... Cele 17 hectare ale Château Pontet Barrail se întind pe un sol argilo-calcaros și sablo-gravelos, care permite viței de vie, cu o vârstă medie de 38 de ani, să se dezvolte pe deplin. VINIFICARE Tradițională în cuve inox termo-regulate, maturat în butoaie de stejar reînnoită pe treimi. CÉPAGES 60% Cabernet Sauvignon 30% Merlot 6% Petit Verdot 4% Cabernet Franc DÉGUSTARE Culoare granat cu margine rubinie. Nas cu note prăjite, cu arome de condimente dulci, smochine și fructe negre coapte.
Spania, Casas Ibáñez-Albacete
...Maturitate și Nuanțe într-un Vin roșu Rubin, cu Nuante Violete. Predomină Aromele de Fructe Roșii: Căpșuni, Zmeură și Cireșe cu Note de Violetă. Aromele Fructate și Picante se Îmbină într-un Final Proaspăt și Seducător. 1618 ºC Temperatura de Servire VÂRSTA VIEI: Între 25-30 de ani ELABORARE: Fermentat și maturat în rezervoare de beton VARIETATEA STRUGURILOR: Syrah...
Italia, Misano Adriatico
...Explorează celebrul CASTELLO DI NEIVE Barbaresco, o sticlă de 75 cl de vin roșu distinct. Produs din struguri de înaltă calitate și maturat cu grijă, această selecție deosebită oferă un gust intens și hotărât, perfect pentru a fi asociat cu carne și brânzeturi maturate. Un must-have pentru iubitorii de vinuri de înaltă calitate.
Franța, Saint-Bris-Le-Vineux
...Persistența în gură este lungă și dezvăluie un final perfect echilibrat. ACORDURI CU MÂNCĂRURI ȘI VIN Se servește la o temperatură de aproximativ 16°C alături de un cârnaț negru și piure de cartofi, o tocăniță de obraz de porc cu vin roșu sau un iepure călit cu ceapă. Regiune: Beaujolais Strugure: Gamay Noir Vignoble: soluri granitice – climat continental...
Franța, Bordeaux
... butoaie de stejar timp de 6 luni, ceea ce va elibera taninurile și va optimiza conservarea sa, îmbunătățindu-l. Degustare Un vin cu o frumoasă culoare roșie intensă, cu nuanțe mai degrabă rubinii. Nasul dezvoltă arome de fructe negre pe o notă vanilată discretă și bine integrată. Are o bună structură și se prezintă ca un vin rotund și delicat lemnos. Asocieri: carne roșie și păsări mici de vânătoare. Culoare: Merlot (65%), Cabernet Sauvignon (20%), Cabernet Franc (15%) Producător: Castel Formate și ambalaje: Jumătate de sticlă (37,5cl) - Carton de 12...
Franța, Saint Emilion
... vin elegant din 2021.” Medalie de Argint BORDEAUX 2019 2015 : GHID HACHETTE 2018 : „Merlot-ul și cele două cabernet-uri și-au împărțit rolurile în acest amestec delicios care, pentru două treimi, a fost maturat optsprezece luni în contact cu lemnul. Rezultatul: Un vin cu un nas discret la început, deschis către fructe negre și condimente la aerare; o frumoasă atmosferă olfactivă prelungită de o gură amplă, suavă, rotundă, fără a lipsi de structură și subliniată de o fină rețea minerală.” Proprietar: Jean Pierre Rivière Suprafață: 3,5 Ha Sol: sablo-argilos...
Franța, Caudiès De Fenouillèdes
...datorită zdrobirii manuale a pomului și a remontărilor scurte, pentru a păstra prospețimea aromelor. Vinul este apoi maturat timp de aproape doi ani în rezervor sau în oală de lut înainte de îmbuteliere. Degustare: acest vin 100% Syrah este o explozie de fructe negre (boboci de coacăze) și condimente, totul cu ușurință (piper, cuișoare). Echilibrul acestui vin oferă o gură moale și delicioasă, pe măsura acestui podgorie de altitudine. Anii de recoltă disponibili: 2014, 2015, 2016...
Italia, Martina Franca
...Pecorino Agrodolce este un brânză cu un gust aromatic și foarte caracterizat, rezultat din întâlnirea notelor picante ale pecorino-ului semi-maturat și celor foarte dulci ale vincotto-ului proaspăt. Crusta consistentă de culoare cap de mort învăluie o pastă friabilă și ușor topită, cu nuanțe de lapte, must proaspăt și vin. Această brânză este ideală pentru cei care caută un gust exclusiv și reprezentativ al teritoriului, perfectă pentru a îmbogăți preparate și aperitive.
Franța, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Vin Orange Assemblare : Roussanne Potencial de păstrare : Aproximativ 5 ani Vinificări : Această cuvée este inspirată de tradiția ancestrală georgiană a vinurilor albe de macerare. Recolta este manuală, strugurii albi vor macera ulterior. După scurgere, vinul este pus în amforă de gresie și este maturat în acest recipient timp de un an.
