... clar de restul. Nasul său fructat cu nuanțe de petale de trandafir dezvăluie dulceața caramelului sărat și a fructelor de pădure roșii, în special a zmeurei. În gură, finalul este remarcabil de lung, cu un gust delicat de piele, pudră de cacao și ceai negru. Acest armagnac emite nuanțe uimitoare de chihlimbar și cupru, dovadă a maturării sale pure în chais-urile noastre vechi de secole: butoaiedinstejar francez, neatinse de caramel, boisé sau zahăr.
...{"SOL":"Argilo-calcaros","ELABORARE":{"text":"După recoltare, strugurii sunt mai întâi vinificați. Apoi, vinul obținut este distilat conform metodei Charentaise, adică printr-o distilare dublă. Această compunere este formată din diferite băuturi spirtoase din terroir-ul nostru, dintre care cea mai tânără a fost învechită cel puțin 10 ani în butoaie de stejar, alături de băuturi spirtoase din...
...Fabricat din spirite de coniac învechite nu mai puțin de 5 ani în butoaie de stejar armean. Are un gust foarte plăcut și moale și un aromă strălucitoare, cu un final lung, minunat de călduros.
...Prestige Cuvée poartă numele preotului irlandez, fondatorul Brande Shepherdess în secolul al XVIII-lea, fiind realizată din asamblarea celor mai bune struguri și maturată în butoaie de stejar francez.
Château Brande-Shepherdess este clasat pe locul 1 dintre toate Bordeaux-urile și Bordeaux-urile superioare de către Revue du Vin de France (RVF) pentru recolta din 2013.
Este îmbuteliat în sticle de 75cl, Magnum (1,5 L) și double Magnum (3L).
... butoaie de stejar. Pe parcursul acestei perioade de învechire, coniacul este în contact permanent cu butoaiele de stejar, o interacțiune naturală care îi conferă buchetul colorat, bogat și complex. De-a lungul anilor, aceste arome devin din ce în ce mai complexe. După ce ați turnat coniacul în pahar, lăsați-l să se aerisească timp de un minut. Interacționând cu aerul, va elibera un buchet intens și unic și vă va oferi toată paleta sa de arome bogate. Îmi place să numesc acest moment 'minuta mistică'."...
...Cognacul este ADN-ul viticulturii Oléronaise. De la o generație la alta, know-how-ul nostru s-a adaptat la terroir-ul nostru pentru a produce cognacuri cu note florale și iodate, reflectând mediul nostru marin.
Centrul nostru de îmbătrânire, situat pe malul canalului care leagă oceanul, suferă influențe maritime de-a lungul timpului. Îmbătrânirea se face în butoaie de 400 de litri dinstejar...
... prunile pentru a aromatiza.
Domeniul Cardona elaborează Morèéum dintr-o selecție de vinuri roșii din Terroir-ul Corbières, care învechesc în butoaie de stejar într-o peșteră naturală.
Această aromă puternică de vin învechit îndelung este îndulcită de mierea de garrigue, iar reducția de suc de mure sălbatice evocă iluzii de plimbări printr-o pădure plină de magie și mistere.
...{"CÉPAGES":"SOIURI\nDominantă Syrah.\nGrad: 14,5°\n\nVINIFICARE\nAceastă cuvée provine dintr-o selecție minuțioasă a strugurilor din cele mai vechi parcele de Syrah, recoltate manual în ladă. Este vinificată la temperatură controlată și, după o macerare de 20 de zile cu îmbături regulate, este transferată în butoaie noi dinstejar francez pentru o maturare de 8 până la 12 luni. Acest vin este...
...Combinația aromatică a cafelei din Guatemala 100% arabica și a vaniliei Bourbon din Madagascar oferă un rezultat suav și intens.
Aranjatorii Francezi realizează băuturi spirtoase 100% Bio în inima Gers-ului.
Armagnacul nostru, rotund și generos, este învechit în butoaie de stejardin Gascogna.
Abuzul de alcool este periculos pentru sănătate. A se consuma cu moderație.
