Italia, Pergola
Cuptorul cu lemne Rossofuoco este un simbol al inovației în domeniu, datorită sistemului său revoluționar de ardere separată. Rezultatul unei colaborări strânse cu profesioniști și tehnicieni experimentați, acest sistem este conceput pentru a asigura o gătire impecabilă și un gust autentic, evitând contactul preparatelor cu cenușă și fum. În plus, mecanismul sofisticat de distribuție a căldurii fa...
Italia, Villanterio
...Furnizor de referință de proteine animale transformate, noi de la DI.GI.MA. srl suntem recunoscuți pentru calitatea produselor noastre. Cunoscut sub denumirea de făină de carne sau PAT, proteinele animale transformate sunt un element cheie în producția de alimente pentru animale de companie. Nivelul ridicat de calitate al acestor făinuri este esențial pentru a garanta siguranța lor și pentru a adăuga proprietăți nutritive alimentelor pentru animale.
Italia, Orbassano
...Lasagna la cuptor este un cult clasic și unul dintre preparatele care fac cunoscută bucătăria italiană în întreaga lume. Această versiune, cea mai faimoasă dintre toate, este condimentată cu tipicul ragù de carne bologneză și sos bechamel. O lasagna cu un gust rustic, exact ca cea făcută în casele italiene, gata de savurat și care necesită doar să fie încălzită.
Bertelli Formaggi S.r.l., prezent pe piață de patru generații, propune brânzeturi maturate și proaspete de calitate excelentă. Suntem un punct de referință pentru multe activități europene în furnizarea nu doar de Parmigiano Reggiano maturat de la 12 luni până la 60 de luni, ci și de brânzeturi de capră și oaie din tradiția italiană. Suntem furnizori și de mezeluri tipice precum salame, fiocchetto...
Italia, San Stino Di Livenza
Compania agricolă CASERE este perfect integrată în zona D.O.C. Lison - Pramaggiore, situată în comuna San Stino di Livenza (Veneția). Conformarea particulară a terenului a permis obținerea unui produs de înaltă calitate atât în vinurile albe, cât și în cele roșii, având nu mai puțin de opt calități reprezentate în Consorțiul Voluntar Vini doc Lison - Pramaggiore. Datorită experienței îndelungate a...
Italia, Cavaria Con Premezzo
FAC s-a specializat în producția de mașini cu volant, realizabile în diferite RAL și cu decorațiile și personalizările solicitate de client. Slicerul model S220/AF, construit dintr-o aliaj de aluminiu tratat anodic, are avantajul unei curățări rapide și unei igiene absolute. Regulatorul grosimii de tăiere de la 0 la 15 mm este foarte sensibil și permite o reglare decimală. Ascuțitorul de ușor mont...
Italia, Novoli
...La lumachina di terra sau Theba Pisana, este o melc de câmp de dimensiuni foarte mici, specific țărilor din Mediterană. Melcii noștri sunt albi și uscați, având o carne foarte fragedă. Nu provin din ferme intensive, ci sunt colectați din habitatul lor natural. Sunt selectați cu atenție și certificați din punct de vedere sanitar pentru a garanta calitatea și prospețimea, iar noi îi păstrăm la...
Italia, Imperia
...Pate Rosso – Sos gustos făcut din roșii uscate. Ușor picant datorită adăugării unui strop de ardei iute și usturoi, potrivit pentru diverse preparate gastronomice. Eticheta produsului În secțiunea 'Atașamente' veți găsi eticheta cu datele nutriționale și alte informații despre produs. Asocieri Excelent pentru aromatizarea preparatelor principale pe bază de carne, ideal pentru condimentarea...
Italia, Misano Adriatico
...Acest vin deosebit are un gust intens și corpolent, cu note de fructe închise la culoare și condimente. Produs în Italia, MEDAINA Barolo DOCG este alegerea perfectă pentru iubitorii de vin, cu 75 cl de plăcere pură în fiecare sticlă. Perfect pentru a fi asociat cu preparate din carne sau brânzeturi maturate.
