...Poate fi actualizată pentru a integra un sistem de hârtie intercalată și/sau celofan tăiat dintr-un singur rulou în mașina dumneavoastră.
Funcționare electro-pneumatică.
Capacitate de producție: 90 hamburgeri pe minut
Dimensiuni mașină: 2200 x 650 x 1560 mm
Consum de aer: 900 lN/min (122 lts la 6 bar)...
...A MARQUES & MARQUES - SALSICHARIA REGIONAL ALENTEJANA este o companie portugheză care activează în domeniul mezelurilor. Se află în Zona Industrială Ligeiră, în Vila Nova de Santo André (Setúbal). Activitatea principală constă în producția și comercializarea produselor tradiționale de mezeluri/salsichărie portugheze, utilizând în principal carnede calitate, cum ar fi cea din Alentejo.
Activitățile noastre acoperă un spectru larg, de la dezmembrarea și transformarea mai multor specii, până la producțiade mezeluri tradiționale și preparate din carne, incluzând preparatele semi-gătite și mesele gata de servit. Ne concentrăm pe operarea în piețele canalului HORECA, de la micile magazine de cartier până la marile lanțuri hoteliere, având peste o sută de reprezentanți cu o prezență puternică pe piața locală și regională. Suntem certificați de APCER conform standardelor ISO 9001, ISO 140001 și HACCP.
Companie activă în sectorul agro-pecuar, cu producție, industrie de abatorizare și preparare a păsărilor. Producătoare de pui de țară, pui din agricultură ecologică și prepelițe. Lideri în producțiade prepelițe și printre primii în producțiade pui și curcani. Producătoare de păsări pentru marile și mediile lanțuri de distribuție. Exportator către Franța, Germania, Anglia și Spania.
... pășunează liber, beneficiind de ecosistemul predominant în Alentejo, caracterizat prin păduri de stejar și cork, în care Porcul Preto profită de ghinda, fructul acestor copaci bogat în acid oleic, care împreună cu genetica rasei conferă cărnii o infiltrație de grăsime ce se traduce printr-un marmorat caracteristic acestei cărni, făcând-o unică și sănătoasă, oferind un gust și un parfum inconfundabile.
--------
Transformarea Porcului Preto Crescut în câmp.
Carne proaspătă de Porco Preto,
Șuncă și umăr de Porco Preto și cârnați.
Cura naturală Garvão - Ourique Alentejo...
MOREIRA este o companie 100% portugheză și este legată de procesarea alimentelor congelate la scară largă: pește, fructe de mare, carne și legume. MOREIRA vinde sub propria marcă, dar își extinde și activitatea la producția altor mărci private, pentru supermarketuri și generice.
SaborFrio este o companie 100% portugheză și este legată de procesarea alimentelor congelate la scară largă: pește, fructe de mare, carne și legume. SaborFrio vinde sub propria marcă, dar își extinde și activitatea la producția altor mărci private, pentru supermarketuri și generice.
... și cu sediul în Europa. Lucrăm cu excelență în producția și exportul de proteine animale pentru cele mai diverse țări, activăm pe piața consumului uman și, de asemenea, pe piața furnizării de materii prime pentru furaje animale. Ne ocupăm de furnizarea de cereale și zahăr și, de asemenea, în cadrul agribusiness-ului, inclusiv cu îngrășarea bovinelor atât pentru piața internă, cât și pentru exportul de animale vii pe piața externă.
... carnede vită. În producția vinurilor noastre, utilizăm și câteva metode vechi care, alături de tehnologiile moderne, asigură obținerea unor vinuri de excelentă calitate. Vinurile sunt obținute din soiuri specifice regiunii Bairrada.
A BEIRA SALGADOS este o companie portugheză care activează în industria alimentară, în special în producția și comercializarea de plăcinte (beirã, vegetariene, rață, cod cu mămăligă, pui și plăcinte cu aluat fraged), urmând ca în curând să aibă disponibilă și plăcinta cu fructe de mare: fabricarea biscuiților, fursecurilor, toasturilor și patiseriei de conservare. Se află în Zona Industrială Idanha-A-Nova (Castelo Branco).
... succesului.
Principalele sale categorii de produse sunt următoarele:
INDUSTRIA HOTELIERĂ ȘI ALIMENTARĂ
MAȘINI INDUSTRIALE ȘI SPĂLĂTORIE
INDUSTRIA HOSPITALIERĂ
PRODUSE PERSONALIZATE
AVEPA produce produse precum:
- Frigorifice statice, ventilate, pentru pește, pentru carne, cu vitrină de sticlă sau mixte.
- Congelatoare.
- Cuve pentru baie maria, farfurii uscate calde și încălzite.
- Cuve reci statice...
... și Charolais) sunt cunoscute pentru genetica de înaltă calitate, cu randamente mari ale carcasei și carnede bună calitate. Beneficiem de un know-how extins și de o expertiză solidă, care asigură o producție eficientă și omogenă de înaltă calitate. Efectuăm controale stricte de calitate și sanitare pentru a ne asigura că bovinele pe care le vindem sunt în condiții foarte bune. Și pentru că suntem...