Compania GEMAK, cu sediul în Turcia, este specializată în fabricarea de mașini pentru producția de lapte și derivate - camioane-cisternă pentru transportul laptelui, - recepția laptelui, - linii de pasteurizare și standardizare, - linii de lapte pasteurizat, - linii de lapte UHT, - linii de producție pentru numeroase varietăți de brânzeturi, cum ar fi brânza albă, brânza lor, kashar, brânza edam...
Portugalia, Vila Nova De Famalicão
...proteine, calciu și fosfor. Gama noastră de produse a crescut, fiind formată din felii, rase, cuburi, porții și snacks-uri. Dispunem de cea mai modernă tehnologie și instalații care au permis obținerea unor indici ridicați de productivitate, menținând în același timp un nivel înalt de calitate în toate produsele noastre. Toată producția și logistica sunt informatizate, astfel încât să răspundă...
Spania, Campo De Caso -principado De Asturias
...Producție artizanală de "Quesu Casín". Considerat unul dintre cele mai vechi din Europa. Elaborat din lapte integral de vacă casina sau "asturiană de munte", originară din Concejo de Caso (Principatul Asturias). Această companie, condusă de Marigel Álvarez Martínez, are o experiență de 23 de ani în producția acestui brânză, primind premii în diverse competiții agroalimentare, distincția de...
Polonia, Pieniazkowice
Fabrica de prelucrare a laptelui Ryszard Smolenia se află în Pieniążkowice, în județul Małopolska. Activitatea noastră se desfășoară neîntrerupt din 2005. Ne ocupăm cu producția și vânzarea de brânzeturi montane naturale. Oferim brânzeturi atât din lapte de oaie, cât și din lapte de vacă. Vă încurajăm să gustați biluțele, brânzica și brânza în variantă naturală sau afumată. Avem, de asemenea...
Turcia, Talas/kayseri
Yesil Kunefe, al cărei nume provine din verdele fisticului și deserturile turcești, a fost înființată în 1986 în orașul Sanliurfa din Turcia de Maestrul Abdurrahman și a început să se dezvolte în domeniul deserturilor kunefe și kadayif în Kayseri, prin fiul său, Maestrul Hacı. În 2014, a început producția și vânzarea de Baklava și Antep Katmeri în filialele sale, păstrând gustul tradițional încă...
Belgia, Queue-Du-Bois
La Fromagerie Régal este o braserie artizanală specializată în producția de brânzeturi proaspete. Aceasta perpetuează un savoir-faire ancestral de valorificare a laptelui fermelor din Țara Herve. Producător al tradiționalei MAQUEE DE CAMPAGNE, al brânzei proaspete de sare REGALOU și al brânzeturilor proaspete de LA FERME BIDELOT. Braseria a dezvoltat diferite game de brânzeturi proaspete dedicate...
... producția de mese gata preparate, pane și în aluat, cu o cultură de temperare în cuptor tradițional, cuptor cu microunde și tigaie. Ne-am consolidat ferm pe piața italiană și acum căutăm să ne extindem internațional. Suntem producători de marcă pentru cele mai prestigioase semne de comerț cu amănuntul, cum ar fi COOP, ESSELUNGA, CONAD, AUCHAN, CARREFOUR, NESTLE’, CASAMODENA, AIA și multe altele...
Turcia, Sakarya
Experimentat în mașini și echipamente pentru producția de brânză; gătirea și cântărirea brânzei; modelarea brânzei; brânză Dil, Lavash, Topik, Çeçil; unt; cântărire.
Belgia, Vielsalm
Vasedel este o companie situată în Ardeni, înființată în 1987. Specializată în producția de brânză proaspătă din lapte de vacă și de capră. Activă în Europa și Africa de Nord, brânzăria Vasedel se poziționează ca producător de brânză sănătoasă.
... de ultimă generație. Affilatura Parmense se adresează și sectorului de ambalare, producând lame pentru tăiere în formă din oțel călit pentru alimente de orice formă și dinți, acoperind cele mai variate domenii de utilizare: de la lame pentru matrițe de șuncă sub vid la lame pentru ambalatoare de brânză, până la lame cu bandă pentru tăierea alimentelor.
