...pe paie și având de trei ori mai mult spațiu decât în producția convențională, pentru a le permite să-și exprime instinctele naturale.
Este o mică filieră în care sunt implicați 25 de crescători bretoni pasionați.
Carnea de PORC FERMER Label Rouge răspunde ideal așteptărilor dumneavoastră de NATURALITATE, în timp ce vă încântă papilele gustative datorită unei durate de creștere mai lungi, de minimum 182 de zile, și datorită alegerii unei rase selectate pentru rusticitatea și calitățile sale decarne.
Stabilimentele ROUSSEL vând, distribuie și închiriază echipamente de bucătărie profesională noi și second-hand. Intervenim la fața locului în Paris și în regiunea pariziană pentru instalarea, întreținerea și service-ul post-vânzare al bucătăriei dumneavoastră profesionale, datorită echipei noastre de 16 tehnicieni instruiți de către producători. De asemenea, oferim contracte de întreținere pentru ...
... versatil dintre poussoarele industriale din generația 600. Introducerea precisă a cărnii în pompa cu palete oferă avantaje decisive pentru calitate, cum ar fi un aspect mai omogen și o distribuție uniformă a tuturor cărnurilor de umplut.
Domeniu larg de aplicații : Fie că este vorba deproducția automată de cârnați, formare, dozare sau tocător decarne integrat : VF 620 este absolut deschis pentru adaptoare, soluții de lanț și aplicații de orice tip.
...Suntem un centru de achiziții de produse alimentare uscate, proaspete și congelate, specializat și în conceperea și producțiade kituri de rații alimentare 24H "Meal Ready to Eat" - MRE, cu scop militar și umanitar.
Ofertele noastre sunt foarte diversificate, suntem capabili să furnizăm în cantități mari atât pui congelat, ulei vegetal, concentrat de roșii, carnede vită și pui conservate, mese...
...Compania BRESSUIRE EXPORT este un abator de bovine situat în Bressuire, Franța. Suntem furnizori decarnede vită și, mai ales, decarne proaspătă de tineri bovini. De asemenea, comercializăm carcase și măruntaie decarne bovină. Producția noastră decarne proaspătă, dezosată sau nu, este destinată tuturor țărilor din Europa și din Africa de Nord. Comercializăm rase decarne: charolaise, blonde d'aquitaine, limousine, parthenaise....
... cerealelor, uleiuri comestibile, analiză la fața locului, selecție), Controlul produselor din carne (tăiere și dezosare, clasificarea tăieturilor, producțiadecarne tocată, producțiade cârnați), Controlul vinului (analiză de laborator a strugurilor, mustului și vinului finit).
Instrumentele de analiză dezvoltate de FOSS îmbunătățesc rentabilitatea și calitatea produselor și eficiența producției. Cu...
BRITEK propune mașini industriale pentru prelucrarea, gătirea și ambalarea produselor alimentare, noi sau second hand: injectoare cu saramură, tocătoare automate, mixere și frământătoare, tăietoare, presiuni sub vid, linii complete pentru producțiadecarne tocată în caserole și cârnați în membrană naturală, gilotine pentru carne congelată, oale electrice, oale cu aburi, oale electrice cu baie de ulei, celule de gătire, afumare, ambalatoare sub vid, rezervoare de retragere cu apă caldă, mașini de clipsat manuale, automate.
BRITEK exportă în întreaga lume.
...Suntem producători / fabricanți de pulpă, carne și bucăți de pește (somon, cod, loc) pe care le congelăm în blocuri industriale. Producția noastră anuală este de aproximativ 4000 de tone de produse congelate. Fabrica noastră, situată în Boulogne/Mer, este certificată BRC, BIO și MSC.
