...Vinul este o băutură milenară, simbol al convivialității și al savoir-vivre-ului, care își găsește rădăcinile în cele mai frumoase terroir-uri ale lumii. Fie că este roșu, alb sau rozé, fiecare vin este unic, marcat de soiul său, terroir-ul său și de know-how-ul viticultorului. Vinii roșii se caracterizează prin arome intense de fructe roșii, coacăze sau cireșe, uneori însoțite denote picante...
... regăsește astăzi în acest vin.
VINIFICARE
Recoltare manuală la maturitate optimă
Vinificare conform metodelor specifice denumirii:
Presare, prima fermentare, prindere de spumă și a doua fermentare în sticlă
Îmbătrânire pe lăci timp de minimum 12 luni
CÉPAGES
Merlot
Cabernet Franc
DÉGUSTARE
Villa Bordeaux Rosé prezintă o rochie roz strălucitoare cu reflexe ușor rubinii. Nasul oferă note elegante de coacăze negre și fructe confiate.
...Culoare roșie clară cu reflexe rubinii.
Gourmand, crocant, exprimă notede cireșe și fructe roșii mici (cireșe acrișoare, afine).
Bogat, plin, bine echilibrat cu taninuri fine și topite.
...100% Merlot
Situat în Sainte Terre
Notede Degustare :
Îmbrăcat într-o frumoasă rochie întunecată și violetă, acest vin emană un spectru aromatic de o mare complexitate. Începem cu note empyreumatice, apoi evoluăm spre fructe negre și smochine roșii. În gură, atacul este dens și masiv, păstrând în același timp un echilibru și o prospețime pronunțată. O finală puternică care atestă un viitor promițător.
...[terdézom) rosé prezintă o frumoasă rochie palidă cu reflexii strălucitoare, având un buchet de fructe proaspete și note ușoare de citrice. O prospețime în gură, fructat, echilibrat și vivace. Este un vin rosé bio ușor și echilibrat.
Dispunem de cantități importante pentru a alimenta piețele dumneavoastră.
... tenebros.
„1983”, o creație lemnoasă și condimentată care dezvăluie în primele note un parfum dulce fructat prin bergamotă și ananas. Îmbinând forța și căldura, patchouli și lemnul ambrat vin apoi să răstoarne parfumul suav al notelor de vârf. În notele de bază, senzualitatea boabelor tonka se alătură virilității pielii și santalului pentru o explozie de arome.
Volum: 100 ml...
...Cedați în fața eleganței Bourgogne-ului roșu, un vin cu o profunzime și o complexitate remarcabile. Îmbătrânit cu grijă în butoaie de stejar franțuzesc, acest vin dezvăluie arome bogate de fructe roșii coapte și note subtile de lemn. În gură, o textură catifelată și taninuri moi învăluie palatul, oferind o experiență senzorială armonioasă și captivantă. Lăsați-vă seduși de eleganța atemporală a acestui Bourgogne roșu.
...Nasul sugerează fructe roșii și negre suculente, cu notede condimente dulci. Rotund și delicat, gura este bine echilibrată, cu taninuri frumoase și netede și un final revigorant. În rezumat, este simultan puternic, delicat și suculent.
... esențiali care conferă vinurilor lor tipicitate. Solul este compus din Graves garonnaises. Îmbătrânirea vinurilor se desfășoară timp de 12 luni în butoaie, dintre care 25% sunt noi.
Culoarea sa roșie rubinie, limpede și strălucitoare, preconizează o degustare extrem de plăcută. Nasul este complex, iar aromele de cireșe negre, flori și prune se îmbină cu notede prăjit și alune prăjite. Acest vin...
... odă adusă sud-vestului, aducând eleganță și caracter acestei cuve. Mai mult decât o călătorie, Bidaia oferă o experiență gustativă bogată și complexă, ideală pentru iubitorii de rom în căutarea unei degustări autentice și originale. NOTEDE DEGUSTARE: Palat: între aromele de tutun alb și notele delicioase de miere și vanilie, este un rom care invită la evadare. Nas: Bidaia se distinge prin notele sale delicioase și de patiserie, contrabalansate în gură de prospețimea și dinamismul vinului alb Irouleguy.
... anterior
Degustare: Vinul prezintă o culoare roșie purpurie cu un foarte frumos strălucire. Primul nas, foarte promițător, este bogat și expresiv. Dezvăluie notede coacăze negre și cireșe kirsch, amestecându-se cu arome de cedru și condimente. Gustul este delicios și texturat, fiind subliniat de taninuri mature și onctuoase. Finalul lung și cărnos, sublimat denotede tutun blond și mentol, completează armonia perfectă a acestui vin.
