Italia, Bagnolo In Piano
...Plast Emilia este specializată în producția de dozatoare cilindrice din polipropilenă neutră, albă și colorată, destinate în special ambalării sării, condimentelor, brânzei rase deshidratate, zahărului, cacao, granulelor și pulberilor alimentare în general. Containerele, disponibile în diferite capacități, de la 50cc la 750cc, și diferite diametre, de la 35mm la 82mm, pot fi de asemenea realizate...
Italia, Pasturo
...Produs cu cel mai bun lapte lombard, respectând tradițiile vechi, producția noastră de primă clasă se adresează în special celor mai exigenți. O considerăm floarea cea mai de preț a unei selecții a celor mai bine realizate taleggi. Este un brânză D O P (Denominație de Origine Protejată) cu pastă moale, cu coajă spălată, produsă din lapte integral de vacă. Curdul său este alb cu o ușoară nuanță de fân, fără ochiuri. Gust delicat și fragrant. Greutate medie: 2,2 Kg Maturare minimă: 35-45 zile...
Italia, Radicofani
...Vine produs cu lapte recoltat din zonele de proveniență specifice, așa cum este reglementat de regulamentul Consorțiului pentru gestionarea și producția al pecorino DOP. Coagularea este prevăzută la o temperatură oscillantă între 35 și 38°C, iar ruperea cașului trebuie să fie la dimensiunea unui miez de nucă. Forma poate cântări între kg. 1,00 și kg. 3,50. Compania noastră oferă o bucată de aproximativ kg. 2,00, maturată minimum 20 de zile. Pastă este albă și compactă, iar gustul este proaspăt și inimitabil.
Italia, Martina Franca
...Burrata Pugliese este un brânză proaspătă și cremoasă, specifică tradiției lactate italiene. Producția sa din lapte de înaltă calitate face ca burrata să se distingă prin inima sa moale și untosă, învăluită într-o subțire foaie de mozzarella. Această brânză este perfectă pentru a fi savurată singură sau însoțită de roșii proaspete și un strop de ulei de măsline, evidențiind astfel gustul său delicat și unic. Burrata este o alegere excelentă pentru cei care caută o experiență culinară autentică și rafinată.
Italia, Ripalimosani
... 50 SAU 100 LT. CU ALIMENTARE ELECTRICĂ, PE GAZ SAU PE VAPOR, POT FI FOURNIZATE ATÂT ÎN VARIANTA MANUALĂ CÂT ȘI ÎN CEA AUTOMATIZATĂ, FIXĂ SAU RECLINABILĂ (CU EXCEPȚIA MODELELOR PE GAZ). LA CERERE, TINELE PASTORIZATOARE MINIPOLIVALENTE CU CAPACITATE SUPERIOARĂ DE 200 LT POT FI FOURNIZATE ECHIPATE CU GRUP DE TĂIERE ȘI/SAU CU PLATFORMĂ DIN OȚEL INOXIDABIL CU O SCARĂ DE ACCES DIN GRILAJ ANTISLIP.
Italia, Alberobello
...Mașina este concepută pentru producția de fâșii de brânză topită folosite pentru a compune stracciatella, umplutura burratelor. Mașina este realizată integral din OȚEL INOX AISI 304, cu unele părți din POLIMERI speciali, adecvați pentru contactul cu alimentele. Mașina este BREVETATĂ și se distinge de alte similare disponibile pe piață prin: fâșie rugoasă cu aderență ridicată a smântânii...
Italia, Figline Valdarno
...Generatoare de abur seria ECONOMY SKID, alimentate cu gaz metan, motorină sau GPL. Potencialități disponibile de la 50 kg/h la 700 kg/h. Generator plasat pe o platformă din oțel inoxidabil, cu dimensiuni mărite pentru cazarea dedurizatorului cu schimb ionic, stație de dozare cu rezervor de produs deoxigenant. Produția noastră include generatoare alimentate cu gaz metan, GPL sau motorină, biomasă precum lemn sau peleți, electrice.
...Mozzarella di Bufala Campana DOP este un brânză proaspătă cu pastă filată, produsă exclusiv din lapte de bivol din regiunea de origine. Laptele de bivol are o compoziție diferită față de alte specii animale utilizate pentru producția de brânză. De fapt, spre deosebire de laptele de vacă și de capră, este mai bogat în proteine, grăsimi și, mai ales, calciu. Tipuri și Formate Greutate: de la 25 g la 2 kg TERMEN DE VALABILITATE 12 ZILE / TERMEN DE VALABILITATE 18 ZILE / TERMEN DE VALABILITATE 21 ZILE Coduri: de la 1702 la 17...
... produsul. Plăcile sunt din oțel inoxidabil AISI 316L, sunt fixate pe o structură din oțel inoxidabil AISI 304 și sunt blocate de tiranți laterali pentru a funcționa la o presiune maximă de 22 bar. Sosta tubulară, din oțel inoxidabil AISI 304L, permite obținerea unităților de pasteurizare necesare pentru capacitatea orară maximă a pasteurizatorului.