...Ferma O'Liomousine este o fermă de creștere a bovinelor care funcționează în agricultură ecologică din 2005, situată în apropiere de Auxonne, în Côte d'Or (21). Ferma O'Limousine oferă vânzare directă de pachete decarnede vită ecologică, provenită direct din producția noastră, de la producător la consumator. Pachetele decarnede vită sunt certificate 100% ecologice, iar carnea este tăiată în...
...², umplut cu paie.
Producțiadecarnede vită din Valea SEINE este certificată Agricultura Biologică de ECOCERT. Animalele pășunează cât mai mult pe pășunile Natura 2000 ale exploatării. Iarba de acolo este fără egal datorită caracterului umed al mlaștinilor.
Animalele sunt încrucișate blond de Aquitaine, normand și montbéliard pentru a obține un grăsime fină, o carne marmorată și animale rustice...
Compania Dufour este specializată în producțiadecarne, fie că este vorba de miel în carcasă sau tăiat, vițel, porc sau chiar vită, compania poate livra produsele gata de gătit sau gata de consumat. Grupul DUFOUR poate oferi o gamă largă de produse din carnede calitate, de la carcasă până la ambalarea în tavă.
Fondată acum mai bine de 80 de ani, compania DELMOND FOIE GRAS este o afacere de familie specializată în producțiade foie gras.
Compania dispune de o unitate de sacrificare și tăiere în Dordogne. Activitatea sa de comerț en gros și semi-en gros se dezvoltă în fiecare an. Astfel, compania produce și comercializează foie gras, magret, aiguillette, pulpe, manșoane, gâturi de pasăre etc.
Între know-how și tradiție, DELMOND FOIE GRAS se angajează să producă produse de înaltă calitate.
Fondată în 1956, compania OBERTI este specializată în mezeluri și produse din carne sărată. Având 60 de ani de experiență, OBERTI combină know-how-ul, rețetele de altădată și echipamentele moderne. Carnea folosită pentru producțiade mezeluri și produse din carne sărată provine din regiuni de calitate. Compania produce și oferă astfel cârnați, coppa, bacon, șuncă sărată și uscată etc.
... savoyard să vă fie dezvăluit. Nici mai mult, nici mai puțin. Nu este nevoie de cuvinte mari pentru a exprima dragostea pentru meseria noastră. Și dacă vorbim despre meșteșugul învățat și transmis din generație în generație, carnea pe care o alegem fără concesii, metodele de preparare a mezelurilor pe care dorim să le păstrăm artizanale, producția care vine întotdeauna din mâinile noastre, aromele...
...hemoglobină, aromă și colagen, fiecare având o proprietate funcțională bine definită: coagulant, emulsifiant, gelifiant sau colorant. Produsele VEPRO sunt fără alergeni și oferă o alternativă naturală la aditivii chimici. Fiecare etapă a producției noastre este supusă unei monitorizări și unui control riguros, conform certificărilor HACCP și ISO 9001: garanția absolută a unei calități impecabile. Fondat în 1974, grupul cunoaște o creștere neîntreruptă și a înființat o rețea de distribuție globală, extinzându-și producția în mai multe țări.
Supergel este aliatul dumneavoastră pentru siguranța alimentelor. Acesta intervine în 4 domenii principale: depozitare, ambalare, prelucrare și export. Dispune de 2 mari depozite frigorifice în Nogent-sur-Eure și Ballancourt-sur-Essonne. Supergel este, de asemenea, un site echipat cu un tunel glaciar foarte spațios pentru a intensifica producția și a reduce presiunea din depozit. În fiecare an, Supergel caută să îmbunătățească calitatea serviciilor și produselor sale. Compania continuă să se dezvolte și să investească în noi proiecte pentru a garanta o fiabilitate totală partenerilor săi.
... le oferă, a reușit să-și modernizeze producția: se bazează, de exemplu, pe echipamente mai bune, în special pentru a controla uscarea, ceea ce oferă astfel o mai mare regularitate în calitate, în timp ce echipamentele mai moderne au adus mult mai mult confort în muncă.