Franța, Rochonvillers
Franța, Luitré-Dompierre
...Sous vide din 1 cutie de 20 kg carne de rasă lăptară Charolais Limousin ECT, Interval de greutate 2 kg - 2,5 kg - 3 kg - 3,5 kg - 4 kg...
Franța, Castelnaudary
Având o bază locală, în sudul Franței, Grupul Rivière, de 3 generații, imaginează și elaborează preparate gătite delicioase și inovatoare, pe baza rețetelor tradiționale franceze. Concepute din ingrediente naturale, rețetele sale sunt fără coloranți, fără conservanți și fără arome artificiale. Prin intermediul brandurilor sale, Grupul Rivière își arată atașamentul față de calitatea produselor sal...
Franța, Josselin
...Soluțiile noastre clean-label din gamele Mixeo și Stabeo, pe bază de fibre vegetale, sunt aliații dumneavoastră pentru aplicațiile de tip catering, fie că sunt din carne, din pește sau vegane. Stabeo și Mixeo contribuie la retenția de apă, oferind rezultate diferite. Datorită cantității mari de fibre pe care le conțin, soluțiile noastre permit creșterea semnificativă a conținutului de fibre al produsului final.
Franța, Baie-Mahault
...Explorați gama noastră de carne congelată, selectată pentru calitatea și prospețimea sa. Fiecare bucată este pregătită cu grijă și congelată rapid pentru a păstra toate calitățile sale nutritive și gustative. Ideală pentru mesele dumneavoastră zilnice sau pentru ocazii speciale, carnea noastră congelată se prezintă în diverse varietăți: vită, pui, porc, miel și multe altele. Profitați de practicitatea și longevitatea produselor noastre congelate, bucurându-vă în același timp de o carne fragedă și savuroasă la fiecare mușcătură. Comandați acum pentru o experiență culinară optimă.
Franța, Bertrimoutier
LA CAILLE DES VOSGES este o companie franceză, specializată în creșterea cotofene în Vosgi. De aproape 50 de ani, această afacere de familie pune accent pe bunăstarea animalelor și calitate. Cotofenele sunt născute, crescute, sacrificate și procesate la fața locului. Compania folosește alimente vegetale locale și preferă practici durabile. Expertiza noastră constă pe de o parte în selecția animale...
Franța, Laissac
... tradițional al strămoșilor, integrând doar 3 ingrediente: mușchi de porc, sare de Guérande și piper Kampot IGP din Cambodgia, unul dintre cele mai bune tipuri de piper din lume! Carne uscată din mușchi de porc, acest lonzo vă oferă o mezelărie fără nitriți și fără conservanți, 100% naturală. Sărat și piperat manual, acest lonzo artizanal va ieși din uscătoare după 3 până la 4 luni pentru a fi tăiat fin și a-și găsi locul în borcanul de sticlă înainte de a fi ambalat sub vid. Proveniență: Laissac, Aveyron Greutate: 600g DLC: 90 zile...
Franța, Boulogne-Sur-Mer
Varlet Machines, companie franceză cu sediul în Boulogne-sur-Mer, este specializată în proiectarea, fabricarea și vânzarea de mașini pentru transformarea peștelui, cărnii și păsărilor. Toate mașinile noastre sunt concepute din materiale robuste și sunt fabricate în Franța în atelierele noastre proprii. Tehnicienii noștri se deplasează pentru a livra și instala mașinile la fața locului. Cu peste ...
De mai bine de 75 de ani, TCM - THOMAS CONSTRUCTIONS MECANIQUES își pune competențele și expertiza tehnologică la dispoziția dumneavoastră. Sinonim cu inovația și calitatea, TCM înseamnă: - Concepția și fabricarea de mașini speciale, integrarea de periferice (robotică, transport, sudură, vibrație, optică...) și utilizarea tehnologiilor 4.0 pentru toate sectoarele de activitate - Mentenanța și se...
Franța, Saint-Méen-Le-Grand
Compania SACPO SAS este fabricant din 1997 de ambalaje flexibile cu 3 suduri pentru ambalarea sub vid și/sau sub gaz a produselor alimentare de conservare, pasteurizare sau pentru gătit. Prima noastră preocupare este de a produce în strict respect al recomandărilor noastre de igienă. Ne sensibilizăm continuu la respectarea acestor reguli. Garantăm controlul calității produselor noastre pe parcursu...