...Spinacino este o legumă cu frunze verzi, care poate fi consumată crudă sau gătită. Având un conținut scăzut de fier, poate fi folosit ca garnitură alături de carne sau pește. Disponibil în caserole, pungi sau polistiren de diverse greutăți.
...Ideale pentru conservarea și ambalarea alimentelor precum carne, pește, mezeluri și brânzeturi, produsă din fibre virgine de celuloză, fără agenți de albire optică, tratată pentru a obține caracteristici de umiditate și rezistență care o fac potrivită pentru ambalarea alimentelor umede, adecvare totală pentru contactul cu alimentele. MATERIALE: HÂRTIE VEGETALĂ...
Italia, Campo San Martino
Din 1980, Afinox este specialist în Italia și la nivel internațional în proiectarea și producția de echipamente cu un înalt valoare tehnologică pentru sectorul HoReCa. Urmând tendințele și evoluțiile pieței, compania a inclus în oferta sa o gamă din ce în ce mai variată de aparate, devenind de-a lungul anilor punctul de referință principal pentru profesioniști și entități din domeniu. Armadi frigo...
...Prosciutto cotto produs din cele mai bune pulpe proaspete selectate, aromatizat delicat cu o fierbere de condimente înflorite. Această practică tradițională conferă produsului o delicatețe deosebită. Fără gluten sau derivate din lapte. Disponibil în diverse formate și cu diferite procente de carne.
Italia, Marmirolo
...Ideale pentru a panifica, a înfăina și a prepara orice aliment de prăjit, cum ar fi pește, carne, legume. FRIGGI ORO se aderă perfect la aliment și lasă uleiul curat mai mult timp. Reduce absorbția grăsimilor și permite o prăjire întotdeauna crocantă, ușoară și digerabilă. 10KG...
...Piureul de roșii (sau passata) este un ingredient foarte versatil și unul dintre alimentele fundamentale folosite pentru a prepara multe rețete Made in Italy, precum și multe altele, de la sosuri pentru paste la condimentele de bază pentru pizza, fiind folosit și în diverse feluri principale pe bază de carne sau preparate vegetariene. Este realizat exclusiv din roșii proaspete, iar doar produse...
... și lăsați să stea. Confortabil pentru a savura preparatul direct din pachet. NB! Produsul va funcționa și cu apă rece, doar dublați timpul. MIC DEJUN: Un mic dejun grozav este fundația unei zile bune! SUPA: Nimic nu se compară cu vremea rece ca o supă caldă! MESE PRINCIPALE: Cu carne! Fără carne! Fără gluten! Fără lactoză! Vegan! Ceva pentru toată lumea!
Italia, Castrovillari
...Coaja are o frumoasă culoare galbenă strălucitoare și este bogată în uleiuri esențiale, poate fi mai mult sau mai puțin subțire și de la foarte rugoasă la netedă. Gustul acestui fruct magnific este acru, deoarece conține acid citric. În interior, se prezintă cu o masă albă spongioasă numită albedo. Pulpa sa foarte suculentă este împărțită în opt-zece felii și este folosită pentru a da savoare diverselor preparate, atât pe bază de pește, cât și de carne.
Italia, Capo D'orlando
... bergamotul poate avea efecte benefice asupra tensiunii arteriale și colesterolului. ÎN CUCINA În bucătărie, bergamotul este adesea folosit pentru a aromatiza prăjituri, gemuri și băuturi, cum ar fi ceaiul și cafeaua. Este, de asemenea, un ingredient comun în unele rețete de carne și pește, unde este folosit pentru a conferi un parfum proaspăt și aromatic. INFORMAȚII NUTRIȚIONALE În termeni nutriționali, bergamotul este o sursă bună de vitamina C, având aproximativ 40 mg la 100 g de fruct. Conține, de asemenea, cantități mici de ...
