...După vârsta de 25 de ani, producțiade colagen propriu scade, de aceea colagenul exogen este atât de important pentru longevitate. Este necesar pentru producțiade bilă (33% glicină) pentru a metaboliza grăsimea și crește elasticitatea și repararea pielii. Oasele tale sunt 60% minerale, dar 90% din matricea proteică din oasele tale este colagen. Dieta noastră este sărăcită în colagen deoarece astăzi...
...Informațiile noastre despre membrane de peeling le găsiți aici.
Membranele Easy Peel sunt destinate produselor din carne pentru care peelingul ușor este deosebit de important, cum ar fi în producțiade cârnați fără membrană. Membranele noastre de peeling îndeplinesc cerințele moderne ale producției de cârnați și rezistă chiar și celor mai exigente procese de peeling, precum și celor mai mari...
...Conține testicule de vită organice liofilizate (50%), ficat (20%) și extract decarnede stridie (30%).
Ajută la menținerea nivelurilor normale de testosteron în sânge.
Îmbunătățește vitalitatea, producțiade energie și creșterea musculară.
Crește libido și sănătatea sexuală.
Promovează fertilitatea și îmbunătățește sănătatea reproductivă.
...Mașina IntelleStamp este un sistem de extrudare cu șuruburi cu două componente pentru formarea produselor, cum ar fi bomboanele, nougatul, Hermatogen - o bară energetică rusă -, aluatul de turtă dulce, brânza de vaci refrigerată, carnede mentă cu umpluturi, cum ar fi mase cu vâscozitate lichidă.
Este caracterizată printr-un sistem puternic de șuruburi de extrudare cu trei sisteme moderne de...
...Iepurii din Noua Zeelandă sunt 100% producția noastră. Avem iepuri de reproducție și iepuri sub reproductori disponibili pentru vânzare. Acești iepuri, crescuți pentru carne, se încadrează în cea mai bună categorie de iepuri în ceea ce privește nașterea și greutatea. Livrăm în fiecare județ. Pentru informații detaliate, ne puteți contacta la numărul de telefon disponibil pe pagina noastră.
... toate influențele esențiale în dezvoltarea și producția ambalajelor. Numai cele mai potrivite materiale și tehnologii sunt utilizate.
Gama noastră include, printre altele, ambalaje pentru:
Iaurt
Margarină și unt
Biscuiți și praline
Capete de mohor (capete de ciocolată)
Brânză de vaci și deserturi
Înghețată
Fast-food și take-away
Mâncăruri gata preparate, salate, carne și brânză
Alimente convenabile
Ambalaje pentru delicatese și gastronomie
Capace
Cupe de dozare și linguri de dozare...
...Pungile de ambalare în vid oferă o barieră împotriva oxigenului. Datorită faptului că sunt izolate de condițiile externe, produsul ambalat rămâne proaspăt pentru mult mai mult timp, nu se usucă și nu își pierde calitățile de gust. Pentru producția pungilor de vid, folosim filme de diferite grosimi, de la 60 la 200 MIC, în funcție de nevoile clientului și de tipul de produse ambalate. La cerere, imprimăm pe pungi conform designului clientului. Aplicații:
carne proaspătă,
mezeluri,
pește,
produse murate,
legume curățate.
... șocare. Ușile monorail pot fi fabricate ca uși cu balama sau glisante, în funcție de cerințe. Producția poate fi realizată în dimensiuni dorite, până la 300×300 cm trecere netă.
Aripă de ușă
Poliuretan cu densitate de 40 (+/2) a fost injectat între două foi fără a folosi material din lemn.
Cadru de ușă
O latură a camerei este produsă ca un cadru special pentru ușă. Deoarece aripa ușii este montată...
... în următoarele produse: Produse de aluat, cum ar fi pâinea, pastele, biscuiții, și, de asemenea, în alte produse, cum ar fi bomboanele, legumele conservate, produsele din carne, alimentele convenabile și ca hrană pentru animale.
