Franța, Ploufragan
...pe paie și având de trei ori mai mult spațiu decât în producția convențională, pentru a le permite să-și exprime instinctele naturale. Este o mică filieră în care sunt implicați 25 de crescători bretoni pasionați. Carnea de PORC FERMER Label Rouge răspunde ideal așteptărilor dumneavoastră de NATURALITATE, în timp ce vă încântă papilele gustative datorită unei durate de creștere mai lungi, de minimum 182 de zile, și datorită alegerii unei rase selectate pentru rusticitatea și calitățile sale de carne.
Produse corespunzătoare
PORCI
PORCI
Alte produse
Charcuterie
Charcuterie
Franța, La Chapelle Heulin
...Soi: Melon de Bourgogne 100% Terroir: Granit Asociere mâncare-vin: Aperitiv, pește, carne albă, brânză, pentru plăcere.
...Un gust bun de cimbru, destul de pronunțat. O zare de soare pe farfuria ta. Perfect cu un grătar, carne de vită sau miel!
Franța, Baillet En France
Stabilimentele ROUSSEL vând, distribuie și închiriază echipamente de bucătărie profesională noi și second-hand. Intervenim la fața locului în Paris și în regiunea pariziană pentru instalarea, întreținerea și service-ul post-vânzare al bucătăriei dumneavoastră profesionale, datorită echipei noastre de 16 tehnicieni instruiți de către producători. De asemenea, oferim contracte de întreținere pentru ...
Franța, Mouvaux
... versatil dintre poussoarele industriale din generația 600. Introducerea precisă a cărnii în pompa cu palete oferă avantaje decisive pentru calitate, cum ar fi un aspect mai omogen și o distribuție uniformă a tuturor cărnurilor de umplut. Domeniu larg de aplicații : Fie că este vorba de producția automată de cârnați, formare, dozare sau tocător de carne integrat : VF 620 este absolut deschis pentru adaptoare, soluții de lanț și aplicații de orice tip.
Franța, Lisieux
... solide cu ferme din Ucraina, unde melcii noștri sunt crescuți cu cea mai mare grijă. În fiecare an, ne creștem producția pentru a răspunde cererii în creștere. În plus, căutăm activ noi parteneri în cadrul Uniunii Europene pentru a ne extinde rețeaua. Melcii noștri Muller, având o greutate medie între 8 și 10 grame, sunt pregătiți cu o atenție deosebită. După ce au fost spălați, uscați și...
Franța, Puget-Sur-Argens
...Suntem un centru de achiziții de produse alimentare uscate, proaspete și congelate, specializat și în conceperea și producția de kituri de rații alimentare 24H "Meal Ready to Eat" - MRE, cu scop militar și umanitar. Ofertele noastre sunt foarte diversificate, suntem capabili să furnizăm în cantități mari atât pui congelat, ulei vegetal, concentrat de roșii, carne de vită și pui conservate, mese...
Franța, Bressuire Cedex
...Compania BRESSUIRE EXPORT este un abator de bovine situat în Bressuire, Franța. Suntem furnizori de carne de vită și, mai ales, de carne proaspătă de tineri bovini. De asemenea, comercializăm carcase și măruntaie de carne bovină. Producția noastră de carne proaspătă, dezosată sau nu, este destinată tuturor țărilor din Europa și din Africa de Nord. Comercializăm rase de carne: charolaise, blonde d'aquitaine, limousine, parthenaise....
Franța, Nanterre
... cerealelor, uleiuri comestibile, analiză la fața locului, selecție), Controlul produselor din carne (tăiere și dezosare, clasificarea tăieturilor, producția de carne tocată, producția de cârnați), Controlul vinului (analiză de laborator a strugurilor, mustului și vinului finit). Instrumentele de analiză dezvoltate de FOSS îmbunătățesc rentabilitatea și calitatea produselor și eficiența producției. Cu...
