi, bageluri, croissante, gogoși, orice fel de pâine și alte produse de panificație, halva (de la 80 g până la 1 kg), aluat de foietaj, produse alimentare congelate (pește, pizza etc.) în industria alimentară.
...PARATHA este un fel de mâncare popular care își are originea în subcontinentul indian. Cu toate acestea, astăzi este un aliment popular consumat în multe părți ale Asiei și oriunde comunitatea indiană s-a stabilit. Este o pâine plată, de obicei unsă cu unt, pe care se aplică ulei sau ghee. Paratha este o amalgamare a cuvintelor parat și atta, care înseamnă literalmente straturi de aluat gătit...
Italia, Forlì
...Semințele de susan alb al companiei sunt organice și decojite, fiind astfel foarte potrivite nu doar pentru a permite o bună funcționare a organismului, ci și pentru a fi ușor digerabile. De fapt, pe lângă faptul că sunt delicioase în orice tip de aluat de patiserie, atât dulce cât și sărat, dar mai ales în pâine, sunt excelente și pentru a îmbogăți salatele și a da mai multă savoare supelor...
Franța, Soreze
...Făină de grâu tip 65. Această făină este destinată utilizării curente în bucătărie, atât pentru pâine, cât și pentru aluat de tartă. Este produsă în agricultură rațională CRC (Cultură Rațională Controlată). Acest label oficial oferă numeroase garanții: - culturile sunt situate la cel puțin 250 m de orice sursă de poluare. - niciun tratament chimic nu este permis, grâul este conservat natural...
Franța, Les Pavillons-Sous-Bois
...O tartă cu aluat fraged de formă rectangulară, umplută cu mere. Mod de utilizare: SURGELAT Prăjiți în ulei încins la 182°C timp de aproximativ 6 minute. Datorită umpluturii foarte fierbinți, lăsați să se odihnească 10 până la 15 minute înainte de a servi.
Turcia, Beylikdüzü
...Crema de Umplutură: PMF are o gamă unică de creme de umplutură care pot fi aplicate direct pe produse de patiserie, torturi, croissante și deserturi ca umplutură sau utilizate în scopuri decorative. Crema de Umplutură PMF este stabilă la coacere și la congelare-dezghețare și poate fi adăugată la creme de vanilie, compoziții pentru torturi, aluat pentru biscuiți etc. pentru a crea noi varietăți...
Franța, Faverolles-Sur-Cher
... condimente, ne oferă o lungime frumoasă în gură. Iată pâinea de condimente așa cum ne place să o împărtășim. În primul rând, lucrăm mierea cu condimentele și făinile de secară și grâu pentru a forma un aluat de bază. Apoi adăugăm ouă proaspete și o notă de unt din regiunea noastră pentru a oferi pufoșenie și conservare. După ce am dozat pâinile de condimente în formele lor din lemn fabricate în...
Franța, Guérande
...Un vânt din Mediterană suflă în farfuriile dumneavoastră. Îmbinarea gustului fructat al Măslinelor cu puterea iodată a Sării Gri din Țara Albă. Adăugați ca condiment în preparate pe bază de orez, semolă sau paste (la finalul gătitului), în sosuri, legume, gratinuri, în aluat pentru pâine sau pizza pentru realizarea de pâini fantezie etc... SKU:SGALG250...
Germania, Nuthe-Urstromtal
...Din 1999, coolback reprezintă gust și prospețime de cea mai înaltă calitate de brutărie. Produse de panificație congelate Aluat de grâu cu maia naturală. În mod special crocant și aromat. Număr articol: 993106 Greutate congelată: 70 g Bucăți/cutie: 100 Cutii/paletă: 24 Bucăți/paletă: 2.400 RLZ / MHD: 9 / 12 luni Grad de fabricație: semi-coapte...
...Biscuit din aluat fraged cu interior moale umplut cu gem de cireșe și vișine, glazurat pe suprafață. Este un biscuit care poate fi consumat în orice moment, iar greutatea sa variază de la 40 g la 400 g.
Produse corespunzătoare
Biscuit cu Cireșe Acrișoare
Biscuit cu Cireșe Acrișoare
...Proiectat pentru a produce pâine foarte hidratată (70-90% apă). Datorită procesului său special: făină rezistentă, timp de odihnă important, daune mai mici la tăiere etc., permite producerea de pâine de înaltă calitate și în diverse forme. TXA-MAN-ROLL dispune de un „multiroller”, pentru a laminat și a întinde bucata de aluat, oferind aluatului o forță suplimentară de 40-50%. Colectarea produsului deja tăiat și modelat este manuală. Tipuri de pâine: clasicul „ciabatta” în toate formele sale: baston, baghetă, rustic cu capete ascuțite, mini, etc.