...Aplicații ale fulgilor de cartofi:
- Producțiade piure de cartofi
- Chipsuri de cartofi și gustări
- Bază pentru supă cremă și supă piure
- Domeniul produselor semi-finite din carne
- Controler de umiditate în produsele de panificație
- Produse semi-finite
Avantajele fulgilor de cartofi de la Pogar:
- Producție conform specificațiilor clientului
- Peste 1500 ha de câmpuri proprii de cartofi...
...Elementele de urme din WINX SHEEP & LAMB BLOCK sunt o compoziție care a fost dovedită științific că crește producțiadecarne și lapte de miel și oaie.
Această compoziție, care are un nivel ridicat de seleniu și fără CUPRU, este considerată a arăta afinitatea necesară a crescătorilor de oi și fermierilor.
UTILIZARE
Plasați lângă hrănitoare sau apă potabilă și lăsați-i să lingă liber
PREZENTARE
2 kg, 3 kg, 5 kg, 10 kg
AMBALARE
Shrink sau cutie, pe un palet sau încărcare liberă
VALABILITATE
3 ani...
...Mașina de spălat АПУ 400K permite curățarea cutiilor din plastic conform standardelor E1, E2, E3 și E4.
Unitatea automată permite spălarea oricăror recipiente și echipamente din plastic și metal, cum ar fi: rezervoare, tăvi pentru pâine, cutii în producțiadecarne și recipiente pentru lapte, recipiente pentru deșeuri menajere și palete.
Dispozitivul poate include unități de spălare, clătire și...
...Amestec de condimente din Caraibe
fructat & picant
Descoperiți amestecul special de condimente din Caraibe, picant, fructat, condimentat și unic în gust.
Indiferent dacă este vorba de grătar, fie că este carne, pește, păsări de curte sau legume; chiar și tocănițele primesc aici un gust excelent și nou.
Ca de obicei, făcut manual cu cele mai bune ingrediente din producția proprie.
Condimente premium, ca de obicei fără gluten, vegane, fără aditivi sau arome artificiale.
100% natură pură.
...Gheață sintetică gel în pungi cu durată lungă pentru expedierea produselor proaspete, cum ar fi carne, pește, produse din legume și fructe, medicamente, produse cosmetice sensibile la temperatură.
Gheața din pungi FrostPac este rezultatul a 20 de ani de experiență în producțiade elemente refrigerante, reușind să creeze o formulă optimizată pentru a extinde durata de prospețime.
Gheața sintetică pentru expediții durează peste 48 de ore dacă este combinată cu recipientul izotermic potrivit.
Sigură și netoxică, este soluția perfectă pentru expedierea oricărui produs alimentar.
... pentru producțiadecarnede pui.
Este cel mai rentabil în ceea ce privește furajul.
Broiler omogen, piept cărnos, plin decarne.
Valoare competitivă în creștere comparativ cu alte tipuri.
Valoare competitivă în reproducere. (Productivitate mai mare și o creștere mai mică a perioadei de îngrășare)...
Stabilimentele ROUSSEL vând, distribuie și închiriază echipamente de bucătărie profesională noi și second-hand. Intervenim la fața locului în Paris și în regiunea pariziană pentru instalarea, întreținerea și service-ul post-vânzare al bucătăriei dumneavoastră profesionale, datorită echipei noastre de 16 tehnicieni instruiți de către producători. De asemenea, oferim contracte de întreținere pentru ...
...","50":"50","value":"valoare","21 days":"21 zile","Size (gms)":"Dimensiune (g)","AA":"AA","50gms to 75gms":"50g până la 75g","item":"articol","24 months":"24 luni","Place of Origin":"Locul de origine","Egg":"Ou","Lead time (days)":"Timp de livrare (zile)5De negociat","Hatching Broiler Chicken Eggs":"Ouă de incubat pentru pui decarne","United Kingdom":"Regatul Unit","Grade":"Clasificare...
