Franța, Casteljaloux
...semolă provenită din porumb roșu clasa A 100% terroir lot-et-garonne. Utilizată în alimentația umană, în special pentru industriile de snacking, cereale pentru mic dejun, semola de porumb oferă caracteristici organoleptice de textură, arome și aporturi nutriționale specifice.
Italia, Marmirolo
... superior de 0,95% dar inferior de 1,30% din făina integrală. IN3 urmează un parcurs orientat spre căutarea unor procese mai naturale: printr-o măcinare mai grosieră, se respectă cele mai valoroase părți ale grâului, care își păstrează astfel calitățile organoleptice, precum și fibrele din părțile de tărâțe. Această făină combină caracteristici nutriționale excelente cu o capacitate de procesare mai mare decât făina integrală, rezultând un produs final rustic, fragrant și topitor, cu un gust intens și o culoare mai închisă.
Franța, Aix En Provence
...Făină de grâu (făină de grâu, gluten), ulei de floarea-soarelui, zahăr invertit, amestec de cereale (secărică, orz, porumb, ovăz, grâu, orez, mei), drojdie de panificație, emulgator: lecitină de soia, sare, extract de malț de orz, soia, in. Fabricat într-un atelier care utilizează susan, ouă și produse lactate. Ambalare: aproximativ 18 felii per pachet Greutate netă: 300g Caracteristici nutriționale: Valoare nutrițională medie pentru 100g Valoare energetică: 1724 Kj sau 408 Kcal Grăsimi: 6.63 g din care acizi grași saturați: 0.81 g Carbohidrați: 72.
...Arabica Specialty și Fine Robusta sunt cafele selectate de cea mai înaltă calitate, detaliat urmărite încă din origine, proaspete de recoltă și fără defecte. Disponibilitatea lor este limitată și condiționată de posibilitatea de a obține materii prime extrem de proaspete, cu potențiale caracteristici organoleptice excepționale, în urma prăjirii noastre artizanale atente.
... destinat procesării, având caracteristici organoleptice de înaltă calitate. Este rezistent la atacul acarienilor (Phytocoptella avellanae), moderat rezistent la atacul gândacului de alun (Balaninus nucum) și foarte susceptibil la ciuperca Anisogramma anomala (EFB). Recoltat la mijlocul lunii septembrie.
Italia, Moio Della Civitella
... Ingrediente de Înaltă Calitate: Doar două ingrediente: lămâi de sezon riguros selectate și zahăr italian. Proces de Gătire în Vid: Gemul este gătit în vid la 55 de grade, un proces care păstrează proprietățile organoleptice ale fructelor, menținând intacte gustul și nutrienții. Absenta Adiționalelor: Fără conservanți, corectori de aciditate sau coloranți, pentru un produs autentic și natural. Gust Inimitabil: Un echilibru perfect între dulceață și un ușor gust acrișor, ideal pentru a evidenția aroma lămâilor proaspete.
Franța, La Fleche
... aproximativ 20-25 de grame și sunt caracterizate prin culoarea roșu închis lucios și carnozitatea sepaloidelor. Fructele au caracteristici organoleptice și gustative ridicate, eliberând un gust și un aromă excelente, cu un grad de zahăr mediu-superior. Consistență excelentă și rezistență foarte mare la crăpături atât pe plantă, cât și după recoltare. Produs disponibil pe tot parcursul anului. Ambalare: gr 200, 250, 300, 350, 400, 500, 600, 3000...
...Cafeaua noastră este preparată din amestecuri de boabe din diverse varietăți și origini, procesate prin metoda spălată: fructele, după recoltare, sunt decojite, demucilaginate, spălate și apoi uscate. Acestea sunt decojite prin intermediul unor mașini, apoi plasate în bazine cu apă pentru a îndepărta mucilagiul prin procesare. Aceste cafele spălate au caracteristici organoleptice de înaltă calitate.
Italia, Marciano Della Chiana
...Brânză pecorino aromatizată cu pară. Greutate: 350 g. Produs ambalat sub vid. Caracteristici: Pastă cu ochiuri, foarte friabilă, cu un gust pronunțat de pară. Caracteristici organoleptice: Maturare: aproximativ 60 de zile. Format: în formă de bol. Ingrediente: Lapte de vacă pasteurizat, lapte de oaie pasteurizat, aromă de pară (min 1%), sare, cheag, culturi. Tratată în crustă cu ulei de măsline. Crusta nu este comestibilă. Modalități de conservare: A se păstra într-un loc răcoros și uscat. Data medie de expirare: 120 de zile.
Grecia, Monemvasia
... căldură ale familiei vechi. Caracteristici Organoleptice: - Fructul este în forma sa coaptă. - Măslinele sunt recoltate între sfârșitul lunii noiembrie și sfârșitul lunii decembrie. - Conținut fenolic bogat, având 300 de polifenoli per 20g de produs. - Filtrat la un nivel maxim, fără a lăsa reziduuri de deșeuri (spumă sau gossypol). Ce să aștepți de la această categorie: - Textură de ulei...
Portugalia, Leiria
...Cogumeli cultivați în Portugalia pe trunchiuri de lemn. Această metodă de producție, ancestrală în Japonia, conferă ciupercilor caracteristici organoleptice unice. Conservare: Pentru o conservare optimă, păstrați ciupercile în frigider. În aceste condiții, ele se pot conserva până la două săptămâni. Descriere Sunt de culoare maro închis sau mai deschis și au pălăria curbată. Diametrul...
