...Intestinedeporc.
Disponibile în tuburi flexibile sau rigide, cu sau fără separatoare.
Sunt ideale pentru cârnați:
Chorizos, fuet, butifarra fiartă.
DIMENSIUNI:
32/34 - 34/36 - 35/38 - 38/40 - 40/42...
...Rinichiul deporc este un produs secundar de calitate superioară. Rinichii proaspeți pot avea o culoare maro deschis sau ciocolată. Este bogat în proteine, minerale Fe, Mg, Zn, P, K. Produsul poate fi gătit la abur, copt, fiert sau fript.
Producător: Ucraina
Caracteristică: Răcit, Congelat
Produse răcite: 12 zile la 0 +4 ºC
Produse congelate: 6 luni la -18 ºC...
...ușor digerabil și sigur. Respira, dar este atât de puternic, cât și flexibil. Niciun produs creat de om nu se apropie de reproducerea calităților cojilor naturale, cu atât mai puțin de a le egala.
Cojile noastre naturale VDJ sunt procesate din intestinedeporc, oaie sau bovine. În funcție de partea intestinului utilizată, diferitele animale oferă calități și calibre diferite. Este extrem de important să faci alegerea corectă pentru produsul sau preparatul pe care dorești să-l creezi.
...Ureche deporc congelată, Glezna deporc congelată, Limbă deporc, Os femural deporc, Tendon deporc - Suntem furnizori de carne deporc congelată. Oferim carne deporcde cea mai bună calitate. Produsele noastre sunt de calitate A și sunt expediate și exportate în diverse colțuri ale lumii, inclusiv în China.
Abatorul nostru are diverse departamente cu personal bine pregătit. Produsele sunt îngrijite încă din etapa de creștere până la procesare și fabricare. Oferim o varietate mare de carne deporc congelată, cum ar fi:
- intestinedeporc congelate
- creier deporc congelat...
...Amestec de carne tocată sau tăiată, adăugat cu sare, boia și condimente, frământat și umplut în intestine naturale deporc (calibru 60/65 și lungime între 35 și 55 cm), care a trecut printr-un proces de maturare-uscare.
Referință: l0003...
...Propunem carne deporc congelată de calitate superioară, de grad A.
Origine Brazilia. Fabrica certificată ISO + CE. Achiziție sigură. Producător direct, fără intermediari.
În catalogul nostru puteți găsi întreaga gamă de părți deporc congelate: Grăsime de spate, Oase de gât, Grăsime de spate tăiată, Grăsime tăiată, Urechi, Picioare din față și din spate, Cap, Inimă, Intestine, Carne de obraz...
...Mezeluri din carne deporc, tipice pentru Emilia. Carnea provine din gâtul porcului, umplută manual în intestine naturale și maturată timp de cel puțin 90 de zile, are un gust dulce și plăcut și este protagonistă în aperitive și aperitive.
...sub atmosferă protectoare, la greutate fixă sau la raionul tradițional, săsăria este exclusiv ambalată în intestine naturale.
Există de asemenea o gamă "Porc Bio du centre" în chipolatas de 55g și cârnați de 125g.
...chorizo în intestine naturale cu floarea sa, cârnați perche, ventrèche rulată (pancetta franceză) și plată. De asemenea, fabricăm și produse din carne gătite: cârnați de usturoi făcuți în casă, pate basc cu ardei Espelette, celebrul nostru pate bunica (cu coniac, smântână și ciuperci mici), jambon fiert, sânge cu carne béarnais, sânge galabar și sânge brasse cu carne, terrină de picior deporc. În plus, producem carne marinată pentru grătar, cum ar fi celebrul nostru jambon de grătar în stil Lomo și cârnați proaspeți.
...Consumando această carne spui nu colesterolului și da unui conținut de fier dublu față de celelalte cărnuri. Anemia, dieta de slăbire, antrenamentul sportiv sau pur și simplu dorința de a gusta arome noi și locale, motivele pentru a alege această carne sunt multe și toate în beneficiul sănătății. Carnea de măgar este un produs sicilian.
Carne de măgar (80%), carne deporc (20%), dextroză, zaharoză, piper negru, antioxidant: E300, conservanți: E252, E250, arome naturale.