Greutate: 1.5 kg
Dimensiuni: 10 × 10 × 30 cm
Grad de alcool: 32%
Volum: 70 cl...
...Acest Cognac provine din Grande Champagne, 1er cru de Cognac. Acest terroir unic, care este o garanție a calității, este îmbunătățit de producția Single Estate (provenit de la un singur viticultor). Este un echilibru subtil care îl face exclusiv și autentic.
Extra Old (XO) este un amestec de Cognacuri de vârste diferite, cel mai tânăr dintre ele petrecând cel puțin 15 ani în butoaie de stejar. Puterea sa aromatică picantă, rancio-ul său grațios și bogat vă va oferi plăcerea pură demnă de cele mai bune Cognacuri.
...Nume BASTIDE DE FAVE – REZERVA PRIORY
Culoare Rosé
Denominație AOP Coteaux Varois en Provence
Struguri Syrah 50%, Vermentino 40%, Cinsault 10%
TAV 13% vol.
Vinificare Macerație: pre-fermentare la rece, Fermentare la 18°C Fermentare și maturare pe drojdii în butoaie de stejar (300 L) timp de 8 luni
Note de degustare: Nasul exprimă note delicioase de coji de portocale confiate și piersici albe...
... diferitele culturi sunt asamblate după 6 luni. Îmbătrânirea are loc, o parte în butoaie de stejar pentru a rafina taninurile și a adăuga complexitate, cealaltă parte în cuve de beton pentru a păstra prospețimea fructului.\n\nDÉGUSTATION\nNas puternic și complex, combinând arome de fructe roșii foarte coapte, note de lemn dulce și o notă de prăjire. Atacul este concentrat în gură, apoi amplu, cu o dominantă de fructe foarte coapte. Mourvèdre aduce o structură caracteristică cu taninuri prezente și catifelate. Finalul este lung, marcat de parfumuri de vegetație mediteraneană."}...
...Coffret compus dintr-un coș de prezentare oferit, o sticlă de Mille et unes pierres roșu, maturat în butoaie de stejar, un carte de rețete din Corrèze, diferită de fiecare dată, o muștar violet și un borcan de hribi uscați de prima calitate.
Pentru a pregăti o adevărată degustare corrézienne!
...Armagnac-ul nostru Bas VSOP la 40° este un amestec din mai multe recolte, învechit în butoaie de stejar timp de minimum 8 ani. Cu o culoare de topaz ambrat cu reflexii de bronz, oferă un nas plăcut cu note de șofran, piper ușor, nucă de cocos și prune glazurate. La gust, oferă o mare senzație de prospețime cu arome de prune uscate și migdale, menținând în același timp un echilibru foarte frumos. Livrat cu un etui, este o alegere perfectă pentru iubitorii de armagnac care caută o experiență gustativă rafinată.
...Ce rhum elevat sub lemn este produs din suc de trestie proaspăt stors, apoi fermentat, distilat și pus la învechire conform Apelației de Origine Controlată.
ORIGINI
Rhum agricol AOC din Martinica
PRODUCȚIE
Acest rhum elevat sub lemn sau ambré este învechit în butoaie de stejar timp de 12 până la 18 luni. Se regăsesc aromele de trestie proaspătă, însoțite de un lemnos subtil în gură.
...ingrediente :
- 97 % Oțet de Vin Alb Vechi Organic*
- 3 % Aromă Naturală
- * Provenit din Struguri din Agricultura Organică
- Preparat în butoaie de stejar
- Nepasteurizat
Sfaturi de utilizare :
Cu o salată de andive cu nuci, roquefort sau o salată de mâche.
Acest oțet va îmbogăți salatele de Crăciun cu andive, șuncă, emmental și miez de nucă proaspătă.
Acest produs este fără alergeni și conservanți.
Acest produs este disponibil de asemenea în cuburi de 3-5-10 litri, în butoaie de 220 litri și în containere de 1000 litri la cerere.
De asemenea, în 25 cl.
