... vor exprima în butoaie în momentul învechirii vinurilor. Chipsurile de stejar utilizate pentru absolutul nostru sunt co-produsuri rezultate din fabricarea dușumelei.
Ref: CHENAB2
Familia de produse: STEJAR
Tip de extract: Absolut
Cod INCI: 50% EXTRACT DIN LEMN DE QUERCUS ROBUR / 50% CITRAT DE TRIETIL
Țara de fabricație: FRANȚA
Țara de recoltare: FRANȚA
Partea plantei: Lemn
Categorie de utilizare pentru persoane fizice: Ingredient
Nume Botanic: Stejar forță L.
Compoziție: 100% Pur și natural.
...
Macerare pre-fermentativă la rece timp de 48 de ore
Vinificare pe parcele
Cuvaison lungă de 3 săptămâni
Fermentație malolactică în cuve
Îmbătrânire în butoaie de stejar francez timp de 12 luni
CÉPAGES
50% Cabernet Sauvignon
50% Merlot
DÉGUSTARE
Cu o frumoasă rochie limpede cu reflexe granat, Château Lalande roșu dezvăluie la nas un delicios buchet de fructe roșii și cacao, pe note de lemn prăjit. Atacul este moale și rotund, evoluând pe note fructate și cu taninuri delicat fondate.
... delicatețe în cuvée gravitațional, unde se realizează vinificări parțiale în cuve inox termoregulatoare.
Maturare: butoaie de stejar
Degustare: O strălucire divină de flori delicate și proaspete se îmbină cu arome de fructe coapte și de moka într-un nas delicios și fermecător. Gustul este o delicatesă, cu note generoase și savuroase, proaspete, susținute de un foarte frumos gran, fin și mătăsos.
...Butoaie mici dinstejar sau castan cu capacități de 20 / 28 / 56 și 112L. Aceste butoaie sunt ideale pentru învechirea băuturilor spirtoase (rom, armagnac, whisky etc.), berii și, desigur, vin.
...Vinaigrier de 10 litri dinstejar lăcuit pe exterior cu robinet și parafină pe interior.
Deschidere mare de 9 cm care permite accesul ușor la interiorul vinaigrierului.
Înălțime 35,5 cm.
Diametru sus 23,5 cm.
Diametru jos 29 cm.
Lame de 1,8 cm grosime.
REF:TONVOV10
Material principal: stejar lăcuit
Diametru: sus 23,5 cm, jos 29 cm
Înălțime: 35,5 cm
Alte dimensiuni: deschidere 9 cm
Greutate netă: 4,68 kg...
...Cedați în fața eleganței Bourgogne-ului roșu, un vin cu o profunzime și o complexitate remarcabile. Îmbătrânit cu grijă în butoaie de stejar franțuzesc, acest vin dezvăluie arome bogate de fructe roșii coapte și note subtile de lemn. În gură, o textură catifelată și taninuri moi învăluie palatul, oferind o experiență senzorială armonioasă și captivantă. Lăsați-vă seduși de eleganța atemporală a acestui Bourgogne roșu.
...Vinaigrier dinStejar pentru producerea oțetului dumneavoastră.
Foarte bine realizat.
Disponibil în 3 - 5 - 10 sau 20L
Cu robinet și capac deasupra.
Deschiderea cu un diametru de 6 cm permite accesul la "mamă".
...La Polonia, cu climatul său arid, oferă stejarului oportunitatea de a se dezvolta lent, conferindu-i astfel o densitate substanțială și o finețe a fibrei distinctive.
Cu butoaiedinstejar polonez, dorim să oferim nu doar produse de calitate, ci și soluții și idei noi care să permită partenerilor noștri vinificatori să își diversifice oferta și să aducă originalitate cramelor clienților lor.
Cu...
La Tonnellerie Tedem este specializată în dezinfecția și regenerarea butoaielor. Am dezvoltat un brevet unic în lume pentru a regenera cât mai bine butoaiele. Proces bazat pe ozon, FĂRĂ RĂZUIRE. Păstrăm grosimea butoaielor.
Două game sunt propuse:
-Minimală: Regenerare fără încălzire pentru un gust ușor lemnos și o dezinfecție profundă (sulfura reziduală este eliminată în profunzime pentru băutu...
... conform tradiției bordelese, cu o fermentație alcoolică naturală, controlul temperaturilor, o macerare lungă (18 zile) și 2 remontări pe zi pe toată durata fermentației. Aceste demersuri permit extragerea maximă a calității fructelor: culoare, arome și structură. Îmbătrânirea vinului se face apoi în butoaie de stejar, dintre care o treime este din lemn nou, timp de 12 luni.
