Producția de brânză tare, brânză semitare, kashkaval, brânză rasă, brânză moale, Camembert, Brie, precum și produse convenabile (Camembert la cuptor etc.) pentru retailul alimentar, HoReCa, gastronomie, inclusiv în calitate bio. Instalații de producție de ultimă generație, laborator propriu, export la nivel mondial. Se procesează zilnic aproximativ 1 milion kg de lapte.
Germania, Frankenau
Producția și distribuția de brânză proaspătă, brânză moale și brânză semi-tare, precum și carne de capră, cârnați și șuncă.
Renato Perrella s.r.l. este o excelență în producția de brânzeturi și lactate, care din 1959 oferă clienților săi doar produse proaspete și de calitate. În fabrica noastră de brânză folosim doar materii prime de cea mai bună calitate, iar laptele procesat este colectat proaspăt în fiecare dimineață, la nu mai mult de 15 km distanță de compania noastră.
Germania, Heimenkirch
Mașini pentru producția de brânză topită, Mașini de inginerie pentru producția de brânză topită, Inginerie...
Producția de brânzeturi proaspete și maturate, caciotte proaspete și maturate, brânză de capră. Vânzare directă către public.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play