Franța, Malataverne
...VIN IGP DU VAR ROSE "PESQUE LUNE" BIO 2018 Sticlă 750ml Vă propunem să serviți un Vin de Pays d'Oc Rosé cu: - Chifteluțe de carne de vită în sos de roșii. - O plăcintă sărată cu măsline. - O plăcintă sărată cu măsline verzi servită călduță. - Un flan de ton în stil provençal. - Ouă poșate Bragance. - Paste (spaghete) cu sos puttanesca. - Paste cu sos arrabiata.
Franța, Lisieux
Suntem specializați în exportul de porc, vită și păsări de curte congelate din 1996. Relațiile noastre strânse cu fabricile permit o aprovizionare eficientă și de încredere. Garantăm urmărirea calității și coordonarea logistică și documentară. Suntem încântați să vă prezentăm noua noastră activitate: creșterea și distribuția melcilor Helix Aspersa Muller și Maxima. Am încheiat parteneriate s...
Franța, Cessales
...Pentru a evita deshidratarea produselor proaspete (pește, brânzeturi, carne, fructe și legume...), din ce în ce mai multe supermarketuri recurg la sisteme de brumizare de înaltă presiune. Particulele fine de apă difuzate prin duze permit crearea unei atmosfere ideale pentru produse, prevenind astfel deshidratarea acestora. Timpul de conservare al alimentelor este astfel multiplicat de două ori...
Franța, Soreze
TOM PRESS propune profesioniștilor tot echipamentul pentru conservare, transformare alimentară și gătit: N°1 pentru pasionații de făcut acasă. TOM PRESS concepe și distribuie peste 5.000 de referințe de echipamente și produse pentru conservare, gătit și transformare alimentară. Cu acest echipament, puteți produce și transforma fructe și legume, carne și pește, lactate, cereale și să realizați sin...
Franța, Villeneuve Sur Lot
...Steak tocat organic la presiune scăzută, stil măcelar, elaborat din carne de vită organică. 100% mușchi, dezosat, curățat, fără nervi și degresat manual, conținut de grăsimi ≤15%. Greutate: 10x100g...
Franța, Le Plessis Robinson
... creeze ferme durabile și o carne excepțională. Măcelarii de la Grand Caractère pregătesc, dezosează și taie bucățile respectând tradiția măcelăriei franceze. Acțiunea lor subtilă și minuțioasă completează munca îndelungată a crescătorilor argentinieni și îmbunătățește calitatea cărnii. Măcelarii sunt atenți la fiecare bucată pentru a-i revela toată suculența și aromele, în special prin alegerea direcției de tăiere, grosimea și selecția bucatelor.
Franța, Lyon
Franța, Grigny
..."Les Classiche" de Canuti sunt preparate din materii prime riguros selectate, fără adăugarea de coloranți sau conservanți. Ca toate pastele cu ouă Canuti, acestea sunt produse conform metodei clasice de extrudare lentă în matrițe din bronz. Diferitele umpluturi sunt pe bază de legume, carne, pește, brânzeturi, ciuperci și trufe. Aceste „Classiche” sunt toate de o calitate excelentă: sunt rafinate și căutate. CONDIȚIONARE: 3 x 1 kg = 3 kg...
...Cârnați halal din carne de vită, realizați artizanal în Andaluzia. Uscare și maturare influențate de vânturile munților. Vânzare pe bucată / cutie / paletă...
Franța, Saint-Pierre-Les-Elbeuf
...CELAME s-a născut în noiembrie 2000, de atunci am schimbat doar adresa. Grossist în carne halal, döner kebab, cartofi prăjiți, chiftele, băuturi și ambalaje... Distribuția și vânzarea de echipamente pentru restaurante sunt principalele noastre activități.
Franța, Condom
... arome, toate diferite între ele, dezvăluindu-se în atâtea surprize delicioase. Gust: Incredibil de rotund și generos, foarte untos și oferind o impresie de ușurință și dulceață. Asocieri: Este Armagnacul pe care trebuie să-l degustați timp de 30 de minute pentru a simți toate nuanțele sale. Se potrivește bine cu carne roșie și preparate picante. Folosit de bucătari în gătit. GREUTATE: 1.4 kg STICLĂ: Sticlă 150cl, Sticlă 70cl SKU: GHAGE...
Franța, Rungis Cedex
...Miel Label Rouge, carne de miel. EUROVOLAILLES este furnizor de miei Label Rouge.
...Cimbru Sălbatic: Aromatic și natural, perfect pentru a îmbunătăți preparatele din carne și tocănițe.
Franța, Caromb
...Cépages : 100% Caladoc Age des vignes : 15 ani Terroir : Argilo-calcaros Vendange : Mașină Dégustation : • Robe : Roșu profund, reflexii violacee • 1er nez : Fructe roșii • 2ieme nez : Note picante • En bouche : Fructe roșii, echilibru și prospețime • Caudalie lungă Accord mets/vins : Plăti regionale, carne, mezeluri Garde : 4 până la 5 ani Vinification : Eraflare/Foulare. Plan de macerație 10 zile la 24° pentru a conserva prospețimea și fructul. Marc presat și adăugat la sucul de picătură. FML pe drojdie fină în timpul iernii până la îmbuteliere.
Din 1980, APPL Affûtage Profilage se poziționează ca un lider în vânzarea de unelte tăietoare, mașini pentru prelucrarea lemnului și derivatele acestuia, adaptate atât pentru profesioniști, cât și pentru particulari. Compania se bazează pe o rețea de parteneri de încredere pentru a comercializa mașini de lemn, atât noi, cât și second-hand, și asigură de asemenea instalarea și echipamentele acesto...
