...De culoare galben pai deschis, acest vin are o perlage fină și persistentă. Prezintă arome fructate-florale cu note delicate tipice de măr verde, pară, fructe albe în general, migdală și flori de acacia.
Varietate de struguri: Glera
Zona: Veneția...
...Vin pentru toate preparatele
Carne albă
Brânzeturi proaspete și medii
CULOARE
Roșu rubiniu intens
AROMĂ
Note picante și florale
Nota tipică de piper
GUST
Sărat, plăcut de intens
Tanini subtili și armonioși
TEMPERATURA: 16-18 °C
ALCOOL: 13% vol...
...BORGO VIGNETO Montepulciano d'Abruzzo DOC este un vin italian produs în regiunea Abruzzo. Acest vin se distinge prin corpul său rotund și catifelat, cu notede fructe coapte și condimente. Ambalajul de 5 litri este perfect pentru ocazii speciale sau pentru a fi împărtășit cu prietenii și familia. Bucură-te de un vin italian delicios cu BORGO VIGNETO.
... gastronomică: vin rafinat recomandat pentru preparate din carne roșie, în special fripturi și tocănițe, brânzeturi maturate și preparate elaborate pe bază de fondue și trufe.
Se servește la o temperatură de aproximativ 18°C.
...%).
Aspect senzorial: Vinde culoare roșu rubin intens. Are un gust cu notede fructe, de cireșe, prune, cu un miros și un gust puternic de mandorlă amară.
Produse personalizate pentru linii aeriene, nave, căi ferate etc.
Pentru formate diferite, contactați biroul comercial: +39 3477240044.
...AFFINARE
24 de luni în tonneaux de 5 hectolitri.
NOTEDE DEGUSTARE
Roșu granat, cu un nas exploziv și elegant, amintește de violete și impresionează prin mineralitatea sa pronunțată, alături de o prospețime și o plinătate bine echilibrate.
ASOCIERI SUGERATE
Excelent cu preparate pe bază de carne roșie și feluri de mâncare cu gătire îndelungată.
TEMPERATURA DE SERVIRE
16-18 °C
GRADUL DE ALCOL
14,50%...
...Culoare galben pai cu reflexii aurii, un aromă florală cu note picante de vanilie. Gust uscat, plăcut de proaspăt și persistent. Asocieri: Ideal ca aperitiv, cu carne albă, preparate din pește, arici de mare și crustacee, stridii.
...Sangiovese 97% (Colorino și Canaiolo 3%). 12 luni în butoaie din stejar francez, 4 luni în recipiente din oțel inoxidabil. Aromă: complexă și luxoasă, cu note precise de piper și cardamom. Medalie de aur MUNDUS.
...Un spumant cu perlaj fin și persistent în care se evidențiază note florale și fructate, însoțite de o plăcută aciditate. Reziduul de zahăr de 6 gr/lt subliniază prospețimea și mineralitatea acestui Prosecco Superiore, obținut întotdeauna din struguri glera în puritate, selectați din viile noastre cele mai tinere din San Pietro di Feletto.
...Abbinamenti sugeriti
Lo Shah Mat bianco este excelent pentru orice ocazie, fiind ideal cu preparate din legume, creme, supe cremă, sufleuri și preparate din pește.
Note
Temperatura de servire 68°C
Conține sulfiți.
Capacitate: 0,75l
Cod: 08087
Categorie: Spumante
Gradatie: 11,5% Vol.
Națiune: Italia
Regiune: Veneto
Vitigni: Struguri cu boabe albe
Culoare: Galben strălucitor, perlaj fin și persistent
Aromă: Florală cu notede flori de acacia, piersici, ananas
Gust: Plin și sec cu un postgust aromatic plăcut și persistent
Pahar recomandat: Spumante Extra Dry...
... nuanțe violacee, la nas se deschide măreț cu notede piatră de foc, grafit și mici fructe de pădure negre.
Pe palat își dezvăluie căldura, urmată de o textură de taninuri moi și catifelate, dezvăluind notede cacao neagră.
