Italia, Colle Di Val D'elsa
...Cultivarul Ogliarola de origine și proveniență apuliană este apreciat în mod deosebit pentru caracteristicile sale organoleptice și gustul echilibrat, care este minim amar și picant, având o senzație bogată de măsline verzi, iarbă și migdale dulci. Este cel mai bine utilizat în stare crudă, pentru carne sau pește la grătar, sau pentru delicioase crudités de legume proaspete.
Italia, Moio Della Civitella
... Ingrediente de Înaltă Calitate: Doar două ingrediente: lămâi de sezon riguros selectate și zahăr italian. Proces de Gătire în Vid: Gemul este gătit în vid la 55 de grade, un proces care păstrează proprietățile organoleptice ale fructelor, menținând intacte gustul și nutrienții. Absenta Adiționalelor: Fără conservanți, corectori de aciditate sau coloranți, pentru un produs autentic și natural. Gust Inimitabil: Un echilibru perfect între dulceață și un ușor gust acrișor, ideal pentru a evidenția aroma lămâilor proaspete.
Italia, Marmirolo
... superior de 0,95% dar inferior de 1,30% din făina integrală. IN3 urmează un parcurs orientat spre căutarea unor procese mai naturale: printr-o măcinare mai grosieră, se respectă cele mai valoroase părți ale grâului, care își păstrează astfel calitățile organoleptice, precum și fibrele din părțile de tărâțe. Această făină combină caracteristici nutriționale excelente cu o capacitate de procesare mai mare decât făina integrală, rezultând un produs final rustic, fragrant și topitor, cu un gust intens și o culoare mai închisă.
Franța, Casteljaloux
...semolă provenită din porumb roșu clasa A 100% terroir lot-et-garonne. Utilizată în alimentația umană, în special pentru industriile de snacking, cereale pentru mic dejun, semola de porumb oferă caracteristici organoleptice de textură, arome și aporturi nutriționale specifice.
Italia, MILANO
... ORGANOLEPTICE Parfum: delicat, condimentat cu note de fructe coapte. Gust: moale și echilibrat, cu o mare persistență. PACHET DE 6 BUC 1 BUC = EURO 7,50 1 PALLET 72 PACHETE DE 6 MINIM DE COMANDĂ 30 PALLET...
Franța, Aix En Provence
...Făină de grâu (făină de grâu, gluten), ulei de floarea-soarelui, zahăr invertit, amestec de cereale (secărică, orz, porumb, ovăz, grâu, orez, mei), drojdie de panificație, emulgator: lecitină de soia, sare, extract de malț de orz, soia, in. Fabricat într-un atelier care utilizează susan, ouă și produse lactate. Ambalare: aproximativ 18 felii per pachet Greutate netă: 300g Caracteristici nutriționale: Valoare nutrițională medie pentru 100g Valoare energetică: 1724 Kj sau 408 Kcal Grăsimi: 6.63 g din care acizi grași saturați: 0.81 g Carbohidrați: 72.
...Arabica Specialty și Fine Robusta sunt cafele selectate de cea mai înaltă calitate, detaliat urmărite încă din origine, proaspete de recoltă și fără defecte. Disponibilitatea lor este limitată și condiționată de posibilitatea de a obține materii prime extrem de proaspete, cu potențiale caracteristici organoleptice excepționale, în urma prăjirii noastre artizanale atente.
... destinat procesării, având caracteristici organoleptice de înaltă calitate. Este rezistent la atacul acarienilor (Phytocoptella avellanae), moderat rezistent la atacul gândacului de alun (Balaninus nucum) și foarte susceptibil la ciuperca Anisogramma anomala (EFB). Recoltat la mijlocul lunii septembrie.
Italia, Castellazzo Bormida (al)
...respectând cele mai înalte standarde de calitate. Specializare în Piața B2B: Lucrăm exclusiv cu companii, oferind furnizări personalizate pentru a satisface nevoile restaurantelor, distribuitorilor și magazinelor gourmet. Fiabilitate și Logistică: Datorită unui sistem logistic eficient, garantăm livrări rapide în Italia și în străinătate, păstrând caracteristicile organoleptice ale trufei. Consultanță...
Franța, La Fleche
...Cafeaua noastră este preparată din amestecuri de boabe din diverse varietăți și origini, procesate prin metoda spălată: fructele, după recoltare, sunt decojite, demucilaginate, spălate și apoi uscate. Acestea sunt decojite prin intermediul unor mașini, apoi plasate în bazine cu apă pentru a îndepărta mucilagiul prin procesare. Aceste cafele spălate au caracteristici organoleptice de înaltă calitate.