Italia, Carbonara Al Ticino
...Produse aromele pentru o gamă largă de produse: sosuri, supă, supe, paste umplute, produse din carne, mese gata preparate, gustări etc. Atenția deosebită se concentrează asupra formulării multor „tipuri de carne” prin dezvoltarea aromelor de procesare care includ: Arome de carne prăjită: vită, vițel, porc, pui Arome de carne fiartă: vită, vițel, porc, pui Arome de pește Arome de brânză Arome...
...Arancino te duce imediat cu gândul la o combinație de carne, legume, sos, orez și pesmet. Noi, în schimb, l-am reinterpretat într-o propunere cu adevărat ușoară și delicioasă, asociind orezul cu câteva ingrediente selectate. Cuburi de șuncă fiartă și mozzarella topită sunt protagoniștii acestei rețete.
Italia, Sizzano
...Salami Preparatele din pește Carne albă CULOARE Galben pai deschis Reflexii verzi strălucitoare AROMĂ Complexă Note de fructe și citrice Nuante florale și de fân GUST Uscat Foarte proaspăt și mineral TEMPERATURA: 6-8 °C ALCOOL: 12% - 13% vol...
Italia, Castellamare
...Mezeluri cu un gust autentic și rafinat, care transformă fiecare moment de convivialitate într-o oportunitate de a savura calitatea italiană. Carne și cârnați cu arome stricte, în cel mai natural mod posibil. Elemente sănătoase și simple pentru a redescoperi gustul tradițiilor vechi de țară și al pământurilor noastre.
Italia, MILANO
...La Simmenthal are caracteristici unice legate atât de carne bovină* provenită exclusiv din tăieturi selectate de mușchi roșu*, cât și de gelatina preparată cu ingrediente de origine vegetală* și cu miere de albine*. Cu acest termen se înțeleg generic toate acele tăieturi de carne provenite din partea anterioară a lombii, desigur până când începe să se manifeste și partea de filet, devenind apoi o Fiorentina cu os în T. CONFEZIONE DA 3 = EURO 3,30 CONFEZIONE DA 24 1 PALLET 40 CONFEZIONI DA 24 SCADENZA 12/2027 MINIMO D'ORDINE 10 PALLET...
...Răzătoare de carne model 8 în versiune acoperită cu structură din oțel inoxidabil...
Italia, Solarolo Rainerio
...Paie de grâu moale național, fibrat și curățat de praf, în baloți, pentru hrănirea vițeilor cu carne albă. Compania noastră realizează toate etapele, de la alegerea paielor în câmp, la presare, colectare, stocare, prelucrare și livrare, pentru a garanta un produs trasabil și de calitate clienților săi. Caracteristici: Paie fibrată și curățată de praf cu conținut scăzut de fier. O instalație de...
Italia, Casoria
...Comerț en-gros și cu amănuntul de carne de bivol campanian și mezeluri. Printre produse: friptură T-bone de 500 g, tăietură florentină, felii, entrecôte, file, cârnați, carne tocată, hamburgeri, roast beef în plasă, ruladă în plasă, bresaola.
Italia, Mugnano Del Cardinale
...Greutate: 0,3 kg Ingrediente Carne de porc, Sare, Dextroză, Arome naturale, Condimente, Antioxidanți, E301, Conservanți, E250 Valori nutriționale și energetice pentru 100 g de produs Valoare energetică 235 kcal 983 kJ Grăsimi 12,1 g din care grăsimi saturate 3,9 g Carbohidrați 1,8 g din care zaharuri 1,3 g Proteine 28 g fibre alimentare 0,02 g sare 4,4...
...Coppa di testa, cunoscută și sub denumirea de coppa în cassetă, este produsă din carne de pe cap și cu adăugarea de părți nobile ale porcului. Este un produs realizat de "vechii norcini" și transmis cu măiestrie din rețeta antică. Ușor aromatizată cu lămâie și portocală, delicioasă ca gustare sau condimentată cu ulei de măsline extravirgin și ardei iute ca fel principal. Savuroasă.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play