Franța, Charbonnières-Les-Bains
...Nuci de caju prăjite lent în ciocolată neagră, piper roz și sare marină - Nuci de caju prăjite lent, învăluite într-un strat de ciocolată neagră belgiană echitabilă, piper roz și sare marină! Celest! - Sursă de proteine & Sursă de fibre - Cu până la 50% mai puțin zahăr comparativ cu alte mărci! - Durata de conservare de cel puțin 10 luni Dacă Fréderic de The Nutty Farmer este un pasionat de nuci, el este și un pic „loco in the coco”. Pentru el, viața este o mare aventură care trebuie trăită „la maxim”! Îi plac experiențele noi și nu se ferește de niciun provocare.
Germania, Frankfurt Am Main
...Preparat din ciocolată amară, care conține antioxidanți și alcaloizi precum teobromina, stimulând circulația sanguină. Pe de altă parte, goldeberry conține o cantitate mare de vitamina C și antioxidanți care ne permit să ne răsfățăm fără a ne neglija sănătatea. MOQ:90gr...
Germania, Nürnberg
... aerul. Pe măsură ce luați prima mușcătură, coaja de ciocolată cedează delicat, dezvăluind miezul încântător, care este atât aerat, cât și crocant. Combinația armonioasă dintre ciocolata fină și textura subtilă și plăcută a fagurelui de miere face ca fiecare înghițitură să fie o delectare excepțională. Ciocolata Maltesers, creată cu cea mai mare finețe și pasiune, oferă o experiență care transcende simpla dulceață. Fiecare sferă este o capodoperă, realizată cu dragoste și atenție la detalii, asigurându-vă că savurați fiecare moment de fericire în timp ce se topește în gură.
Franța, Merville
...Caramelele speciale sunt o familie mare de caramele, variind de la caramel de lapte la caramel cu unt sărat, vegane, cu zahăr redus... Aceste caramele oferă o textură și un gust unic fiecărui produs. Sub formă de pastă sau sclipici, o varietate de ingrediente (miere, lapte, smântână, ciocolată, unt, grăsimi vegetale...) pot fi folosite pentru a le crea. Ele răspund tendințelor de etichete curate...
Belgia, Moen
...Fructe de mare acoperite cu ciocolată belgiană umplute cu un delicios praliné cremos.
Spania, La Llagosta-Barcelona
... gelatina. - Cantitatea de injecție și viteza de injecție sunt setate pe ecran, permițând o ajustare mai precisă. - Între banda de injecție și banda de gelatina, care este formată din sfori, există o bandă de transfer astfel încât croissantele să cadă corect în poziție și fără a se întoarce, și să fie stivuite pentru dușul de gelatina. AVANTAJE - Producție automatizată pentru producție de volum mare. - Trei procese sunt finalizate într-un spațiu redus.
Lituania, Kaunas
... lichidul de cacao este presat, untul de cacao iese primul în stare naturală, păstrând întreaga aromă a cacao-ului. Un proces suplimentar este realizat pentru a obține unt de cacao deodorat, astfel încât să poată fi utilizat în fabricarea ciocolatei fără a afecta mirosul și aroma ciocolatei. Untul de cacao este folosit pentru a face ciocolată fie singur, fie amestecat cu lichid de cacao. Pe lângă utilizarea alimentară, untul de cacao este folosit în produse farmaceutice și cosmetice datorită proprietăților sale antioxidante și naturii sale lubrifiante.
... nevoile industriale: Potrivit pentru a fi adăugat în pâine, produse din carne, dulciuri, înghețată, ciocolată, hrană pentru bebeluși, tablete și produse dietetice. Ideal și în cosmetică pentru revitalizarea cremelor. Originea materiei prime: Brazilia Dimensiunea ambalajului: 3 x 10 kg Cutie: 100g, etichetată și neutră...
... deosebit de atractiv:✔ Flexibilitate mare a materialelor de ambalare și a formatelor, cu costuri reduse de pregătire:✔ Performanță: 240 de pachete pe minut Prelucrarea a două materiale de ambalare într-o singură stație:✔...
Belgia, Wingene
... aromă este caracterizat printr-un corp de ciocolată echilibrat, cu aciditate scăzută, cu note remarcabile de caramel și nuci și nuanțe de arome fructate. După recoltarea manuală, fermierii aduc boabele umede de cacao la o unitate centrală de fermentare. Origine: Peru Regiune: Amazonas Central Soi: Trinitario Nuanțe: Caramel, nuci, fructe SKU: 5430002193212 CIOLATĂ PURĂ: 100% boabe de cacao Energie: 550Kcal, 2300kJ Grăsimi totale: 52g din care Grăsimi saturate: 31g Carbohidrați: 5g din care Zahar: 0g Proteine: 15g Sare: 0g...