Franța, Longwy
...Bogate în fibre și proteine, semințele se consumă întregi, zdrobite, măcinate. Perfecte presărate peste salatele, cerealele voastre, încorporate într-un aluat de pâine. Suntem foarte mândri să colaborăm cu o cooperativă din sudul Franței pentru această varietate de semințe! Acestea provin din Anjou și Occitanie. Pachet de 200 g. Referință:EPI011 În stoc:56 Energie:489 kcal / 2044 KJ Fibre:28.3 g Proteine:22.4 g...
Franța, Olivet
... mic dejun, încorporate într-un aluat de pâine sau într-o tartă, sau pot fi mixate și amestecate cu iaurt sau sos. De asemenea, pot fi adăugate în chiftele, pesmeturi coapte, pe croustade și crumble-uri, în muffins, prăjituri, checuri… Sfaturi de degustare A se consuma presărate pe preparate sau încorporate în preparate sărate sau dulci. A se păstra într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumină. Ingrediente Semințe de in brun provenite din Agricultura Biologică...
Germania, Wörrstadt
...Maiaua este una dintre cele mai vechi tipuri de aluat din lume, fermentată cu 4000 de ani în urmă de egipteni, care au transformat terciul de cereale în maia pentru pâine plată pufoasă. Maiaua integrală bio de la Lecker oferă tuturor pâinilor mixte și integrale o structură excelentă și un gust plin, proaspăt. Și asta are un motiv. • 100% făină integrală de secară din agricultură ecologică controlată Ingrediente: Făină integrală de SECARĂ Bioland* *= din producție ecologică controlată Alergeni: Gluten Vegetarian: Da Vegan: Da...
Turcia, Istanbul
...Cu ajutorul a 2 sau 4 role din poliamidă, formează aluatul sub formă de pâine pita cu ajutorul pernelor, în lungimea și grosimea dorită. Setarea rolelor poate fi schimbată continuu între 0-30 mm. Există un mecanism de răzuire cu arc pe role pentru a preveni lipirea aluatului. Datorită grupului de role ajustabil, aluatul poate fi modelat la o lungime de 420 mm. Lanțul de pliere și părțile sale sunt fabricate din oțel inoxidabil. Are o capacitate de formare a aluatului de 2500 pe oră și abilitatea de a procesa aluat de 100-1200 gr.
Țările de Jos, Venlo
...Grâul dur este o varietate de grâu de primăvară care este de obicei măcinată în semolă și folosită pentru a face paste. De asemenea, poate fi măcinată într-o făină mai fină și folosită pentru a face pâine sau aluat pentru pizza.
Turcia, Istanbul
...În 1990, ES-MAK a fost înființată de trei ingineri mecanici cu 39 de ani de experiență în fabricarea cuptoarelor de pâine și a mașinilor de aluat, cu scopul de a dezvolta mașinile utilizate în industria panificației și patiseriei și de a aduce produse noi în sector. Astăzi, este considerată una dintre cele mai puternice companii din țară. Cu peste 100 de produse, de la cuptoare de pâine și...
Franța, Ostwald
... recuperarea musculară. Sfaturi de utilizare: Poate fi consumată crudă sau amestecată cu alte făinuri, fiind de asemenea utilizată pentru a îmbogăți iaurturile, smoothie-urile, shake-urile (amestecată în lapte), clătitele sau pentru prăjituri/aluat de pâine (încorporând 5 până la 30%). Conservare: Pentru a păstra gustul, consumați în termen de trei luni de la deschidere sau păstrați la rece. Ambalaj de...
Germania, Badenweiler
...Amestec de făină de orez pentru aluaturi cu drojdie, cum ar fi pâine, chifle și aluat pentru pizza...
Turcia, Bursa
Compania noastră a început să producă mașini pentru brutărie și patiserie în 1987 și acum servește sectorul de brutărie și patiserie cu personalul său expert. MATAŞ s-a dovedit a fi un jucător de încredere pe piața internă în domeniul mașinilor de feliat pâine, mixer planetar, mixer spiral, mașini de frământat aluat și mașini de cernut, și își crește continuu cota de piață internațională...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play