Italia, Misano Adriatico
...BORGO VIGNETO Montepulciano d'Abruzzo DOC este un vin italian produs în regiunea Abruzzo. Acest vin se distinge prin corpul său rotund și catifelat, cu note de fructe coapte și condimente. Ambalajul de 5 litri este perfect pentru ocazii speciale sau pentru a fi împărtășit cu prietenii și familia. Bucură-te de un vin italian delicios cu BORGO VIGNETO.
Italia, San Stino Di Livenza
...De culoare galben pai deschis, acest vin are o perlage fină și persistentă. Prezintă arome fructate-florale cu note delicate tipice de măr verde, pară, fructe albe în general, migdală și flori de acacia. Varietate de struguri: Glera Zona: Veneția...
Italia, Sizzano
...Vin pentru toate preparatele Carne albă Brânzeturi proaspete și medii CULOARE Roșu rubiniu intens AROMĂ Note picante și florale Nota tipică de piper GUST Sărat, plăcut de intens Tanini subtili și armonioși TEMPERATURA: 16-18 °C ALCOOL: 13% vol...
Italia, MILANO
... struguri exclusiv autohtoni se naște acest Amarone della Valpolicella, un vin intens, catifelat și cu o persistență lungă care, datorită calităților sale de finețe și eleganță, nu se teme de trecerea timpului. Roșu rubiniu închis cu o ușoară nuanță la marginea paharului, la nas prezintă arome intense de mure în gem și prune uscate, note condimentate de anason stelat și piper negru, cu accente...
...%). Aspect senzorial: Vin de culoare roșu rubin intens. Are un gust cu note de fructe, de cireșe, prune, cu un miros și un gust puternic de mandorlă amară. Produse personalizate pentru linii aeriene, nave, căi ferate etc. Pentru formate diferite, contactați biroul comercial: +39 3477240044.
Italia, Gussago
...AFFINARE 24 de luni în tonneaux de 5 hectolitri. NOTE DE DEGUSTARE Roșu granat, cu un nas exploziv și elegant, amintește de violete și impresionează prin mineralitatea sa pronunțată, alături de o prospețime și o plinătate bine echilibrate. ASOCIERI SUGERATE Excelent cu preparate pe bază de carne roșie și feluri de mâncare cu gătire îndelungată. TEMPERATURA DE SERVIRE 16-18 °C GRADUL DE ALCOL 14,50%...
...Sangiovese 97% (Colorino și Canaiolo 3%). 12 luni în butoaie din stejar francez, 4 luni în recipiente din oțel inoxidabil. Aromă: complexă și luxoasă, cu note precise de piper și cardamom. Medalie de aur MUNDUS.
Italia, Dorgali
... nuanțe violacee, la nas se deschide măreț cu note de piatră de foc, grafit și mici fructe de pădure negre. Pe palat își dezvăluie căldura, urmată de o textură de taninuri moi și catifelate, dezvăluind note de cacao neagră. Vin nefiltrat, eventualele sedimente nu compromit calitatea, ci exalță tipicitatea și atestă integritatea și naturaletea procedurilor noastre enologice. Excelent în acompaniament cu preparate bogate și structurate, cum ar fi feluri principale din vânătoare, carne roșie și brânzeturi maturate.
Italia, San Donaci
...Vin obținut din vinificarea strugurilor Negroamaro (90%) și Malvasia Nera (10%). Zona de producție: Salento, între provinciile Brindisi și Lecce. Îmbătrânire în barrique. La olfactiv, se evidențiază note de fructe cu pulpă roșie coapte și gemuri, condimentate cu piper negru, lemn dulce, note prăjite și o notă balsamică de vegetație mediteraneană. Ideal cu brânzeturi cu pastă tare precum Comtè, Gorgonzola, mezeluri precum Pancetta de porc, chorizo, capocollo și carne roșie la grătar.
...Culoare galben pai cu reflexii aurii, un aromă florală cu note picante de vanilie. Gust uscat, plăcut de proaspăt și persistent. Asocieri: Ideal ca aperitiv, cu carne albă, preparate din pește, arici de mare și crustacee, stridii.
