Italia, Langhirano
...Ca specialiști în jambonuri crude de calitate, am selectat și ceea ce considerăm a fi cel mai bun Prosciutto di San Daniele. Produs într-o zonă restrânsă din Friuli, se distinge prin forma sa tipică alungită și prin prezența zampino-ului. Preparat doar din carne de porci născuți și crescuți în Italia și sare marină, într-o dozare mai generoasă comparativ cu Parma, ceea ce îi conferă un gust mai pronunțat. Maturare: 14/18 luni Greutate medie: kg. 9.5/11.5 Bucăți pe gât: 2...
...Per i tuoi amici a quattro zampe scegli solo il meglio! Disponiamo di Crocchette per Cani e Gatti rigorosamente Made in Italy, prodotte in Puglia con Carne e Cereali. Disponibili 5 diverse linee per Cani di tutte le razze e taglie: - Adult Mantenimento 24/10 - Medium 26/12 - Alta Energia 28/15 - Top Professional 30/20 - Cuccioli 30/15 Tutte disponibili in confezioni da 20 kg Disponibili anche: - Crocchette per Gatti nelle confezione da 20 kg o 4 kg - Carne in scatola da 400gr.
Italia, Pontecagnano
...Rucola are frunze cu un gust puternic și un aromă intensă și aromatică. Este un acompaniament ideal pentru preparatele din carne și/sau pește. Se potrivește bine și cu alte legume, iar adăugând creveți și somon, poate deveni un fel de mâncare excelent. O cultivăm prin metode tradiționale pe care le respectăm și informăm consumatorul despre întreaga filieră de producție, respectând pe deplin standardele de calitate italiene și europene.
Produse corespunzătoare
Rucola
Rucola
Italia, Parma
La Greci Parma este o companie istorică din "Food Valley", renumită în domeniul gastronomiei proaspete și congelate destinate retailului și profesioniștilor din domeniul restaurantelor. Comercializează brânza Parmigiano Reggiano, maturată în Magazzini Generali Greci, deținute de companie. De asemenea, se ocupă cu vânzarea de carne provenită din ferme din provincia Parma, tăiate sub control veterin...
Italia, Altamura Di Bari
...Salam tipic din Puglia "Soppressata" carne afumată.
Produse corespunzătoare
Soppressata
Soppressata
Italia, Cerami
... poți găsi toate informațiile de care ai nevoie pentru a înțelege sistemul de producție biologică, reglementările care stau la baza acestuia și metodele care permit controlul. Acest lucru îți permite să înțelegi care sunt mecanismele și garantează un sistem de producție caracterizat printr-un grad ridicat de sustenabilitate și bunăstare animală. Producția noastră de carne se bazează pe linia din industria alimentară, care este ansamblul tuturor subiecților și pașilor care contribuie la producția, procesarea, distribuția și comercializarea cărnii noastre.
Italia, Castel San Pietro Terme
...Pompe cu rotor eliptic, pentru struguri întregi, despuiați și vină fermentată, sunt ideale în sectorul agroalimentar, pentru transferul de mere, portocale, fructe, carne, măsline, sâmburi, palme de smochin, curmale și produse semi-solide cu o fluiditate ridicată. Construcția pompei cu "dublă cameră" permite șurubului să alimenteze rotorul pe partea cea mai largă, permițând un transfer foarte...
Italia, San Donaci
...Vin obținut din vinificarea strugurilor Negroamaro (90%) și Malvasia Nera (10%). Zona de producție: Salento, între provinciile Brindisi și Lecce. Îmbătrânire în barrique. La olfactiv, se evidențiază note de fructe cu pulpă roșie coapte și gemuri, condimentate cu piper negru, lemn dulce, note prăjite și o notă balsamică de vegetație mediteraneană. Ideal cu brânzeturi cu pastă tare precum Comtè, Gorgonzola, mezeluri precum Pancetta de porc, chorizo, capocollo și carne roșie la grătar.
Italia, Angiari
...Placa de piatră lavică este potrivită pentru gătirea diverselor tipuri de alimente, utilizând un grătar, un cuptor sau un aragaz. Este foarte indicată pentru o dietă care nu prevede adăugarea de grăsimi sau alte condimente. Proprietățile acestei pietre naturale o fac potrivită pentru gătirea diverselor tipuri de alimente, inclusiv carne, pește, legume, pâine, plăcinte, pizza etc. Gătitul pe...
