...EIFIX KONDITOR EIWEISS Stand stabil. Bătătură perfectă. Albușul de ou pentru patiserie este extrem de spumant, oferind spume absolut stabile cu un volum mare și este ușor de amestecat. EIFIX KONDITOR EIWEISS Stand stabil. Bătătură perfectă. Testul practic în aplicații profesionale arată că Eifix Konditor Eiweiß, comparativ cu ouăle obișnuite sau pulberile de albuș, atinge timpi de stabilitate semnificativ mai mari fără pierderi de lichid. Avantajul este o spumă de ou voluminoasă cu o consistență stabilă de lungă durată pentru utilizare nelimitată pe parcursul întregului proces de prelucrare.
...Partea grasă a oului oferă funcționalități diverse. Vă sfătuim cu plăcere Capacitatea de emulsionare și vâscozitatea sunt doar câteva dintre proprietățile funcționale ale gălbenușului. Fie că este vorba de produse de patiserie pentru gogoși și plăcinte, mousse au chocolat sau înghețată - gălbenușul este versatil. De asemenea, își găsește locul în multe produse de paste. Tipic: pulbere de gălbenuș de ou rezistentă la căldură galben: Standard...
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... N20 de înaltă calitate de la o marcă de încredere. 3 bețe 1 1/2 căni unt nesărat, înmuiat 3 căni zahăr alb 6 ouă la temperatura camerei 3 căni făină de tort cernută 1 cană smântână pentru frișcă 1 lingură extract de vanilie...
Italia, Marmirolo
...MAGRI FREE Napoletana este o făină fără gluten pentru produse de patiserie, care conține un amestec de amidon de porumb, amidon de orez, fibră vegetală și maia de porumb. Nu provine din procese de dezglutinare și nu conține lapte, ouă și amidon de grâu. Un produs natural de înaltă calitate, cu un conținut bogat de fibră și enzime naturale benefice. Un amestec care asigură un aluat elastic...
Polonia, Warszawa, Poland
...Pudra de ou este obținută din ouă proaspete procesate cu echipamente moderne, filtrate, pasteurizate și uscate prin pulverizare pentru a obține un produs uscat și pudrat cu 30-37% proteină. Este cunoscută și sub denumirea de 'pudră de ou' sau 'pudră de ou uscată'. Acest produs este fără OMG și are o durată de valabilitate de 2 ani. Foodcom S.A. oferă pudră de ou în saci de 20-25 kg sau saci mari...
Franța, Ploërmel Cedex
...Aerosol 300g : Economic Fără pierderi (aplicații rapide și precise) Economisire de timp (1 flacon = 300 produse de patiserie) Practic Aurire uniformă, garanția creșterii aluatului foietaj și a prăjiturilor Siguranța alimentară Protecția produsului împotriva contaminărilor bacteriene Conservarea calităților produselor...
Turcia, Istanbul
...aditiv pentru prăjituri, utilizat în patiserie pentru a adăuga volum la pandispană, prăjituri tip swiss roll și înghețată, acționând ca un stabilizator. Astfel, consumul de ouă este, de asemenea, redus. Origine: Turcia Formă: Gel Aplicație: Patiserie (prăjituri pandispană, prăjituri swiss roll, înghețată) Ambalaj: 5 kg găleată Durata de valabilitate: 1 an Depozitare: A se păstra într-un loc răcoros și uscat...
Austria, Ried Im Traunkreis
...Din ouă de găină proaspete. Bătute, omogenizate, pasteurizate și uscate prin pulverizare. 100g conțin 8 ouă. Avantaje: • pentru produse de patiserie • disponibilitate rapidă • termen de valabilitate lung Număr articol: 50371 Conținut: 25 kg Unitate: 25 kg Durata rămasă: 120 zile Temperatura de depozitare: 8°C - 18°C plus...
Elveția, Hendschiken
... de depozitare: min. -18°C, o dată decongelat, nu se recongelează. Informații pentru alergici: Conține gluten, lapte, ouă, soia. Produs din carne pentru consum gătit. Fabricat în Elveția cu carne elvețiană.
Germania, Bad Bentheim
... din trestie poate fi folosit ca înlocuitor biologic pentru zahărul din sfeclă în diverse produse de patiserie sau alte alimente în care este procesat. Zahăr din trestie pulbere BIO: Zahărul din trestie pulbere BIO de la VehGro este un produs certificat biologic de cea mai înaltă calitate. Datorită acestui certificat, știți că ceea ce cumpărați a fost creat cu atenție pentru oameni și natură. VehGro reprezintă produse care sunt sănătoase și de cea mai înaltă calitate. Produsele noastre (bio) naturale selectate provin din diferite regiuni ale lumii.
