Franța, Fretin
...Specialist în ambalare și packaging în carton, nuiele, bambus și ambalaje alimentare, de mai bine de 70 de ani. Vom ști să creăm un ambalaj frumos, indiferent de domeniul dumneavoastră, în special în jurul vinului și berii, mezelurilor, sării, producătorilor de foie gras, magazinelor fine de delicatese dulci, sărate, cofetării, brânzeturilor,...
Franța, Aix-En-Provence
...Piperul Voatsiperifery, cunoscut mai bine sub numele de piper sălbatic din Madagascar, este unul dintre cele mai căutate din lume. Descoperiți adevăratul gust al piperului din Madagascar: fructat, lemnos și floral. Adaugă o notă răcoritoare preparatelor dumneavoastră, mult caracter, dar fără agresivitate. Piperul sălbatic din Madagascar se potrivește perfect cu carnea albă, pește, foie gras...
Franța, Malataverne
...Nom NOVELUM Tradition Appellation Côtes de Bergerac Millésime 2015 Cépages Sémillon, Muscadelle Couleur Blanc Moelleux Degrés 11% vol Accords mets vins Apéritif, foie gras, melon, brânză albastră destul de dulce, desert. Nez et Bouche Robe galben deschis, strălucitor. Nez de citrice, pară și mango. Bouche echilibrată între dulceața și rotunjimea fructelor exotice și prospețimea și vivacitatea citricelor și a caisei. Un Bergerac Moelleux modern și la modă, totul în ușurință și fruct.
Franța, Saint-Fraimbault
... potrivește foarte bine pentru a acompania un foie gras, numeroase brânzeturi sau poate fi pur și simplu savurat pe o felie de pâine. Va fi ideal pentru a acompania un foie gras, brânză sau pentru a fi savurat pur și simplu cu brânză proaspătă sau pe o felie de pâine.
Franța, Pissy-Pôville
...Cidre-ul de gheață, o invenție din Quebec, poate avea un conținut de alcool între 7° și 13°. Obținut prin frig, acesta emană arome de mere proaspete sau coapte, caramel, fructe confiate, condimente și miere. Acest produs licoros este un echilibru între aciditate și zahăr, având și o ușoară amăreala. Se potrivește perfect cu foie gras, brânzeturi cu pastă crudă sau cu mucegai, precum și cu deserturile dumneavoastră.
Franța, Saint-Omer
...Cele mai bune ficat crude sunt selectate și sortate pentru a face foie gras-ul nostru întreg. Rața, cu caracterul său robust și regional, încântă entuziaștii. Câștigătoare a medaliei de aur în 2019, 2020 și 2022 la concursul agricol general. Greutate netă: 50g...
Franța, Gisay La Coudre
...Hidromelul este fabricat din Miere de Măceș. Nu este nici prea dulce, deoarece este semi-sec, nici cu un gust prea pronunțat (ca majoritatea hidromelurilor!) Notele sale de miere sunt bine echilibrate și vor încânta mai multe palate! Acest elixir poate fi savurat ca aperitiv sau pentru a acompania un foie gras sau brânză. Este oferit în sticle de tip „spirtoase” de 50 cl. Se păstrează până la 1 an după deschidere, la rece. Hidromel semi-sec 50 cl Hidromel obținut 100% din Mierea stupinelor noastre Referință:HYDR50...
Franța, Mietesheim
...Delicios aromat, acest condiment este perfect pentru foie gras, carne și salate. Ingrediente: Must de struguri acetificat, aromă de smochină. Conține sulfiți.
Franța, Ancenis
...Aceasta este amestecul de condimente creat pentru turtă dulce. Poate fi ușor adaptat pentru alte deserturi (plăcintă cu mere, compot, crumble), dar și pentru preparate sărate (foie gras ...) Livrat cu o rețetă de turtă dulce.
Franța, Saint-Vérand
...Vin moale făcut din chardonnay, ceea ce este destul de rar. Poate fi obținut doar în anii în care se dezvoltă o putregai nobil pe struguri. Recoltat manual la sfârșitul lunii octombrie - începutul lunii noiembrie. Foarte puține recolte. Struguri concentrați în zaharuri naturale. Perfect pentru a însoți mesele de sărbătoare (făcut din foie gras sau desert). Ambalat în sticle de 50 cl.
Franța, Issy-Les-Moulineaux
...Acest delicios Gewürztraminer Saint-Georges evoluează între finețe și poftă. Dispunând de un echilibru excelent, aromatica sa elegantă se dezvăluie în gură cu note subtile de litchi, caise, piersici, iasomie, trandafir și condimente. Zaharul este aici foarte digestibil și va permite aprecierea acestui vin ca aperitiv, dar și alături de foie gras, brânzeturi cu mucegai sau chiar ca desert...
