...Arbust sau copac compact, cu o scoarță netedă de culoare gri-verde și un frunziș verde strălucitor. La începutul verii, produce ciorchini de flori albe aromate, urmate de boabe negre.
Germania, Bonn
... ovală, cu o consistență cremoasă și un gust ușor de nucă. Cele mai importante soiuri: - Hass: Formă ovală, coajă de culoare verde închis până la negru, cu aspect de negi. Pulpa este deosebit de cremoasă, de culoare galben-verzuie. - Bacon: Coajă netedă, subțire, de culoare verde deschis, aromă blândă și proaspătă, mai puțin cremoasă. - Fuerte: Coajă verde închis, în formă de pară, pulpă mai fermă...
...Nucile de fistic de tip verde sunt produse din recolta timpurie. Recoltarea se face între sfârșitul lunii iulie și 15 august, iar cojile sunt separate. Acestea sunt apreciate datorită gustului lor unic și culorii verzi în sectorul baclavalei, înghețatei, cezeryei și prăjiturilor. Recent, au fost folosite pentru unele produse din sectorul ciocolatei. Au un gust unic și intens.
Italia, Forlì
...Pisicile verzi spezzate biologice se prezintă ca niște legume spezzate decorticate și au o formă sferică. Spre deosebire de pisicile clasice, acestea sunt lipsite de coajă, ceea ce le face mult mai digerabile, ușoare și ideale pentru dietele hipocalorice, deoarece au un conținut scăzut de grăsimi și amidon. În plus, sunt bogate în proteine și săruri minerale, cum ar fi potasiul și fosforul. Pe...
Turcia, Istanbul
...{"Our Email":"Emailul nostru: roseworldexpressdisticaretltd@gmail.com","Exporting Standard and Quality":"Standard și calitate pentru export: Spălate și lustruite pentru nucile de cocos cu coajă verde întreagă sau tăiate în formă de diamant. Intacte, ferme, de culoare verde și cu o bună uniformitate. Fără crăpături, fără părți negre sau putrezite.","Packing":{"Or according to custom's requirements...
... prospețime la degustare. Textură: Senzație cremoasă și untoasă. Apar cristale în mijlocul mierii, oferind o senzație crocantă. Hojiblanca În nas, fructat verde cu arome de iarbă proaspăt tăiată, coajă de migdală, roșie și măr verde. În gură, amăreală și o ușoară senzație de arsură persistentă. LAVANDA – Espliego Lavandula latifolia, L. vera Aparitie vizuală: Alb până la chihlimbar. Miros: Floral cu un component clar de lavandă, extraordinar de intens și foarte persistent. Gust: Dulce cu note acide, poate avea ușoare note sărate.
Franța, Fleurac
... sensibile sau iritate, se vor bucura de textura sa catifelată. Instrucțiuni de utilizare: Uz extern. O cantitate mică, de la o alună la o nucă (fără coajă) este suficientă pentru întregul corp! Clătiți bine în caz de contact cu ochii. Nu utilizați în caz de alergie la un ingredient. Utilizare de la 6 ani. Ingrediente INCI: Aqua, **decyl glucoside, **glycerin nat., **coco betaine, °sapindus mukurossi...
...Prun Verde - Prun Verde SPECIE: PRUN VERDE Copac: Creștere viguroasă cu ramificare semi-verticală. Rezistent la îngheț și la multe boli. Fruct: Are o dimensiune relativ mică și o coajă verde strălucitoare. Culoarea pulpei este alb-gălbuie. Maturare - Recoltare: Iunie-Iulie...
Franța, Olivet
...Referință 9990000017089 De formă ovoidă, acoperită cu o pieliță catifelată la atingere, verde și pufoasă, migdala este un fruct cu coajă asemănător cu o mică piersică verde, al cărei miez rămâne subțire, tare și uscat și nu devine niciodată suculent. Aceasta conține un miez galben crăpat și lemnos, cu o coajă groasă (miez) care adăpostește una sau două semințe, numite de asemenea „migdale...
... Pepenele verde este o varietate hibridă. Planta este viguroasă și oferă o bună capacitate de creștere nouă și formare a fructelor. Fructele sunt de culoare verde închis, fără dungi. Pulpa este de un roșu intens, cu niveluri mari de zahăr și o textură crocantă și subțire. Greutatea medie a pepenilor noștri este de 5 kg. Coaja este destul de groasă, ceea ce reduce daunele în timpul manipulării și îmbunătățește conservarea după recoltare.