Letonia, Riga
Companie din Letonia (Uniunea Europeană) cu tradiții îndelungate în producția de produse lactate. Producem produse lactate de mai bine de 20 de ani, iar fabrica noastră actuală a fost construită în 2019. Fabricăm produse de înaltă calitate pentru export - brânză de vaci de tip Akkawi și smântână tratată termic cu termen lung de valabilitate, brânză de vaci și diverse alte tipuri de produse...
... a inovației, și de a le transmite cunoștințele și experiențele noastre împreună cu produsele noastre. Ne propunem să devenim o companie de frunte în industrie, oferind produse de calitate și servicii superioare, fără a compromite sănătatea umană și reglementările legale. Produse pentru brutarie și consumabile Drojdii pentru brânză Produse de laborator Aditivi alimentari Culturi starter Substanțe chimice de curățare...
... pentru regiune. Mai la sud, în Alentejo, Herdade Penedo Gordo dispune de aproximativ 60 de hectare de vie constituite din soiuri naționale și internaționale adaptate la regiune și de 30 de hectare de măslini. În această proprietate este implementat sistemul ecologic de protecție integrată care promovează conservarea biodiversității existente la fața locului. Quinta das Arcas se dedică de asemenea producerii de brânză de vacă, folosind doar metode artizanale și lapte de producție proprie.
Bulgaria, Sofia
LB Bulgaricum are tradiții îndelungate în producția și exportul de produse lactate, culturi starter și tehnologii. Compania este singura firmă de stat din sectorul procesării laptelui din Bulgaria. Gama noastră de produse include: • iaurt bulgăresc; • lapte pasteurizat; • băuturi lactate; • deserturi lactate; • brânzeturi albe în saramură; • brânză galbenă; • brânzeturi speciale...
... și know-how-ul nostru. Perlita ca agent de filtrare este adesea utilizată în procesul de producție, de exemplu, în filtrarea berii, producția de zahăr, filtrarea vinului și sucurilor, filtrarea uleiurilor vegetale de toate tipurile și, de asemenea, în producția de brânză. De asemenea, în producția farmaceutică, perlita joacă un rol important, de exemplu, în fabricarea enzimelor, antibioticelor etc. Pe site-ul nostru găsiți o listă cuprinzătoare despre aplicațiile perlitei.
Toate Porțile Sannio, datorită intuiției maestrului brutar Salvatore, începe producția de produse lactate din lapte de bivol de la propria fermă. Brânză Giusti, situată în centrul Parcului Regional Matese, îmbină și astăzi tradiția cu modernitatea în producția de lactate, acordând o mare atenție siguranței alimentare; tehnologia utilajelor este completată de experiența proceselor artizanale. Se...
Turcia, Cihanbeyli
Cu peste 20 de ani de experiență și calitate; -În domeniul textilelor, firelor, vopsirii țesăturilor, -Împotriva înghețului, -În sărarea pielii, -În sectorul detergenților, -În unitățile de dializă și producția de medicamente, -În sistemele de purificare a apei, -În industria furajelor, -În producția de săpun, brânză de măsline, pastă de tomate -În procesele de separare a semințelor de susan...
Belgia, Engis
... brânză topită - industria de patiserie și biscuiterie - tratamentul legumelor conservate sau congelate - tratamentul cartofilor - elaborarea diverselor produse lactate - completarea minerală a băuturilor și cerealelor - tratamentul tăițeilor și pastelor instant - tratamentul uleiurilor și grăsimilor - drojdii și fermentații, etc. Gama de produse a companiei Prayon se articulează în jurul a două mari familii: acidul fosforic purificat și sărurile speciale (săruri sodice, potasice și calcique).
Turcia, Aksaray
...gelatină, prăjituri, pastă de tomate, cosmetice, vopsea, chimie și multe altele. Calitatea proiectelor noastre este certificată prin certificatul nostru ISO 9001 pentru Sistemul de Management al Calității. Respectul nostru față de natură și mediu este confirmat prin certificatul nostru ISO 14001 pentru Sistemul de Management de Mediu. Producția este o activitate atât de dificilă, dar și extrem de captivantă.