Degustare
La vedere...
... :
HVE 3 din 2017
și ISO 14001 (SME des vins de Bordeaux) din 2015
Tehnici culturale :
cultură rațională, soluri arate sau acoperite cu iarbă, tăierea viței de vie în guyot mixt, lucrări manuale în verde adaptate fiecărei parcele
Recoltarea : mecanică cu mai multe selecții : maturitate și dimensiunea boabelor, selecție pe parcelă
Vinificări : tradiționale cu o macerație blândă și controlată în cuve de beton termo-regulate
Îmbătrânire : 12 luni în butoaie de stejar francez, dintre care 40% noi...
...Grande Cuvée Rouge
AOP Coteaux d'Aix-en-Provence
Roșu 'Vin biologic'
Cépages
Syrah 60% - Cabernet Sauvignon 40%
Îmbătrânire de 24 de luni în butoaie noi de stejar, învechire în sticlă timp de 1 an.
Degustare
O rochie roșie granat foarte intensă, un nas puternic, complex și delicat. O gură intensă și structurată:
- Textură: material frumos cu taninuri catifelate
- Arome: fructe negre coapte...
...Un Rhum AOC Martinique combinat cu excepționala Vanilie Bourbon din Madagascar pentru acest produs îmbătrânit cu răbdare în butoaie de stejar francez. Un must!
Stare: Produs nou
Țară: Franța
Regiunea de producție: Normandia
Denominație: Lichior de Calvados
An de recoltă: 2020
Alcool: 34°
Volum: 70cl...
...Accord metvin brânzeturi, vânat, preparate în sos, preparate picante, carne roșie
Vinificare Recolta este manuală în ladă cu dublu sortare. Vinificarea se desfășoară în cuve mici din inox termoreglate. Fermentația malolactică se realizează în cuve într-un spațiu separat. Maturarea de 18 luni se face în butoaie de stejar (20-30% noi)
Ochi: culoare roșie închisă și profundă
Nas: fructe mici și...
...La Flaguerie Poirino rezultă din amestecul de must de pere și calvados tânăr, maturat în butoaie de stejar. De culoare portocalie strălucitoare, La Flaguerie Poirino dezvoltă o paletă aromatică bogată, cu finețe și eleganță.
Greutate brută: 1100g / 2.42lb
Greutate cutie de 6: 7kg / 15,43lb...
...Tequila este un spirit emblematic al Mexicului, fabricat din agave albastră, o plantă suculentă cultivată în principal în regiunile Jalisco. Cunoscută pentru aromele sale intense și notele pământii, tequila este un produs de tradiție și măiestrie. Aceasta se prezintă în mai multe categorii, printre care tequila Blanco, proaspătă și neîmbătrânită, tequila Reposado, care îmbătrânește între 2 și 12 luni în butoaie de stejar, și tequila Añejo, care se odihnește mai mult de un an pentru a dezvolta arome mai bogate și complexe.
... strugurilor.
Strugurii provin din soluri argilo-calcaroase cu predominanță calcaroasă din Côte Chalonnaise. Pantele sunt blânde și orientate spre Est-Sud-Est.
Îmbătrânire
Vinificarea se desfășoară mai întâi în cuve din inox, apoi în butoaie de stejar. Durata în butoaie variază în funcție de anii de recoltă.
Caracterul vinului
Culoare roșie frumoasă, clară, cu reflexii rubinii, nasul se deschide...
...Chianti Classico Riserva de la Rocca Delle Macie s-a născut odată cu crama. Astăzi, acest vin italian este unul dintre cele esențiale din podgoria toscană.
Îmbătrânit în butoaie de stejar francez timp de doi ani, acest Chianti a fost rafinat câteva luni în sticlă.
Cu o culoare rubinie, cuvée-ul se caracterizează printr-o frumoasă vivacitate care reflectă caracterul și prospețimea terroir-ului. Este încărcat cu arome de cireșe și violete.
Acest Chianti Classico Riserva se va potrivi cu siguranță cu toate cărnurile și pastele.
... vie sunt efectuate integral manual și la spate.
Densitate de plantare : 8.500 de plante/hectar.
Tăiere : Guyot.
Vârstă : 45 de ani
Recoltare : Manuală
Randamente : Între 40 și 45 hectolitri la hectar, în funcție de an.
Struguri supramuriți voluntar.
Vinificare : Vinificare foarte lungă, la rece pe drojdie fină. (între 15 °C și 20 °C)
Îmbătrânire : 100% îmbătrânire în butoaie de stejar de 1 până la 3 vinuri. Îmbătrânirea în butoaie durează între 9 și 12 luni.
