... considerat o sursă de proteină brută. Este insolubil și nehidroscopic în solvenți organici obișnuiți. Rezistă bine la procesare, deoarece nu se descompune după gătire. În prezența zahărului, își schimbă culoarea în maronie sub influența temperaturilor ridicate.
De obicei, este disponibil ca monohidrat, un praf cristalin alb, inodor și solubil în apă.
... creșterii bacteriene prin conservare. De asemenea, colorarea alimentelor este influențată de procesul deconservare. Ca furnizor desare en-gros în regiunea Stuttgart, livrăm saredeconservare la sac. Aceste tipuri desaredeconservare le oferim în următoarele granulații și unități de ambalare:...
...Nuci de caju prăjite lent în ciocolată neagră, piper roz și sare marină
- Nuci de caju prăjite lent, învăluite într-un strat de ciocolată neagră belgiană echitabilă, piper roz și sare marină! Celest!
- Sursă de proteine & Sursă de fibre
- Cu până la 50% mai puțin zahăr comparativ cu alte mărci!
- Durata deconservarede cel puțin 10 luni
Dacă Fréderic de The Nutty Farmer este un pasionat de nuci, el este și un pic „loco in the coco”.
Pentru el, viața este o mare aventură care trebuie trăită „la maxim”!
Îi plac experiențele noi și nu se ferește de niciun provocare.
...Sarea deconservare sau sarea deconservare cu nitrit este utilizată în procesarea cărnii. Sarea deconservare cu nitrit este o sare specială cu granulație fină, cu un conținut de nitrit dozată cu precizie.
... astăzi, așa cum a fost și înainte. Multe alimente pur și simplu nu au un gust bun fără sare. Chiar și astăzi, sarea este o parte indispensabilă a producției alimentare, pentru gust, conservare și alte motive tehnologice. Sarea de masă se dovedește, de asemenea, a fi un excelent purtător de iod și fluor, pe care ar trebui să le consumăm pentru a evita deficiențele.
...unul dintre cele mai bune tipuri de piper din lume! Carne uscată, nuca de jambon fabricată în atelierul nostru vă oferă o mezelărie fără nitriți și fără conservanți, 100% naturală. În rest, natura își face treaba în uscătoarele noastre, usucând ușor aceste frumoase bucăți întregi de carne, sărate și piperate manual. Această nucă de jambon va ieși din uscătoare după 3 până la 4 luni pentru a fi tăiată fin și a-și găsi locul în borcanul de sticlă înainte de a fi ambalată vid, asigurându-i astfel o conservarede 3 luni la temperatura camerei.
Proveniență: Laissac, Aveyron
Greutate: 70g
DLC: 90 zile...
...Sarea de masă este sarea de bucătărie destinată alimentației umane. Sarea este esențială pentru viață. Fiecare om trebuie să consume aproximativ șase grame desare pe zi pentru a-și satisface necesarul.
Oferta noastră include:
Sarede masă fină
Sarede masă iodată
Sarede masă extra fină
Saredeconservare cu nitriți 0,5 fără iod
Saredeconservare cu nitriți 0,9 fără iod
Saredeconservare cu nitriți 0,5 cu iod
Saredeconservare cu nitriți 0,9 cu iod
Saredeconservare cu nitriți 0,6 fără iod
Saredeconservare cu nitriți 0,6 cu iod...
...
Coriandru
5 boabe
Cimbru
Utilizare :
Marinade : Adăugați la marinadele pentru carne și pește pentru un gust accentuat.
Condimentare : Perfect pentru a presăra pe legume la grătar, cartofi copți sau salate.
Gătire : Folosiți în timpul gătitului pentru a oferi o notă de gust unică preparatelor dumneavoastră.
Greutate netă : 250g
Ambalare : Pachet de 250g
Conservare : A se păstra într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumină pentru a menține calitatea și intensitatea aromelor.
Ideal pentru :
Grătare
Fripturi
Tocănițe și supe
Preparatele gătite lent
Referință:SELFOUVRAC250...
...la o temperatură sub 25° C și ferit de lumina soarelui.
Durata deconservare 12 luni în condiții optime de depozitare într-un recipient închis.
Nume botanic: Plukenetia volubilis, L
Origine: Plukenetia volubilis
L: Peru
Produs: Pastă tartinabilă din inca inchi
Culoare: Culoare maronie
Miros: Caracteristic
Gust: Caracteristic și ușor dulce
Aspect: Pastă fermă și omogenă
Umiditate %: ≤3.0...
...Un biscuit cu usturoi negru, gustos și original, de împărțit în familie sau cu prietenii. O rețetă făcută manual, realizată în parteneriat cu biscuiții artizanal Carrément Bon
INGREDIENTE
Făină de grâu*, unt proaspăt de Isigny*, pudră de migdale complete*, ouă proaspete*, usturoi negru*(6%), psyllium*, sarede Noirmoutier.
