...Dispunem de carne de Angus și Hereford cruzate din Sud-America de cea mai bună calitate, primim comenzi pentru rituale Halal și Kosher. Consultați-ne pentru nevoile dumneavoastră. Carne disponibilă de la 1 container de 40 de picioare Reefers, (tăieturi refrigerate și, de asemenea, congelate, în funcție de cerere). Solicitați mai multe informații, doar pentru cumpărători finali. Servim angrosiști...
...Sistem automat de alimentare a puilor de carne, care este unul dintre cele mai preferate sisteme în rândul echipamentelor avicole, în special; Se remarcă ca infrastructuri preferate în marile exploatații agricole și avicole. În special, dieta puilor și puișorilor crescuți pentru producția de carne este considerată unul dintre cei mai importanți factori în ceea ce privește creșterea randamentului...
Spania, Chiclana De La Frontera
... metodă de igienă dentară pentru câini. Niciun cerb nu va suferi din cauza coarnelor câinelui tău! Se remarcă prin: - Sunt 100% naturale: - Nu conțin aditivi, conservanți, arome sau parfumuri artificiale. De asemenea, nu se folosesc substanțe chimice pentru a le curăța. - Se curăță de pământ și murdărie cu apă, pentru a fi apoi tăiate mecanic, clasificate după greutate și trimise. Așa de simplu, așa de natural. - Sunt hipoalergenice: - Nu conțin substanțe chimice artificiale. - Nu conțin gluten. - Mulți câini alergici la carne, care pot mânca doar pește, au arătat toleranță la coarne.
Spania, Moraleja De Enmedio-Madrid
Grupo Avimosa. De la fermă la masa dumneavoastră. Control și calitate în toate etapele de elaborare a produselor noastre. Producția de carne de pui și ouă pentru consum. Fabrica de furaje.
... Spania și Europa se numără Gallina Blanca și Unilever, printre altele. Toată producția noastră se desfășoară sub atenția atentă a controlului nostru de calitate. Fiecare lot este analizat de un laborator omologat pentru a garanta standardele de calitate și a obține un urmărire și o trasabilitate până la fermă, dacă este necesar. Suntem certificați de BRC FOOD.
Spania, San Pedro Manrique (soria)
Embutidos La Hoguera S.A. este o companie agroalimentară, care și-a început activitatea în anul 1986, ca o continuare a unui proiect integrat ce cuprinde întreaga lanț de la producția de porci, abator, sala de dezosare, până la transformarea produselor. Filozofia cu care a început acest proiect a apărut de la patru asociați cu ideea de a genera valoare adăugată producției de carne de porc și, în...
Spania, Marchena
Procavi este a patra companie europeană în producția de carne de curcan și lider în Spania, având 52% din cota de piață, fiind una dintre primele 50 de companii din Andaluzia și una dintre primele 10 în sectorul agroalimentar andaluz. În prezent, 70% din producția companiei este comercializată în Spania, totuși Procavi dorește să se concentreze pe export. În prezent, doar 30% din producția noastră este exportată în Portugalia, Italia, Belgia, Germania, Franța, China, Arabia Saudită, Africa (Togo, Benin și Ghana) și în Europa de Est, în principal în Ucraina.
Spania, Granollers
Martin Barnils S.L. este o companie spaniolă cu sediul în Granollers (Barcelona), dedicată elaborării și distribuției de intestine naturale pentru producția de mezeluri. Fondată în 1920, compania are o vastă experiență în domeniu și s-a consolidat ca un reper pe piața națională și internațională. Martin Barnils S.L. oferă o gamă largă de produse de înaltă calitate, elaborate cu materii prime...
Spania, Salinas De Pamplona
...Grupul ALMAMEAT acoperă întreaga lanț de producție, de la producția de animale > abator > fabrică de tăiere. Totul este produs în facilitățile noastre moderne, construite acum doi ani și certificate IFS și BRC. Almameat este, de asemenea, un producător strict de carne de vită halal, certificat. Gama de produse este variată: carcase de vită, tăieturi întregi, burgeri... care pot proveni din diferite rase, cum ar fi Charolais, Angus, Blonda etc.
Spania, Cumbres Mayores
... calitate. Lucrăm în principal cu carne roșie: bovine, ovine, caprine. Acestea sunt animale care trăiesc libere și sunt hrănite cu o alimentație naturală. Refuzăm animalele hrănite industrial și crescute în baterii. Toată producția se desfășoară în satul Cumbres Mayores, un „pueblo” situat în munții Sierra de Aracena. O regiune recunoscută la nivel mondial pentru mezelurile sale și, în special, pentru...
Spania, Montcada I Reixach
Abator de păsări, sală de prelucrare a păsărilor (pui, curcan, rață, prepeliță, fazani, perdici, caponi...), producția de produse derivate. Iepuri, vânătoare și struți. Proaspăt și congelat. Distribuție națională și internațională.
