Franța, Mamirolle
...Un specialist va fi disponibil în timpul instalării mașinii dumneavoastră de fabricat brânză pentru a vă ghida prin proces, a asigura calitatea produselor și a vă garanta o tranziție lină către utilizarea sa optimă. Ne angajăm, împreună cu partenerii noștri, să fim prezenți la fiecare etapă a vieții ALBORA dumneavoastră, pregătiți să vă susținem în proiectele dumneavoastră și să răspundem evoluțiilor acestora cu expertiză și devotament.
Belgia, Marche-En-Famenne
...La Tomega, veți găsi tot echipamentul și materialele necesare pentru fabricarea și valorificarea brânzei. În gama noastră de echipamente: pasteurizatoare, cuve pentru brânză, prese pentru brânză, mese de scurgere, rafturi pentru maturare... echipamentul dumneavoastră personalizat pentru amenajarea atelierului. În magazinele noastre: culturi, cheaguri, ierburi, forme, tifon, ambalaje din hârtie...
Germania, Lübbenau
Franța, Creissels
...Brassaj pendular sau de suprafață adaptat tehnologiei lactatelor, permițând obținerea coafării boabelor Cuva demicilindrică cu decapare geometrică și brassaj delicat Volum de 2000 până la 6000 l Decapare laterală și longitudinală automată Posibilitate de extragere automată a serului Rețete de fabricație cu gestionare prin cântare sau senzori de presiune Curățare în loc (NEP) Posibilitate de umplere pe fund...
Spania, La Llagosta-Barcelona
... diferitele straturi ale lasagnei. De dozare volumetrică, echipate cu servomotor pentru o dozare omogenă.\n\to Zona de dozare a brânzei fâșii.\n• Din panoul de control și prin intermediul ecranului tactil configurăm vitezele și accelerațiile fiecărei benzi pentru a îndeplini producția dorită.\n\nAVANTAJE\n• Producție automatizată pentru preparate de volum mare.\n• Toate preparatele sunt finalizate într...
Italia, Bagnolo In Piano
...Plast Emilia este specializată în producția de dozatoare cilindrice din polipropilenă neutră, albă și colorată, destinate în special ambalării sării, condimentelor, brânzei rase deshidratate, zahărului, cacao, granulelor și pulberilor alimentare în general. Containerele, disponibile în diferite capacități, de la 50cc la 750cc, și diferite diametre, de la 35mm la 82mm, pot fi de asemenea realizate...
Polonia, Warszawa, Poland
...Brânza analogică (sau brânza de imitație) este un produs din brânză realizat prin înlocuirea parțială sau totală a grăsimii din lapte cu grăsime vegetală. În cazul în care se înlocuiește grăsimea din laptele integral, produsul este denumit și „brânză vegană”. Alte standarde de producție sunt aceleași ca în producția obișnuită de brânzeturi. Analogii de brânză sunt aleși pentru rentabilitatea lor...
Italia, Pasturo
...Produs cu cel mai bun lapte lombard, respectând tradițiile vechi, producția noastră de primă clasă se adresează în special celor mai exigenți. O considerăm floarea cea mai de preț a unei selecții a celor mai bine realizate taleggi. Este un brânză D O P (Denominație de Origine Protejată) cu pastă moale, cu coajă spălată, produsă din lapte integral de vacă. Curdul său este alb cu o ușoară nuanță de fân, fără ochiuri. Gust delicat și fragrant. Greutate medie: 2,2 Kg Maturare minimă: 35-45 zile...
...Încălzire: 1800W, cu robinet de drenaj 1/4", plastic, demontabil pentru curățare; termostat și capac din plastic; Ø 35cm. Cel mai potrivit pentru producția de brânză din lapte crud.
... de articole individuale care nu pot fi fabricate pe mașini standard. Schmale oferă mașini speciale pentru prelucrarea firelor, tuburilor și benzilor. Puteți vedea diferite mașini speciale pentru producția de articole de formare diferite în acțiune pe canalul nostru de YouTube.
Germania, Neubeckum
...Producători de quark, pompe de umplere și dozare, aparate de pasare quark și mixere - Pentru producția tradițională de quark sau brânză de vaci, oferim producători practici de quark și alte echipamente, cum ar fi pompe de umplere și dozare, aparate de pasare quark și mixere pentru a încorpora smântână, condimente sau preparate din fructe. Producătorul de quark A·S·T·A eismann – o dezvoltare a...