Italia, Palermo
...Cantar cu imprimantă termică, cu funcția de calcul al prețului ideal pentru vânzarea cu amănuntul în magazin, pentru a cântări pâine, carne, pește, legume și diverse alimente. 999 PLU cu 120 de taste directe pentru acces rapid. Software KS02 inclus pentru programare. Cele 160 de ore de autonomie o fac potrivită pentru comercianții ambulanți care nu pot utiliza rețeaua electrică. Vizualizarea sau...
Oleificio San Giovanni Battista este o cooperativă înființată în 1969, care astăzi numără 139 de membri olivicultori, care sunt singurii furnizori de măsline măcinate. Aceste măsline sunt produse exclusiv în agro-ul din Colletorto, un sat din Molise situat într-o poziție geografică de dealuri medii, în special favorabil olivicolturii. Privind din vârful Turnului Angioin, principalul monument al sa...
Italia, Vairano Scalo
...SORTA DE FISTIC MORTARELLA ARE O FORMĂ ÎNDELUNGATĂ A COAJII MEDIU SUBȚIRI, CARE ESTE DORITĂ ÎN CULOARE CAFELEI DESCHISE CU DORURI. ARE O SÂMBURE SUBOVALĂ, UȘOR APLATIZATĂ ÎN PARTEA INFERIOARĂ, CARE SE DISTINGE PRINTR-O CARNE DE FRUCT ALBĂ CA IVORUL, UN AROMĂ PERSISTENTĂ ȘI UN GUST DULCE. ACEASTĂ SORTĂ SPECIALĂ DE FISTIC ESTE RECOLTATĂ ÎNTRE A DOUA DECADĂ A LUNII AUGUST ȘI LA MIJLOCUL LUNII SEPTEMBRIE.
...Culoare: roșu rubin intens. Arome: ample și persistente, cu un pronunțat parfum de cireșe și note de vanilie. Gust: corpolent, rotund, cu taninuri moi și echilibrate. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri: excelent pentru a acompania fripturi de carne roșie, vânat și brânzeturi maturate. Vinificare: după desfacerea strugurilor, mustul rămâne în macerație cu cojile timp de 6-7 zile la o temperatură de 24-26°C. După finalizarea fermentației malolactice, o parte este maturată în barrique, iar cealaltă în oțel. Capacitate de învechire: 2 ani și mai mult, în funcție de recolta.
...FISA PRODUSULUI PRODUS Ulei de Măsline Extra Virgin Organic ANUL PRODUCȚIEI 100% 2017-2018 ȚARA Italia REGIUNE Calabria TERITORIU Colina Presila calabreză MEDIU Necontaminat și pur CULTIVARE Îngroparea substanțelor naturale: iarbă, favino (sovescio) COLECTARE Vibrator mecanic cu umbrelă EXTRACȚIE Extracție la rece (sub 27°) în termen de 24 de ore de la recoltare STOCARE Rezervoare din oțel inoxidabil CERTIFICARE Bio CERTIFICARE NOP: Usda 100% Organic CULTIVAR Monocultivar "Carolea" UTILIZARE Crud pe salate, legume și supe Feluri principale Carne……..și pește Dieta Mediteraneană...
Italia, Maruggio
...Roșu purpuriu Buchet: Delicat, foarte caracteristic Gust: Taninuri bune și structură, moale și învăluitoare Temperatura de servire (celsius): 16° - 18° C Recomandat: Carne roșie, mistreț, brânzeturi picante, carne, miel, sos de carne, carne la grătar, vită, salamă, brânzeturi.
Italia, Sassello
...Crema noastră de ciuperci cu trufe este un produs unic. Perfectă pentru a fi întinsă pe canapele sau crutoane ca aperitiv, ca condiment pentru paste, risotto, legume fierte / prăjite, pe carne sau în multe alte rețete. Se păstrează într-un loc răcoros, ferit de lumina directă. Odată deschisă, se păstrează la frigider acoperită cu ulei și se folosește în câteva zile. INGREDIENTE: Ciuperci, Trufe, ulei de măsline extra virgin, sare, arome naturale Durata de valabilitate: 30 de luni, formate diferite disponibile.
Italia, Città Di Castello
...Ulei aromatizat cu trufe pentru paste, sosuri, salate, ouă, carne și pește. Lucrăm de asemenea la un ulei cu arome 100% naturale! Ulei aromatizat cu trufe preparat folosind cel mai bun ulei de măsline extravirgin. Folosiți doar câteva picături pentru a oferi un gust inconfundabil fiecărui preparat: paste, orez, carne, preparate umplute, omlete, salate.