Spania, Guijuelo
FISAN este o afacere de familie cu o istorie bogată (fondată în 1920, o companie centenară) care se specializează în producția artizanală a produsului vedetă din gastronomia spaniolă, Jamón Ibérico de Bellota. De asemenea, elaborăm multe alte produse din carne de porc iberic, cum ar fi Embutidos (Chorizo, Lomo...) și tăieturi congelate (Pluma, Secreto, Presa...). Oferim mai multe formate pentru a...
LUIS OLIVERAS S.A. este o companie de familie specializată în producția de mezeluri uscate din 1933. Ne aflăm în nord-estul Spaniei, foarte aproape de granița franceză, lângă principalele porturi și aeroporturi. Combinația dintre expertiza noastră și cele mai bune materii prime ne permite să producem mezeluri de cea mai înaltă calitate din carne de porc, precum și mezeluri Halal din curcan și...
Spania, Les Preses
Fabrica de tăiere spaniolă specializată în producția industrială de carne de miel. Lucrăm întotdeauna pe termen congelat și dezosăm între 1000 și 1500 de animale zilnic. Produsele noastre respectă cele mai înalte standarde de calitate, fiind aprobate BRC și IFS. De asemenea, producem sub certificări Halal și respectăm standardele europene de bunăstare.
Spania, SAN AGUSTIN DEL GUADALIX
... mare parte a producției noastre este destinată exportului. Exportăm către o mare diversitate de țări de pe diferite continente. GPA deține autorizații pentru a exporta în următoarele țări: Rusia, Japonia, Africa de Sud, Hong Kong, Singapore, Coreea. Merită menționată, printre altele, producția semnificativă destinată țărilor europene precum Grecia, Bulgaria, Republica Cehă sau Italia.
Spania, Guadalaviar
... provenind exclusiv din carne de vânat. În timpul Imperiului Roman, Botularium era numele locului unde erau produse mezelurile. Aceasta este motivul pentru care Botularium este marca noastră, împreună cu meșteșugarul care poartă un vas din ceramică. Am continuat să evoluăm și am început producția de supe, creme, brote, sosuri… Menținând aceeași filozofie: ingrediente de înaltă calitate și rețete tradiționale. La Botularium suntem… Meșteșugari ai savorii.
Spania, Tomelloso
... înalt și o margine ruginie. Putem simți arome proaspete, care amintesc de un fel de anisetă sau arome balsamice, pe un fundal de fructe roșii și negre bine coapte. Când îl bem, simțim o intrare proaspătă și o ușoară asprime, care se transformă într-un gust taninos și un final cald. Se recomandă în special cu toate tipurile de carne, vânat și brânzeturi mature. COUPAGE: Vintage: 2004 Varietate: 50...
Spania, Gualba
Consultanță și distribuție de produse pentru tratarea apelor uzate municipale și industriale. Digestie anaerobă, etc. Produse pentru tratarea filamentelor, pentru canalizări, separatoare de grăsime, digestori anaerobi, producția de biogaz, etc. Pentru toate sectoarele industriale: Municipal, Fabrici de hârtie, Crame, Textile, Alimentație, Carne, etc.
Spania, Guijuelo-Salamanca
Suntem o mică afacere de familie cu peste două decenii de experiență, dedicată cu multă atenție îngrijirii și răsfățului produselor noastre și oferirii unui produs de calitate clienților noștri. Elaborarea și producția de Ibérico. Mezeluri și Șuncă Ibărească din Guijuelo. Șuncă ibărească. Șuncă din Guijuelo. Mezeluri ibărești. Mezeluri din Guijuelo. Carne proaspătă.
Spania, Rafelbuñol(valencia)
Păduri extinse și bogate de pini, o faună diversificată, producția unui ulei de măsline de excelentă calitate, utilizarea rețetelor tradiționale transmise din generație în generație și climatologia sa specială, conturează puternic tradiția gastronomică milenară a zonei montane, care, de-a lungul anilor, a dat naștere unei industrii incipiente ce a reușit să combine avântul noilor tehnologii alimentare cu seriozitatea transmisă de experiența acumulată în mulți ani de activitate în domeniul elaborării, comercializării și distribuției de carne și mezeluri.
Spania, Murchante
Conriber este situată în localitatea Murchante, în provincia Navarra, în nordul Spaniei. O locație strategică excelentă pentru logistică. Experiență vastă și profesionalism ca „abator de iepuri” și „prelucrare a pielor de iepure”. Dedicată fiecărei părți în care se împarte producția de carne și comercializarea pielilor, combinație care diferențiază Conriber de concurență, deoarece, prin...
Spania, GALLUR
Companie comercializatoare de purceluși. Avem ferme, abator, sală de tăiere și depozit frigorific. Exportăm 60% din producția noastră în 32 de țări diferite. Prezentăm carcasele de purceluș ambalate la vid și ultracongelate. Procesăm purceluși. Avem ferme, abator, fabrică de tăiere și depozit frigorific. Exportăm 60% din producția noastră în 32 de țări diferite. Suntem aprobați să exportăm în Japonia, Coreea de Sud, Singapore, Malaezia, Rusia... etc. Vânzăm produsul nostru ambalat la vid și congelat.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play