Franța, St Pal De Chalencon
Grupul Velfor, specialist în transformarea materialelor plastice de peste 35 de ani, oferă ambalaje termoformate personalizate pentru industria agroalimentară: caserole pentru foie gras, caserole (pentru congelare, potrivite pentru microunde), borcane, suporturi pentru mignardise, clopote de maturare; pentru sectorul medical, farmaceutic (cutii pentru pastile, blistere autoclavabile, pungi pentru...
Franța, Saint-Berthevin
... - Găină - Cocoș - Produse din păsări - Pui de fermă - Coquelet - Călă - Pintade - Iepure - Rață (întreagă, rață, file, manșon, pulpa ...) - Rață grasă (magret, foie gras) - Curcan - Tăieturi de curcan - Produse din curcan - Kebab - Mezeluri - Porumbel - Vânat - Produse de patiserie / Pâine - Unt - ...
Franța, St Medard D Eyrans
Înființată în 1948 la Nérac, în Lot-et-Garonne, compania LOU GASCOUN și-a construit reputația timp de aproape 50 de ani pe un singur produs: celebra cutie galbenă de pate de ficat de porc, bazată pe o rețetă de familie. Fabricate artizanal, toate produsele noastre sunt realizate din rețete tradiționale din Sud-Vest, compuse din ingrediente proaspete, selectate cu atenție și preparate fără coloranți sau conservanți. Oferim foie gras, pateuri, matelote de anghilă, supă din bazinul Arcachon, lampreie etc.
Franța, LA SEGUINIERE
... speciale pentru industrie, mașini speciale de ambalare, manipulare, condiționare, ambalare și încărcare robotizată: etuie continue, etuie secvențiale, mașini speciale pentru bag in box, mașini de ambalare în blister, linii de ambalare pentru foie gras, mașini de închidere semi-automate pentru tăvi, surembalatoare pentru tăvi gata de vânzare, mașini de aplicare a cartonatelor, linii de ambalare pentru brie sau sisteme automate de aplicare a capacelor pe cupole. JYGA PROCESS este o companie a grupului FIDEIP, grup industrial în domeniile mecanicii și metalurgiei.
Franța, Blénod-les-Toul
... podgoriile sunt situate pe teritoriul Bulligny, cramele și birourile se află la Blénod-les-Toul. Domeniul Claude Vosgien oferă vizite ale cramelor și degustări, precum și gustări la fermă. O ocazie de a descoperi côtes-de-toul, marc, băuturi spirtoase și lichioruri, precum și produse locale, cum ar fi sufleuri cu mirabelle, plăcinte lorene, foie gras sau gemuri.
... din Cahors pentru a le integra în preparatele noastre. Oferim carne de rață sub formă de pulpe confiate, gâturi, magret uscat cu sare de Guérande sau cu foie gras, cârnați confiați și/sau uscați, umpluturi și multe alte delicatese de degustat... Suntem medaliați în fiecare an de 5 ani, în cadrul concursului general agricol de la Paris (medalii de aur și argint). În plus, suntem atenți la calitatea...
Franța, Carquefou
...* Terine: Terină de foie gras de rață cu girolles, terină de obraz de porc confiat cu bucăți de foie gras de rață cu girolles, terină de ris de vițel cu morcovi. * Boudin alb în stil vechi cu ciuperci, foie gras, somon, St-Jacques Gama de iarnă: * Mezeluri în stil vechi: cârnați de Toulouse * Jumătate sărat: gambă, piept, paletă * Afumare în stil vechi: cârnați, gambă, piept, paletă...
Franța, La Chapelle Aubareil
De mai bine de treizeci de ani, suntem meșteșugari-producători de ficat gras de gâscă și rață, precum și de castane în Dordogne. Conservele noastre sunt elaborate la fața locului, conform rețetelor tradiționale din Périgord. Conservele sunt de dimensiuni reduse. Ficatul gras și preparatele gătite (cassoulet, confit, civet...) sunt pregătite cu grijă și beneficiază de cea mai mare atenție pe parcursul întregului proces de fabricație. Laboratorul nostru este certificat conform normelor europene și HACCP. Valorile pe care le promovăm sunt primirea, gastronomia, tradiția și calitatea.