Italia, Radicofani
...Vine produs cu lapte recoltat din zonele de proveniență specifice, așa cum este reglementat de regulamentul Consorțiului pentru gestionarea și producția al pecorino DOP. Coagularea este prevăzută la o temperatură oscillantă între 35 și 38°C, iar ruperea cașului trebuie să fie la dimensiunea unui miez de nucă. Forma poate cântări între kg. 1,00 și kg. 3,50. Compania noastră oferă o bucată de aproximativ kg. 2,00, maturată minimum 20 de zile. Pastă este albă și compactă, iar gustul este proaspăt și inimitabil.
Polonia, Lublin
... adaptabilitatea îl fac o adăugare valoroasă atât pentru produsele pe bază de plante, cât și pentru cele tradiționale din carne, îmbunătățind valoarea nutrițională și textura. Producția de VG Titans W65-M pune accent pe sustenabilitate și calitate, folosind surse de grâu non-OMG pentru a asigura un produs curat și conștient din punct de vedere al sănătății. Această proteină texturată din grâu...
Belgia, Tienen
...Bolusul nostru pentru mastită Mammitop Small este un supliment pentru oi cu eliberare lentă, dezvoltat pentru a preveni apariția mastitei clinice după fătare sau în situații cu un număr crescut de celule. Acesta are o eliberare lentă de 21 de zile. Un studiu a fost realizat la Universitatea din Leon, Spania. 52 de oi au primit un bolus Mammitop Small, iar 53 de oi au fost în grupul de control. Studiul a analizat evoluția producției de lapte, producția de brânză, numărul de celule somatice și ureea din lapte.
Turcia, Denizli
...Seturi de Gătit Automate pentru Brânză Denkrom Seturi; - Mașină de Gătit Uscată - Unitate de Transfer a Brânzei - Unitate de Cântărire a Brânzei...
Țările de Jos, Nijkerk
... două decenii de experiență în producția de CLA. Capacitățile lor tehnice, scala de producție și standardele de calitate sunt extrem de fiabile, câștigând recunoaștere și încredere pe piață. Alt nume: acid cis-9, trans-11-octadecadienoic acid trans-10, cis-12-octadecadienoic acid 9Z, 11E-octadecadienoic Ac Spec./ Puritate: TG 60% (alte specificații pot fi personalizate) Număr CAS: 121250-47-3 Aparitie: pulbere albă sau galben deschis Funcția principală: reducerea grăsimii corporale și creșterea masei corporale slabe Metoda de testare: USP...
Țările de Jos, Vlaardingen
...Vase de brânză, forme de brânză, pasteurizator continuu, separatoare, vas de brânză. Termizare, brânzării, brânzării mobile...
Polonia, Brzozów
... nerkownik), cât și în preparate sărate, cum ar fi delicioasele paste pentru sandvișuri sau la producția de brânză vegană. Nucile caju sunt un ingredient popular în preparatele din bucătăria asiatică, cum ar fi diferitele tipuri de curry sau biryani (un fel de mâncare indian cu orez). De asemenea, este bine de știut că nucile caju reprezintă un adaos excelent pentru toate tipurile de salate, musli sau terci hrănitor. COMPONENTE: nuci caju...
Franța, LANGEAIS
...Dezvoltate de Servi Doryl din 1993 pentru mecanizarea și asigurarea răsturnării brânzeturilor în stive, tăvile de desurare din plastic cu două fețe pot înlocui cele din oțel inoxidabil și aluminiu. Permite toate formele de brânză și se pot adapta la liniile mecanizate. DIMENSIUNI : - Interior de 500 x 622 mm - Interior de 500 x 652 mm - 469 x 718,5 mm interior - 469 x 958 mm interior - Alte...
Turcia, Sakarya
Elveția, Langnau Im Emmental
...Cremeur cu mixer de fund/agitator cu ancoră și raclete, montat pe cadru cu celule de cântărire. Capacitate utilă, cerințe de operare conform dorințelor clientului. La mixerul de brânză KASAG, capacitatea poate fi ajustată în funcție de cerințele dumneavoastră. Amestecarea masei de brânză se realizează prin intermediul a două șuruburi de alimentare contrar rotative.
Germania, Hamburg
...Cana de zahăr, cunoscută științific sub numele de Saccharum officinarum, este o iarbă perenă înaltă din familia Poaceae. Este cultivată în principal pentru conținutul său ridicat de zahăr, ceea ce o face o plantă valoroasă pentru producția de zahăr și alte îndulcitori. Cana de zahăr are un tulpină groasă și fibrosă, care poate atinge o înălțime de până la 6 metri.
