Grecia, Monemvasia
... căldură ale familiei vechi. Caracteristici Organoleptice: - Fructul este în forma sa coaptă. - Măslinele sunt recoltate între sfârșitul lunii noiembrie și sfârșitul lunii decembrie. - Conținut fenolic bogat, având 300 de polifenoli per 20g de produs. - Filtrat la un nivel maxim, fără a lăsa reziduuri de deșeuri (spumă sau gossypol). Ce să aștepți de la această categorie: - Textură de ulei...
Grecia, Filiatra
...Pe o suprafață de 90 de hectare, în locul 'Viro' din Filiați, la o altitudine de 65 de metri și la doar 1600 de metri de mare, familia Gardeley cultivă și produce cu pasiune și dragoste uleiul său de măsline extravirgin de trei generații. În 2012, am luat decizia de a crea uleiul de măsline extravirgin 'Viro'. Un produs cu caracteristici organoleptice excelente și o valoare nutrițională deosebită, care merită să fie savurat de fiecare familie la masa sa. Obiectivul nostru final este promovarea acestuia atât în Grecia, cât și în străinătate.
... sale agricole. Din acest motiv, în fiecare an suntem prima zonă care începe recoltarea măslinelor în jurul datei de 20 septembrie, iar uleiul de măsline pe care îl producem este ulei verde, cu o aciditate care nu depășește 0,35. Are analize chimice excelente, caracteristici organoleptice deosebite și obține rezultate remarcabile în testele de degustare. De asemenea, uleiul nostru de măsline este...
Grecia, Sitia
... din întreaga țară în Sitia. Sitia, un loc binecuvântat, cu microclimatul său ideal, contribuie la producția unui produs de neegalat din punct de vedere gustativ și nutrițional, cu caracteristici fizico-chimice și organoleptice unice. Această unicitate a fost recunoscută și premiată de mai multe ori la nivel mondial. Ampelaiōn I.K.E. este certificată ISO 9001:2000. În procesul de standardizare și...
Țările populare pentru acest termen de căutare