...Mezeluri din carne deporc, tipice pentru Emilia. Carnea provine din gâtul porcului, umplută manual în intestine naturale și maturată timp de cel puțin 90 de zile, are un gust dulce și plăcut și este protagonistă în aperitive și aperitive.
...Consumando această carne spui nu colesterolului și da unui conținut de fier dublu față de celelalte cărnuri. Anemia, dieta de slăbire, antrenamentul sportiv sau pur și simplu dorința de a gusta arome noi și locale, motivele pentru a alege această carne sunt multe și toate în beneficiul sănătății. Carnea de măgar este un produs sicilian.
Carne de măgar (80%), carne deporc (20%), dextroză, zaharoză, piper negru, antioxidant: E300, conservanți: E252, E250, arome naturale.
Toate produsele noastre sunt ambalate în intestine naturale.
A se păstra la + 4 º C...
... sălbatic. Amestecul este umplut în intestine și legat manual pentru a forma forma clasică a salamino-ului. Maturarea are loc în medii cu umiditate și temperatură controlată timp de cel puțin 40 de zile. Recomandat ca antreu și pentru umplerea sandvișurilor.
GREUTATE:500/550g
Greutate:0.350 kg
Ingrediente:Carne deporc, Sare, Arome naturale și condimente
Zaharuri:dextroză și zaharoză
Antioxidanți:E301
Conservanți:E250-E252
Categorie:Mezeluri Calabre...
Grupul Alimentari este o companie înființată în 1970, specializată în vânzarea deintestine naturale cu certificările corespunzătoare pentru produse italiene și externe. Grupul Alimentari este specializat în vânzarea deintestinedeporc, oaie și cal și oferă o calitate superioară a produsului.