CONSERVARE
A se păstra la temperatura camerei și ferit de lumină.
DLC: 3 luni.
AMBALAJUL
Biscuiții noștri sunt ambalați în pungi din celuloză de lemn complet biosursă de 70g. Punga este compostabilă.
...Vacsy este soluția naturală!
Metodele deconservare a alimentelor de astăzi prezintă riscuri pentru sănătate și nu protejează proprietățile naturale ale alimentelor:
- Zaharizare
Consumul de zahăr a fost asociat cu o probabilitate crescută de obezitate, diabet, boli cardiovasculare etc.
- Sărare
Prea multă sare crește tensiunea arterială. Cu cât tensiunea arterială este mai mare, cu atât mai...
...Chipsuri Artizanale ondulate cu Sarede Guérande - 10 pachete
La ferma de Létourville, cultivăm cu pasiune cartofii noștri selecționați în pământurile excepționale din Beauce!
Sortate manual, feliate, gătite în cazane în cantități mici și apoi ușor sărate cu sarede pe insula Ré:
Aceasta este rețeta gustului atât de autentic și inimitabil al chipsurilor noastre!
Informații practice:
6 luni deconservare într-un loc uscat și ferit de lumină
Dimensiuni: 30 X 16cm
Greutate netă: 150...
...sarede curățare nitritică de înaltă calitate pe bază de apă sărată
1 unitate corespunde: 1 palet (40 de saci de 25 kg)
Grad de măcinare: fin
Iodat: neiodat
Numărul articolului: 1135...
...Sarea este măcinată în instalația de concasare în dimensiuni cuprinse între 0,3 mm și 12 mm, iar apoi este clasificată în funcție de dimensiune. Acest produs clasificat este separat în mașinile de sortare pe culori și este utilizat în diverse domenii industriale (sare pentru dezghețare, sare pentru murături și conservare, textile, tratarea apei, piele, fabrici de furaje etc.).
...7,5 kg, DLC 30 zile
Fabricare artizanală din Landes.
O cerere din ce în ce mai mare.
Acest jambon este fiert într-un bulion de legume care îi conferă gustul și permite o conservare naturală mai bună a produsului, fără utilizarea de conservanți.
...Pâinile din familia Premiére se caracterizează prin aroma lor intensă obținută datorită maielei și unui proces lung de fermentare. În acest caz, Premiére 330 este o baghetă de 330 de grame (preparată) ideală pentru a oferi în brutăria noastră o pâine cu o aromă diferită și o bună conservare.
REF:Q200A
EAN-13:8436017117271
EAN-14:18436017117278
GREUTATE PREPARATĂ (G):330 g
GREUTATE COAPTĂ:280 g...
...*, usturoi negru francez*, sare marină, piper*, ardei iute de Espelette*, ierburi de Provence*
* Ingrediente 100% provenite din Agricultura Biologică
Cantitate: 90g
Conservare: A se păstra la frigider după deschidere.
...Făină "O", făină "00", zahăr, sare, grăsime animală, betacaroten.
FARCITURĂ:
Ricotta de vacă, zahăr, semolă, portocală confiată, piure de portocală, aromă de scorțișoară, vanilie.
PREPARARE:
Ungem cu gălbenuș de ou.
Coacem la 220° în cuptorul preîncălzit.
COACERE:
Aproximativ 18/20 minute.
Conservare la -18°.
Produs de decongelat.
...Pochon de fritură de Paște cu ciocolată cu lapte cremoasă și delicioasă. În formă de mici animale care îi vor amuza pe copii.
ACEST ARTICOL POATE FI EXPEDIAT PRIN COLISSIMO SAU CHRONOPOST
Condiții deconservare: La adăpost de lumină și într-un loc uscat
Durata optimă de consum: 3 luni
Greutate netă (G): 130
Energie: 2428kJ / 580kcal
Grăsimi: 39,8g
Dintre care acizi grași saturați: 23,8g
Carbohidrați: 45,2g
Dintre care zaharuri: 44,4g
Proteine: 8,4g
Sare: 0,2g...
...Cofretul este compus din
o cutie de Caviar Perle Noire Clasic de 30g, 50g sau 100g
o Vodcă locală BIO de 35cl, distilată în Périgord Noir din cereale și castan din Périgord
4 lingurițe din perlă Perlière
totul prezentat într-un cofret de servire Caviar Perle Noire unde puteți depozita pachetele de gheață furnizate.