Franța, Marseille
... moyennes pour 100 g)":"VALORI NUTRIȚIONALE (date medii pentru 100 g)","Texture":"Textură","Fromage frais à pâte filée":"Brânză proaspătă cu pastă filată","247 Kcal":"247 Kcal","0.50g":"0.50g","Escherichia Coli":"Escherichia Coli","pH":"pH","Valeur énergétique (kJ)":"Valoare energetică (kJ)","CARACTERISTIQUES ORGANOLEPTIQUES":"CARACTERISTICI ORGANOLEPTICE","Absence dans 25 g":"Absență în 25 g...
... aproximativ 20-25 de grame și sunt caracterizate prin culoarea roșu închis lucios și carnozitatea sepaloidelor. Fructele au caracteristici organoleptice și gustative ridicate, eliberând un gust și un aromă excelente, cu un grad de zahăr mediu-superior. Consistență excelentă și rezistență foarte mare la crăpături atât pe plantă, cât și după recoltare. Produs disponibil pe tot parcursul anului. Ambalare: gr 200, 250, 300, 350, 400, 500, 600, 3000...
Grecia, Monemvasia
... căldură ale familiei vechi. Caracteristici Organoleptice: - Fructul este în forma sa coaptă. - Măslinele sunt recoltate între sfârșitul lunii noiembrie și sfârșitul lunii decembrie. - Conținut fenolic bogat, având 300 de polifenoli per 20g de produs. - Filtrat la un nivel maxim, fără a lăsa reziduuri de deșeuri (spumă sau gossypol). Ce să aștepți de la această categorie: - Textură de ulei...
Portugalia, Leiria
...Cogumeli cultivați în Portugalia pe trunchiuri de lemn. Această metodă de producție, ancestrală în Japonia, conferă ciupercilor caracteristici organoleptice unice. Conservare: Pentru o conservare optimă, păstrați ciupercile în frigider. În aceste condiții, ele se pot conserva până la două săptămâni. Descriere Sunt de culoare maro închis sau mai deschis și au pălăria curbată. Diametrul...
Ucraina, Mykhailo-Kotsyubynske Township
...Fulgi de ovăz integrali (tradicional necesită gătire). Tehnologia de aburire dublă a cerealelor permite reducerea tratamentului termic al materiilor prime, ceea ce oferă fulgilor cele mai bune caracteristici organoleptice. Puteți adăuga fructe și fructe de pădure preferate, miere sau ciocolată - totul depinde de imaginație. Gătiți timp de 5-7 minute. Dimensiune: 70*130*240 mm GREUTATE: 500 g...
... rămâne aspră, similar cu tăierea manuală, și păstrează toate calitățile organoleptice și estetice ale produsului proaspăt tăiat). Principalele caracteristici tehnice: - cântărire automată și integrată a formei - dimensiuni reduse - prelucrarea atât a formelor întregi, cât și a discurilor de brânză - masă de suport mobilă pentru colectarea pieselor tăiate - tăiere programabilă cu greutate fixă...
...Dorim să vă prezentăm uleiul nostru de măsline DOP. Folosim măslinul „Moraiolo”, comun în Assisi și Spoleto. Acesta contribuie la producția unui ulei cu un gust intens, o aromă puternică de fructe și stabil în timp. Caracteristicile sale agronomice și calitative sunt îmbunătățite și combinate cu celelalte varietăți de „Leccino”, „Frantoio” și „Dolce Agogia”. Aceste caracteristici organoleptice...
Italia, Roma
...Ingrediente: Ketchup (concentrat de roșii 50%, apă, zahăr, oțet de vin, sare, arome naturale, agenți de îngroșare: gumă de xantan și gumă de guar), Trufă de vară 3% (Tuber aestivum Vitt.), sare, aromă. Acidifiant: Acid lactic E270. Data de expirare: 12 luni. Mod de utilizare: Ideal pentru condimentarea cărnii, preparatelor reci, cărnii fierte, salatelor. Caracteristici organoleptice: Aspect...
Italia, Marciano Della Chiana
...Brânză pecorino aromatizată cu pară. Greutate: 350 g. Produs ambalat sub vid. Caracteristici: Pastă cu ochiuri, foarte friabilă, cu un gust pronunțat de pară. Caracteristici organoleptice: Maturare: aproximativ 60 de zile. Format: în formă de bol. Ingrediente: Lapte de vacă pasteurizat, lapte de oaie pasteurizat, aromă de pară (min 1%), sare, cheag, culturi. Tratată în crustă cu ulei de măsline. Crusta nu este comestibilă. Modalități de conservare: A se păstra într-un loc răcoros și uscat. Data medie de expirare: 120 de zile.
