... de minimum 6 luni după producție
• Până la zero risipă
• Posibilitatea de a produce sub marcă privată în funcție de preferințele dumneavoastră
• Calculații de costuri transparente
• Ușor de preparat și economisitor de timp
Cu bilele noastre dealuat se poate face mult mai mult decât doar o pizza; este posibil să creați și un chiflă pentru hamburger, o focaccia, o pâine pentru döner și multe...
... maximum 8 kilograme de făină și 13 kilograme dealuatdepâine. Din fericire, acest mixer spiral este echipat cu un întrerupător de siguranță care vă ajută în utilizarea acestui aparat de bucătărie.
Viteze spiral: 110 & 240 RPM
Viteze cuvă: 10 & 20 RPM
Cantitate maximă de făină: 8 kg
Cantitate maximă dealuat: 13 kg (aluatdepâine)
Cantitate minimă dealuat: 6 kg...
...Tip: Făină universală
Finență (%): 100
Tip de procesare: Măcinare
Fabricată din: Grâu
Aditivi: Nu
Fără conservanți, chimicale sau decoloranți
Această făină de grâu este măcinată fin
Perfectă pentru pâini, prăjituri, aluatde pizza și multe altele
Gust și textură incomparabile...
...Grâul dur este o varietate de grâu de primăvară care este de obicei măcinată în semolă și folosită pentru a face paste. De asemenea, poate fi măcinată într-o făină mai fină și folosită pentru a face pâine sau aluat pentru pizza.