Toate produsele noastre sunt ambalate în intestine naturale.
A se păstra la + 4 º C...
... sălbatic. Amestecul este umplut în intestine și legat manual pentru a forma forma clasică a salamino-ului. Maturarea are loc în medii cu umiditate și temperatură controlată timp de cel puțin 40 de zile. Recomandat ca antreu și pentru umplerea sandvișurilor.
GREUTATE:500/550g
Greutate:0.350 kg
Ingrediente:Carne deporc, Sare, Arome naturale și condimente
Zaharuri:dextroză și zaharoză
Antioxidanți:E301
Conservanți:E250-E252
Categorie:Mezeluri Calabre...
...Cârnați deporc origine Franța, intestine naturale, sare, piper.
SFATUL ȘEFULUI:
Gătiți-i cu mazăre, nu veți regreta!
Îi savurez cu un Minervois sau un Corbières.
Fan al cârnaților, am decis să-i gătesc și în borcan.
...Semiautomat pentru închiderea capetelor de cârnați (închidere cu clipuri). Potrivit pentru intestinedeporc și vită cu calibru de până la 46+, intestinede piele până la 52 și intestine artificiale până la 65/70.
FEATURES:
- semiautomat compact
- fabricat din oțel inoxidabil și plastic, extrem de rezistent la coroziune
- producția de cârnați individuali cu/sau fără buclă, lanțuri de cârnați...
...Cojile naturale sunt una dintre cele mai vechi și naturale "ambalaje" pentru cârnați! Compania noastră vă oferă o gamă largă de coji de oaie, porc și vită. Oferte actualizate constant!
... caracterizează prin etapele de măcinare a cărnii și slăninii, amestecarea cu condimentele, odihna compoziției într-un loc răcoros pe parcursul unei nopți, introducerea compoziției în intestinedeporc, legarea și aerisirea în mediu natural, alegându-se locuri adecvate în funcție de caracteristicile de temperatură și umiditate.
... eliberat de DDPP din Rhône, conform legii în vigoare.
3 puncte cheie:
- Rețete artizanale
Am avut grijă să regăsim rețetele originale și ne pasă să le redăm viață și să le perpetuăm.
- Carne în special locală
Toată carnea noastră certificată BIO provine din regiunea Auvergne-Rhône-Alpes sau din departamentele învecinate.
- Ingrediente naturale
Toate produsele noastre sunt certificate BIO și fabricate fără nitriți, fără conservanți sau coloranți, și ambalate în intestine naturale deporc sau vită.
... concentrat în principal pe sortarea materiei prime din intestinede oaie, apoi am început să procesăm din ce în ce mai mult intestinedeporc și de vită.
De la criza BSE din 2001, ne-am specializat din ce în ce mai mult și cu mult succes în „tubarea” intestinelor.
Selectăm și calibrăm intestine naturale deporc, miel și vită, și importăm, de asemenea, din diferite țări. Distribuim exclusiv intestine naturale, pentru a oferi clienților noștri un produs de cea mai înaltă calitate. Există multe beneficii ale umplerii în intestine naturale, printre care evidențiem: Permeabilitatea produsului la vapori, fum și gaze. O elasticitate mai mare în timpul umplerii...
Companie dedicată producției și comercializării deintestine naturale pentru fabricarea cârnaților. Specialiști în intestinede miel, porc și vită. Distribuție națională și internațională. Mai multe informații pe: www.vgallent.es...
...Compania noastră colectează organe și intestinede la mai multe abatoare spaniole (porc, pui, miel, vită). Numerele noastre de fabrică sunt ES 10.08033/TO CE și ES 10.14976/J CE.
Grupul Alimentari este o companie înființată în 1970, specializată în vânzarea deintestine naturale cu certificările corespunzătoare pentru produse italiene și externe. Grupul Alimentari este specializat în vânzarea deintestinedeporc, oaie și cal și oferă o calitate superioară a produsului.
Produse tradițional intestine naturale deporc, miel și vită de cea mai bună calitate și proveniență pentru prepararea cârnaților cruzi, fierți și afumați.