...Vârsta viței de vie: 35 până la 65 de ani
Densitate: 4500 de butași pe hectar
Randament: 30 hectolitri pe hectar
Tăiere: Guyot dublu
Altitudine: 100 până la 120 m
Terroir: Sol argilos cu pietriș pe șisturi
Situație: Haut layon
Vinificare:
Fermentația alcoolică se realizează în cuve din inox cu control al temperaturilor.
Zaharuri reziduale: aproximativ 90 g/litru
Grad: 12.5% volum
Degustare
Între 10 și 12 °C
Potencial de păstrare: de la 5 la 10 ani
Echilibru: moale
Asocieri mâncare și vin: La aperitiv, la desert cu prăjituri, tarte...
Notede piersici și citrice
Grad: 12.5% volum...
...CEPAGE : Chenin și Grolleau gri.
TERROIR : Argilo-sableux.
VINIFICARE ȘI ÎMBĂTRÂNIRE : Struguri recoltați cu atenție manual în cutii. Vinificare conform metodei tradiționale. Prise de mousse și odihnă pe drojdie timp de minimum 12 luni în pivniță.
APPELLATION : AOP Crémant de Loire.
NOTEDE DEGUSTARE : Bule fine care se ridică deasupra unei robe galbene pal. Arome florale și fructate, cu notede brioche. Gust proaspăt și elegant.
ACORD MÂNCARE/VIN : Aperitive festive, cocktailuri și deserturi.
TEMPERATURA DE SERVIRE : Între 7 și 9°C.
Carton de 6 sticle de 75cl...
... termo-reglată în jur de 16-18°C.
NOTEDE DEGUSTARE
Culoare roz pal, gust fructat proaspăt. Rafinat și delicat în gură, un an bun. Un vin gastronomic.
Veți aprecia în mod deosebit vinul nostru rosé Bandol cu pește, carne la grătar, bouillabaisse, păsări de curte… Sau ca aperitiv.
Servit la aproximativ 13°C...
...IGP Pays d'Oc 2023 (34 Hérault)
butelia de 75cl
13%/vol
Grenache
- Notă de degustare :
Culoarea este roz pal cu reflexii violet, catifelate și profunde.
"Vinde plăcere, totul în ușurință, viu și pe fruct"
Proaspăt cu note fructate
- Vinificatorul :
Respectul pentru Natură și pentru munca omului impregnează vinificatorii îndrăzneți.
Comportamentul lor responsabil și transparent se reflectă în obținerea de etichete și certificări care garantează voința lor.
... condus de Cécile, nepoata acestora, alături de soțul ei Vincent.
Conținut: 75cl
Tip: Vin spumant
Dozare: Brut (3g/L)
Strugure: 100% Chardonnay
AOC: Champagne Grand Cru
Păstrare: De consumat imediat și de păstrat până în 2030
Temperatura de servire: 8-10°C...
... condimentate. Atacul în gură prezintă atât o frăgezime frumoasă, cât și multă rotunjime, cu note fructate și delicat vanilate care oferă o senzație dulce și cărnoasă și contribuie la prelungirea plăcerii pe o finală frumoasă.
SERVIRE: 8-10°C
CONSERVARE: De consumat acum sau în următorii 3-5 ani
PARTICULARITATE: Numele cuvée-ului, Rezerva Prieuré, face referire la fostul priorat și la capela Notre Dame care mărginește viile domeniului.
...{"PACKAGING":"750 ml","rouge boisé et charpenté":"lung în gură","Conseils":"Se potrivește cu toate mesele, în special cu carne roșie și brânzeturi, se servește între 16 și 18 °C.","Cépages":"80% MERLOT, 20% CABERNET SAUVIGNON","REGION de PRODUCTION":"Bordeaux","grand vinde bordeaux":"cutii de 6","Sol":"sol argilo-calcaros","NOTES":"Nasul se deschide cu notede fructe roșii, atacul în gură este...
...Château Montana - Côtes du Roussillon L'Astre Rouge roșu
Côtes du Roussillon Villages Les Aspres
Vendange eraflată, macerație
carbonică pe Carignan,
prefermentație la rece pentru cele 2 alte
soiuri în cuve termo-regulate.
Degustare:
Culoarea este intensă, rubinie cu
reflexe violacee.
Nas puternic și complex, notede
lemn dulce, condimente și fructe negre.
Gustul este rotund și amplu.
Asocieri Mâncare și Vin
Umăr de Miel La Cuptor, Camembert La Cuptor.