Franța, Marseille
... moyennes pour 100 g)":"VALORI NUTRIȚIONALE (date medii pentru 100 g)","Texture":"Textură","Fromage frais à pâte filée":"Brânză proaspătă cu pastă filată","247 Kcal":"247 Kcal","0.50g":"0.50g","Escherichia Coli":"Escherichia Coli","pH":"pH","Valeur énergétique (kJ)":"Valoare energetică (kJ)","CARACTERISTIQUES ORGANOLEPTIQUES":"CARACTERISTICI ORGANOLEPTICE","Absence dans 25 g":"Absență în 25 g...
Ucraina, Mykhailo-Kotsyubynske Township
...Fulgi de ovăz integrali (tradicional necesită gătire). Tehnologia de aburire dublă a cerealelor permite reducerea tratamentului termic al materiilor prime, ceea ce oferă fulgilor cele mai bune caracteristici organoleptice. Puteți adăuga fructe și fructe de pădure preferate, miere sau ciocolată - totul depinde de imaginație. Gătiți timp de 5-7 minute. Dimensiune: 70*130*240 mm GREUTATE: 500 g...
... rămâne aspră, similar cu tăierea manuală, și păstrează toate calitățile organoleptice și estetice ale produsului proaspăt tăiat). Principalele caracteristici tehnice: - cântărire automată și integrată a formei - dimensiuni reduse - prelucrarea atât a formelor întregi, cât și a discurilor de brânză - masă de suport mobilă pentru colectarea pieselor tăiate - tăiere programabilă cu greutate fixă...
...Dorim să vă prezentăm uleiul nostru de măsline DOP. Folosim măslinul „Moraiolo”, comun în Assisi și Spoleto. Acesta contribuie la producția unui ulei cu un gust intens, o aromă puternică de fructe și stabil în timp. Caracteristicile sale agronomice și calitative sunt îmbunătățite și combinate cu celelalte varietăți de „Leccino”, „Frantoio” și „Dolce Agogia”. Aceste caracteristici organoleptice...
Italia, Roma
...Ingrediente: Ketchup (concentrat de roșii 50%, apă, zahăr, oțet de vin, sare, arome naturale, agenți de îngroșare: gumă de xantan și gumă de guar), Trufă de vară 3% (Tuber aestivum Vitt.), sare, aromă. Acidifiant: Acid lactic E270. Data de expirare: 12 luni. Mod de utilizare: Ideal pentru condimentarea cărnii, preparatelor reci, cărnii fierte, salatelor. Caracteristici organoleptice: Aspect...
Grecia, Filiatra
...Pe o suprafață de 90 de hectare, în locul 'Viro' din Filiați, la o altitudine de 65 de metri și la doar 1600 de metri de mare, familia Gardeley cultivă și produce cu pasiune și dragoste uleiul său de măsline extravirgin de trei generații. În 2012, am luat decizia de a crea uleiul de măsline extravirgin 'Viro'. Un produs cu caracteristici organoleptice excelente și o valoare nutrițională deosebită, care merită să fie savurat de fiecare familie la masa sa. Obiectivul nostru final este promovarea acestuia atât în Grecia, cât și în străinătate.
... sale agricole. Din acest motiv, în fiecare an suntem prima zonă care începe recoltarea măslinelor în jurul datei de 20 septembrie, iar uleiul de măsline pe care îl producem este ulei verde, cu o aciditate care nu depășește 0,35. Are analize chimice excelente, caracteristici organoleptice deosebite și obține rezultate remarcabile în testele de degustare. De asemenea, uleiul nostru de măsline este...
Spania, Almodóvar Del Campo
...Uleiul nostru are caracteristici organoleptice unice datorită condițiilor climatice și de sol speciale din zonele unde sunt amplasate livezile de măslini, în zona de tranziție între câmpia manciacă și Sierra Morena, care le fac unice. În moderna noastră fabrică de ambalare dispunem de o gamă largă de formate pentru a satisface diferitele nevoi ale clienților noștri.
Portugalia, Castelo Branco
Apijardins este o companie dedicată apiculturii, cu stupine situate în zone naturale de valoare ecologică, ceea ce permite producerea de miere și polen cu caracteristici organoleptice distincte, lipsite de orice reziduuri, dovedite de laboratoare recunoscute la nivel european (Laboratoarele Apinevada). Producția noastră are ca obiectiv principal calitatea produselor obținute, cu scopul de a oferi...
Spania, Olesa De Montserrat
... îmbunătățirea produselor deja existente pe piață. Misiunea noastră este de a înțelege nevoile clientului și de a proiecta studii ad-Hoc pentru a ajuta la atingerea obiectivelor sale. Folosim metodologii inovatoare pentru a obține un produs de înaltă calitate, cu caracteristici organoleptice optimizate la maximum, care să garanteze poziționarea sa pe piață și acceptarea din partea consumatorilor. Experiența noastră se concentrează pe interacțiunea consumatorului cu proprietățile senzoriale ale produsului, concentrându-ne pe calitatea senzorială.
Italia, Campobasso
CALITATE ȘI TRADIȚIE Misiunea companiei noastre a fost întotdeauna orientată spre furnizarea de produse de înaltă CALITATE, funcționale și cu eficiență energetică ridicată, care pot transforma materia primă fără a modifica caracteristicile organoleptice și în deplin respect al TRADIȚIEI. În plus, raportul corect calitate-preț, impactul ambiental scăzut și fiabilitatea în timp sunt caracteristici...
Grecia, Sitia
... din întreaga țară în Sitia. Sitia, un loc binecuvântat, cu microclimatul său ideal, contribuie la producția unui produs de neegalat din punct de vedere gustativ și nutrițional, cu caracteristici fizico-chimice și organoleptice unice. Această unicitate a fost recunoscută și premiată de mai multe ori la nivel mondial. Ampelaiōn I.K.E. este certificată ISO 9001:2000. În procesul de standardizare și...
Țările populare pentru acest termen de căutare