Franța, Saint Romain La Motte
...Pimentul d'Espelette A.O.P. este un ardei roșu cu note fructate, având un gust picant, dar ușor, care este tipic pentru bucătăria franceză și, mai ales, pentru cea bască. Jeleul de piment d'Espelette este un condiment dulce și parfumat, care amintește de jeleul de coacăze, având o notă ușor picantă, perfectă pentru a însoți carnea, brânzeturile și foie gras. Este produsul de bază al Sartha la...
Franța, Auxerre
...{"Nez":"note de piersici coapte, mango și pepene galben cu accente de piept de cedru, flori de portocal, ghimbir confiat și pâine de copt","Accord metvin":"aperitiv (făcăleț de foie gras și suc de trufă), antreu (smochine proaspete umplute cu foie gras), fel principal (prepelițe cu Sauternes), brânză (Roquefort)","Appellation":"Sauternes","Conditionnement":"Carton cu 6 sticle de 75cl","Le conseil...
Franța, Parnac
...Cahors intens și complex Acest vin de culoare profundă este expresiv și armonios; nasul său complex evocă coacăze negre, condimente și fructe prăjite. Este cărnos și puternic în gură, iar calitatea sa catifelată este dovada stăpânirii perfecte a tehnicilor de învechire în stejar. Aromele de fructe negre, lemn dulce și ciocolată completează expresia plină a vinului. Se servește decantat (sau deschis cu câteva ore înainte) înainte de a fi savurat la 15-16°. Sugestii de acompaniament: foie gras de vânat, trufe, ciuperci de pădure, tournedos, miel hrănit cu lapte.
Franța, Fraisse Des Corbieres
... fermentează lent timp de câteva săptămâni. Domaine du Cardona elaborează un hydromel din miere de garrigue, prin metodă enologică, iar pentru anumite cuvée, maturarea se face în vase de pământ (amfore moderne de 160 l). Hydromelul se degustă rece, încălzit și aromatizat, fiind adesea folosit în zilele noastre în prepararea multor cocktailuri. De asemenea, este utilizat în bucătărie pentru deglazare (foie gras) și în marinadă pentru puterea sa de a frăgezi carnea.
Franța, Lignières-Ambleville
... fructate, dulci și intense pentru aperitivele și cocktailurile dumneavoastră, dar și pentru preparate precum pepenele sau un bol de fructe. În cele din urmă, lăsați-vă purtați de pineau-ul extra vechi cu aromele sale de nuci și fructe confiate, un buchet elegant și sumptuos care se va potrivi de minune cu foie gras, carne albă, Roquefort și multe altele.
Franța, Lys Haut Layon
... Echilibru: Lichioros Asocieri gastronomice: Se va asocia perfect cu foie gras, se va servi alături de brânzeturi mucegăite și deserturi cu ciocolată. Poate fi servit singur ca digestiv. Verrine cu pere și foie gras, aumoniere de foie gras și mousse de ciocolată. Tăiere: Guyot dublu Altitudine: 100 la 120 m...
Franța, Geispolsheim-Gare
...Lot de 6 bocaux WECK corolle en 370 ml ! Nouveauté chez MCM Emballages ! Bocaux en verre Weck Modèle COROLLE 370ml, diametru 80 mm. Joints și capace incluse. Clips NU SUNT FOURNIS. Capacitate : 370ml Înălțime în mm : 86 Deschidere : 80mm Pentru aproximativ în grame : 350 până la 450 grame de produse, în funcție de densitate și tip de produs. Ideal pentru pâtés, foie gras, verrine, preparate gătite, deserturi, fructe, legume, supe ...
Franța, Rungis Cedex
...O gamă studiată pentru a optimiza timpii dumneavoastră de pregătire! Fie că este vorba despre foie gras crude sau semi-cuite, produse din mare și carne gătită selectate cu grijă, până la produse de catering, aperitive, feluri principale și deserturi gata de servit, selecția noastră vă oferă o paletă largă de posibilități.
Franța, Soing-En-Sologne
...L’Enclos des Roses este esența expresiei de Gaillac: soiuri originale, texturi frumoase, totul în prospețime. Picante și fructate la vinurile roșii, minerale și fin pe citrice pentru cele albe. Château Enclos des roses alb dulce este un amestec de Sauvignon și Mauzac, maturat în butoi cu multă finețe. Un vin mare, pur și simplu. Se va potrivi perfect cu un foie gras sau „brânza”: roquefort. Domeniu: DOMAINE D'ESCAUSSES Denominație: GAILLAC Regiune: SUD-OUEST Culoare: Alb Soiuri: Sauvignon – Mauzac Mod de cultură: Conversie bio Caracter: Moale Conținut: 75cl An de recoltă: 2018...
