Italia, Barletta
...Macerarea pe pieli se desfășoară la temperatură controlată și durează 20 de zile. Vinul trece apoi în butoaie de lemn de stejar, unde se maturizează timp de cel puțin 12 luni, urmat de încă un an în sticlă pentru a obține un mare echilibru și bogăție aromatică. Barbera este generoasă și de mare structură, robustă, importantă, care fascinează prin notele complexe de condimente, fructe roșii mici, pădure, mentă, vanilie și lemn dulce. Barbera de excelență care se potrivește perfect cu carne roșie și brânzeturi maturate, pentru o experiență gastronomică încântătoare.
...Vitigno: 100% Nebbiolo. Vinificare: fermentație de tip tradițional cu macerare timp de aproximativ 18 zile. Îmbătrânire: 18 luni în butoaie mari de stejar din Slavonia. Culoare: roșu rubiniu intens, cu nuanțe de granat. Aromă: elegantă și delicată, cu note de zmeură și violetă pe un fundal de condimente dulci. Gust: sec și bine structurat, cu un final lung și persistent. Grad de alcool: ±14...
...Sangiovese 97% (Colorino și Canaiolo 3%). 12 luni în butoaie din stejar francez, 4 luni în recipiente din oțel inoxidabil. Aromă: complexă și luxoasă, cu note precise de piper și cardamom. Medalie de aur MUNDUS.
Italia, Dorgali
... de fructe roșii și boabe, vișine și mirt, însoțite de o atingere de note picante conferite de învechirea în butoaie de stejar francez. În gură, impactul cald este urmat de o prospețime importantă, de o sărătate pronunțată și de o taninitate elegantă, care se îmbină armonios în structura moale și catifelată. Intensitate și persistență bună. Atha Ruja se potrivește cu brânzeturi cu pastă semidură de intensitate medie, mezeluri savuroase și preparate din carne roșie de structură medie, fripturi și vânat.
Italia, Figline E Incisa Valdarno
... castelului, oaspeții se pot bucura de piscina splendidă, de o sală de sport cu saună și chiar de o Day Clinic pentru chirurgie estetică. La restaurant se pot savura preparate tipice toscane în frumosul cloister. O parte din clădire este dedicată spațiilor de fermă cu vechi crame, cu butoaie din stejar și Muzeul Culturii Rurale. Și astăzi, în respectul tradiției, se produc vinuri din Chianti și ulei de măsline extravirgin de calitate. În vilă se organizează cursuri de gătit, de ceramică și decorare, iar sălile spațioase sunt ideale pentru întâlniri și reuniuni de lucru.
Italia, Montalcino
... terenuri de origine eocenică, provenind din pietraserena, galestro și calcar. Crama găzduiește butoaie de 25 de quintali din stejar francez, butoaie de 39 de quintali din stejar slavon și paisprezece barrique din diferite esențe lemnoase, utilizate doar pentru Rosso Toscano. Perioada de maturare în stejar pentru Brunello este de trei ani, urmată de o affinare de șase luni în sticlă. Vinurile sunt de stil tradițional.
Italia, Bagnara Di Romagna
... diferite tipuri de produse: musturi mute pentru oțet balsamic și pentru sucuri de struguri, vinuri termo-condiționate și pentru bază spumantă, vinuri de masă albe și roșii de calitate. La o cramă modernă, echipată cu frigider pentru procesarea musturilor și vinurilor, sunt alăturate hoppers pentru primirea strugurilor și un depozit de învechire pentru stocarea băuturii de vin, în butoaie de stejar.
... butoaie speciale de stejar, până la îmbuteliere. Orographia acestui teritoriu rapid și abrupt și terasele înguste și strâmte permit cultivări cu randament scăzut și de înaltă calitate, obținute în podgoriile noastre de deal, neirigate, acoperite cu iarbă, lucrate doar superficial de-a lungul rândurilor, o dată pe an. Numai dragostea pentru aceste Contrade și respectul pentru pământul generos ne oferă curajul și entuziasmul de a "face vin".
Italia, Chatillon
Vertosan produce și comercializează lichioruri și infuzii cu o puternică conotație teritorială. Genepì este regele producției Vertosan, disponibil în diverse versiuni. Cele două Genepì cele mai inovatoare sunt „Riserva”, infuzat timp de 4 - 6 luni în butoaie mici de stejar, și „Zerbion”, produs din plante de Genepì proaspete în loc de cele uscate - așa cum impune tradiția - din varietatea...
Italia, Gambassi Terme
... vii și livezi de măslini, amplasate pe terenuri bine drenate și însorite, în care soiurile noastre de struguri, Sangiovese, Canaiolo și Trebbiano, au o producție maximă de aproximativ 50 de quintali de struguri pe hectar. Tăierea atentă, vinificarea în bazine de beton mai întâi și în butoaie de stejar ulterior, sunt doar câteva dintre secretele care fac din vinul nostru un mare vin. Încă de la primele înghițituri, veți fi fascinați de aromele, de suavitatea și de rotunjimea acestui nectar, care este rodul iubirii pentru pământul nostru și pentru arta dificilă a vinificării.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play