Spania, Majadahonda
... caracteristici organoleptice de înaltă calitate și este, de asemenea, metoda care păstrează cel mai bine valorile nutriționale ale uleiului, fiind astfel mai benefică. Această metodă, mai laborioasă, este cea pe care o folosim la Valdelaseras și este cea care obține esența măslinelor. În cazul nostru, este un angajament față de clienții noștri. Toate varietățile noastre sunt de Ulei de Măsline Extra...
Grecia, Filiatra
...Pe o suprafață de 90 de hectare, în locul 'Viro' din Filiați, la o altitudine de 65 de metri și la doar 1600 de metri de mare, familia Gardeley cultivă și produce cu pasiune și dragoste uleiul său de măsline extravirgin de trei generații. În 2012, am luat decizia de a crea uleiul de măsline extravirgin 'Viro'. Un produs cu caracteristici organoleptice excelente și o valoare nutrițională deosebită, care merită să fie savurat de fiecare familie la masa sa. Obiectivul nostru final este promovarea acestuia atât în Grecia, cât și în străinătate.
... sale agricole. Din acest motiv, în fiecare an suntem prima zonă care începe recoltarea măslinelor în jurul datei de 20 septembrie, iar uleiul de măsline pe care îl producem este ulei verde, cu o aciditate care nu depășește 0,35. Are analize chimice excelente, caracteristici organoleptice deosebite și obține rezultate remarcabile în testele de degustare. De asemenea, uleiul nostru de măsline este...
Spania, Almodóvar Del Campo
...Uleiul nostru are caracteristici organoleptice unice datorită condițiilor climatice și de sol speciale din zonele unde sunt amplasate livezile de măslini, în zona de tranziție între câmpia manciacă și Sierra Morena, care le fac unice. În moderna noastră fabrică de ambalare dispunem de o gamă largă de formate pentru a satisface diferitele nevoi ale clienților noștri.
Italia, Marsala
... aplicațiile. Printre tipurile de miere se remarcă cea de Eucalipt, Mierea Multiflorală, mierea de Cimbru și parfumatul Miere de Zagara. Mierea este un produs alimentar cu proprietăți organoleptice infinite. Aceasta este produsă de albinele domestice în urma polenizării nectarului, obținut din plante sau flori, și combinat cu substanțe specifice eliberate de acestea. Odată colectată, o lasă să se maturizeze în faguri. Din această combinație fantastică se nasc cele mai bune tipuri de miere din zonă, complet diferite între ele prin compoziție, culoare și arome.
Afacerea agricolă Due Palmenti este situată în Pedara, în inima Siciliei de Est și este specializată în producția și comercializarea de ierburi aromatice care, datorită apropierii de Etna, reușesc să dezvăluie caracteristici organoleptice deosebite și aromatice, dar și produse tipice siciliene, cum ar fi condimente, măsline și fructe uscate. Fiecare etapă a realizării produselor noastre, de la...
Portugalia, Castelo Branco
Apijardins este o companie dedicată apiculturii, cu stupine situate în zone naturale de valoare ecologică, ceea ce permite producerea de miere și polen cu caracteristici organoleptice distincte, lipsite de orice reziduuri, dovedite de laboratoare recunoscute la nivel european (Laboratoarele Apinevada). Producția noastră are ca obiectiv principal calitatea produselor obținute, cu scopul de a oferi...
Spania, Olesa De Montserrat
... îmbunătățirea produselor deja existente pe piață. Misiunea noastră este de a înțelege nevoile clientului și de a proiecta studii ad-Hoc pentru a ajuta la atingerea obiectivelor sale. Folosim metodologii inovatoare pentru a obține un produs de înaltă calitate, cu caracteristici organoleptice optimizate la maximum, care să garanteze poziționarea sa pe piață și acceptarea din partea consumatorilor. Experiența noastră se concentrează pe interacțiunea consumatorului cu proprietățile senzoriale ale produsului, concentrându-ne pe calitatea senzorială.
Italia, Campobasso
CALITATE ȘI TRADIȚIE Misiunea companiei noastre a fost întotdeauna orientată spre furnizarea de produse de înaltă CALITATE, funcționale și cu eficiență energetică ridicată, care pot transforma materia primă fără a modifica caracteristicile organoleptice și în deplin respect al TRADIȚIEI. În plus, raportul corect calitate-preț, impactul ambiental scăzut și fiabilitatea în timp sunt caracteristici...
Italia, Cercola
... degustare! Căutăm constant și selectăm în întreaga lume exclusiv cele mai bune cafele, beneficiind și de experți de renume internațional care vizitează periodic și controlează plantațiile. Prăjirea este o artă care necesită sensibilitate și o mare experiență. Cafeaua poate dezvolta caracteristici organoleptice și aromaticitate diferite în funcție de timpi, metode și gradul de prăjire. De aceea, cafelele...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play