Franța, Mamirolle
...Un specialist va fi disponibil în timpul instalării mașinii dumneavoastră de fabricat brânză pentru a vă ghida prin proces, a asigura calitatea produselor și a vă garanta o tranziție lină către utilizarea sa optimă. Ne angajăm, împreună cu partenerii noștri, să fim prezenți la fiecare etapă a vieții ALBORA dumneavoastră, pregătiți să vă susținem în proiectele dumneavoastră și să răspundem evoluțiilor acestora cu expertiză și devotament.
Franța, Collégien
...Mașina de îmbrăcat/ambalat PMC-400 vă oferă posibilitatea de a îmbrăca și ambala mecanic aluatul moale, permițându-vă să câștigați confort în producția dumneavoastră, în timp ce creșteți viteza și calitatea.
Franța, Creissels
...Brassaj pendular sau de suprafață adaptat tehnologiei lactatelor, permițând obținerea coafării boabelor Cuva demicilindrică cu decapare geometrică și brassaj delicat Volum de 2000 până la 6000 l Decapare laterală și longitudinală automată Posibilitate de extragere automată a serului Rețete de fabricație cu gestionare prin cântare sau senzori de presiune Curățare în loc (NEP) Posibilitate de umplere pe fund...
Franța, LANGEAIS
...Dezvoltate de Servi Doryl din 1993 pentru mecanizarea și asigurarea răsturnării brânzeturilor în stive, tăvile de desurare din plastic cu două fețe pot înlocui cele din oțel inoxidabil și aluminiu. Permite toate formele de brânză și se pot adapta la liniile mecanizate. DIMENSIUNI : - Interior de 500 x 622 mm - Interior de 500 x 652 mm - 469 x 718,5 mm interior - 469 x 958 mm interior - Alte...
Franța, La Chapelle Heulin
...Soi: Melon de Bourgogne 100% Terroir: Granit Asociere mâncare-vin: Aperitiv, pește, carne albă, brânză, pentru plăcere.
Franța, Sète
...Mozzarella utilizată pentru această rețetă provine din sectorul BOJANO, unde se află cele mai renumite lactate pentru producția celor mai apreciate mozzarelle de către italieni și cunoscători. BOJANO este, într-adevăr, celebru pentru producția de brânză de înaltă calitate și în special pentru mozzarella FIOR DI LATTE (floarea laptelui), brânză proaspătă de vacă pasteurizată și tratată exclusiv...
Franța, Marseille
... Parmigiano Reggiano. Brânza este complet naturală, fabricată din lapte crud care nu poate fi tratat termic. Singurul aditiv permis este sarea. Producția de Parmigiano Reggiano reprezintă aproximativ 18% din producția de lapte italian și aproximativ 95% din producția din zonele sale de producție.
Franța, Thiais
...Această oală versatilă de dimensiune medie pentru pasteurizare, producția de brânză și iaurt, precum și pentru toate tipurile de prelucrare a laptelui. Este, de asemenea, utilizabilă pentru pasteurizarea sucurilor de fructe, încălzirea laptelui de vițel, lichefierea mierii, producția de ceară de albine etc. Caracteristici Capacitate max.: 45 litri Capacitate min.: 25 litri Temperatură max.: 90 °C Tip de încălzire: electric...
Franța, Aboncourt-Gesincourt
... pentru cancoillotte și cu gruyère de France IGP. Astăzi, Pâturages Comtois este, de asemenea, producătoare de cancoillotte. Cooperativa de brânzeturi din Hauts du Val de Saône transformă anual 35 de milioane de litri de lapte în brânză cu pastă moale și cu pastă fiartă presată. Cooperativa exportă 75% din producția sa de pastă moale. Expertiza sa îi permite să furnizeze în termene foarte scurte peste...
... capacitate, calitate, regularitate și trasabilitate. În funcție de nevoile dumneavoastră de marketing și industriale și după analiza caietului de sarcini, serviciul nostru de cercetare și dezvoltare poate elabora o rețetă de brânză 100% personalizată, adaptată produsului dumneavoastră finit, în 72 de ore. Produsele noastre respectă standardele europene și provin de la furnizori riguros selectați și identificați. Fiecare nouă producție este supusă unui control complet de eliberare pentru a detecta cea mai mică deficiență senzorială sau tehnică. Suntem certificați ISO 22000.
Franța, Montréal-La-Cluse
... gamă completă de echipamente și linii de producție lactate și de brânză pentru o productivitate și calitate brânzeturi perfecte. CHALON MEGARD este o companie a grupului BRETECHE și este prezentă în întreaga lume prin intermediul filialelor și al unei rețele de agenți comerciali. CHALON MEGARD studiază, fabrică și instalează echipamente în întreaga lume pentru fabricarea brânzeturilor de tip Pate...
Franța, Nanterre
... probelor, extracție cu solvenți), Controlul alimentației animale (materii prime, ingrediente făină animală, laboratoare, producția de hrană pentru animale de companie, furaje și alimente pentru animale), Controlul laptelui și produselor lactate (unt, brânză, lapte de consum, înghețată, pulberi de lapte, iaurt), Controlul biocombustibililor, Controlul cerealelor, morăritului și uleiurilor (primirea...
Franța, Marseille
Fondată în 2000, CARAGUM INTERNATIONAL® este o companie cu sediul în Marsilia, specializată în formularea, producția și vânzarea de ingrediente funcționale pentru industria agro-alimentară și cosmetică. - Sisteme funcționale pentru băuturi - Sisteme funcționale pentru băuturi carbogazoase - Sisteme funcționale pentru brânzeturi analogice de tip brânză pentru pizza, tip feta, brânză în bloc...
Franța, Martignat
Înființată în 1985, SECRIL este o companie specializată în realizarea de matrițe din plastic pentru producția de brânză și produse lactate. Aceasta produce, printre altele, blocuri de matrițe cu fund dublu, blocuri de matrițe cu pânză, matrițe pentru feta, distribuitoare și separatoare, tăvi și jaluzele, blocuri și tăvi rigide sau chiar matrițe pentru ultrafiltrare. SECRIL dezvoltă numeroase...
Franța, Bardos
Situată în Țara Bascilor, compania BASTIDARRA produce iaurturi artizanale. Aceasta fabrică o gamă completă de iaurturi, inclusiv iaurturi din lapte de vacă pasteurizat sau bătut, iaurturi din lapte de oaie pasteurizat și brânză de oaie. Brânza de oaie este un tip de brânză proaspătă specifică Țării Bascilor. Visele noastre sunt Prim’Holstein. Oile noastre sunt Manex cu cap roșu, o rasă locală...
Franța, Roquefort Sur Soulzon
...Din 1906, braseria PAPILLON este specializată în producția de brânzeturi. Braseria produce Roquefort, brânză de oaie pură și, de asemenea, ulei de măsline BIO. Ca o garanție a calității, compania PAPILLON deține numeroase certificări, cum ar fi certificarea "ECOCERT", "BREBIS ROUGE", "Denominație de Origine Protejată" și "Agricultură Biologică".
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play