Slovenia, Ljubljana
Portugalia, Leiria
...Este un vin roșu regional, cu o culoare intensă și un aromă foarte fructată (vișine/cireșe), cu note vanilate provenite din lemnul de stejar în care a fost maturat. Gustul se echilibrează cu aroma, evidențiind o structură puternică, încadrată de taninuri ușor prăjite. Finalul este foarte lung, dar suav. O tradiție ilustă și suverană de dedicare care durează de mai bine de 70 de ani.
Franța, Pont D Ain
...Rasteau Vin Doux Naturel Doré se va asorta perfect cu o tartă cu mirabele, foie gras sau un banon maturat (brânză). Stare: Produs nou Țară: Franța Regiunea de producție: Valea Rhône Denominație: Rasteau (Vin Doux Naturel) An de recoltă: 2021 Alcool: 16,5° Volum: 75cl...
Italia, Montalcino
Abbadia Ardenga, cantina storica del brunello di Montalcino, este o companie cu adevărat specială și absolut merituoasă de o vizită pentru farmecul său, dar și pentru produsele sale. Are o istorie foarte veche, de fapt proprietatea a aparținut odată puternicei familii Piccolomini, dintre care a fost și un Papă, Pius II, care a construit orașul Pienza, capodoperă a Renașterii. De-a lungul timpului,...
Franța, Mazion
...VARIETATE DE STRUGURE: 100% CHARDONNAY METODĂ DE ELABORARE A VINULUI: vinul spumant tradițional este maturat în cuve din inox timp de 10 luni. Am adăugat fulgi de aur și lichior înainte de închidere. ALCOOL: 12% Vol DOSARE: Tip Brut, 0,75% (aproximativ 6g de zahăr pe litru) AMBALAJ: sticlă de 750 ml NOTE DE VIN: Vin limpede, cu reflexii galbene. Un șir de bule ascuțite, care alimentează un...
Italia, Marciano Della Chiana
...Alò este un vin prețios obținut din struguri Aleatico uscați la soare în vie. După o fermentație naturală, vinul este lăsat la maturat în butoaie mici de lemn. Producția acestui pasit de recoltă târzie este limitată la 500 de sticle pe an. Vin bogat cu un profil aromatic foarte amplu, de la fructat de prun uscat la floral de trandafir, până la condimentat de scorțișoară, se prezintă cu o culoare...
Franța, Saint-Vérand
... optimă. Asocieri culinare și vin: Blanc de Blancs este un acompaniament ideal pentru aperitive sau pur și simplu pește la grătar. pește la grătar sau vițel la cuptor cu măsline. Arome și Gusturi: Acest Crémant de Bourgogne are o culoare aurie deschisă cu bule fine. cu note de citrice. Lămâia și lime-ul domină și aduc o prospețime plăcută pe palat. prospețime pe palat. Mineralitatea oferită de soiurile de struguri plantate în sol argilos-calcic, oferă acestui vin o complexitate solidă care va atrage pe cei care le place să descopere lucruri noi.
Franța, Issy-Les-Moulineaux
... gourmande de unt, vanilie, precum și o textură plină de savoare. Întregul vin este de o mare puritate și se încheie cu o lungime grandioasă. Un vin mare care vă va lăsa o amintire de neuitat! Capacitate: 75cl Tip: Vin alb Culoare: 100% Rolle (Vermentino) AOC: Côtes-de-Provence La Londe Păstrare: De consumat imediat și de păstrat până în 2032 Temperatura de servire: 11-13°C...
Franța, Saint Cannat
... albă, pește sau un platou de brânzeturi proaspete. Se servește la 10-12°C.","VINIFICARE":"Strugurii sunt recoltați la o maturitate optimă. La primirea lor în cramă, are loc o presare directă urmată de o decantare, apoi fermentarea mustului se face la temperaturi scăzute (16-18°C). Vinul este maturat pe drojdii timp de câteva luni; o ușoară influență de lemn finalizează maturarea înainte de îmbuteliere."}...
Franța, Saint-Loubes
...Un vin surprinzător și captivant. Cuvée-ul "Excentric" este cea mai prestigioasă cuvée a castelului și este realizată doar în cele mai bune recolte. Cu un amestec atipic de 70% Petit Verdot și 30% Merlot, Excentric are un potențial de păstrare fără precedent. Vinificat cu atenție, Petit Verdot este apoi maturat în cuve de inox, iar Merlot-ul în butoaie noi de stejar. Culoare: Roșu AOC: Bordeaux Supérieur Vii: Terroir argilo-limos Vinificări: Maturare îndelungată în cuve și în butoaie de stejar Premii și medalii: Argint la Los Angeles...
Franța, Pantin
...Informații Gen: Neutre Vin mare din Bordeaux. - Cuvée Prestige 2011 Roșu 75 cl. O realizare foarte frumoasă într-un an clasic al Bordeaux-ului. Acest an 2011, maturat în butoaie de stejar nou și dintr-un vin, se dovedește a fi delicios după o aerare de o jumătate de oră. Nas delicat și foarte expresiv. Textura catifelată și rotundă exprimă în gură arome complexe și atrăgătoare, subliniate de o...