Polonia, Brzozów
...% Carbohidrați 76,9 g - 30% din care 2 g - zahar - 2% Proteine 7,6 g - 15% Fibre 2,3 g - 0,1 g - 2% *VNR - Valoare nutrițională de referință <strong> Utilizare </strong> Componentă pentru produse de patiserie dulci, prăjituri, clătite, clătite, snitele vegetariene, pentru a...
Franța, Malataverne
... știți care este originea sa? Imaginați-vă că jurnaliști americani au început o investigație... Un pic de istorie )) S-au aplecat asupra vieții lui Jean-Georges Vongerichten, un bucătar alsacian expatriat în New York, pentru a începe cercetarea. Un bucătar care susține că este creatorul acestei delicioase prăjituri! O căutare a paternității „Servisem torturi calde de ciocolată invitaților la o petrecere, dar, când i-am văzut mâncând prima îmbucătură, am înțeles că tortul nu era suficient de copt.”...
Spania, Tafalla
...Încercați noile noastre brioșe cu ovăz, făcute în brutăria noastră cu aceeași grijă pentru ingrediente. Aceste brioșe sunt bogate în ouă și nu conțin grăsimi hidrogenate și ulei de palmier. Ovăzul este cereala care oferă cele mai multe proteine, proteine de înaltă calitate biologică, deoarece furnizează aproape toți aminoacizii esențiali, și să nu uităm de alte nenumărate beneficii, cum ar fi...
...Produse noi în categoria biscuiților, pentru a crește opțiunile celor care caută fără gluten și vegani. Biscuiți ușori cu cocos de 25g, preparați cu un aluat pe bază de făină de orez, amidon de porumb și zahăr, cu adăugarea de fibre vegetale. Aromati și gustoși, perfecți pentru alimentația celor care doresc să evite glutenul, lactoza și proteinele animale.
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Făina de grâu dur poate fi folosită pentru a face paste de înaltă calitate de grup A. De asemenea, servește ca un aditiv în coacere și este utilizată în producția de produse semifinite (găluște, khinkali etc.), pizza, clătite și în patiserie. Adăugarea a 20-50% făină de grâu dur în aluat va ajuta la reducerea lipiciosului și va oferi o culoare excelentă. De asemenea, poți folosi această făină ca înlocuitor pentru ouă. Tehnologia de măcinare la rece (t < 40°C) permite păstrarea celor mai multe vitamine și minerale. Greutate: 500 g...
Țările de Jos, Amsterdam
...Îți place să coși produsele acasă, dar uneori pare prea obositor? Ei bine, nu te descuraja, pentru că nu toate produsele de patiserie necesită ore întregi de pregătire. Dacă ai un sifon pentru frișcă acasă, ești în posesia unui instrument care te poate ajuta să devii un adevărat patiser. Mai jos am scris câteva idei ușor de urmat pe care le poți încerca singur folosind dispenserul tău de frișcă...
Franța, Faverolles-Sur-Cher
...Pâine de condimente cu nuci 250g, Miere din regiunea Centru 50%, făină de grâu și secară din Sologne, apă, nuci 5%, ouă proaspete, unt proaspăt, praf de copt bicarbonat de sodiu, sare de Guérande, condimente anason stelat, cardamom, scorțișoară, cuișoare. Conține gluten, urme posibile de ouă și fructe cu coajă. A se păstra într-un loc uscat, ferit de căldură. Informații energetice pentru 100g de...
Italia, Bronte
...400 de grame de ciocolată albă lucrată cu pastă pură de fistic, o cutie elegantă și evocatoare, o surpriză diferită și captivantă în fiecare an. Propunerea de Paște a lui Bacco pentru mari și mici. Ingrediente: zahăr, unt de cacao, lapte praf, pastă de fistic 10% (fistic prăjit și rafinat, clorofilă E141, curcumină E100), zer de lapte praf, emulgator: lecitina de soia, extract de vanilie.
Bulgaria, Plovdiv
... prima impresie a persoanelor care, din diverse motive, ar trebui să le evite. Este dificil să înlocuiești oul într-un preparat unde acesta este în centrul atenției (omletă sau ouă bătute), dar există totuși alimente care îndeplinesc cu succes această sarcină în patiserie, salate, clătite, pâine și altele. Alergie alimentară la ouă Ouăle sunt compuse din diferite proteine. Deși majoritatea oamenilor...
Belgia, Seneffe
...Gama Cremfilling Deluxe este o selecție de umpluturi cremoase gata de utilizare, complet fără ouă și fără produse lactate. Textura sa netedă, cremoasă și stabilă vă permite să o utilizați pentru diferite aplicații, cum ar fi prăjiturile, tartele, gogoșile și produsele de patiserie, înainte sau după coacere. - Textură netedă și cremoasă - Fără ouă și fără produse lactate - Stabilă la congelare...