Franța, Rungis
...MARTIN este o companie specializată în vânzarea de carne en gros. Ambalarea sub vid permite o conservare mai lungă a produselor și în condiții foarte bune. Datorită acestei conservări, calitatea produsului rămâne neschimbată la deschiderea ambalajului. Produsele noastre provin în principal din Anglia, Irlanda, Austria, Noua Zeelandă, Argentina. De asemenea, avem produse ambalate în PAD (gata de tăiat).
Franța, Saint Germain En Laye
... îmbunătățite și un funcționare optimizată a generatorilor de fum. Acestea se prezintă sub formă de éclats de bois sau buchette pentru afumarea alimentelor (carne, mezeluri, pește și brânzeturi). Cinci specii de lemn sunt disponibile: fag, stejar, molid, cireș și arin. Acestea au aplicații și în îmbunătățirea vinurilor (sub numele Best Oak), ca agent suport pentru cultivarea ciupercilor și germenilor, ca așternut pentru rozătoare și reptile (sub numele Chipsi).
Franța, Quincampoix
...Tonul din Azore prins la undiță – Conserverie Santa Catarina Tonul de undiță, premiat de Greenpeace în 2011 pentru metoda sa de pescuit ancestrală, cea mai durabilă din lume: „pesca de salto e vara”. Principiul? O undiță și un cârlig pentru fiecare pescar, și să te înarmezi cu puțină răbdare… Fără plase sau alte dispozitive care să dăuneze fundului marin. Pregătit cu grijă de femeile din conservărie, tonul cu carne fragedă este fiert în saramură, condimentat și ambalat, înainte de a ajunge în Normandia cu vela.
Franța, Saint-Fraimbault
...Verdadea emblemă a gastronomiei normande, tradiționalele tripes au fost reinterpretate pentru a vă oferi o versiune cu arome de fân. Gândită de chef-ul Hubert Nobis, această rețetă este din nou rezultatul unui parteneriat trilateral între chef, atelierul de transformare "les Gorronnaises" și noi. Din 1988, familia Cousin elaborează diverse produse de carne în cadrul atelierului lor din Gorron, având ca obiectiv să pună întotdeauna în valoare tradiția. Ingrediente: Stomace și picioare de vită, morcovi, vin alb, ceapă, apă, sare, piper, fân...
Franța, Pleucadeuc
...• Barde din plăci: cu sau fără hârtie intercalată • Barde tăiate la dimensiune pentru frigărui, fripturi, tournedos, paupiettes • Materii prime provenite din abatoare autorizate CEE APLICAȚII • Barde pentru a înveli toate tipurile de carne: porc, păsări, vită, miel… • Pentru toate tipurile de produse: fripturi, frigărui, tournedos, paupiettes, pateuri… AMBALARE • Proaspăt sau congelat: Cutie...
Franța, Toulouse
...Produse alimentare generale: Orez, Fructe uscate, Carne, Păsări, Pește, Ulei, Prăjituri, Snacks, Chips...
Franța, Auxerre
...{"Nez":"paletă complexă de arome condimentate și de lemn dulce cu o notă de prăjire","Accord metvin":"carne roșie, carne albă, brânză","Appellation":"Margaux","Conditionnement":"carton de 6 sticle de 75cl","Le conseil de l'œnologue":"a se servi între 16 și 18°C","Label":"Appellation d'Origine Contrôlée","Bouche":"atac moale, fructat, o mică notă lemnoasă, taninuri elegante, fermecător","Temps de...
Franța, Saint-André-Le-Puy
...Descriere: Am elaborat aceste mini cârnați din carne de porci francezi, adăugând piper de Espelette AOP. Ideal pentru aperitiv! Lista ingredientelor: Carne de porc, grăsime de porc, sare, LACTOZĂ, condimente (inclusiv piper de Espelette 0,3%), dextroză, zaharoză, plantă aromatică, aromă naturală, conservant: nitrat de potasiu, culturi, membrană colagenică comestibilă de vită. A se păstra, de preferință, la o temperatură mai mică de 18°C. Carne de porc: Franța. Nu conține gluten. DDM: 45z...
Franța, Rungis Cedex
...CHARCUTERIE Din Franța, Spania sau Italia, Le Delas vă oferă o gamă largă de mezeluri: de la celebrul Pata Negra întreg la șuncă feliată gata de utilizare, fără a menționa terinele, cârnații și alte carne gătite sau afumate...
Franța, Roubia
... vanilie, arome subtile de lemn. Gust Rafinată, puternică, catifelată, taninuri subtile, moale, corp structurat, bună intensitate. Asocieri mâncare & vin Carne roșie, Carne roșie în sos, File de vită, Tournedos, Brânzeturi de vacă Temperatura de servire: 16° - 17° Culoare: Roșu Culoare strugure: Syrah Alcool: 14% Conținut: 75 cl (Sticlă)...
Franța, Bidart
...Produs de mare: Tartare de Doradă Sălbatică congelată - 300G - Pescuit artizanal - Tartarul de doradă roz sălbatică congelat provine dintr-un pescuit tradițional la undiță, respectând rezervele halieutice și perioadele de reproducere. O carne iodată și fermă, filetată, tăiată manual cu cuțitul și ambalată sub vid în pachet de 300G. Congelarea sa garantează siguranța sanitară a acestui tip de pește crud. Toate pachetele noastre sunt transportate la temperaturi controlate, calitatea este o valoare cu care Casa Caudalie nu face compromisuri!
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play