Franța, Cénac
... tanică prezentă și armonioasă și continuă cu o frumoasă persistență de fructe. Impresie generală este un vin de înaltă calitate care poate fi degustat chiar acum sau păstrat câțiva ani. A se aprecia între 16 și 18°c. Produs: Château du Garde AOC Côtes de Bordeaux – Maturat în butoaie de stejar Suprafață: 1 ha Culoare: 100% Merlot Terroir: sol argilo-calcaros Aspect: limpede, strălucitor, culoare carminată...
Franța, Auxerre
...Comté Tolosan Ça S'arrose - Cave Du Marmandais - SUD-OUEST Vinificare: maturat 6 luni în cuve din inox Domeniu: Cave du Marmandais Denominație: Comté Tolosan An de recoltă: 2019 Struguri: Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Fer Servadou, Merlot Cultură: Tradițională Etichetă: Indicație Geografică Protejată...
Franța, Roubia
... indigene. Maturat pe drojdii fine în cuve inox termo-regulate până la îmbuteliere, după 8 luni. DEGUSTARE Culoare cuprată foarte deschisă. Nas atrăgător, migdale prăjite, condimente fine, fructe roșii mici. Atac moale, gură catifelată, bogată, proaspătă cu arome plăcute. Stilul este expresiv, bine mediteranean. ACORD METS-VINS Gambas Contență (L): 0,75 Greutate brută (Kg): 1,4...
Franța, Saint Christol De Rodières
...Ingrediente : 100% Oțet de vin roșu vechi organic Acest oțet de vin vechi este maturat în butoi de stejar timp de 6 luni. Această perioadă îi oferă o rotunjire în gură, precum și note lemnoase. Sfaturi de utilizare : A se folosi în dressinguri, salate, legume crude și marinări. Acest produs este disponibil și în sticlă de 50 cl.
Italia, Noci
...Caciocavallo este un brânză semi-maturată, cu pastă filată, produsă exclusiv din lapte de vacă, formată tradițional manual. Numele său „caciocavallo” provine din faptul că acest produs este maturat în pereche „pe cal” de grinzi de lemn timp de cel puțin 45 de zile. Se prezintă cu o culoare galben intens, are o consistență pastoasă și un gust plăcut și ușor intens, excelent dacă este consumat singur sau cu pâine, chiar și prăjită pe grătar sau însoțit de un pahar excelent de vin din Puglia.
...Cel de felino, printre cele mai multe salamuri italiene, este cel mai dulce, făcut cu puțin sare, piper în boabe și maturat în valea prosciutto-ului din Parma. Doar din porci grei italieni, începând de la "trito di banco" (carne slabă, fără nervi și cu un strat de grăsime), mai întâi măcinat la granulație medie, apoi frământat cu condimentele (sare, piper, puțin vin alb), lăsat să se odihnească...
Franța, Soing-En-Sologne
...L’Enclos des Roses este esența expresiei gaillac: soiuri originale, texturi frumoase, totul în prospețime. Picante și fructate la roșii, minerale și fin pe citrice pentru albe. Vinul Chateau Enclos des Roses Blanc este un mare Mauzac maturat în butoi cu multă finețe. Un mare vin, pur și simplu. Se va potrivi perfect cu un homar și chiar mai mult. Domeniu: DOMAINE D'ESCAUSSES Denominație: GAILLAC Regiune: SUD-OUEST Culoare: Alb Soiuri: Mauzac Mod de cultură: Conversie bio Caracter: Sec Conținut: 75cl An de recoltă: 2018 Caracter alb sec: Gras...
Italia, Schio
...Ciliegiolo... o bere diferită din Toscana. Vizual, roșu intens, aproape impenetrabil, fructat, cu note plăcute de gem de cireșe, mure coapte, ușor condimentat, tutun alb, piper negru în prim-plan. La gust, este catifelat, echilibrat, armonios, elegant și fin, lăudabil este taninul mătăsos. O băutură foarte plăcută, se poate asocia cu vânat cu blană, un mistreț somptuos în sos cu mămăligă și brânzeturi maturate, un pecorino toscan maturat.
...Whisky single malt și grain maturat în butoaie de cireș, Madeira, muscat, vin de Porto și barrique. 1 x sticlă de 0,5 L: aprox. 1,0 kg...
Produse corespunzătoare
Whisky
Whisky
Elveția, Wald
...Specialitate prețioasă de oțet rafinat, fabricată în Elveția. Ambalată într-o elegantă cutie glisantă cu o frumoasă fundă din satin. Sucul de căpșuni și mere, îngroșat cu grijă (pentru un litru de suc de căpșuni se folosesc 8 kilograme de căpșuni!) este maturat timp îndelungat cu oțet de vin alb, păstrat în butoaie de stejar, și apoi este fiert din nou, până când se atinge consistența optimă...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play