Vin nefiltrat, eventualele sedimente nu compromit calitatea, ci exalță tipicitatea și atestă integritatea și naturaletea procedurilor noastre enologice. Excelent în acompaniament cu preparate bogate și structurate, cum ar fi feluri principale din vânătoare, carne roșie și brânzeturi maturate.
...Vin obținut din vinificarea strugurilor Negroamaro (90%) și Malvasia Nera (10%). Zona de producție: Salento, între provinciile Brindisi și Lecce. Îmbătrânire în barrique.
La olfactiv, se evidențiază notede fructe cu pulpă roșie coapte și gemuri, condimentate cu piper negru, lemn dulce, note prăjite și o notă balsamică de vegetație mediteraneană.
Ideal cu brânzeturi cu pastă tare precum Comtè, Gorgonzola, mezeluri precum Pancetta de porc, chorizo, capocollo și carne roșie la grătar.
...Ciliegiolo... o bere diferită din Toscana. Vizual, roșu intens, aproape impenetrabil, fructat, cu note plăcute de gem de cireșe, mure coapte, ușor condimentat, tutun alb, piper negru în prim-plan. La gust, este catifelat, echilibrat, armonios, elegant și fin, lăudabil este taninul mătăsos.
O băutură foarte plăcută, se poate asocia cu vânat cu blană, un mistreț somptuos în sos cu mămăligă și brânzeturi maturate, un pecorino toscan maturat.
... controlată de 24-26°C. La finalul fermentației, vinul se odihnește în barrique timp de 16-18 luni. Urmează o maturare suplimentară în sticlă pentru cel puțin 3 luni.
Capacitate de învechire: 4 ani și mai mult, în funcție de recolta.
Culoare: roșu rubiniu intens.
Arome: ample și persistente, cu notede fructe roșii bine coapte.
...Culoare: Galben paie cu reflexii verzi ușoare
Arome: Arome exotice ample, îmbogățite cu note florale subtile.
Gust: Echilibrat între dulceață și aciditate, este un vin imediat și foarte plăcut.
Depozitare și servire: Sticlele trebuie păstrate într-un mediu răcoros și uscat, departe de lumină și surse de căldură. Se servește la o temperatură între 6-8°C. Se recomandă un pahar de tip tulipă, destul de mare.
Asocieri: Un vin extrem de versatil, potrivit pentru diferite ocazii, de la aperitivul clasic până la întreaga masă.
... strugurilor: Manuală
Alcool: 14% - 15% Vol.
Culoare: Roșu garnet profund, compact
Buchet: Gem de afine, tamarind, note balsamice
Gust: Plin și rotund cu aromă lungă
Temperatura de servire (celsius): 16° - 18° C
Recomandat: Primele feluri de mâncare cu suc de carne, vânat, carne roșie la cuptor, brânzeturi maturate, ciuperci.
...Poreclit în Evul Mediu "Regele vinurilor", reprezintă expresia autentică a unui teritoriu dintotdeauna dedicat viticulturii
Culoare roșie intensă, cu reflexe rubinii.
La nas, emană complexitate aromatică ce variază de la vișine coapte la nuanțe de cuișoare și nucșoară.
Gustul, inițial erbaceu, aproape balsamic, se deschide puternic și sărat, cu notede lemn dulce.
În final, extrem de lung, revin cu coerență și echilibru tonurile exprimate de nas.
... mandarină cu nuanțe de mentă și câteva note florale
GUST: Se simte o anumită astringență, dar aproape inexistentă și cu o fructuozitate excelentă
MANCARE: Toate preparatele pe bază de pește, supe, paste și orez, carne albă
GRAD ALCOOLIC: 13% vol
TEMPERATURA DE SERVIRE: 10/12° C...
...având un buchet lung, deosebit de rafinat, cu notede vișine și fructe de pădure; la gust se prezintă amplu, sec, proaspăt, și de lungă durată.
- Lakana, care își ia numele de la zona în care se află viile, se diferențiază de mamuthone prin tipul de prelucrare; de fapt, după prima fermentare în silozuri de oțel, urmează o altă fermentare în butoaie de stejar.
- Ilisi este un vin baricat, maturat în butoaie de stejar timp de 12 luni.