Franța, Pleucadeuc
BRITEK propune mașini industriale pentru prelucrarea, gătirea și ambalarea produselor alimentare, noi sau second hand: injectoare cu saramură, tocătoare automate, mixere și frământătoare, tăietoare, presiuni sub vid, linii complete pentru producția de carne tocată în caserole și cârnați în membrană naturală, gilotine pentru carne congelată, oale electrice, oale cu aburi, oale electrice cu baie de ulei, celule de gătire, afumare, ambalatoare sub vid, rezervoare de retragere cu apă caldă, mașini de clipsat manuale, automate. BRITEK exportă în întreaga lume.
Franța, Vezac
Fondată acum mai bine de 80 de ani, compania DELMOND FOIE GRAS este o afacere de familie specializată în producția de foie gras. Compania dispune de o unitate de sacrificare și tăiere în Dordogne. Activitatea sa de comerț en gros și semi-en gros se dezvoltă în fiecare an. Astfel, compania produce și comercializează foie gras, magret, aiguillette, pulpe, manșoane, gâturi de pasăre etc. Între know-how și tradiție, DELMOND FOIE GRAS se angajează să producă produse de înaltă calitate.
Franța, Le Portel
...Suntem producători / fabricanți de pulpă, carne și bucăți de pește (somon, cod, loc) pe care le congelăm în blocuri industriale. Producția noastră anuală este de aproximativ 4000 de tone de produse congelate. Fabrica noastră, situată în Boulogne/Mer, este certificată BRC, BIO și MSC.
Franța, Flagey Les Auxonne
...Ferma O'Liomousine este o fermă de creștere a bovinelor care funcționează în agricultură ecologică din 2005, situată în apropiere de Auxonne, în Côte d'Or (21). Ferma O'Limousine oferă vânzare directă de pachete de carne de vită ecologică, provenită direct din producția noastră, de la producător la consumator. Pachetele de carne de vită sunt certificate 100% ecologice, iar carnea este tăiată în...
Franța, Vatteville-La-Rue
...², umplut cu paie. Producția de carne de vită din Valea SEINE este certificată Agricultura Biologică de ECOCERT. Animalele pășunează cât mai mult pe pășunile Natura 2000 ale exploatării. Iarba de acolo este fără egal datorită caracterului umed al mlaștinilor. Animalele sunt încrucișate blond de Aquitaine, normand și montbéliard pentru a obține un grăsime fină, o carne marmorată și animale rustice...
Franța, Pont-Aven
...Terre & Paille își prezintă ferma de Bossulan din Pont Aven, Bretania. Este o exploatare de familie de mai multe generații. În prezent, Terre & Paille oferă vânzare directă la fermă de carne de porc și mezeluri. Această alegere a fost făcută cu scopul de a se apropia de consumatori, de a avea un contact direct cu aceștia și astfel de a putea răspunde mai bine nevoilor lor. Porcii crescuți pe paie și hrăniți cu o alimentație fără OMG (alimentare bazată pe producția de cereale de la ferma Terre & Paille) garantează producția unei cărni sănătoase și de calitate excepțională, la Terre & Paille.
Franța, Reillanne
Compania Dufour este specializată în producția de carne, fie că este vorba de miel în carcasă sau tăiat, vițel, porc sau chiar vită, compania poate livra produsele gata de gătit sau gata de consumat. Grupul DUFOUR poate oferi o gamă largă de produse din carne de calitate, de la carcasă până la ambalarea în tavă.
Franța, Nogent Sur Eure
Supergel este aliatul dumneavoastră pentru siguranța alimentelor. Acesta intervine în 4 domenii principale: depozitare, ambalare, prelucrare și export. Dispune de 2 mari depozite frigorifice în Nogent-sur-Eure și Ballancourt-sur-Essonne. Supergel este, de asemenea, un site echipat cu un tunel glaciar foarte spațios pentru a intensifica producția și a reduce presiunea din depozit. În fiecare an, Supergel caută să îmbunătățească calitatea serviciilor și produselor sale. Compania continuă să se dezvolte și să investească în noi proiecte pentru a garanta o fiabilitate totală partenerilor săi.