... poți găsi toate informațiile de care ai nevoie pentru a înțelege sistemul de producție biologică, reglementările care stau la baza acestuia și metodele care permit controlul. Acest lucru îți permite să înțelegi care sunt mecanismele și garantează un sistem de producție caracterizat printr-un grad ridicat de sustenabilitate și bunăstare animală. Producția noastră decarne se bazează pe linia din industria alimentară, care este ansamblul tuturor subiecților și pașilor care contribuie la producția, procesarea, distribuția și comercializarea cărnii noastre.
... deficienței de sare și substanțe minerale; apetitul scade, creșterea încetinește, producțiade lapte și carne scade, apar probleme de reproducere, sistemul imunitar (sistemul de apărare) se slăbește, iar animalele devin vulnerabile la boli. La animalele care consumă constant sare de piatră; nu se întâlnesc cazuri de consum și lins al substanțelor fără valoare nutritivă (piatră, pământ, os, pungi, cârpe etc.) cauzate de deficiența de minerale. De asemenea, se previn cazurile de diaree cauzate de aceste obiceiuri.
...Capre Boer de vânzare, Capra Boer este o rasă de capră care a fost dezvoltată în Africa de Sud la începutul anilor 1900 pentru producțiadecarne. Numele lor provine din cuvântul afrikaans (olandez) „boer”, care înseamnă fermier. Deși caprele Boer crescute în special pentru expoziții pot părea că au puțin în comun cu caprele comerciale pășunate, diferența este superficială. Ele sunt crescute pentru a fi mai mari decât caprele normale și pentru a îndeplini anumite aspecte vizuale, dar aceste caracteristici sunt gene valoroase de adăugat la turma comercială.
...Este folosit pentru obținerea concentratului de proteină din ovăz, utilizat în producțiade nutriție sportivă, batoane proteice, produse vegetariene și analogi decarne, fortificarea proteinelor în produsele de panificație, gustări, băuturi și milkshake-uri, alimente instant. Ovăzul este una dintre cele mai importante culturi furajere.
... materialelor. Este complet reciclabil, are o calitate constant ridicată, poate fi procesat fără defecte și este disponibil pe termen scurt. Cele mai frecvente domenii de aplicare sunt:
• Logistică generală (cutii din carton ondulat, polistiren, plastic)
• Industria tipografică (ziare, reviste)
• Industria cartonului ondulat (cutii pliabile, decupaje)
• Conservi și sticle din plastic, aluminiu și carton
• Construcții și containere (mobilier, lamele din lemn, plăci și cărămizi)
• Industria alimentară (carne, pește, păsări în cutii pliabile sau polistiren)
Material: PP; Polipropilenă...
... cerințe sunt îndeplinite pe deplin de etichetele noastre autocolante pentru alimente.
Eticheta autocolantă pentru alimente nu trebuie să influențeze produsul:
Culorile conforme cu standardele alimentare și adezivii inodori sunt utilizați pentru aceste etichete autocolante. Indiferent dacă este vorba despre produse din carne, vinuri sau păsări de curte.
... și pește, precum și pizza, salate, preparate cu ouă și brânză. Disponibil în dimensiuni de frunze clasificate sau sub formă măcinată, cu un gust aromatic puternic, oregano este o plantă extrem de versatilă și utilizată frecvent. Producția se bazează pe amestecare, curățare fizică și reducerea dimensiunii.
... la: -18 °C până la -24 °C.
Ambalare: depinde de comenzile clienților, fie pentru producțiade alimente, cum ar fi fabricile decarne, fie pentru scopuri de gros și distribuție pentru restaurante și hoteluri sau pentru retail, cum ar fi restaurantele și cafenelele, piețele de consum și alimente.
Toate tipurile de ambalaje sunt disponibile în funcție de scopul utilizării.
Ambalaj adecvat
20 x 500 g, 6 × 2 kg / 4 x 2,5 kg pungi 12 × 900 g caserole L / P 10 kg și / sau 15 kg carton.