Italia, Piglio
...Poreclit în Evul Mediu "Regele vinurilor", reprezintă expresia autentică a unui teritoriu dintotdeauna dedicat viticulturii Culoare roșie intensă, cu reflexe rubinii. La nas, emană complexitate aromatică ce variază de la vișine coapte la nuanțe de cuișoare și nucșoară. Gustul, inițial erbaceu, aproape balsamic, se deschide puternic și sărat, cu note de lemn dulce. În final, extrem de lung, revin cu coerență și echilibru tonurile exprimate de nas.
Italia, San Pietro Di Feletto
...Un spumant cu perlaj fin și persistent în care se evidențiază note florale și fructate, însoțite de o plăcută aciditate. Reziduul de zahăr de 6 gr/lt subliniază prospețimea și mineralitatea acestui Prosecco Superiore, obținut întotdeauna din struguri glera în puritate, selectați din viile noastre cele mai tinere din San Pietro di Feletto.
Italia, Conegliano
...Culoare: Galben paie cu reflexii verzi ușoare Arome: Arome exotice ample, îmbogățite cu note florale subtile. Gust: Echilibrat între dulceață și aciditate, este un vin imediat și foarte plăcut. Depozitare și servire: Sticlele trebuie păstrate într-un mediu răcoros și uscat, departe de lumină și surse de căldură. Se servește la o temperatură între 6-8°C. Se recomandă un pahar de tip tulipă, destul de mare. Asocieri: Un vin extrem de versatil, potrivit pentru diferite ocazii, de la aperitivul clasic până la întreaga masă.
Italia, Nave
...Expunerea excelentă a podgoriilor, care beneficiază de o bună insolatie și de briza proaspătă care vine de la lacul Garda, permite strugurilor să își exprime la maximum potențialul. Maturarea atentă în cramă oferă un vin roșu de mare eleganță și armonie, rafinat și capabil să evolueze pozitiv timp de peste un deceniu. Se recomandă a fi servit la o temperatură de 16-18°C și să se deschidă sticla cu o oră înainte de consum. Conține sulfiti. Capacitate: 0.75l Cod: 06353 Categorie: Roșii Gradatie: 14.4% vol. Națiune: Italia Regiune: Veneto Viței: Corvina Veronese 90%, Oseleta 10%...
Italia, Schio
...Ciliegiolo... o bere diferită din Toscana. Vizual, roșu intens, aproape impenetrabil, fructat, cu note plăcute de gem de cireșe, mure coapte, ușor condimentat, tutun alb, piper negru în prim-plan. La gust, este catifelat, echilibrat, armonios, elegant și fin, lăudabil este taninul mătăsos. O băutură foarte plăcută, se poate asocia cu vânat cu blană, un mistreț somptuos în sos cu mămăligă și brânzeturi maturate, un pecorino toscan maturat.
... controlată de 24-26°C. La finalul fermentației, vinul se odihnește în barrique timp de 16-18 luni. Urmează o maturare suplimentară în sticlă pentru cel puțin 3 luni. Capacitate de învechire: 4 ani și mai mult, în funcție de recolta. Culoare: roșu rubiniu intens. Arome: ample și persistente, cu note de fructe roșii bine coapte.
Italia, Maruggio
... strugurilor: Manuală Alcool: 14% - 15% Vol. Culoare: Roșu garnet profund, compact Buchet: Gem de afine, tamarind, note balsamice Gust: Plin și rotund cu aromă lungă Temperatura de servire (celsius): 16° - 18° C Recomandat: Primele feluri de mâncare cu suc de carne, vânat, carne roșie la cuptor, brânzeturi maturate, ciuperci.
... mandarină cu nuanțe de mentă și câteva note florale GUST: Se simte o anumită astringență, dar aproape inexistentă și cu o fructuozitate excelentă MANCARE: Toate preparatele pe bază de pește, supe, paste și orez, carne albă GRAD ALCOOLIC: 13% vol TEMPERATURA DE SERVIRE: 10/12° C...
...având un buchet lung, deosebit de rafinat, cu note de vișine și fructe de pădure; la gust se prezintă amplu, sec, proaspăt, și de lungă durată. - Lakana, care își ia numele de la zona în care se află viile, se diferențiază de mamuthone prin tipul de prelucrare; de fapt, după prima fermentare în silozuri de oțel, urmează o altă fermentare în butoaie de stejar. - Ilisi este un vin baricat, maturat în butoaie de stejar timp de 12 luni.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play