...Amestecul de turtă dulce Seckauer este un cadou popular. Fabricat manual și cu ingrediente selectate, conține 7 sortimente diferite, astfel încât cu siguranță există ceva pentru toată lumea. Greutate netă: 250 g sau 350 g | Valabilitate minimă: 180 de zile de la producție - a se păstra la temperatura camerei | Substanțe alergene: Cereale care conțin gluten, lapte, ouă, soia sau produse din soia, fructe cu coajă lemnoasă, SO2 și sulfiți Număr articol: 6300 / 6310 Greutate netă: 250 g / 350 g Caracteristică de calitate: Sigiliul AMA-Handwerk, tradiție de coacere din 1660...
Estonia, Kaunas
... spectru larg de utilizare a pulberii de ouă în timpul producției. Este potrivit pentru prepararea tuturor felurilor de mâncare care utilizează ouă de găină: produse de patiserie, coacere, gătit, sosuri, producția de paste etc.
Franța, Landeleau
...clătitele din hrișcă sunt o adevărată delicatesă. Acestea pot fi umplute cu șuncă, brânză, ouă pentru a savura o clătită completă, iar pentru cei mai gurmanzi, cu un sos de praz, cu St Jacques și legume mici...\n\nRulate cu brânză cu usturoi și ierburi fine și cu șuncă sau somon, răcite și apoi tăiate în felii mici, acestea vor însoți aperitivele dumneavoastră.\n\nStudiate pentru a avea diametrul unei tigăi (aproximativ 27 cm)\n\nÎn pachet, este menținută sub atmosferă protectoare prin absorbant de oxigen: ceea ce întârzie oxidarea naturală a clătitei, pachet închis."}...
Italia, Taranto
...Unt proaspăt, miere de acacia, gălbenușuri de ouă crescute la sol și citrice confiate din Sicilia sunt câteva dintre ingredientele deosebite folosite pentru producția panettone-ului tradițional și nu numai. Cu o atenție deosebită, Pastry Chef-ul nostru Nilde Diciolla selectează materiile prime din țara noastră pentru a experimenta noi combinații și a da viață unor producții moderne și inovatoare. - PanPulia Elisir - Panettone cu fructe roșii și fistic - Panettone cu pere și ciocolată neagră - Panettone Trilogia ciocolatei - Panettone cu migdale - Panettone Milano Ricco...
Franța, Saint Orens De Gameville
...Tot aroma și forța cacao-ului sunt concentrate în această pudră fină. Este ideală pentru prepararea ciocolatei calde pentru mic dejunuri vitaminizate. Această pudră de cacao poate fi, de asemenea, utilizată pentru patiserie. Alergeni: Fabricat într-un atelier care folosește fructe cu coajă lemnoasă, ouă, lapte, soia și susan. Ingrediente: 100% boabe de cacao...
Germania, Hamburg
...Lecitină-Compus Spray Uscat LECIFINE 50 este un compus de lecitină spray uscat, fabricat din soia fără organisme modificate genetic (NON-GMO). Prin spray uscare, proteina naturală este transformată în proteină vegetală pulbere cu un conținut ridicat. LECIFINE 50 este utilizat pentru produse de patiserie congelate, vafe, făinuri gata preparate și aluat de drojdie. Datorită LECIFINE 50, vafele se...
Elveția, Hettlingen
...LeinPRO Organic FM are o capacitate de absorbție a apei de 1:12. Aceasta formează o legătură gumoasă, similară cu făina de semințe de carob sau făina de guar. În plus, LeinPRO Organic FM este un emulgator extrem de puternic. De aceea, este potrivit ca înlocuitor de ou în maioneză și ca înlocuitor pentru ouă întregi și pulbere de ouă în produse de patiserie precum brioche, aluat de biscuit și brioșe...
Germania, Hamburg
... condiment este de fapt o parte a fructului de nucșoară, care învăluie semințele - nucșoara. Aroma macisului este similară cu cea a nucșoarei, dar este mult mai fină și mai moale. De aceea, este perfect pentru condimentarea supelor, sosurilor cremoase, dovleacului, preparatelor cu ouă, orezului cu lapte, produselor de patiserie și compotului."}...
Slovenia, Koper-Capodistria
...Vitrinele noastre sunt întotdeauna pline de deserturi. Facem prăjituri proaspete și prăjituri mono-porție zilnic. De asemenea, ne ocupăm de vegani, cei care urmează dieta LCHF, metabolizatori și alții care au anumite specialități dietetice. Deserturile sunt făcute din ciocolată adevărată, ouă, unt, nuci, făină, brânză de vaci, fructe și așa mai departe. În acest fel, ne exprimăm respectul pentru ingredientele naturale, proaspete și locale.
Produse corespunzătoare
Prăjituri
Prăjituri
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play