Franța, Charvieu Chavagneux
PROFIL EXPORT structură familială bazată în Isère, specializată în tăierea cailor, produse elaborate din carne de cal și transformarea cărnii de cal. Creșterea cailor, sacrificarea cailor, dezosarea, tăierea cărnii de cal, transformarea cărnii de cal, ambalarea în vid, în caserole, în vrac, în conserve, distribuție. Stăpânirea întregii Filiere echine Franceze. CERTIFICARE IFS pe site-ul nostru de ...
Franța, Sarrola-Carcopino
Compania Salaisons Joseph Pantaloni, producător de mezeluri artizanale lângă Ajaccio, asigură vânzarea în cantități mari către profesioniști, precum și vânzarea directă către particulari. Fabricant de produse corsicane, Salaisons Joseph Pantaloni pune accent pe produsele artizanale din regiune. Salaisons Joseph Pantaloni produce mezeluri și cârnați corsicani de calitate, exclusiv din carne france...
Franța, Paris
... companionului dumneavoastră canin o delicatese de care să fiți mândru cu recompensele naturale Cernunos®. Aceste gustări 100% carne cu ingredient unic sunt lipsite de grâu, soia, porumb, gluten, proteine animale și produse lactate. Prin urmare, sunt perfecte pentru câinii care au o dietă cu ingrediente limitate sau care sunt alergici. Ideale pentru antrenament sau în orice moment, câinele dumneavoastră...
... mai mic preț, cu cel mai direct itinerar sau cel mai rapid transport. Timp de tranzit și soluții individuale Serviciile noastre se adaptează tuturor nevoilor și termenelor: consolidare, serviciu direct, serviciu expres, soluție maritimă și aeriană, soluție de închiriere, curierat la bord, livrare în 24 de ore. Potrivit pentru transportul special Oferim transport aerian pentru bunuri perisabile, periculoase și valoroase. Acestea pot include bijuterii, fructe, flori sau carne.
Franța, Grigny
...Incontournabile ale bucătăriei chinezești tradiționale, ravioli noștri chinezești cu porc și choudou sunt preparați din făină de grâu și umpluți cu carne de porc tocată. Se servesc cu un amestec de sos de soia și oțet balsamic. De asemenea, îi puteți savura înmuiați în sos picant, dulce-acrișor sau sos de soia dulce, în funcție de preferințele dumneavoastră. Greutate netă pachet: 400g Număr de...
... Randamente limitate Vinificare tradițională care combină know-how-ul ancestral cu tehnologiile moderne VARIETĂȚI DE STRUGURI Merlot Cabernet Sauvignon Cabernet Franc NOTE DE DEGUSTARE Roumaguet Bordeaux Rouge prezintă o frumoasă culoare roșie rubinie, cu un buchet plăcut de fructe roșii și o notă de condimente. Gustul este neted și rotund, extinzându-se într-un final plăcut de fructe. ASOCIERI CULINARE Roumaguet se potrivește minunat cu carne de vită la grătar, blanquette de vițel sau chiar tarte cu fructe roșii. Se servește între 16°C și 18°C.
Franța, Cadeilhan
...Economisiți timp pentru prepararea cu usturoi negru. Usturoiul nostru negru în căței se integrează în numeroase preparate, aducând o aromă unică preparatelor dumneavoastră. În sosuri, marinade, piureuri sau feliat fin în preparatele de paste, usturoiul negru se asociază cu toate tipurile de carne, mezeluri, foie gras, pești fini (sole, liche, bar) și crustacee. De asemenea, este perfect pentru a...
Franța, Warmeriville
Începând cu anul 2020, D Stock Affaires, parte a France Food Company, sprijină principalii actori din retailul mare și industria alimentară pentru a-i ajuta să-și optimizeze donațiile de produse către asociații. Ca angrosist de produse alimentare, oferim o gamă largă de produse din întreaga lume la prețuri competitive. Centrala noastră de achiziții online permite vânzarea en-gros de fructe, legume...