Italia, Milano
... prăjită. Pe palat, este amar și evocă lichioruri precum genziana și rubarbar. Prezintă note de cafea, boabe de cacao și frunze de tutun. ASOCIERI Gustul său atât de peculiar permite asocieri cu alimente la fel de amare precum anghinare, țelină, cicorie; se potrivește cu brânzeturi de mare calitate, maturate îndelung, poate chiar picante; cu lardo de colonnata. Cu peștele, de încercat în asociere cu pește spadă și ton roșu; cu deserturile, pentru a garnisi mousse de ciocolată, în înghețată și în salata de fructe.
Bulgaria, Otets Paisievo
...Cafea - săpun handmade Datorită conținutului de cafeină din săpun, acesta ajută la îmbunătățirea activității glandelor sebacee, reduce umflăturile și oboseala pielii. Are un efect de drenaj limfatic. Poate fi folosit atât pentru întregul corp, cât și pentru spălarea feței. Săpunul are un parfum plăcut de ciocolată. Compoziția conține o cantitate mare de unt de shea, ceea ce îl face foarte plăcut...
...Cele mai fine ciocolate în formă de batoane, fabricate din ingrediente selectate și ambalate individual în aur. Savurați, bucățică cu bucățică, ciocolățile noastre atent alese, de înaltă calitate, umpluturile rafinate și compozițiile unice. merci oferă o mare varietate cu 8 specialități de ciocolată selectate: Cremă fină, Cafea cu smântână, Migdale cu lapte și nuci, Nougat fin, Marzipan fin...
Franța, Saint Orens De Gameville
... de pădure tropicală. Această ciocolată este marcată de o constanță cacaoată susținută de nuanțe fructate foarte vii. Această ciocolată Grand Cru provine din lanțul Vietcacao, care are ca scop inițial sprijinirea tinerilor cu dizabilități prin integrarea lor în cadrul industriei cacao. De mult timp neglijată, cultura cacao cunoaște o renaștere și un interes tot mai mare în Vietnam. Astăzi, lanțul...
Franța, Boissy Saint Leger
...Maestru artisan chocolatier din Val de Marne din 1960. De trei generații, familia Janin produce ciocolată în mod tradițional. Una dintre ultimele ciocolaterii artizanale din Île-de-France. Ciocolățile sunt realizate din cele mai bune boabe de cacao și pregătite cu mare grijă, respectând tradiția de altădată. Ciocolățile Janin reprezintă un atelier de fabricație de ciocolată în 94, unde Stéphane...
Polonia, Brzozów
... măcinător, iar astfel făina rezultată este folosită pentru coacerea fără gluten, clătite și pancakes. În grâul de hrișcă, vom găsi multe proteine, care se compară cu proteinele din leguminoase și fibre. Hrișca este bogată în magneziu, având mai mult decât ciocolata neagră. Grâul de hrișcă conține aminoacizi esențiali: lizina, care îmbunătățește absorbția calciului, întărind imunitatea, și triptofanul, necesar pentru producția de serotonină. Hrișca conține o cantitate mare de potasiu, vitaminele B - B1, B2, B3, B6, PP, vitamina E.
...Scoateți în evidență produsele dvs. de ciocolată sau biscuiți prin atașarea unei mici pungi cu dulciuri la aceste frumoase globuri de zăpadă. Astfel, veți avea un cadou original de oferit, cu o mare valoare adăugată.
Polonia, Warsaw
...cutii cadou și multe altele. Le imprimăm digital la prețuri accesibile, chiar și pentru cantități mici. Avem o varietate mare de tipuri și dimensiuni, cutii pentru produse, cutii tăiate și cutii poștale. Dacă nu avem dimensiunea cutiei de care aveți nevoie, putem crea un șablon de tăiere special pentru dumneavoastră. De asemenea, imprimăm pe carton kraftliner, care arată ca reciclabil. Trimiteți-ne un e-mail și verificați prețurile noastre minunate!
Belgia, Gent
... Halve Maan (= berărie). În plus, în timp ce ne deplasăm de la un loc la altul, vom vedea și comenta cele mai importante clădiri și piețe istorice, cum ar fi Piața de pește, Burgul, Piața Mare, Dijver și Minnewater. Din când în când, ghidul nostru primește ajutor binevenit din partea ciocolatei...
