...Mezeluri din carne de porc, tipice pentru Emilia. Carnea provine din gâtul porcului, umplută manual în intestine naturale și maturată timp de cel puțin 90 de zile, are un gust dulce și plăcut și este protagonistă în aperitive și aperitive.
...Consumando această carne spui nu colesterolului și da unui conținut de fier dublu față de celelalte cărnuri. Anemia, dieta de slăbire, antrenamentul sportiv sau pur și simplu dorința de a gusta arome noi și locale, motivele pentru a alege această carne sunt multe și toate în beneficiul sănătății. Carnea de măgar este un produs sicilian. Carne de măgar (80%), carne de porc (20%), dextroză, zaharoză, piper negru, antioxidant: E300, conservanți: E252, E250, arome naturale. Toate produsele noastre sunt ambalate în intestine naturale. A se păstra la + 4 º C...
Italia, Mesoraca
... sălbatic. Amestecul este umplut în intestine și legat manual pentru a forma forma clasică a salamino-ului. Maturarea are loc în medii cu umiditate și temperatură controlată timp de cel puțin 40 de zile. Recomandat ca antreu și pentru umplerea sandvișurilor. GREUTATE:500/550g Greutate:0.350 kg Ingrediente:Carne de porc, Sare, Arome naturale și condimente Zaharuri:dextroză și zaharoză Antioxidanți:E301 Conservanți:E250-E252 Categorie:Mezeluri Calabre...
Italia, Avellino
Grupul Alimentari este o companie înființată în 1970, specializată în vânzarea de intestine naturale cu certificările corespunzătoare pentru produse italiene și externe. Grupul Alimentari este specializat în vânzarea de intestine de porc, oaie și cal și oferă o calitate superioară a produsului.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play