Belgia, Zonhoven
Limelco este specializată în producția de brânză proaspătă, deserturi proaspete, deserturi cu termen lung de valabilitate, băuturi pe bază de lapte și pulberi de lapte industriale. Limelco NV produce, pe de o parte, mărci private pentru supermarketuri și, pe de altă parte, produse de marcă pentru marii multinaționali.
Țările de Jos, Rucphen
Specializați în producția de brânză albă, pastă de roșii și conserve.
Belgia, Bree
Fabrelac este o fabrică modernă de produse lactate specializată în producția de produse de înaltă calitate, destinate procesării ulterioare sau ingredientelor pentru alte aplicații industriale. Gama noastră include Mozzarella, derivate din zer, smântână etc. În plus, producem sub numele Purtutti și Kiriti delicioasa mozzarella di Buffalo și brânză de salată (tip feta), atât din lapte de vacă...
... • Instalații de transport standard • Depozite cu coșuri, tehnologie de transport • Sisteme de răcire, fermentare și congelare • Instalații de stocare • Soluții personalizate Produsele sunt utilizate în numeroase industrii, cum ar fi: - Producția de sticlă de ambalaj - Pâine și produse de panificație - Brânză și produse lactate - Alimente și produse de consum - Îmbutelierea băuturilor...
Turcia, Denizli
... realiza proiecte care îmbunătățesc eficiența și calitatea produselor, având o echipă de montaj experimentată care finalizează proiectele într-un mod cât mai economic. Dairy Wizard este o mașină perfect concepută, special pentru producția de lactate. Puteți produce toate varietățile de brânză, iaurt, ayran, unt și înghețată cu seriile noastre Master și Startup Dairy Wizard. Ambele mașini dispun de echipamente pentru încălzire (pasteurizare), amestecare și răcire. Seria Master are un sistem de răcire pe gaz și un sistem de automatizare, iar seria Startup are un sistem de răcire cu apă.
Producția și comercializarea directă a unor sortimente selectate de brânzeturi tari și moi Wolfsberger și Lavanttaler, brânză de vaci, brânză proaspătă, precum și specialități de pâine integrală și de fermă coapte acasă.
Germania, Dortmund
Producția de arome naturale, substituenți naturali pentru sare și grăsimi, extracte de drojdie, condimente enzimatice, condimente organice, fonduri, pudră de brânză naturală, extracte de cafea, arome de reacție pe bază de HVP.
Germania, Güglingen
Producția de specialități finger food din bucătăria sud-americană, Pao de Queijo, Coxinhas, chifle cu brânză braziliene, finger food, servicii de catering, gustări pentru petreceri, dulci și sărate.
BEL Portugal este lider național în producția de brânzeturi. Produsează mai multe mărci de brânzeturi cunoscute, precum Terra Nostra, Loreto, Limiano și Pastor. Pe lângă brânză, producem și ambalăm unt Loreto și lapte UHT Terra Nostra și Loreto. De asemenea, comercializăm mărcile grupului BEL: Vaca que Ri, Mini Babybel, Boursin și Leerdammer.
Slovenia, Ljubljana
... înghețată pe băț – prima din fosta țară. Următoarea dată importantă în istoria companiei este 1967, când începe producția primului lapte UHT din Slovenia. Laptele Alpino devine, în următorii 50 de ani, una dintre mărcile iconice slovene. Pe parcursul activității noastre, urmărim și creăm tendințe pe piața laptelui și a produselor lactate. Astăzi suntem cea mai mare fabrică de lactate și cel mai mare...
Grecia, Katerini
Alpha Gefsi, înființată în 1998, se află în partea de nord a Greciei, sub muntele Olimp, și este specializată atât în producția de dipuri tradiționale, cât și gourmet. Obiectivul companiei este producția de delicatese sănătoase și gustoase, cu un înalt valoare nutrițională. Î încă de la început, gustul a fost cel mai important factor pe care compania s-a bazat. Alpha Gefsi urmează rețete...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play