Encépagement: Syrah - Carignan - Grenache negru
Soluri: Argilo-Calcaros, terroir-ul Aspres...
... optimă.
Asocieri culinare și vin:
Blanc de Blancs este un acompaniament ideal pentru aperitive sau pur și simplu pește la grătar.
pește la grătar sau vițel la cuptor cu măsline.
Arome și Gusturi:
Acest Crémant de Bourgogne are o culoare aurie deschisă cu bule fine.
cu notede citrice. Lămâia și lime-ul domină și aduc o prospețime plăcută pe palat.
prospețime pe palat. Mineralitatea oferită de soiurile de struguri plantate în sol argilos-calcic,
oferă acestui vin o complexitate solidă care va atrage pe cei care le place să descopere lucruri noi.
...Culoare: 100% Chardonnay.
Elaborare: Macerație peliculară de 20 de luni în jară de 5hl din pământ argilos, apoi presare și finalizarea maturării timp de 10 luni în butoaie de 5hl pe drojdia cuvée-ului Altitude.
Comentarii de degustare: Nas fumos cu notede băuturi spirtoase, gura oferă toată bogăția notelor oxidative ale Chardonnay-ului maturat pe drojdii: nuci, pâine de condimente, curry, miere. Vivatatea și amăreala taninurilor aduc prospețime acestui vin complex. Se recomandă a fi servit bine răcit.
Anul recoltei disponibil: 2018...
...O mică descriere: Poutargue de mulet, cunoscută și sub numele de "boutargue", este o delicatesă mediteraneană de înaltă calitate. Este vorba despre oul de mulet uscat și sărat.
• Textură: Are o textură fermă și ușor cauciucată.
• Gust: Aroma poutargue este sărată și intensă, cu note marine pronunțate. Unii o descriu ca având un gust umami, asemănător cu cel al caviarului.
• Utilizare culinară: Poutargue este de obicei tăiată subțire și servită singură sau cu toasturi, salate sau alte preparate.
...complet atipice pentru un Pinot Noir. Se regăsesc și note picante, vanilie, scorțișoară.
În gură, atacul este vivace, cu arome de citrice și ananas.
Prospețimea Champagne Claude PERRARD Brut Blanc de Noirs va permite servirea acestuia la aperitiv, alături de orice tip de aperitive.
De asemenea, va însoți peștele și carnea albă marinate.
Puteți să-l serviți și cu un desert pe bază de fructe.
...Immergeți-vă într-o experiență tropicală, unde guava se îmbină cu note florale și dulci. Lămâia și portocala adaugă o notă efervescentă, în timp ce nuca de cocos și un acord gourmand vin să îndulcească această sărbătoare olfactivă.
Familia Olfactivă: Fructat, floral, dulce
Notede vârf: Lămâie, portocală
Notede mijloc: Guava...
...Cépages : 100% Caladoc
Age des vignes : 15 ani
Terroir : Argilo-calcaros
Vendange : Mașină
Dégustation :
• Robe : Roșu profund, reflexii violacee
• 1er nez : Fructe roșii
• 2ieme nez : Note picante
• En bouche : Fructe roșii, echilibru și prospețime
• Caudalie lungă
Accord mets/vins :
Plăti regionale, carne, mezeluri Garde : 4 până la 5 ani
Vinification :
Eraflare/Foulare.
Plan de macerație 10 zile la 24° pentru a conserva prospețimea și fructul.
Marc presat și adăugat la sucul de picătură.
FML pe drojdie fină în timpul iernii până la îmbuteliere.
...Robe pal cu reflexii frumoase de verde.
Vin strălucitor și original care dezvoltă arome proaspete de condimente (ghimbir, scorțișoară) și bergamotă, dar și note mai generoase de lămâie confiată, portocală amară și mandarină.
Un echilibru foarte frumos în gură: tonic, gourmand și puternic!
Disponibil în sticle sau la vrac.
A câștigat Medalia de Aur 2021 la "Muscats du Monde".
...Bine ați venit în Sicilia, o regiune viticolă cu o identitate puternică, care se exprimă prin terroir-urile sale unice și numeroasele soiuri locale.
Pe pantele Etnei, Giovanni Rosso cultivă cu măiestrie Nerello Mascalese. Cuvée-ul său Etna Rosso oferă arome fine și vii. Se regăsesc notede violete, bergamotă, vegetație mediteraneană și piatră umedă, precum și accente de piper alb. În gură, este suculent și delicat. Finalul este atât robust, cât și savuros.
Se recomandă a fi degustat alături de arancini, pui basc sau o ratatouille.