Franța, Perquié
...Din 1724, familia de MURET, moștenitoarea CAUMALE de GAUBE, valorifică podgoria sa. Vinurile albe ale proprietății sunt distilate în alambic și învechite în butoaie de stejar. Acest domeniu familial este astfel specializat în producția de Bas Armagnac. Acest armagnac prestigios este numit "Grand Bas-Armagnac" de către cunoscători. Armagnacurile produse se apreciază după cel puțin 10 ani de butoaie, abia după 10 ani de butoaie pot părăsi în sfârșit cramele.
Franța, Le Boulve
DOMENIUL MAISON NEUVE este o proprietate de familie achiziționată în 1900, iar de atunci vie este exploatată din generație în generație. Podgoria beneficiază de o expunere pe versantul sudic și de un sol argilos, feros și ușor calcaros, care oferă un vin excepțional. Culoarea principală este Malbec. Maturarea se face în cuve de ciment și, de asemenea, în butoaie de stejar.
Franța, Monnieres
... butoaie de stejar. Philippe și Thierry Menard elaborează cu pasiune vinuri de calitate. La Domeniul Ménard-Gaborit, veți putea descoperi Muscadet Sèvre și Maine sur Lie, dar și Crus Communaux, ale căror reputație crește. Domeniul Ménard-Gaborit, situat între Loire și Atlantic, aproape de Nantes, este administrat de aceeași familie din 1734. De aproape trei secole, dragostea pentru Muscadet este transmisă din generație în generație. Veniți la cramă să descoperiți vinurile noastre. Colaborăm cu Smartbox, Vignoble de Nantes. Oenoturismul se dezvoltă și noi la fel! Muscadet, îmi place de tine!!
Franța, Labastide D'armagnac
...Castelul Garreau este cunoscut și sub numele de domeniul Gayrosse. Castelul Garreau este situat ideal în inima Bas Armagnac, pe un terroir însorit și împădurit. Podgoria castelului se întinde pe 80 de hectare. Armagnac-urile de la castelul Garreau sunt produse din soiurile Baco (<80%), Ugni Blanc și Folle Blanche, distilate separat înainte de a fi amestecate. Aceste Armagnac-uri sunt maturate în butoaie de stejar în pivnița subterană a domeniului, ceea ce le conferă o savoare și un buchet incomparabile, unde se simt arome de prună și violetă.
Franța, Arbois Cedex
...Copiii săi, Philippe și Nathalie, s-au alăturat lor în urmă cu câțiva ani. Datorită acestei complementarități, această nouă echipă a reușit să aducă modernitate în cadrul producției și să dezvolte circuitele tradiționale cu vinuri referite în casele și mesele de prestigiu. Domeniul este în cultură rațională: utilizare minimă a produselor fitosanitare datorită lucrării solului și a înierbării parcelor. Vignoble-ul este mai natural, reinvestit de numeroase insecte, semn de viață și biodiversitate. Vinificarea este decisiv tradițională, cu trecere în butoaie și foudres de stejar...
Franța, Soussans
... limitează semnificativ tratamentele. Solurile câștigă astfel în echilibru și se întăresc natural împotriva agresiunilor. Vița de vie, la fel ca strugurii, beneficiază pe deplin de aceste condiții privilegiate. Defolierea și recolta verde asociate permit, de asemenea, controlul randamentelor și optimizarea calității vinului, care este maturat în butoaie de stejar francez timp de 12 luni. Vinul Château TAYAC este comercializat către negociantul din Bordeaux, vinării, restaurante, precum și direct la export.
Franța, Cuiseaux
Scierie Cheveaux Fils, Cuiseaux este o scierie de familie din 1929. Scierie stejar Bourgogne. Buchete de stejar, calitate pentru butoaie, BM, BME, grosimi de la 10 la 150 mm, selectate și clasificate, avive și frize de stejar de calitate QF1, QF2, QF3, QF4, traverse și piese echarrie din stejar. Scierie de primă transformare a lemnului, certificare PEFC, etichetă Transformare la UE, uscare la aer, stoc important de lemn.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play