Alimentation Fine de France este distribuitorul de produse alimentare fine de referință din Franța, datorită unei politici calitative riguroase: selecția produselor pe baza unor criterii gustative și calitative exigente, evitând pe cât posibil diversele aditivi, coloranți, conservanți și promovând ușurința în utilizare și inovația, respectând în același timp tradiția culinară franceză. Implementar...
Franța, Caylus
Din 1896, au trecut 121 de ani și know-how-ul Conservelor de Altădată continuă să se îmbogățească. 121 de ani în care ne exercităm meseria cu pasiune, rigurozitate și creativitate… Patrimoniul nostru culinar, bogat, rezultat din multiple rețete elaborate de bucătarii noștri de-a lungul acestor decenii, ne conferă astăzi un know-how prețios derivat din acest moștenire. Situat în Inima Quercy-ului...
Franța, St Astier
artisan conservator în Périgord, doamna Mudry elaborează rețete pur périgourdine, respectând tradițiile acumulate în cei treizeci de ani de experiență. Elaborarea conservelor gătite sau semi-gătite din foie gras de rață și gâscă, derivate precum manșoane confiate, rillettes etc., medaliate de 12 ori în 4 ani în diferite concursuri, cum ar fi Concursul General Agricol și Concursul Național al Foie Gras. Atelierul nostru are capacitatea de a produce cantități, combinând un savoir-faire unic. Căutăm să furnizăm în principal foie gras pentru intermediari; după aceea, rămâne de discutat.
Franța, La Brede
Fondată acum mai bine de 30 de ani, compania MOULIN DE LA MOLLE este specializată în producția de foie gras de rață și de gâscă. Gâștele și rațele sunt hrănite și selectate cu grijă pentru a se asigura că ficatul lor nu își pierde grăsimea în timpul gătitului. Astfel, MOULIN DE LA MOLLE produce ficat gras de rață sau de gâscă în diferite formate. Compania își pune întreaga expertiză la dispoziția clienților săi din Franța și din străinătate.
Franța, Bergerac
Situată în Bergerac, în inima acestui teritoriu prețios, LA TRUFFE PERIGOURDINE constituie veriga esențială a acestei filiere agricole și perpetuează un savoir-faire ancestral în producția de foie gras. De mai bine de 10 ani, am devenit un actor de necontestat pe scena rațelor grase. LA TRUFFE PERIGOURDINE pune de asemenea la dispoziție o gamă întreagă de produse crude IGP Périgord pentru profesioniști, precum și produse congelate.
Franța, Loché
France of Gastronomy este un site de vânzare online și livrare de delicatese. Produsele oferite sunt elaborate de mici producători francezi și europeni (Italia...), Calitatea, meșteșugul, autenticitatea și simplitatea sunt la ordinea zilei. O gamă largă de produse vă așteaptă pe site-ul nostru, toate la fel de delicioase: terine, gemuri, vinuri, aperitive, foie gras... Veți descoperi de asemenea...
Franța, Cahors
... specialitățile din regiune, inclusiv trufe, foie gras, ciuperci cèpe, în toată Franța. Recoltate între noiembrie și martie, trufele sunt cumpărate „din pământ” de pe piețe. Toate trufele sunt supuse la trei selecții succesive înainte de a fi vândute ca trufe proaspete sau trufe în conserve. Casa oferă Trufa Neagră de iarnă, alte specii de trufe precum Trufa Albă din Italia – Tuber Magmatum, tuber Brumale, trufa albă de vară, trufa din China, trufa numită de Bourgogne, Trufa din Lorraine, trufa proaspătă, Trufa neagră de iarnă, trufele în conserve.
Franța, VALRAS-PLAGE
La BIROULADE, o societate comercială situată pe malul Mediteranei - al cărei nume se inspiră dintr-o tradiție locală - vă oferă produse reprezentative ale teritoriului languedocian: ulei de măsline, gem BIO, sirop, preparate pentru tartinat, foie gras, terină...
Franța, BOZ
... gras, terine de țară, brânzeturi, pepene și deserturi. - Disponibil în 50cl; 75cl; 150cl. - Cofreți cadou variate - Personalizarea sticlelor cu fotografie color și text la cerere - Vânzare directă către persoane fizice la proprietate, pe site-ul web sau la târguri și evenimente artizanale anunțate pe site. - Vânzare către profesioniști: vinării, restaurante, delicatese, turism. Deveniți distribuitor în sectorul dumneavoastră, contactați-ne pentru oferte și condiții rezervate profesioniștilor. TRIPOLIX este o marcă înregistrată, toate drepturile rezervate.
