Italia, Giuliano
...Făină "O", făină "00", zahăr, sare, grăsime animală, betacaroten. FARCITURĂ: Ricotta de vacă, zahăr, semolă, portocală confiată, piure de portocală, aromă de scorțișoară, vanilie. PREPARARE: Ungem cu gălbenuș de ou. Coacem la 220° în cuptorul preîncălzit. COACERE: Aproximativ 18/20 minute. Conservare la -18°. Produs de decongelat.
...Burrata, un brânză cu pastă filată, este produsă în Puglia, în special în orașul Andria. Această pungă de pastă filată făcută manual, care conține un miez de Stracciatella, este astăzi una dintre cele mai bune specialități pugliese. Ingrediente: Lapte, smântână, sare, trufă (3%) – sau gorgonzola, cheag, fără conservanți. Tipuri și Formate DURATA DE CONSERVARE: 15 ZILE Cod: BURRATP.
Italia, Treviso
... alimentar. EXPIRARE: 6 luni. CONSERVARE: 0/4°C Valori Nutriționale Medii pentru 100gr: Energie 151KCal/633KJ Grăsimi: 2.6gr din care saturate 0.75gr Carbohidrați 0gr din care zaharuri 0gr Proteine 32gr Sare 3.9gr...
Italia, Orsogna
... preparate sărate, carpaccio de carne și pește, omlete și frittate, prepararea sosurilor și sosurilor. tartine, aperitive, garnituri, pizza și calzone. Termen maxim de conservare: 24 de luni de la data producerii. Disponibilitate: de obicei, întotdeauna disponibil. Mod de conservare: Odată deschis, acoperiți cu ulei de măsline extravirgin, păstrați în frigider și consumați în câteva zile. INGREDIENTE: Trufă neagră de vară (Tuber Aestivum); Ulei EVO; Sare; Arome; Antioxidant: Acid Ascorbic. cutie cu 6 bucăți...
Italia, Gravina di Catania
...Condiment pentru preparate principale și carne sau pentru a intensifica sosurile. Busuiocul proaspăt, selectat cu grijă și cultivat pe colinele verzi din Sicilia, este baza acestui pesto, împreună cu migdalele și un praf de sare de mare integrală. După deschidere, adăugați ulei de măsline extravirgin până la umplere și păstrați în frigider. Consumați în termen de 10/12 zile. Biologic, fără gluten și vegan. Fără conservanți și fără zaharuri adăugate. Etichetă în 4 limbi: italiană, engleză, germană și franceză. Durata de conservare: 36 de luni de la data producerii.
Italia, Marciano Della Chiana
...Brânză pecorino aromatizată cu pară. Greutate: 350 g. Produs ambalat sub vid. Caracteristici: Pastă cu ochiuri, foarte friabilă, cu un gust pronunțat de pară. Caracteristici organoleptice: Maturare: aproximativ 60 de zile. Format: în formă de bol. Ingrediente: Lapte de vacă pasteurizat, lapte de oaie pasteurizat, aromă de pară (min 1%), sare, cheag, culturi. Tratată în crustă cu ulei de măsline. Crusta nu este comestibilă. Modalități de conservare: A se păstra într-un loc răcoros și uscat. Data medie de expirare: 120 de zile.
Italia, Scarlino
... păstrează același gust ca sarea tradițională, având doar 0,1 g de sodiu pe gram.","MODALITĂȚI DE UTILIZARE":"Sarea în picături se folosește ca înlocuitor total al sării comune. Este condiment atât pentru gătit, cât și pentru a da gust alimentelor. \nDozaj: 2,5 ml de sare în picături corespunde cu 1 gram de sare comună."}...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play