Referință: PTCOFC30VK4C
Compoziție: Ouă de sturion, sare, conservant E285
Creștere: Franța
Specie: Sturion de Siberia (Acipenser Baerii)
Conservare: Conservare 4 luni maximum la 4 °C; vezi DLUO pe spatele cutiei
Cantitate Recomandată: 15g / persoană...
...Burrata, un brânză cu pastă filată, este produsă în Puglia, în special în orașul Andria. Această pungă de pastă filată făcută manual, care conține un miez de Stracciatella, este astăzi una dintre cele mai bune specialități pugliese.
Ingrediente: Lapte, smântână, sare, trufă (3%) – sau gorgonzola, cheag, fără conservanți.
Tipuri și Formate
DURATA DECONSERVARE: 15 ZILE
Cod: BURRATP.
... Federzoni, desenator corsican de benzi desenate și creator al celebrului personaj Petru Santu, pe care îl regăsim cu umor pe această cutie.
Acest obiect pe roți va aduce bucurie atât celor mici, cât și celor mari.
Greutate: 200 gr
Ingrediente: Făină de grâu, Zahăr, Ulei de floarea-soarelui, Migdale 7%, Zahăr invertit, Praf de copt
Conservare: A se păstra într-un loc uscat și ferit de căldură
Declarație nutrițională pentru: 100 g
Energie: 2008 kJ (478 kcal)
Grăsimi: 19 g
Acizi grași saturați: 1,7 g
Carbohidrați: 68 g
din care Zaharuri: 29 g
Proteine: 6,9 g
Sare: 0,67 g...
...maki, paste, orez, granola, lapte și unt vegetale, sosuri și condimente …
Conservare: într-un recipient închis, la uscat, ferit de lumină și căldură. Pentru a păstra gustul, consumați în termen de trei luni de la deschidere și păstrați la rece.
Ambalare de 200g până la 25kg
Pachet de 10
Energie: 2372 kJ (584 kcal)
Lipide: 47,4 g
Din care acizi grași saturați: 4,8 g
Din care acizi grași monoinsaturați: 6,1 g
Din care acizi grași polinesaturați: 36,5 g
Din care omega 3/6: 7,2 g / 23 g
Carbohidrați: 8 g
Din care zaharuri: 1 g
Fibre alimentare: 5 g
Proteine: 31,3 g
Sare: 0,12 g...
...Descoperiți gustul puternic al anghinarei asociat cu dulceața măslinelor verzi în această cremă preparată cu ulei de măsline pentru un aperitiv plin de prospețime și ușurință.
Se recomandă a fi savurată rece ca aperitiv pe pâine prăjită.
Data deconservare fără deschidere: 3 ani
Greutate: 90 gr
Ingrediente: anghinare 73,8%, măsline verzi 15,4%, ulei de măsline 7,9%, sare 2,0%, piper 1,0%
Toupine...
...Durată deconservare: 10 luni.
Se păstrează într-un loc uscat și ferit de umiditate.
După deschidere, consumă-mă rapid înainte ca altcineva să se ocupe de mine.
Ambalaj din carton și pachet din polipropilenă complet reciclabil.
Energie: 2063 kj / 493 kcal
Grăsimi: 25 g
Din care acizi grași saturați: 14 g
Carbohidrați: 60 g
Din care zaharuri: 29 g
Proteine: 6,8 g
Sare: 1,7 g...
...Numai ingredientele esențiale pentru această rețetă tradițională portugheză: Cod, ceapă, ulei de măsline și sare, doar pentru conservare și pentru a evidenția aroma peștelui. Rețeta adevărată, foarte simplă, de cod în stil portughez.
O conservă de foarte bună calitate, care păstrează bine gustul și textura peștelui.
Se savurează pe o felie de pâine prăjită, eventual frecată cu un cățel de usturoi și un pahar de vin alb.
Ref COLI-008
În Stoc / Expediere Imediată
Plată securizată cu cardul sau PayPal
Livrare în 4 zile în Europa, începând de la 9.90€
Schimb sau rambursare în termen de 30 de zile...
...%
Confitul de madd este o fabricare artizanală tradițională creată exclusiv pentru Seneafood.
Ingrediente: Madd (Zaban, saba senegalansis) 50%, zahăr 45%, apă 4%, sare 1%
Notă dominantă: Ușor acrișoară
Textură: conține sâmburi
Sfaturi de degustare: A se condimenta după preferință (sărat, picant sau dulce)...
... alimentar.
EXPIRARE: 6 luni.
CONSERVARE: 0/4°C
Valori Nutriționale Medii pentru 100gr:
Energie 151KCal/633KJ
Grăsimi: 2.6gr din care saturate 0.75gr
Carbohidrați 0gr din care zaharuri 0gr
Proteine 32gr
Sare 3.9gr...