Germania, Neutrebbin
Franța, Pézenas
...Guma de mestecat macedoneană cu pepene verde, lămâie, portocală și căpșuni. Origine: U.E. PVC TTC recomandat: 2,89 € (TVA 20%). Ingrediente: zahăr, sirop de glucoză, bază de gumă (lecitină de soia), arome, acidifiant (E296), umectant (E422), agenți de glazurare (E-901-903), uleiuri vegetale (palmier, cocos), coloranți (E-100-120-133-160c). Posibile urme de cereale, ou, susan, soia, lapte și fructe cu coajă lemnoasă.
Germania, Hamburg
...Semințele de floarea-soarelui sunt fructele comestibile ale floarei-soarelui (Helianthus annuus). Ele sunt mici, plate și ovale, având o coajă exterioară tare de culoare gri sau neagră. În interiorul cojii se află o singură sămânță, care este de obicei de culoare maro deschis sau gri-verde. Semințele de floarea-soarelui au un gust blând, de nucă și sunt adesea consumate ca gustare sau folosite ca...
Germania, Eresing
...Uleiul de nucă este obținut prin presarea semințelor de nucă, care au un conținut ridicat de ulei. Astfel, dintr-o tonă de nuci se pot produce aproximativ 500 de litri de ulei de nucă. Nucul poate ajunge până la 30 de metri înălțime. Originea nucului se află în Persia. Prin Asia și Europa, s-a răspândit în întreaga lume. Nucile formează la început o coajă verde, care, pe parcursul procesului de...
Turcia, Denizli
... aroma asemănătoare cu mierea. Gala: Acest măr este un hibrid între un Golden Delicious și un Kidd’s Orange Red. Este dulce și suculent, având o coajă roșie și galbenă. Este o alegere bună pentru consumul proaspăt sau pentru utilizarea în salate. Red Delicious: Acest măr este cunoscut pentru coaja sa roșie strălucitoare și pulpa dulce și crocantă. Este o alegere populară pentru consumul proaspăt și este, de asemenea, folosit în coacere și gătit. Granny Smith: Acest măr este preferat pentru prepararea plăcintelor și altor produse de patiserie. Este acru, crocant și are o coajă verde.
Franța, Condom
...Aperitiv fructat și dulce. Făcut din coacăze negre și coajă de nucă verde, Le CASS’NOIX este atât tradițional, cât și original. Aciditatea moderată a coacăzelor negre este îmblânzită de coaja de nucă verde. GREUTATE: 1,4 kg STICLĂ: Sticlă de 75cl SKU: 041...
Franța, Guérande
... sau roșu: verde când este cules înainte de maturitate, roșu la maturitate, în momentul în care se deschide și lasă să iasă cele două semințe negre pe care nu le consumăm deoarece sunt prea dure și amare. Piperul de Sichuan crește pe un arbust numit Clavalier. Uscat la soare, doar coaja sa este folosită pentru a constitui acest condiment bine cunoscut de marii bucătari. SKU:FSPS150...
Bulgaria, Sofia
... curățare. Iar piperul verde este cules când fructele sunt tinere și trece de asemenea prin procesul de uscare. Ultimul bob de piper din amestec este piperul roz, care este de fapt bobul unui piper peruvian și este cultivat în America de Sud. Datorită boabelor de piper roz, gustul este puțin dulce, dar nu este dominant, iar aroma globală este un complex al tuturor piperelor din amestec. Ambalare: 250g, 500g și vrac...
Franța, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Ceai verde Bio "Draineur" Amestec de ceai verde bio, flori bio și fructe bio pentru infuzie. CEAIUL VERDE și HIBISCUL sunt recunoscute pentru facilitarea drenajului organismului. LIMONADA aduce o aromă plăcută acestui Ceai Verde. Ingrediente: Ceai Verde din grădina AMBOTIA Bio 60%, Hibiscus Bio 30%, Coajă de Limon Bio 5%, Extract de Limon Bio 5%. Ingredient provenit din comerț echitabil certificat Fairtrade/Mac Havelaar. Greutate netă 36g (20 pliculețe de 1,8g)...
Franța, Longwy
...Ingrediente*: Ceai verde China Sencha, curmală, coajă de cacao, boabe de cacao măcinate, aromă naturală, flori de albăstrele - Ambalare: pachet de 40 de grame - *Ingrediente provenite din agricultură durabilă - Ambalat manual - Fără conservanți - Disponibil la KG - Disponibil în White label. Doriți crearea unei rețete unice care să vă reprezinte? Nu ezitați să ne contactați! Creăm și/sau personalizăm rețete unice la cerere. Referință: SENS012 În stoc: 78 Temperatură: 80°C TIMP DE INFUZARE: 2 până la 3 minute Pentru o ceașcă: 1 până la 2 lingurițe...