Germania, Wildau
... transport servo Certificări disponibile la cererea dumneavoastră UL, CE, GMP, FDA, ASME. Documente disponibile la cererea dumneavoastră I.Q (Calificare la instalare), O.Q (Calificare operațională), P.Q (Calificare a performanței). Brânză: Procesată Alimente: Linie de producție...
Turcia, Sakarya
... supapă de ieșire DN 40. mașină de făcut brânză prețuri mașini de făcut brânză mașină de fermentare a brânzei prețul mașinii de făcut brânză recenzii mașină de făcut brânză mașină de făcut brânză youtube mașină de făcut brânză mașini de făcut brânză mașină de făcut brânză albă mașină de făcut brânză de la proprietar mașină de făcut iaurt și brânză...
...Etanșările mecanice pentru industria alimentară sunt utilizate într-o gamă foarte largă de sectoare industriale, cum ar fi în fabricile de bere, producția de vin și cidru, industria băuturilor, fabricile de brânză, creme, producția de sucuri, producătorii de "băuturi răcoritoare", etc. În acest caz, diversele componente ale etanșării sunt fabricate din materiale aprobate de FDA. Etanșările noastre mecanice sunt potrivite pentru utilizare în: KSB ®, A.P.V. ®, Alfa Laval ®, FRISTAM ®, Lowara ®, TUCHENHAGEN ®, HILGE ®, INOXPA PROLAC ®, INDAG ®, GRUNDFOS ®, JABSCO ®, JOHNSON ®, etc.
Italia, Figline Valdarno
...Generatoare de abur seria ECONOMY SKID, alimentate cu gaz metan, motorină sau GPL. Potencialități disponibile de la 50 kg/h la 700 kg/h. Generator plasat pe o platformă din oțel inoxidabil, cu dimensiuni mărite pentru cazarea dedurizatorului cu schimb ionic, stație de dozare cu rezervor de produs deoxigenant. Produția noastră include generatoare alimentate cu gaz metan, GPL sau motorină, biomasă precum lemn sau peleți, electrice.
Turcia, Ankara
...Pudra de zer demineralizată cu conținut ridicat de proteine este obținută prin concentrarea zerului pasteurizat la 70% (1D), reducându-i mineralele printr-un proces de demineralizare și uscându-l prin metoda spray dry. Aceasta conține un nivel ridicat de proteine din lapte și este un produs dulce unic datorită reducerii nivelului mineral.
Austria, Althofen
...Cazanul multifuncțional FJ 100 PF este cazanul nostru de 100 de litri pentru producția de brânză și iaurt. De asemenea, poate fi utilizat pentru pasteurizarea fructelor, sucurilor de fructe, pentru încălzirea laptelui de vițel, reîncălzirea mierii și pentru producția de ceară de albine. FJ 100 PF îi încântă pe clienți din cele mai diverse domenii. Indiferent dacă este vorba despre restaurante...
Italia, Ripalimosani
... 50 SAU 100 LT. CU ALIMENTARE ELECTRICĂ, PE GAZ SAU PE VAPOR, POT FI FOURNIZATE ATÂT ÎN VARIANTA MANUALĂ CÂT ȘI ÎN CEA AUTOMATIZATĂ, FIXĂ SAU RECLINABILĂ (CU EXCEPȚIA MODELELOR PE GAZ). LA CERERE, TINELE PASTORIZATOARE MINIPOLIVALENTE CU CAPACITATE SUPERIOARĂ DE 200 LT POT FI FOURNIZATE ECHIPATE CU GRUP DE TĂIERE ȘI/SAU CU PLATFORMĂ DIN OȚEL INOXIDABIL CU O SCARĂ DE ACCES DIN GRILAJ ANTISLIP.
...Mozzarella di Bufala Campana DOP este un brânză proaspătă cu pastă filată, produsă exclusiv din lapte de bivol din regiunea de origine. Laptele de bivol are o compoziție diferită față de alte specii animale utilizate pentru producția de brânză. De fapt, spre deosebire de laptele de vacă și de capră, este mai bogat în proteine, grăsimi și, mai ales, calciu. Tipuri și Formate Greutate: de la 25 g la 2 kg TERMEN DE VALABILITATE 12 ZILE / TERMEN DE VALABILITATE 18 ZILE / TERMEN DE VALABILITATE 21 ZILE Coduri: de la 1702 la 17...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play