...EIFIX KONDITOR EIWEISS Stand stabil. Bătătură perfectă. Albușul de ou pentru patiserie este extrem de spumant, oferind spume absolut stabile cu un volum mare și este ușor de amestecat. EIFIX KONDITOR EIWEISS Stand stabil. Bătătură perfectă. Testul practic în aplicații profesionale arată că Eifix Konditor Eiweiß, comparativ cu ouăle obișnuite sau pulberile de albuș, atinge timpi de stabilitate semnificativ mai mari fără pierderi de lichid. Avantajul este o spumă de ou voluminoasă cu o consistență stabilă de lungă durată pentru utilizare nelimitată pe parcursul întregului proces de prelucrare.
...Partea grasă a oului oferă funcționalități diverse. Vă sfătuim cu plăcere Capacitatea de emulsionare și vâscozitatea sunt doar câteva dintre proprietățile funcționale ale gălbenușului. Fie că este vorba de produse de patiserie pentru gogoși și plăcinte, mousse au chocolat sau înghețată - gălbenușul este versatil. De asemenea, își găsește locul în multe produse de paste. Tipic: pulbere de gălbenuș de ou rezistentă la căldură galben: Standard...
Germania, Bad Bentheim
... din trestie poate fi folosit ca înlocuitor biologic pentru zahărul din sfeclă în diverse produse de patiserie sau alte alimente în care este procesat. Zahăr din trestie pulbere BIO: Zahărul din trestie pulbere BIO de la VehGro este un produs certificat biologic de cea mai înaltă calitate. Datorită acestui certificat, știți că ceea ce cumpărați a fost creat cu atenție pentru oameni și natură. VehGro reprezintă produse care sunt sănătoase și de cea mai înaltă calitate. Produsele noastre (bio) naturale selectate provin din diferite regiuni ale lumii.
Germania, Hamburg
...Lecitină-Compus Spray Uscat LECIFINE 50 este un compus de lecitină spray uscat, fabricat din soia fără organisme modificate genetic (NON-GMO). Prin spray uscare, proteina naturală este transformată în proteină vegetală pulbere cu un conținut ridicat. LECIFINE 50 este utilizat pentru produse de patiserie congelate, vafe, făinuri gata preparate și aluat de drojdie. Datorită LECIFINE 50, vafele se...
Germania, Hamburg
... condiment este de fapt o parte a fructului de nucșoară, care învăluie semințele - nucșoara. Aroma macisului este similară cu cea a nucșoarei, dar este mult mai fină și mai moale. De aceea, este perfect pentru condimentarea supelor, sosurilor cremoase, dovleacului, preparatelor cu ouă, orezului cu lapte, produselor de patiserie și compotului."}...
...Hiestand & Suhr Handels- und Logistik GmbH este specialistul în produse de patiserie congelate. Pentru fabricarea produselor de patiserie Hiestand se folosesc materii prime selectate din cereale și tipuri de făină produse ecologic, precum și unt pur și ouă din ferme cu condiții de creștere adecvate. Prezentarea produselor Hiestand & Suhr: -Croissante neumplute -Croissante umplute -Dulciuri -Bucătăria americană -Snacks -Pâinici -Baguete -Ciabatta -Pâini -Patiserie sărată -Prăjituri & torturi...
...Suntem un furnizor și partener de încredere pentru industria gastronomică de peste 40 de ani, servind bucătării comerciale, comerțul specializat, precum și importatori și distribuitori cu sediul în Hamburg. Produsele congelate sunt afacerea noastră. Gama noastră include grupurile de produse carne, vânat, păsări de vânătoare, păsări domestice, specialități din carne de pasăre, pește / fructe de mare, produse convenabile, produse din cartofi, produse de patiserie și cofetărie, fructe și legume, precum și uleiuri/grăsimi, produse afumate și produse din ouă.
Germania, Herten
Ferma, brutărie, cofetărie și comerț angro cu produse locale, producția și comerțul cu cartofi, ceapă, fructe, legume, sparanghel, produse de panificație, ouă, paste, tartine, cârnați și produse din magazinul fermei.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play