Ucraina, Poltava
...Un uscător este un echipament conceput pentru a usca nucile în coajă după recoltare, spălare sau curățare a pericarpului verde. Uscarea nucilor este un pas necesar în afacerea cu nuci, deoarece calitatea miezului și timpul de depozitare al nucii în coajă depind de aceasta. Avantajele Uscătorului de Nuci: - Uscă întreaga lot de nuci uniform, datorită sistemului de amestecare a nucilor; - Previne...
Franța, Fosses
...Populus este un gen de plante arboricole din familia Eucalyptus. Specia se caracterizează prin frunzele sale ovale, de un verde închis destul de strălucitor și prin coaja gri fibrosă de pe trunchi și cele mai mari ramuri. Frunzele din partea superioară a plantei, cu un aspect grațios și echilibrat, denumite "Copa", îi conferă această denumire. Tip de frunză: Eucalyptus Populus Stabilizat Trunchi...
... arborilor de gumă, 'Aurul Verde' este foarte hrănitor datorită diverselor vitamine și minerale. Am creat o listă cu informațiile esențiale pentru voi. CARE SUNT BENEFICIILE FISTICULUI? Iată câteva dintre beneficiile fisticului pentru organism: – Curăță inflamația din plămâni. – Îndulcește pieptul, ameliorând durerile. – Reduce colesterolul rău (LDL) din sânge. – Protejează mucoasa stomacului. – Echilibrează nivelul de acid din stomac. – Relaxează sistemul digestiv. – De asemenea, scade tensiunea arterială, reducând riscul de accident vascular cerebral, paralizie și hipertensiune. – Protejează inima.
Italia, Acicastello
...Commercializăm fistic verde de Bronte DOP și fistic din Mediterană direct de la producători la prețuri competitive pe piața internațională. Fistic verde de Bronte DOP Euro 34,50 pe kg Granule de fistic verde Euro 34,00 pe kg Fistic din Mediterană decojit Euro 27,00 pe kg Granule de fistic din Mediterană Euro 24,00 pe kg Fistic din Mediterană prăjit Euro 22,00 Arahide sărate decojite Euro 2,90 pe kg Prețurile sunt exprimate FOB depozit + TVA...
...măturate de vânturile marine ale golfului Siam din apropiere. Fructul acestui copac este recoltat în ciorchini, la diferite grade de maturitate. Piperul alb este recoltat verde (la fel ca piperul negru), apoi este scufundat într-o baie de apă limpede care permite desprinderea epicarpei (coaja) și păstrarea astfel doar a miezului boabelor. Greutate netă:1000 gr Ingrediente:piper alb de Kampot Specie botanică:Piper nigrum Perioada de recoltare:Februarie - aprilie...
Franța, Cénac
... în recipiente mici, ceea ce permite, de asemenea, o bună extracție a elementelor conținute în coajă și în sucul de struguri. Recolta este în final pigată de 2 ori pe zi până la sfârșitul fermentației alcoolice, apoi este transferată în butoaie de stejar cu granulație fină. Nas Discret la deschidere, apoi se complexifică cu arome de cireșe, trufe și fructe confiate. Gust O frumoasă dulceață în...
...Cu o valoare nutrițională bogată, nuca a crescut pe pământurile noastre de secole și se clasează pe locul 4 în lume în ceea ce privește producția. Există, de asemenea, diferite varietăți local. Nucile umede și uscate, nucile proaspete, nucile organizate și nucile cu coajă verde sunt varietăți cunoscute. La Bayçelik, poți comanda nuci în funcție de caracteristicile recoltei. Opțiuni precum nuci mici sau mari, nuci din noua recoltă pot influența prețurile nucilor. Prin urmare, poți contacta compania noastră în funcție de nevoile tale și plasa comanda.
Italia, Ceggia
...Versace Eros Eau de Toilette, 100 ml – Parfum iconic pentru bărbați cu note proaspete și orientale Experimentează puterea Versace Eros, un Eau de Toilette de 100 ml pentru bărbați care emană încredere și pasiune. Inspirat de mitologia greacă, acest parfum iconic combină menta proaspătă, coaja de lămâie italiană și mărul verde cu note calde de fasole tonka, chihlimbar și vanilie, creând un parfum...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play