Italia, Codogno
...Salamul Felino este un produs de carne delicat, preparat din carne de porc. Își ia numele din localitatea de origine, un sat din Provincia Parma. Salamul Felino are un conținut mai ridicat de proteine și o cantitate mai mică de grăsime în comparație cu alte salamuri de tip similar. În mod tradițional, este tăiat în diagonală, creând astfel felii ovale, cu o lungime de aproximativ două ori mai mare decât diametrul salamului.
Vânzare și export direct la cash and carry în întreaga lume, vânzare directă către restaurante în întreaga lume, produse made in Italy, mozzarella de bivoliță, mozzarella pentru pizza, fior di latte, roșii San Marzano pentru pizza, paste proaspete, paste pentru restaurante italiene din străinătate. Prețuri imbatabile pentru produse tipice italiene, comandă pe site-ul nostru și vei avea produsele d...
...Cel mai bun jambon italian. Numai carne de porc italiană...
...Culoare galben pai cu reflexii aurii, un aromă florală cu note picante de vanilie. Gust uscat, plăcut de proaspăt și persistent. Asocieri: Ideal ca aperitiv, cu carne albă, preparate din pește, arici de mare și crustacee, stridii.
Italia, Modena
...Capabil să taie delicat carne congelată. În timpul lucrului, se poate regla înălțimea de ridicare a barei de tăiere în funcție de dimensiunea blocurilor corespunzătoare pentru a valorifica toate capacitățile mașinii. Construcție: complet din oțel inoxidabil.
Italia, Scandiano
Frigorbox a fost înființată în 1970 și oferă clienților săi proiectarea și realizarea de camere frigorifice industriale, comerciale, minicamere, uși frigorifice, tuneluri de congelare, camere de fermentare, mese și complexe la cheie. De asemenea, este specializată în producția de panouri din FIBRA DE STICLĂ.
Italia, Ferrara
... reziduurilor, una pentru cuptor și una pentru placă. Este dotat cu o a doua grătar din oțel cromat care poate fi pus în locul plăcii din oțel pentru a găti la grătar în loc de pe placă, această soluție ne permite să gătim și păsări sau carne foarte grasă. Mașină pe gaz pentru gătire uscată sau cu ulei. Structură din oțel inoxidabil AISI 304. Suprafață de gătit netedă din oțel tăiat pentru a facilita scurgerea grăsimilor. Alimentare cu gaz metan sau GPL (de specificat la comandă). Conexiune gaz pe dreapta sau pe stânga (de specificat la comandă).
Italia, Crotone
...Vin roșu organic Excelent cu carne roșie, brânzeturi. Gaglioppo 90% cabernet sauvignon 10% Grad. alc. 13,50°/14,50°...
...Passata de prunillo este obținută din prelucrarea tipicului roșii pugliese, adânc înrădăcinată în tradiția teritoriului nostru. Culoarea intensă, gustul acru și aroma puternică ne permit să avem în cămară o bază excelentă pentru prepararea sosurilor atât pe bază de carne, cât și pe bază de pește. Greutate netă 290 gr.
Italia, San Giovanni In Fiore
Italia, Guidonia
...Prosciutto produs din carne de porc selectată, tăiat manual. Maturat la temperatură și umiditate controlate timp de cel puțin 100 de zile. Culoarea sa uniformă, între roz și roșu, este întreruptă de alb pur al părților grase. Ambalare: A.T.M. - S.V - Liber Fără Conservanți Fără Gluten Fără Lactoză Fără Coloranți...
... mandarină cu nuanțe de mentă și câteva note florale GUST: Se simte o anumită astringență, dar aproape inexistentă și cu o fructuozitate excelentă MANCARE: Toate preparatele pe bază de pește, supe, paste și orez, carne albă GRAD ALCOOLIC: 13% vol TEMPERATURA DE SERVIRE: 10/12° C...
... produs, care va aduce pe masa dumneavoastră aromele și toată căldura Calabriei. Ingrediente: grăsime de porc, carne de porc, ardei iute calabrez, sare și ulei de măsline. Ingrediente: grăsime de porc, carne de porc, ardei iute, ulei de măsline, sare, condimente, arome naturale. Ambalaj de 290 gr.
Produse corespunzătoare
'NDUJA CU CÂINE DE PORC ITALIAN
'NDUJA CU CÂINE DE PORC ITALIAN
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play