...Potrivit pentru manipularea formelor cu o greutate de până la 100 kg, în orice loc și mediu. 21/02/2024, 18:12 Bartoli | Echipamente pentru producția de brânză https://www.caseartecnicabartoli.it/en/attrezzaturaproduzioneformaggio 5/6 Sunt echipate cu o structură din oțel inoxidabil rezistent, care le face extrem de stabile și cu o formă ergonomic care permite mutarea lor în orice loc, fără...
Italia, Dorgali
...Pecorino Riserva del Pastore este un brânză care captează esența gustului pastoral. Cu o crustă netedă care variază de la culoarea ivoriu la galben natural sau caramel, este o bijuterie vizuală la fel de mult cât este de gust. Pastă sa semi-coaptă se prezintă compactă, cu o ochiură rară și o culoare ușor galbenă, mărturisind grija în producția sa. La gust, aroma se dovedește plăcut delicată când...
Italia, Truccazzano
... migdale pentru patiserii și gastronomie, tăietoare de legume și tăietoare de mozzarella, tăietoare de varză, pentru hoteluri, restaurante și cantine. Rotunditoare și ruptoare pentru brutării și pizzerii. Compania noastră montează standard pe toate feliatoarele din producție o lamă din oțel inoxidabil cu 58-59 HRC duritate, suprafața având un tratament brevetat de noi care garantează conformitatea perfectă pentru contactul cu alimentele, antiaderent pentru rezultate excelente cu mezeluri, carne și brânză. Putem garanta lama din oțel timp de 6 ani împotriva ruginii și coroziunii.
Italia, Montelibretti
... favorizează consumul produselor din lapte de capră. Fabrica de brânză a companiei are marca CE (IT F8W1G CE). Compania este specializată în producția de brânzeturi proaspete, cum ar fi primul sărat, stracchino și robiola, brânzeturi maturate și ricotta. De asemenea, se produc iaurt alb și cu fructe, precum și lapte pasteurizat. Propunerea noastră comercială se concentrează pe brânza Orazio, o brânză...
Italia, Ripalimosani
...ierburi aromatice, polen, paste, pește, carne LINEA NATURA: extractoare de uleiuri esențiale în curent de abur LINEA APICOLTURA: curățitoare pentru polen, mașini pentru producția de miere cremoasă, instalație polivalentă pentru tratarea mierii LINEA CASTAGNA: instalații pentru spălarea, tratamentul termic, pasteurizarea castanelor; decojirea celor uscate și proaspete LINEA TARTUFO: instalații pentru spălarea, gătirea și sterilizarea trufelor LINEA LATTE ȘI FORMAGGI: minicaseificii, uscătoare pentru brânză...
... brânzeturi, dedicate în principal mozzarella și ricotta di Bufala și în special fabricilor de produse lactate pentru producția oricărui tip de „pasta filata”… brânză, cum ar fi mozzarella, provolone, scamorza, caciocavallo, bocconcini, burrata etc. De asemenea, suntem specializați în fabricarea și modernizarea liniilor mini pentru produse lactate cu diferite capacități de producție. -Toate liniile noastre MINI pentru produse lactate sunt „personalizate” conform cerințelor specifice ale clienților.
... producția de mese gata preparate, pane și în aluat, cu o cultură de temperare în cuptor tradițional, cuptor cu microunde și tigaie. Ne-am consolidat ferm pe piața italiană și acum căutăm să ne extindem internațional. Suntem producători de marcă pentru cele mai prestigioase semne de comerț cu amănuntul, cum ar fi COOP, ESSELUNGA, CONAD, AUCHAN, CARREFOUR, NESTLE’, CASAMODENA, AIA și multe altele...
... de ultimă generație. Affilatura Parmense se adresează și sectorului de ambalare, producând lame pentru tăiere în formă din oțel călit pentru alimente de orice formă și dinți, acoperind cele mai variate domenii de utilizare: de la lame pentru matrițe de șuncă sub vid la lame pentru ambalatoare de brânză, până la lame cu bandă pentru tăierea alimentelor.
Toate Porțile Sannio, datorită intuiției maestrului brutar Salvatore, începe producția de produse lactate din lapte de bivol de la propria fermă. Brânză Giusti, situată în centrul Parcului Regional Matese, îmbină și astăzi tradiția cu modernitatea în producția de lactate, acordând o mare atenție siguranței alimentare; tehnologia utilajelor este completată de experiența proceselor artizanale. Se...
Italia, San Salvatore Telesino Bn
Caseificio Iaquilat, cunoscut pentru produsele sale lactate, s-a specializat în ultimii ani în producția de brânzeturi maturate, precum celebrul: Grottone Beneventano, cu un gust tipic al peșterilor de tuf, și brânza Mono-razza din lapte de Pezzata rossa italiană. Toate produsele noastre sunt realizate cu ingrediente naturale, respectând tradiția artizanală. Este întotdeauna posibil să degustați brânzeturile noastre la sediul companiei.
Renato Perrella s.r.l. este o excelență în producția de brânzeturi și lactate, care din 1959 oferă clienților săi doar produse proaspete și de calitate. În fabrica noastră de brânză folosim doar materii prime de cea mai bună calitate, iar laptele procesat este colectat proaspăt în fiecare dimineață, la nu mai mult de 15 km distanță de compania noastră.
Producția de brânzeturi proaspete și maturate, caciotte proaspete și maturate, brânză de capră. Vânzare directă către public.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play