... ambalaje: bidon, butoaiedin plastic de 220 de litri, IBC de 1.000 de litri, container ISO, camion-cisternă, precum și orice alt mod de transport. Ambalajele din plastic sunt garantate de furnizorul nostru, fără ftalați și fără bisfenol.
LA TONNELLERIE DEMPTOS este un producător de butoaie de vin dinstejar. Producția de butoaie de vin este comercializată în întreaga lume către cele mai prestigioase podgorii.
BRIVE TONNELIER pune la dispoziție, respectând valori precum convivialitatea, luxul și prestigiul asociate vinului, un cerc de Maeștri Tonnelier care vă vor asculta și vă vor înțelege pentru a respecta cât mai bine așteptările și produsele dumneavoastră. Butoaiedinstejar francez, unguresc și american. Îndoire tradițională, cu apă caldă sau cu abur...
Fabricant de butoaiedin lemn de stejar: butoaie burgheze, barrique bordeleze, foilete chablisiene.
De la înființarea sa în 1954, aceleași valori susțin Tonnellerie Rousseau. Respectul pentru tradiție, dragostea pentru munca bine făcută, căutarea constantă a calității, care au condus acum câteva luni la obținerea certificărilor ISO 22000 și PEFC (vezi paginile 6 și 14), și familia, întotdeauna...
Anteco Franța este specializată în fabricarea stinghiilor dinstejar, butoaielor dinstejar și produselor alternative de enologie. Vizitați site-ul nostru: www.anteco-france.com...
...datează de aproximativ cincisprezece ani.
Datorită unui climat foarte contrastant, cald și uscat vara, foarte rece iarna, copacii cresc lent și oferă lemn foarte dens.
Butoaiedinstejar „Sessile”, cea mai nobilă specie
Tonnelierul nostru aprovizionează și prelucrează personal, împreună cu echipa sa, toate piesele de la 100 de litri la 10 hectolitri exclusiv dinstejar „Sessile”.
Aceste butoaie sunt foarte bine adaptate pentru maturări de lungă durată, având un conținut bogat, un mare respect pentru fruct, și o bună durată de viață.
... asamblare, precum și butoaiedinstejar
- dintr-un spațiu de depozitare cu condiții optime pentru conservarea și învechirea vinurilor noastre
Tehnologiile MARCEL MEZY au permis podgoriei să obțină certificarea Agricultura Biologică încă din anul de recoltă 2015. Pasionat de viticultură, Marcel MEZY pune accent pe o abordare calitativă în realizarea vinurilor sale.
Atenție: consumul excesiv de alcool este periculos pentru sănătate, se recomandă consumul cu moderație.
Marca Hermione Queen este profund angajată în selecția și propunerea de produse de înaltă calitate. Vinurile sunt maturate cu grijă în cuve și butoaie mici de stejar, beneficiind de o maturare minimă de trei ani în întuneric total. Asamblarea vinurilor este crucială, fiind vorba de finețe și subtilitate, rezultând în Champagnes de vignerons unici. Exploatarea viilor se află în micile sate Loches...
TONNELLERIE SAINT MARTIN este o afacere de familie prezentă în Franța din 1945 și la export (Italia, Spania, SUA, Australia, ...) de câțiva ani. TONNELLERIE SAINT MARTIN vă pune la dispoziție expertiza sa, selectând stejardin pădurile înalte ale Allier, îngrijind prăjirea tradițională la foc de lemne și garantând o calitate și o trasabilitate pentru butoaiele dumneavoastră.
Castelul Beauchêne este o reședință datând din secolul al XVIII-lea și a fost construită lângă o fermă din secolul al XII-lea. Castelul adăpostește crame vechi, ale căror pivnițe boltite permit astăzi creșterea celor mai bune vinuri în butoaie de stejar. Mediul imediat al castelului este plin de semne ale unei ocupații vechi: un presă de epoca romană a fost scos la iveală, iar numeroase urme de amfore și monede galice sunt descoperite regulat.