Franța, Sendets
...Acest produs exclusiv din usturoi negru BIO de Bazas este perfect pentru utilizarea usturoiului negru în bucătărie. Usturoiul negru este redus la pastă, la rece, cu un mojar mecanic tradițional. Pasta 100% usturoi negru este ideală ca produs de aperitiv. Întinsă pe pâine unsă cu unt, pentru a acompania brânza sau foie gras, va aduce o notă de originalitate într-un moment de împărtășire și convivialitate. Disponibil în formate de 50 și 100g.
Franța, Champier
... dumneavoastră cât și pentru sănătatea dumneavoastră, așa că nu ezitați! Utilizare Este perfectă pentru mic dejun și se va asocia minunat cu iaurturile, brânza de vaci, tartinele, biscuitele, clătitele, vafele... În plus, pe partea sărată, se va potrivi perfect cu toasturi, precum și cu quiche-uri, terrine, foie gras sau somon... Greutate: 900 g...
Franța, Brissac Loire Aubance
... aromatică armonioasă de fructe confiate (caise, gutui), miere, condimente, în jurul unor note subtile de lemn. Atac onctuos susținut de o structură gustoasă, lungă și proaspătă. ACORD METS/VIN : Aperitiv, foie gras, deserturi, plăcinte pufoase, tarte cu fructe albe. TEMPERATURA DE SERVIRE : 10°C. Carton de 6 sticle de 75cl...
Franța, Pont D Ain
...Un vin alb moale, dulce exact cât trebuie, cu o notă de miere. Ideal pentru aperitiv sau alături de un foie gras. Stare: Produs nou Țară: Franța Regiunea de producție: Bordeaux Denominație: Primele cote de Bordeaux An de recoltă: 2017 Alcool: 13° Conținut: 75cl...
Franța, Ham
... felie de foie gras este o experiență gustativă excepțională care îmbină gustul delicat al lavandei cu bogăția foie gras-ului. Beneficiul produsului: Gelée de lavandă aduce o aromă unică și surprinzătoare preparatelor tale. Textura sa cremoasă și parfumul floral adaugă o notă de eleganță tartinelor și deserturilor tale. Asociația dintre lavandă și foie gras creează o căsătorie armonioasă între dulceața gelée-ului și bogăția foie gras-ului, ridicând astfel degustarea la noi culmi culinare. Idee de rețetă: Toast de Foie Gras cu Gelée de Lavandă Referință: AR809505 Ean13: 3760306809505...
Franța, Besancon
...ÎN CUCINA: Rareori găsim bucătării fără piper în cămară. Acesta dă un gust deosebit cărnii, peștelui, preparatelor din legume... Îi oferă aromă supei, foie gras-ului, sucurilor de căpșuni sau pepene... cu piper BENEFICIILE: Piperul nu este un medicament, dar unele dintre substanțele sale ajută digestia stimulând secreția sucului digestiv, ajutând în caz de balonare.
... și hribi, un sauté de scoici cu vanilie, peștele în sos, dar și cu un minunat foie gras sau crustacee nobile precum homarul sau racul. Plăcut de savurat astăzi, te va însoți pentru încă 3 până la 5 ani.
Franța, Saint Lambert De La Potherie
... aproximativ 75 de felii de pâine prăjite pe oră. Acest grill de pâine cu conveior profesional este ideal în domeniul HoReCa pentru a realiza toate tipurile de toast-uri cu pâine de tip sandwich sau similar. Toasterul cu conveior este util pentru a prepara tartine prăjite pentru mic dejunuri în hoteluri, pensiuni sau hanuri, sau tartine cu brânză de capră calde, toast-uri pentru foie gras sau alte...
Franța, Saint Christol De Rodières
...99 % Oțet de vin alb organic* - 1 % Aromă de trufă* *Preparat din vin obținut din struguri cultivați organic Sugestie de servire : Dressing pentru salate, carne albă, foie gras și pește. Acest produs este disponibil și în sticlă de 25 cl, la vrac de 3-5-10 litri și butoi de 220 litri.
Franța, Les Riceys
...CÉPAGES : 80 % CHARDONNAY 20 % PINOT BLANC DOSAGE : 11 g/l DÉGUSTATION : O rochie frumoasă de aur pal pentru acest an de recoltă, dotat cu arome de fructe galbene coapte. Cu note ușor de miere pentru a însoți cu succes aperitivele dumneavoastră, în special o antreu cu foie gras.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play