Franța, Bazas
AQUITAINE SELECTION este o companie franceză de producție și comerț specializată în produse din carne de pasăre. Furnizăm la nivel european industria și comerțul cu carne de pasăre proaspătă și congelată. AQUITAINE SELECTION este o companie de familie specializată în rațe și gâște. Compania produce și comercializează foie gras, fâșii de rață, piept de rață, manșete de rață, pipote de rață etc...
PARIS GASTRONOMY DISTRIBUTION este distribuitor de produse gastronomice la Rungis pentru export. PARIS GASTRONOMY DISTRIBUTION oferă o gamă de produse de lux și de calitate de pe piața internațională de la Rungis pentru exportul maritim. Specialist în exportul maritim și aerian de stridii, brânzeturi, foie gras, fructe și legume, pește, patiserie industrială, delicatese... Exportator de produse...
Franța, Les Aldudes
Compania PIERRE OTEIZA produce alimente regionale. Oferim jambon, ventreche, magret, cârnați, chorizo, garbure, velouté, foie gras, rillettes, pateuri, confit, cassoulet, brânzeturi și vin. Distribuim produsele noastre în Franța și la export.
Franța, Montesquieu Volvestre
Cavă de vinuri - Magazin gourmet Peste 300 de referințe de vinuri, șampanie și băuturi spirtoase. Toate regiunile viticole din Franța sunt reprezentate. Gastronomie din Provence și Sud-Vest, foie gras, mezeluri iberice, brânză. Cadouri pentru companii. Degustări.
Franța, Rungis
Societatea di spé ré este situată în Rungis. Vă oferim mezeluri regionale precum foie gras, produse proaspete, salate compuse, somon... Am fost întotdeauna atașați de descoperirea celor mai bune produse din provinciile noastre franceze și străine. Societatea, distribuitor en-gros de mezeluri, a fost înființată în 1975 și s-a stabilit pe MIN de Rungis încă din 1978. Specialitățile sunt în principal mezeluri regionale, foie gras, somon Label Rouge, produse proaspete și, de asemenea, salate compuse. Gastronomie: Fabricarea specialităților regionale și străine. Tel.: 01 46 87 33 00.
Franța, Sigoules
Prelucrarea cărnii de rață Gama de cârnați din rață Prăjiți Piepturi de rață uscate și afumate Giză Piepturi de rață umplute cu foie gras Gama crudă...
Franța, Castels
Franța, Reims
Franța, Marcolès
... învechire în butoaie din lemn de castan fac din acesta un hidromel cu adevărat unic care surprinde mulți iubitori de vinuri. Hidromelul apis terrae se servește, de exemplu, ca aperitiv, dar și, mai ales, ca acompaniament pentru antreuri și deserturi, trecând prin preparate precum foie gras, preparate cu carne de pasăre (melci, gambas...), brânzeturi, ciocolată neagră, fructe uscate. Acestea sunt noi...
Franța, St Medard
La Maison Garbay și Ferma de Compreste se aliază pentru a vă oferi păsări de curte de calitate superioară din Gers, crescute în aer liber, precum și produse derivate, cum ar fi conservele de foie gras. Păsările de curte de Crăciun sunt specialitatea Maison Garbay, care vă propune, la alegere: capon curățat la uscat, curcă de fermă, pulardă etc. Tehnica de curățare la uscat utilizată permite...
Franța, Osses
Franța, Châteaubourg
... delegațiilor de construcție. Pentru fabricările sale, Materlap implementează procese de producție legate de prelucrarea firului și a tablei industriale. Cu game complete pentru iepuri; cuști de maternitate, de îngrășare, de inseminare, de pre-efectiv sau versatile, specialistul dumneavoastră în creșterea iepurilor își pune la dispoziție expertiza și know-how-ul pentru exploatația dumneavoastră. Pentru îngrășarea rațelor pentru foie gras, Materlap a dezvoltat o gamă de cuști individuale sau colective (module de 4 rațe sau 6 rațe, parcuri 3x1 …)...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play