Franța, Casteljaloux
...semolă provenită din porumb roșu clasa A 100% terroir lot-et-garonne. Utilizată în alimentația umană, în special pentru industriile de snacking, cereale pentru mic dejun, semola de porumb oferă caracteristici organoleptice de textură, arome și aporturi nutriționale specifice.
Franța, Aix En Provence
...Făină de grâu (făină de grâu, gluten), ulei de floarea-soarelui, zahăr invertit, amestec de cereale (secărică, orz, porumb, ovăz, grâu, orez, mei), drojdie de panificație, emulgator: lecitină de soia, sare, extract de malț de orz, soia, in. Fabricat într-un atelier care utilizează susan, ouă și produse lactate. Ambalare: aproximativ 18 felii per pachet Greutate netă: 300g Caracteristici nutriționale: Valoare nutrițională medie pentru 100g Valoare energetică: 1724 Kj sau 408 Kcal Grăsimi: 6.63 g din care acizi grași saturați: 0.81 g Carbohidrați: 72.
Franța, La Fleche
Franța, Marseille
... moyennes pour 100 g)":"VALORI NUTRIȚIONALE (date medii pentru 100 g)","Texture":"Textură","Fromage frais à pâte filée":"Brânză proaspătă cu pastă filată","247 Kcal":"247 Kcal","0.50g":"0.50g","Escherichia Coli":"Escherichia Coli","pH":"pH","Valeur énergétique (kJ)":"Valoare energetică (kJ)","CARACTERISTIQUES ORGANOLEPTIQUES":"CARACTERISTICI ORGANOLEPTICE","Absence dans 25 g":"Absență în 25 g...
Țările populare pentru acest termen de căutare