Franța, Carnoet
VITALAC este specialist în fabricarea produselor de nutriție și sănătate animală. VITALAC oferă produse de calitate crescătorilor, distribuitorilor și industriei. Compania consiliază și însoțește clienții săi cu game de produse și alimente care răspund tuturor nevoilor lor. Doriți să stimulați producția vacilor dumneavoastră de lapte? Să optimizați sănătatea fermei de porci? Să controlați calitat...
Metarom France este o PME de familie specializată în crearea, fabricarea și distribuția de soluții aromatice și de caramele pentru industria agroalimentară. Ancorată pe piața agroalimentară dulce și activă în sectorul ingredientelor alimentare, compania, situată în Boves (80), în Hauts-de-France, este susținută de valorile sale de durabilitate, siguranță și etică. Cei 140 de colaboratori reprezin...
... din pește sau o sos. Sparte în bucăți și adăugate direct în preparatele dumneavoastră. Infuzate într-o carne în sos sau zeamă, cum ar fi puiul sau vițelul. Pentru aceasta, puteți perfora fructul cu vârful unui cuțit sau cu o ac. Lichidul de gătit va pătrunde treptat prin citrică, difuzând astfel aroma sa în întregul preparat. Odată infuzată, lămâia nu mai are interes gustativ să fie mâncată întreagă. Descoperiți lămâile negre decojite aici Sac:5Kg Sac:15Kg...
... puritatea și textura sa crocantă, această sare de mare de calitate oferă o bază perfectă pentru creația noastră. Vin Roșu de Calitate: Infuzia de vin roșu adaugă o adâncime aromatică, creând o simfonie de arome în fiecare granule de sare. Ceapă Verde Proaspătă: Ceapa verde, selectată cu atenție, aduce o notă delicioasă de ceapă subtilă în acest amestec. Utilizare Recomandată: Carne la Grătar: Presărați generos pe fripturile, grătarele și păsările de curte pentru o explozie de arome. Salate Gourmet: Adăugați o vârf de sare pentru a intensifica gustul salatelor. Referință:SEL0016...
Franța, Charbonnières-Les-Bains
...Descoperiți sosurile noastre vegane cu 0 zahăr și 0 grăsimi. Sos japonez pentru carne Sos japonez pentru pește Sos japonez pentru grătar Sos japonez pentru marinează...
Franța, Rungis Cedex
...Vițel - carne de măcelar...
Franța, Outreau
Franța, Saint Emilion
...permite obținerea unui vin cu taninuri echilibrate, fructat și cu o mare prospețime în gură. 2016 : MEDALIE DE AUR GILBERT ȘI GAILLARD 2018 „Culoare granat deschis. Nas discret fructat (căpșună, coacăză). Gustul prezintă o textură fină, un fruct moale și simplu, o prospețime plăcută. Un an de recoltă gata de utilizare alături de o carne la grătar.” 2015 : Medalie de Aur Concursul de la Lyon 2019 „Culoare rubinie intensă. Nas profund, note florale și de fructe roșii mici. În gură, un Bordeaux moale, plăcut, care pune accent pe fruct.”...
Franța, Le Sen
...În toate modurile de parfumare, în doze foarte mici, această ulei esențial de livèche întărește caracterul picant al compozițiilor. Se combină bine cu materiile agreste, picante sau lemnoase și se integrează bine în acordurile orientale sau chypré. Aromele Uleiul esențial de livèche oferă note picante, fructate și ușor afumate, tipice pentru aromele cărnii sau sosurilor pe bază de carne. De asemenea, poate fi utilizat pentru alimentația culinară. Cosmetic Acest produs este puțin folosit în produsele cosmetice.
Franța, Les Rues-Des-Vignes
...Băutură adevărată de mănăstire. Foarte echilibrată, cu o frumoasă rotunjime O bere rotundă și dulce. Se regăsesc note de malț, precum și intense note fructate care aduc rotunjime. Note fine florale și de hamei la final. Este o bere echilibrată, cu corp. Stil: Bere Blondă Alcool: 6.4° Malțuri: Pilsen, Munich 25, Mănăstire și Grâu Hamei: Golding, Challenger și Strisselspalt IBU: 21 Brânză: Ecume de Wimereux, Gorgonzolat, Comté fructat Carne: Carne de porc (friptură Orloff) Pește: St. Jacques prăjite Preparat: Potjevelsh...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play