... sac timp de 16 ore, după care sunt uscate până când se atinge umiditatea necesară.
Ulterior, boabele de cafea verde sunt păstrate timp de până la 3 luni în butoaie de stejar care au conținut timp de cel puțin 8 ani whisky.
Controalele de calitate sunt efectuate la fiecare 30 de zile, un eșantion este prelevat din fiecare butoi, analizat și pregătit pentru profilare, fiind calificat de experți.
Vândut exclusiv sub formă de boabe, pentru a vă permite să profitați de amestecul aromelor de cafea.
... gură, însoțită de note de cireșe confiate și taninuri mătăsoase, bine învelite.
Impresie generală este un vin care se potrivește
Produs: Château du Garde AOC Côtes de Bordeaux – Îmbătrânit în butoaie de stejar
Suprafață: 0.5 ha
Culoare: 100% Merlot
Terroir: sol argilo-calcaros - Platou
Aspect: nuanță intensă, profundă, vie și proaspătă...
...Pomerol
Assemblare :
90% Merlot - 10% Cabernet Franc
Potencial de învechire :
Aproximativ 25 de ani
Vinificare :
Recoltare manuală, fermentație în cuve de beton termoreglate. Vinurile sunt maturate în butoaie de stejar francez, cu 50% butoaie noi și 50% butoaie de vin timp de 20-22 de luni.
...Sols:
Limono-Calcaros
Medalie de aur de la Gilbert și Gaillard
Vinificare:
Recoltare desciorchinată, macerare lungă în cuve inox, apoi învechire în butoaie de stejar franțuzesc.
Culoare strălucitoare, roșu granat
Nas intens și bogat, parfumuri prăjite, vanilate și
de lemn dulce însoțite de fructe coapte
precum prunele.
În gură, taninurile sunt catifelate și bine
îmbinate.
Encépagement: 100% Cabernet Sauvignon
Sols: Limono-Calcaros...
...permițându-i să obțină un potențial de păstrare important.
Culoare: Roșu
AOC: Bordeaux Supérieur
Vigne: Terroir argilo-limos
Vinificări: Maturare integrală în butoaie de stejar nou timp de 12 până la 18 luni
Premii și medalii: Argint la Los Angeles...
... dominat de fructe.","APPELATION":"AOC BLAYE COTES DE BORDEAUX","Origine des raisins":"100% domeniul Manoir de Valette","ALCOOL/ Alcool":"13 %Vol","PALETTE":"Palet VMF 100 x 120 cu 720 sticle, 120 cutii de 6","Blaye cotes de Bordeaux":"75 cl","Elevage":"50% în butoaie de stejar de 225 litri","COULEUR":"Roșu","DOSAGE":"Niciun adaos","MILLESIME":"100% 2016 îmbuteliat în 09/2017."}...
...Le spiritueux : Acest delicios Whisky Bellevoye Bleu este un minunat amestec din cele mai bune trei Single Malt din Franța, provenind din regiunile Alsacia, Charente și Nord. Este, așadar, o sinteză complexă franceză care oferă un Triple Malt elegant și perfect echilibrat. Îmbătrânit timp de 5 ani în butoaie de stejar noi, urmat de 10 luni în butoaie noi cu granulație fină, ansamblul prezintă...
...Informații Gen: Neutre
Vin mare din Bordeaux.
- Cuvée Prestige 2011 Roșu 75 cl.
O realizare foarte frumoasă într-un an clasic al Bordeaux-ului.
Acest an 2011, maturat în butoaie de stejar nou și dintr-un vin, se dovedește a fi delicios după o aerare de o jumătate de oră.
Nas delicat și foarte expresiv.
Textura catifelată și rotundă exprimă în gură arome complexe și atrăgătoare, subliniate de o...
... este pus direct în butoaie de stejar francez (25% noi) unde va efectua toată fermentația alcoolică. Fermentația malolactică nu este căutată în mod voluntar pentru a păstra vivacitatea. În timpul maturării pe drojdie totală timp de 10 luni, vinul este amestecat regulat pentru a-i oferi mai mult corp. Această muncă „în stil Burgund” face din această cuvée un vin de păstrare.
Degustare: Nas frumos acidulat cu note de unt prăjit și alune, gură generoasă și complexă care se va potrivi cu toate dorințele.
...Unicum este o lichior amar creat în 1790 de Doctorul Zwack. Astăzi, familia Zwack continuă să elaboreze Unicum pe baza rețetei originale păstrate ca un secret de familie. Cu toate acestea, știm că peste 40 de ingrediente (ierburi și condimente) compun Zwack Unicum și că acest lichior este maturat în butoaie de stejar.