Franța, Roussay
... selecția genetică a iepurilor reproducători, HYPHARM urmărește un dublu obiectiv, prin dezvoltarea produselor sale HYPLUS: • Căutarea unui potențial genetic ridicat, adaptat unei piețe din ce în ce mai exigente în ceea ce privește performanța și siguranța. • Controlul costurilor de producție pentru o cunicultură durabilă. HYPHARM este o companie de selecție genetică pentru producția și comercializarea iepurilor reproducători în sectorul cărnii, pe de o parte, și în serviciul sectorului biopharmaceutic și al sănătății.
Franța, Paulhan
ETS MAURI MAX sunt specializați în prelucrarea măruntaielor, dar și în tăierea, ambalarea măruntaielor, în producția de cârnați, dar și în comerțul cu carne în întregul departament Hérault. Intervenim atât în domeniul distribuției mari, cât și în rândul comercianților, cum ar fi măcelarii, catering ... Contactați-ne!
Franța, Lacaune
Fondată în 1956, compania OBERTI este specializată în mezeluri și produse din carne sărată. Având 60 de ani de experiență, OBERTI combină know-how-ul, rețetele de altădată și echipamentele moderne. Carnea folosită pentru producția de mezeluri și produse din carne sărată provine din regiuni de calitate. Compania produce și oferă astfel cârnați, coppa, bacon, șuncă sărată și uscată etc.
Franța, Amancy
... savoyard să vă fie dezvăluit. Nici mai mult, nici mai puțin. Nu este nevoie de cuvinte mari pentru a exprima dragostea pentru meseria noastră. Și dacă vorbim despre meșteșugul învățat și transmis din generație în generație, carnea pe care o alegem fără concesii, metodele de preparare a mezelurilor pe care dorim să le păstrăm artizanale, producția care vine întotdeauna din mâinile noastre, aromele...
Franța, Saint-Priest-les-Fougères
BIOFERTIL Este pe site-ul Coutancie, în inima Périgordului Verde, unde este crescut Boul de Coutancie (laur de aur al calității și tradiției), dintr-una dintre cele mai importante ferme de bovine de carne din Franța, că noi colectăm anual zeci de mii de tone de gunoi. BIOFERTIL provine dintr-un compostaj prin oxigenare controlată. Producția sa necesită 18 luni de compostare înainte de a fi cernut. Procedeul de fabricație a fost dezvoltat în colaborare cu Universitatea din Beltsville, Florida, SUA.
Franța, Plémet
...hemoglobină, aromă și colagen, fiecare având o proprietate funcțională bine definită: coagulant, emulsifiant, gelifiant sau colorant. Produsele VEPRO sunt fără alergeni și oferă o alternativă naturală la aditivii chimici. Fiecare etapă a producției noastre este supusă unei monitorizări și unui control riguros, conform certificărilor HACCP și ISO 9001: garanția absolută a unei calități impecabile. Fondat în 1974, grupul cunoaște o creștere neîntreruptă și a înființat o rețea de distribuție globală, extinzându-și producția în mai multe țări.
Franța, Pezenas
... firmă, campinguri. Clienții noștri sunt diversificați și variati. Suntem capabili să creăm pentru unitatea dumneavoastră un produs personalizat, adaptat nevoilor dumneavoastră. Toate produsele noastre sunt fabricate artizanal și coapte pe piatră pentru un gust autentic. Produsele noastre sunt realizate din ingrediente naturale selectate local. Comercializăm produsele noastre congelate en-gros și semi-gros. URBAN SNACKING este o companie specializată în producția și distribuția de pâini speciale și produse din carne destinate restaurantelor rapide și distribuitorilor de produse congelate.
Franța, Trie Sur Baise
... le oferă, a reușit să-și modernizeze producția: se bazează, de exemplu, pe echipamente mai bune, în special pentru a controla uscarea, ceea ce oferă astfel o mai mare regularitate în calitate, în timp ce echipamentele mai moderne au adus mult mai mult confort în muncă.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play