Italia, MILANO
... prăjite de alune și migdale; se încheie cu tutun, vanilie și ciocolată, pe un fundal balsamic de eucalipt. Gustul este moale, cu taninuri fine și o mare structură, în special datorită notei alcoolice importante dar nu invazive, ajungând la finalul extrem de lung, de chină și condimente întunecate. PACHET DE 6 1 BUC = 13,00 1 PALLET 72 PACHETE DE 6 MINIM DE COMANDĂ 20 PALLET...
Elveția, Kreuzlingen
...Stella Bernrain este o pionieră în domeniul bio. Cu peste 30 de ani în urmă, am lansat prima „Bio-Schokolade”. Deoarece plăcerea este legată și de responsabilitate. „Bio-Schokoladen” au un ecou din ce în ce mai mare și sunt foarte căutate ca o completare a sortimentului de produse. Cu materiile noastre prime respectăm standardele bio recunoscute la nivel mondial.
Franța, Rungis
... fructe și legume, oferit spre vânzare cu respectarea măsurilor de siguranță.” Fructe uscate de calitate superioară „Calibru mai mare, cele mai bune grade și origini pentru un poziționare de lux.” Cele mai bune fructe uscate în spiritul unui univers de Fructe și Legume „Pentru că produsele noastre provin înainte de toate… din cele mai bune fructe.”...
Franța, Le Touquet-Paris-Plage
...Furnizor direct de produse de mari branduri pentru distribuția mare, Chutyptm oferă Milka Lu/Tuc la cel mai bun preț de pe piață. Descoperiți toate referințele noastre pe www.Chutyptm.com! Achiziție en-gros de Milka Lu/Tuc și import PGC.
Germania, Bad Bentheim
...BIO Pulbere de Cacao Criollo: Pulberea de cacao este obținută din boabele de cacao, fructul arborelui de cacao. Arborele de cacao crește în țările din jurul ecuatorului și furnizează boabe de cacao, din care se produce, printre altele, ciocolată. Pentru a obține pulbere de cacao, masa de cacao din boabele de cacao este utilizată. Masa este presată sub o presiune mare, rezultând pulbere de cacao...
... de cacao, precum și extracte de malț, care dau naștere unui „palet” de arome diferite de ciocolată. Aceste produse conferă, de asemenea, plinătatea necesară pe palat pentru acest tip de beri. Toate componentele amestecului sunt de calitate alimentară, 100% naturale și nu au intrat în contact cu niciun solvent în afară de CO2, care are statutul GRAS (recunoscut în general ca sigur pentru producția...
Germania, Buxtehude
...Siropul de glucoză este o materie primă importantă pentru industria dulciurilor și a gemurilor, precum și pentru patiserie și cofetărie. Siropul de glucoză de 45° poate fi modelat în formă de bilă cu mâna, deoarece are un conținut mai mare de substanță uscată, ceea ce îl face mai ferm. Astfel, poate fi utilizat, de exemplu, pentru glazuri de torturi, praline, ciocolată de modelat, bomboane și înghețată.
Spania, Barcelona
...CBD: < 15% THC: < 0.2% Aromă: Citrice, pin și ciocolată Dominant: Indică Intensitate: Medie spre mare (4) Gorilla Glue este o varietate hibridă de CBD, cu dominanță indică, care combină virtuțile multor dintre cele mai bune genetici din lume. Cultivată în seră, Gorilla este o plantă compactă, densă și de înălțime medie, cu frunze ușor ascuțite, dar fără frunzele tipice cărnoase și late ale...
Franța, Furiani
...Ingrediente ciocolată cu lapte 37% (pastă de cacao, unt de cacao, lapte integral, zahăr, emulgator lecitina de soia, aromă naturală de vanilie), făină de orez, sirop de glucoză, E414, E322, E903, E901, E904, coloranți alimentari. Posibilă prezență de urme de fructe cu coajă lemnoasă. Referință: TABLLFAN...
...Un must-have pentru toți fanii Super Mario: Această cană mare impresionează cu un print cool pe toată suprafața cu Super Mario și familia sa. Fie că este vorba de cafea, ceai sau ciocolată caldă – fanii vor savura cu siguranță băutura din cana preferată! Detalii: - cană mare în cutie decorativă de cadou - un cadou ideal pentru fanii Super Mario - capacitate mare Dimensiuni: Capacitate: aprox. 325 ml...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play